Χρήστες OnLine

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!


Προβληματισμό προκαλεί στους πολίτες της Κατερίνης η επιβληθείσα ποινή στους Γεωργιανούς

Στα "μαλακά" έπεσαν οι 2 Γεωργιανοί που καταδικάστηκαν σήμερα από το... Μονομελές δικαστήριο Κατερίνης σε 7 μήνες φυλάκισης ο ένας και 3 μήνες φυλάκισης ο άλλος με τριετή αναστολή (!) και για τους δύο, για τον άγριο ξυλοδαρμό και το βασανισμό που προκάλεσαν μαζί με άλλους ομοεθνείς τους σε Έλληνα πολίτη στο κέντρο της Κατερίνης το βράδυ της Τετάρτης.


Οι αλλοδαποί άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.


Το άκουσμα της ποινής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο ακροατήριο που ανέμενε πολύ βαρύτερες ποινές. Προβληματισμό προκαλεί, γιατί οι Γεωργιανοί δικάστηκαν στο Μονομελές και όχι στο Τριμελές.


Πάντως το κλίμα αυτή τη στιγμή στην Κατερίνη είναι φορτισμένο και οι πολίτες αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια, καθώς νοιώθουν παντελώς απροστάτευτοι από την ανεξέλεγκτη δράση ξένων κακοποιών στοιχείων.

Ν.Β

Πηγή


AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΑΠΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Καταγγέλλουμε στο λαό της Κατερίνης τις ποινές κοροϊδίας που επεβλήθησαν στους Γεωργιανούς συμμορίτες. Καλούμε τους πολίτες να οργανώσουν την αυτοπροστασία τους.

ΟΛΑΚ - Ομάδα Λαϊκής Άμυνας Κατερίνης

Συμπλοκή αλλοδαπών με έναν νεκρό στην Ομόνοια

Συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών σημειώθηκε χθες βράδυ στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός.Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Αγ. Κωνσταντίνου και Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία δύο αλλοδαποί 21χρόνων διαπληκτίστηκαν για προσωπικούς λόγους και ο ένας έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας τον άλλον.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε. Ο δράστης συνελήφθη στην Ομόνοια από αστυνομικούς με την βοήθεια πολιτών που ήταν μάρτυρες στο συμβάν.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ., ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΖΩΟ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΛΕΦΤΑΔΕΣ .. ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.

Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΜΩΣ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ


ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ Μόνο Από Έλληνες! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στην ξένη οικονομική κατοχή

520

Τα 3 πρώτα ψηφία του “barcode” ενός προϊόντος δείχνουν την χώρα προελεύσεως. Στην Ελλάδα αντιστοιχεί το 520

Οι Έλληνες ΔΥΣΤΥΧΩΣ παράγουν σήμερα ελάχιστα προϊόντα. Και όσα εισάγονται στην χώρα τα πουλάνε λιανικά ξένοι και χονδρικά ξένες πολυεθνικές! Με δύο λόγια, καταστρέφεται συστηματικά η εθνική οικονομία, ενώ μεγάλες ομάδες Ελλήνων κατρακυλούν στην ανεργία και τη φτώχεια και το κράτος μας(;) δεν κάνει τίποτε!

ΤO ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ KOΥΦΑΡΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ

"Το σταλινικό ΚΚΕ στρέφεται στους μετανάστες, γιατί έχει την ψευδαίσθηση ότι αυτοί, λόγω της πολιτικής τους καθυστέρησης, μπορούν να δεχθούν το χρεοκοπημένο σταλινισμό του, που έχει απορρίψει ο ελληνικός λαός."


«Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει», κραυγάζει πρωτοσέλιδα ο Ριζοσπάστης της 25/12, εννοώντας ως «αίσχος» το να μην αναγνωρίζονται σαν Έλληνες οι μετανάστες και ιδίως τα παιδιά τους που έχουν γεννηθεί εδώ. Πού είναι όμως το αίσχος;

Καμιά χώρα στον κόσμο δεν πολιτογραφηθεί μαζικά και χωρίς συγκεκριμένες προϋποθέσεις μετανάστες ή τα παιδιά αυτών, ενώ δε συζητείται καν η παραχώρηση υπηκοότητας σε λαθρομετανάστες, όπως είναι η μεγάλη πλειονότητα των ξένων στην Ελλάδα.

Έπειτα, είναι προφανές ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα δεν είναι Ελληνόπουλα, γιατί Έλληνας δεν είναι απλώς όποιος έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά εκείνος που ανήκει στην ελληνική εθνότητα και μετέχει στις παραδόσεις και την ιστορική διαμόρφωση που αντιστοιχούν σε αυτή την εθνότητα.

Είναι εντελώς αυτονόητο ότι αν παραχωρηθεί μαζικά η ελληνική υπηκοότητα στους μετανάστες και τα παιδιά τους, με τους σημερινούς ρυθμούς εισαγωγής ξένων εργατών και με την πολύ υψηλότερη γεννητικότητα αυτών σε σχέση με τους Έλληνες, σε ελάχιστα χρόνια ο ελληνικός λαός θα αποτελεί "μειοψηφία στον τόπο του. Και πλειοψηφία θα είναι μια ετερογενής μάζα, που πολιτικά, πολιτιστικά, ταξικά θα ανήκει ουσιαστικά στον Ασιατικό σκοταδισμό.

Γιατί όμως η Σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ «αρνείται» να δει το αυτονόητο?

Πρώτον, γιατί αυτό το αστικό σταλινογενές κόμμα επιθυμεί να κερδίσει την, εύνοια της αστικής τάξης, η οποία προωθεί ξεκάθαρα την αντικατάσταση της ανυπότακτης ελληνικής εργατικής τάξης από υποτακτικές εισαγόμενες μά-ζες.

Δεύτερον, γιατί προσβλέπει στις ψήφους των ελληνοποιημένων μεταναστών.

Και τρίτον, γιατί το ΚΚΕ, που σήμερα επιστρέφει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο στον Στάλιν, ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει να περιμένει τίποτα από την ελληνική εργατική τάξη. Η οποία, όπως και όλες οι ευρωπαϊκές εργατικές τάξεις, έχει απορρίψει τελεσίδικα τον Σταλινισμό και ότι αυτός αντιπροσωπεύει. Έτσι, το κόμμα αυτό δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει ένα νέο ακροατήριο, σε μάζες που ελπίζει να είναι πιο ευκολόπιστες, λόγω της πολιτικής τους καθυστέρησης.

Ένα πάντως είναι σίγουρο: Αυτή η σταλινική ηγεσία είναι ένα αίσχος!

Η αθλιότητα των σταλινικών ηγεσιών.

Ευθυγραμμισμένοι με την πολιτική των δούλων του κεφαλαίου εμφανίζεται πλέον επίσημα η Σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ, απαιτώντας τη νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και την απόκτηση υπηκοότητας από τα παιδιά τους που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Αδιαφορώντας και προδίδοντας για πολλοστή φορά την Ελληνική εργατική τάξη, που κολυμπάει, στην ανεργία και στα όρια της φτώχειας εξαιτίας της πολιτικής των μεγάλο κατασκευαστών και εφοπλιστών με την αθρόα εισαγωγή μεταναστών, ψαχουλεύει μάταια να βρει ψήφους και λαϊκή βάση μέσα στους μετανάστες.

Μια πολιτική που ακολουθεί επίσης ο ξεπεσμένος Σταλινογεννής Συνασπισμός, μιας και οι Έλληνες εργαζόμενοι τους έχουν φτύσει κυριολεκτικά και "τους δυο, όχι μόνο στις εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και σ' όλους τους χώρους δουλειάς που εκδηλώνονται απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κάι ενώ οι αστικές φυλλάδες αναζητούν τα «δικαιώματα» των παλαιών αλλοδαπών, που πλήττονται από τους «μαύρους» ή τους «νέους μετανάστες». όπως τους ονομάζουν, φυσικά αδιαφορώντας για το τεράστιο ποσοστό Ελλήνων ανέργων που επέφερε η πολιτική αντικατάστασης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού, οι δήθεν αριστεροί συνδικαλιστές διαδηλώνουν για τη δήθεν κατάργηση της αργίας της Κυριακής από τους Έλληνες καταστηματάρχες, εθελοτυφλώντας για την παραβίαση των ωραρίων, των αργιών, την ανασφάλιστη εργασία, την πρακτική κατάργηση συλλογικών συμβάσεων από τους προ-στατευόμενους τους, λαθρομετανάστες και μη, «μελλοντικούς ψηφοφόρους» τους.

Οφείλουμε να επισημάνουμε και να πληροφορήσουμε τα μέλη αυτών των προδοτικών σταλινικών κομμάτων ότι: οι προσπάθειες αλλοίωσης πολιτισμένων λαών, με την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισαγωγή απολίτιστων πεινασμένων και ανειδίκευτων μαζών, που όπως λέει και ο Μαρξ ως σκοπό έχουν τη διαιώνιση της σκλαβιάς, έχουν αποτύχει στο παρελθόν, συμπαρασύροντας τους υποστηρικτές αυτής της πολιτικής στη δυσμένεια των λαών.

Έχουν αποτύχει και κοινωνικά και οικονομικά. Επίσης: Να είστε σίγουροι ότι οι ευεργετηθέντες με υπηκοότητα. αλλοδαποί θα ψηφίσουν τα ισχυρότερα αστικά κόμματα και όχι τους θνησιγενείς υποστηρικτές της ευεργεσίας.

Και η πιο σημαντική πληροφορία απ' όλες. Η Ελληνική εργατική τάξη έχει πολύ δυνατή μνήμη. Και όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει τις προηγούμενες προδοσίες των σταλινικών ηγεσιών αυτών των κομμάτων, έτσι και τώρα ζητά μια επόμενη προδοσία νια να τα πετάξει μια για πάντα στον καιάδα της ιστορίας, προς όφελος της, ώστε να μπορέσει απαλλαγμένη από τα "δεκανίκια της αστικής τάξης να διεκδικήσει καλύτερους όρους ζωής.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΕΑΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ

Πιο πεινασμένοι,
Πιο εξαθλιωμένοι,
Πιο πρωτόγονοι,
Πιο υποτακτικοί και πιο μοιρολάτρες

Παλαιοί μετανάστες στην πιάτσα της Ομόνοιας, Αλβανοί και Ανατολικοευρωπαίοι, αποδοκιμάζουν τα εξοντωτικά μεροκάματα, των εντελώς νέων μεταναστών.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, ο ελληνικός καπιταλισμός έχει στηρίξει την κερδοφορία του στη μαζική εισαγωγή φτηνών ξένων εργατών, προερχόμενων από φτωχές χώρες, άρα εξ ορισμού με λίγες απαιτήσεις. Επιπλέον, στη μαζική αυτή εισαγωγή έχει στηρίζει και την προσπάθεια του για την πολιτική εξουδετέρωση του ελληνικού λαού μέσω της αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της χωράς.

Η πολιτική αυτή συνεχίζει να εφαρμόζεται με αμείωτη ένταση και σήμερα, μόνο που τώρα πια έχουμε να κάνουμε με νέες μάζες μεταναστών, προερχόμενων από χώρες ακόμα πιο φτωχές, πιο εξαθλιωμένες, και πιο καθυστερημένες πολιτικά, αφρικανικές ή ασιατικές.

Αποκαλυπτική είναι η σύγκριση των ημερομισθίων Η παλιά φουρνιά μεταναστών είχε ρίξει το μεροκάματο του ειδικευμένου τεχνίτη από τα 80 στα 60 ευρώ. Σήμερα, η νέα φουρνιά μεταναστών ρίχνει το μεροκάματο του βοηθού τεχνίτη από τα 40 στα 25 ευρώ. Οι πιο φτηνοί είναι οι Αφγανοί, οι Αφρικανοί και οι Ινδοί, που δέχονται ακόμα και 15 ευρώ μεροκάματο για δωδεκάωρη εργασία, νιώθοντας μάλιστα απόλυτα ευχαριστημένοι.

Τα μυστικά των νέων αυτών μεταναστών είναι δύο: Το πρώτο είναι ότι έχουν ελάχιστες οικονομικές απαιτήσεις, γιατί έχουν συνηθίσει σε έναν τελείως φτωχό και ολιγαρκή τρόπο ζωής. Και το δεύτερο είναι ότι δεν διαμαρτύρονται ποτέ απέναντι στον ισχυρό και τον εργοδότη, γιατί προέρχονται από κουλτούρες παθητικότητας, υποταγής και μοιρολατρίας.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο λόγω της οικονομικής κρίσης. Η οικοδομή, που απορροφούσε μεγάλο αριθμό μεταναστών, έχει πέσει κατά 50% και γενικά οι θέσεις εργασίας μειώνονται. Έτσι, αντικειμενικά, οι νέοι μετανάστες έρχονται για να πάρουν τις θέσεις των παλιών. Ήδη οι παλιοί μετανάστες διαμαρτύρονται ότι οι νέοι ρίχνουν πολύ χαμηλά τα μεροκάματα και τους παίρνουν τις δουλειές. Μια διαμαρτυρία που είχε απαγορευτεί στους Έλληνες εργαζόμενους, με τη ρετσινιά του «ρατσισμού». Το αποτέλεσμα της εισαγωγής της νέας φουρνιάς θα είναι φρικτό: Ακόμα μεγαλύτερη τεχνική, παραγωγική, κοινωνική και πολιτική υποβάθμιση της χώρας. Ακόμα μεγαλύτερη αφαίρεση εργατικών κατακτήσεων. Ακόμα περισσότεροι άνεργοι παλιοί μετανάστες, που θα στραφούν στην εγκληματικότητα. Ακόμα περισσότεροι

Έλληνες άνεργοι Ως πότε θα σιωπούμε;

Οι Έλληνες ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Ο λαός μας λέει πολύ σοφά ότι "τρώγοντας ανοίγει η όρεξη", κάτι που ισχύει απόλυτα για τους Έλληνες καπιταλιστές. Αφού έφεραν από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ φτηνούς εργάτες και έριξαν τα μεροκάματα (στην οικοδομή ο ειδικευμένος εργάτης έπαιρνε 80 ευρώ, τώρα με το ζόρι θα πάρει 40-50 ευρώ), δεν σταμάτησαν εκεί. Ακόμα και οι μετανάστες από τις πρώην "σοσιαλιστικές" χώρες τους φαίνονται ακριβοί και τώρα τους αντικαθιστούν με ακόμα πιο φτηνούς εργάτες, από την Ασία και την Αφρική. Στην οικοδομή το μεροκάματο έχει πέσει ακόμα και στα 20 ευρώ. Οι μετανάστες απ' αυτές τις χώρες μπορούν να δουλέψουν σε οποιαδήποτε δουλειά ακόμα και για 3 ευρώ την ώρα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και για όσο θέλει ο εργοδότης.

Δεν είναι όμως μόνο η πείνα που επικρατεί στις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που κάνει τους εργαζόμενους αυτούς να δουλεύουν στην κυριολεξία για ένα κομμάτι ψωμί. Είναι και οι κοινωνικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

Τον περασμένο μήνα, στην πόλη Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν φανατικοί ισλαμιστές έκαψαν με οξύ 6 κορίτσια ηλικίας 10-18 ετών (τα δύο απ' τα οποία τυφλώθηκαν), επειδή τόλμησαν να πάνε σχολείο, κάτι που παραβαίνει τον ιερό νόμο του Κορανίου!

Με τέτοιου είδους υποταγμένους, φτηνούς και εγκλωβισμένους σε θρησκευτικούς φανατισμούς εργαζόμενους ονειρεύονται οι Έλληνες καπιταλιστές να αντικαταστήσουν την "απαιτητική" και "ακριβή" ελληνική εργατική τάξη!

Μόνο που δεν είναι μόνοι τους σ' αυτήν την προσπάθεια. Έχουν αναλάβει αρκετοί να φιμώσουν και να δέσουν τους Έλληνες εργαζόμενους για να μην αντιδράσουν.
Από την Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, που παραμονή Χριστουγέννων δήλωσε ότι «πρέπει να αναγνωριστούν οι μετανάστες και τα παιδιά τους ως Έλληνες πολίτες» (οι εργολάβοι-στελέχη του ΚΚΕ πρέπει να έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δήλωση αυτή) έως τις διάφορες ομάδες αριστεριστών, που κέντρο της πολιτικής τους έχουν τους μετανάστες.

Όλοι αυτοί που για τον Έλληνα εργαζόμενο όχι μόνο δεν λένε τίποτα, αλλά είναι έτοιμοι να κολλήσουν τη ταμπέλα του ρατσιστή σ' όποιον αναφέρει το παραμικρό για την τραγική κατάσταση του.

Ως εδώ! Εμείς οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς θεατές της εξόντωσης μας. Τις πολιτικές παραδόσεις της τάξης μας, τους αγώνες και τις κατακτήσεις μας δεν πρόκειται τόσο εύκολα να τις παραδώσουμε.

Πηγή:resaltomag


«Το πρόβλημα για τα Εξάρχεια είναι ότι δεν… υπάγονται στην Ελλάδα!»

Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους από το Φθινόπωρο ενάντια στην συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα δηλώνουν οι κάτοικοι των Εξαρχείων. «Το κεντρικό πρόβλημα για τα Εξάρχεια είναι ότι δεν υπάγονται στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Τραγική είναι και η αστυνόμευση στην γειτονιά αυτή του κέντρου, αφού «κατόπιν άνωθεν» εντολών η αστυνομία αποφεύγει να επέμβει για να μην προκαλέσει… Ιδιώτης προ ημερών κατάφερε να συλλάβει και να παραδώσει στην Αστυνομία ένα άτομο, το οποίο – όπως αποδείχθηκε- είχε κάνει 8 ληστείες στην περιοχή.

«Χαρτζιλικώνουμε» τους λαθρομετανάστες για να φύγουνε εθελοντικά

Ξεκίνησε πρόγραμμα επαναπροωθήσεως λαθρομεταναστών με… οικονομικά κίνητρα(!)σε συνεργασία με τον Διεθνή Oργανισμό Mετανάστευσης, που εκπρόσωπός του είναι ο κ. Δανιήλ Eσδράς. Τι θα γίνει εάν πλακώσουν εδώ εκατομμύρια για να τους απελάσουμε μετά αποζημιώσεως;

Μέσα στην ντάλα του καλοκαιριού και χωρίς να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα, έγινε γνωστό ότι ξεκίνησε από την κυβέρνηση πρόγραμμα «εθελουσίας εξόδου» από την χώρα μας λαθρομεταναστών. Τους «χαρτζιλικώνουμε» και από πάνω δηλαδή για να φύγουνε, αφού πρώτα ήλθαν στην χώρα μας παράνομα!

Οι αλλοδαποί, ( λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.

Του Σπύρου Χατζάρα

Τα ποσοστά που ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία σχετικά με την εγκληματική δράση των αλλοδαπών, ( λαθρομεταναστών στην συντριπτική πλειοψηφία τους) , προκύπτουν από τις συλλήψεις.

Με δεδομένο ότι, στις επιθέσεις κατά των απλών πολιτών, ( κλοπές- λεηλασίες σπιτιών ,επιδρομές, κλοπές και διαρρήξεις αυτοκινήτων, κλοπές μοτοσικλετών κλπ, το ποσοστό εξιχνιάσεων παραμένει χαμηλό, (18,46%) είναι σαφές ότι, τα ποσοστά για τη σχέση εγκληματικότητας αλλοδαπών- ημεδαπών αφορούν μόνο στο 18,46% των εγκλημάτων αυτών. Στο 18,46% των ληστειών η συμμετοχή των αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στο 18,46% των κλοπών και διαρρήξεων, το 50,87%,

Με το άλλο 82%, των ληστειών και επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών, (πάνω από 40.000 εγκληματικές πράξεις) τι γίνεται;

Με το δεδομένο επίσης ότι η ελληνική αστυνομία, έχει καλύτερη «πρόσβαση », σε πληροφορίες για τη δράση των ημεδαπών εγκληματιών, είναι λογικό οι συλλήψεις των Ελλήνων κακοποιών να είναι περισσότερες και συχνότερες από αυτές των αλλοδαπών, που επιτυγχάνονται είτε επιτόπου, είτε τυχαία, είτε στις περιπτώσεις δράσης, «μεικτών συμμοριών» .

Και σε ό,τι αφορά τις ανθρωποκτονίες η συμμετοχή των αλλοδαπών (37,57%), υπολογίζεται στο 72,22 % που εξιχνιάστηκαν. και στους βιασμούς, το 48,36%, υπολογίζεται στις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν.

Το ερώτημα είναι, το ποιος «πολιτικός εγκέφαλος» χρησιμοποιεί την στατιστική «λαθροχειρία και παραπλάνηση» για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, και να στηρίξει στατιστικά το επιχείρημα, ότι οι αλλοδαποί, δεν είναι η κύρια αιτία αυξήσης της εγκληματικότητας.
Για να το πω πιο απλά.

Οι αλλοδαποί, ( λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.

Η αποκλειστική σχέση της μαφίας με τους λαθρομετανάστες περιγράφεται και από δύο άλλα ευρήματα της στατιστικής που ανακοινώθηκε:


Αποκλειστική δράση, παρουσιάζουν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%) και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).

Οι παραχαράξεις και πλαστογραφίες αφορούν στα χαρτιά για παραμονή, στις ροζ και πράσινες κάρτες, τα διαβατήρια κλπ. Τα εγκλήματα κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας αφορούν στη λιανική πώληση των κλεψίτυπων προϊόντων της μαφίας για τη μουσική και την τηλεόραση.

Από αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι βασικός εργοδότης των λαθρομεταναστών είναι η Μαφία.Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τις συλλήψεις για ναρκωτικά αλλά και από την συμμετοχή των αλλοδαπών στην εκμετάλλευση γυναικών.

YΓ2.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς διαρρήκτες.

Οι διαρρήκτες συνελήφθησαν με τα κλοπιμαία τους, την ώρα που έβγαιναν από mini market, που βρίσκεται στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για δύο Γάλλους, 27 και 36 ετών, και έναν Μαροκινό, 26 ετών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα τσιγάρων και τηλεκάρτες διαφόρων εταιριών, που είχαν αφαιρέσει από mini market.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή Τρικάλων, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

http://deltio11.blogspot.com/2009/08/blog-post_5087.html


Χτύπησε σε ύφαλο κοντά στο Καστελόριζο η τουρκική κορβέτα...


Στον ύφαλο Κουτσόμπα, κοντά στο Καστελόριζο, χτύπησε χθες η τουρκική κορβέτα Μπουντρούμ F– 501, με αποτέλεσμα να κοπεί από την καρίνα η συσκευή ανθυποβρυχιακού πολέμου (Sonar).

Όλη τη νύχτα χθες, βατραχάνθρωποι του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έκαναν καταδύσεις στο σημείο και εντόπισαν την συσκευή την οποία και θα ανασύρουν τις επόμενες ώρες με ειδική επιχείρηση.
Email από εφημερίδα "Τα Νέα".

Στον ύφαλο Κουτσόμπα, που βρίσκεται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, κοντά στο Καστελόριζο, χτύπησε χθες η τουρκική κορβέτα Μπουντρούμ F– 501, με αποτέλεσμα από το χτύπημα στα βράχια να κοπεί από την καρίνα η συσκευή ανθυποβρυχιακού πολέμου (Sonar). Πιθανόν δε να χτύπησε στα βράχια και η προπέλα του σκάφους.
Όλη τη νύχτα χθες, σύμφωνα με τοπικές πηγές...βατραχάνθρωποι του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έκαναν καταδύσεις στο σημείο και εντόπισαν την συσκευή την οποία και θα ανασύρουν τις επόμενες ώρες με ειδική επιχείρηση.


Με νεώτερη απόφαση όμως, που κατά την κυβέρνηση στοχεύει στη μη κλιμάκωση, αλλά στη πραγματικότητα δείχνει ηττοπάθεια και υποχωρητικότητα, η Ελλάδα αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ανέλκυση της συσκευής του τουρκικού σκάφους, παρ’ όλο το γεγονός ότι αυτή ευρίσκεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ χωρικά ύδατα! Διάβασε:

Εκεί που δεν υπάρχουν ελληνικά πολεμικά πλοία να διώξουν τους Τούρκους…υπάρχουν ύφαλοι!!!



Οι άνδρες των ΟΥΚ έκαναν δεκάδες καταδύσεις προκειμένου να χαρτογραφήσουν με ακρίβεια το στίγμα και την ιδιομορφία της ξέρας, έτσι ώστε να σχεδιασθεί με ακρίβεια η επιχείρηση ανάσυρσης της συσκευής. Οι βατραχάνθρωποι διαπίστωσαν και ίχνη από άλλη πρόσκρουση, η οποία πιθανόν να προέρχεται από την προπέλα του τουρκικού σκάφους.

Να σημειωθεί ότι όπως είχαν αποκαλύψει προχθές «ΤΑ ΝΕΑ» η κορβέτα Μπουντρούμ και δύο αρματαγωγά επί σχεδόν ένα διήμερο έπαιζαν «κρυφτούλι» στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Καστελόριζου και Ρω, καθώς και στον απέναντι τουρκικό λιμένα Κας. Στην περιοχή είχαν κάνει την εμφάνισή τους και τρία – τέσσερα φουσκωτά η παρουσία των οποίων πιθανόν να σχετίζεται με την πρόσκρουση της κορβέτας στην ελληνική ξέρα. Η τουρκική δραστηριότητα παρακολουθείτο διακριτικά από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, καθώς είχε κριθεί μη συνηθισμένη η παρατεταμένη παρουσία τους στην περιοχή.

Τα τρία σκάφη προέρχονταν από λιμάνι της κατεχόμενης Κύπρου, μέσω Αττάλειας, όπου είχαν μεταβεί για την επέτειο του Αττίλα..


Επιγραφή του 688 μ.Χ. στην Μακεδονία: “Σλάβοι οι Εχθροί της Θεσσαλονίκης”


Η επιγραφή ανακαλύφθηκε χαραγμένη πάνω σε μία πέτρα τον Αύγουστο του 1907 κατά την διάρκεια ανασκαφών στο βορειότερο τμήμα του τότε μουσουλμανικού τεμένους με το όνομα Κασημιά Τζαμί, ο παλαιότερα πασίγνωστος ναός του Αγίου Δημητρίου.Το 1492 η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου μετατράπηκε απο τους Τούρκους σε μουσουλμανικό τέμενος και μετονομάστηκε σε Κασημιά Τζαμί. Παρέμεινε στην κατάσταση αυτή έως την απελευθέρωση της πόλης απο τον Ελληνικό στρατό.

Η επιγραφή ανήκει στον Αυτοκράτορα Ιουστινιανό Β’ , ο οποίος την απέστειλε μαζί με άλλα δώρα στην θεσσαλονίκη, ως δείγμα ευγνωμοσύνης προς τον πολιούχο της πόλεως Αγ. Δημήτριο και τους Θεσσαλονικείς, για την πολύτιμη βοήθεια στην απόκρουση των Σλάβων που είχαν εισβάλει στην περιοχή. Πιθανώς έχει να κάνει με το έτος 688 μ.Χ. όταν ο Ιουστινιανός είχε μια σειρά απο επιτυχημένες εκστρατείες εναντίον των Σλάβων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σλάβοι αναφέρονται ως “οι Εχθροί μας“!!!


Έτοιμοι να παραδώσουν τα κλειδιά των σπιτιών τους οι κάτοικοι της μεθορίου, θερίζει ότι έσπειρε η τοπική ΕΛΑΣ.


Μετά από αυτά που είχαμε γράψει στις 20/7: "Διαλύθηκε το Φυλάκιο της Πωγωνιανής" .. έχουμε και τα αποτελέσματα.

Έτοιμοι να παραδώσουν τα κλειδιά των σπιτιών τους στο τοπικό τμήμα της Αστυνομίας είναι οι κάτοικοι των Δρυμάδων, ενώ ανάστατα είναι όλα τα χωριά της μεθορίου εξαιτίας της παντελούς απουσίας αστυνόμευσης και των απανωτών κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων.Πάνω από έντεκα διαρρήξεις σπιτιών καταγράφονται στο τοπικό διαμέρισμα Ωραιοκάστρου του Δήμου Άνω Πωγωνίου, γεγονός που προκαλεί την αγανάκτηση των κατοίκων.

Ύστερα από μία δεκαετία σχετικής ηρεμίας, ζούνε και πάλι μέρες του 1992 και 1993, όταν η μαζική έλευση λαθρομεταναστών από την Αλβανία, είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη της εγκληματικότητας.Το τελευταίο διάστημα, αυτό που σημειώνεται είναι η πλήρης σχεδόν αποδιοργάνωση των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξη ς, ειδικά αυτού του Δελβινακίου, που ήταν ένα από τα πιο νευραλγικά.

Οι τακτικές της διοίκησης, η αποδιοργάνωση ουσιαστικά του Κλιμακίου της Πωγωνιανής και όσα άλλα συμβαίνουν, λειτουργούν σε βάρος των τοπικών κοινωνιών. Οι περιπολίες είναι πια ανύπαρκτες και οι λιγοστοί κάτοικοι, ηλικιωμένοι κυρίως, νιώθουν εγκαταλειμμένοι από την πολιτεία. Με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν, οι κάτοικοι των Δρυμάδων είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα κλειδιά των σπιτιών τους στο τοπικό τμήμα της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι δεν νιώθουν καμιά ασφάλεια για την παραμονή τους εκεί.

Η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές πρόβλημα, το οποίο γιγαντώνεται, καθώς στάθηκε ανήμπορη να το αντιμετωπίσει στην γέννησή του. Θερίζει τώρα όσα έσπειρε, αλλά αυτό είναι σε βάρος των ακριτικών χωριών, τα οποία μετά από μία μακρά περίοδο ηρεμίας, είναι και πάλι ανάστατα.

Πηγή http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Αλλοδαποί και Εγκληματικότητα: Θα τους αφομοιώσουμε ή ... θα μας αφομοιώσουν;


Από την Καθημερινή

"Νεαρός στο νοσοκομείο έπειτα από πυροβολισμό
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας 25χρονος, ύστερα από τον τραυματισμό του από όπλο στο θώρακα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ως δράστης φέρεται αλλοδαπός ο οποίος πυροβόλησε τον 25χρονο ύστερα από διαπληκτισμό τους, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή των Αχαρνών. Αιτία στάθηκε μία αλλοδαπή γυναίκα την οποία φλέρταρε ο 25χρονος. Αυτή τον απέρριψε και φέρεται να είπε στους φίλους της ότι ο 25χρονος την ενοχλεί. Τότε ένας από την παρέα της και αφού προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο πυροβόλησε τον 25χρονο, μ' αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον θώρακα. Ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται. "


Σχόλιο ΕΨ:

Τέτοια περιστατικά οπλοφορίας και ένοπλης διευθέτησης μικροδιαφορών γίνονται ολοένα και πιο συχνά στην Ελληνική κοινωνία. Οι παλαιότεροι θυμούμαστε ακόμη μια κοινωνία όπου τα όπλα τα βλέπαμε μόνο στον στρατό και τις ταινές του Hollywood. Όχι τις εφημερίδες και τις ειδήσεις.

Εκεί που οδεύουμε η οπλοκατοχή αρχίζει να αποτελεί μέρος τις καθημερινότητας σε τέτοιο βαθμό που αναρωτιέται κανείς αν θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε στην μια τσέπη το κινητό και τα λεφτά μας και στην άλλη το περίστροφό μας, έτοιμο να προστατέψει εμάς και το περιεχόμενο της πρώτης τσέπης.

Μέσα από την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισαγωγή ένοπλων αλλοδαπών, σε συνδιασμό με την αδυναμία του Κράτους να ελέγξει την εγχώρια εγκληματικότητα καθώς και τα σύνορα του προκύπτει το εξής φιλοσοφικό ερώτημα:

Θα τους αφομοιώσουμε ή ... θα μας αφοιμοιώσουν;



Υ.Γ. Ο τραυματισμένος 25χρονος είναι Έλληνας ή αλλοδαπός;

ΕΨ

«Ελληνικό» κράτος(;): Μαθήματα αντιρατσισμού

χωρίς τίτλο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ»: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ… ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»! Βάζουν την Αστυνομία, την οποία στην πραγματικότητα εμποδίζουν να εκτελέσει την αποστολή της, να προβαίνει σε επιχειρήσεις σκούπα και στην συνέχεια τους περισσότερους τους αφήνουν. Πρόκειται για μάχη εντυπώσεων και τίποτε άλλο.


ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣE ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ VISA!



Με αμείωτη προκλητικότητα συνεχίζουν τις διεθνείς κινήσεις του οι Σκοπιανοί στον αμετακίνητο στόχο τους για πλήρη οικειοποίηση όλων των συμβόλων, μορφών, προσώπων, ονομάτων, προσωπικοτήτων που αφορούν τη μία και αληθινή Μακεδονία των Ελλήνων!

Αυτή τη φορά ειδικότερα, κατάφεραν να πάρουν έγκριση και να κυκλοφορήσουν πιστωτική κάρτα VISA με τυπωμένη πάνω της τη μορφή του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!!!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην εν λόγω κάρτα δεν εμφανίζεται ο αυθεντικός Ήλιος της Βεργίνας (Αιγές), επειδή ακριβώς, χάρη στη δυναμική και μαζική κινητοποίηση Ελλήνων του Εξωτερικού (όπως π.χ. το Κυπριακό CANA), που οδήγησαν με τη σειρά τους στην παρέμβαση των Βουλευτών Μπιλιράκη και Μαλόνευ, κατάφεραν την πανίσχυρη αμερικανική εταιρία, που τυπώνει και εκδίδει τις πιστωτικές κάρτες, να αποσύρει προηγούμενη πιστωτική κάρτα των Σκοπιανών με τον Ήλιο της Μακεδονίας μας, γεγονός για το οποίο διαμαρτύρεται πρωτοσέλιδα η σκοπιανική εφημερίδα Dnevnik (26-12-2008)!

Σε απάντηση της αναγκαστικής αυτής απόσυρσης της κάρτας VISA με τον Ήλιο της Βεργίνας, οι Σκοπιανοί προχώρησαν πλέον στην έκδοση της νέας προκλητικής κάρτας VISA με τον Μέγα Αλέξανδρο, γεγονός που επανακινητοποιεί ήδη την Ομογένεια! «UMD» Οι εξοργιστικές αυτές ενέργειες, γίνονται από την «Ηνωμένη “Μακεδονική” Διασπορά» («UMD») όπως αυτοαποκαλείται, μια διεθνή, ισχυρή οργάνωση των Σκοπιανών με κέντρο τις ΗΠΑ και διασυνδέσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου κατορθώνει να βλέπει ενίοτε και τον μέγα υποστηρικτή των Σκοπιανών, Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών Ντάνιελ Φριντ...

«UMD»

Οι εξοργιστικές αυτές ενέργειες, γίνονται από την «Ηνωμένη “Μακεδονική” Διασπορά» («UMD») όπως αυτοαποκαλείται, μια διεθνή, ισχυρή οργάνωση των Σκοπιανών με κέντρο τις ΗΠΑ και διασυνδέσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου κατορθώνει να βλέπει ενίοτε και τον μέγα υποστηρικτή των Σκοπιανών, Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών Ντάνιελ Φριντ

Dr. George Samoutis, M.D.,Ph.D.

(Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Δ. για το -mail)


Ύβρεις κατά Δραγούμη, ταύτιση με το bulgarmak, «αποκαλούμενος» Μακεδονικός Αγώνας στην ελληνική Βικιπαίδεια

Προσέξτε το screenshot από το Google 12-8-2009.
Προσέξτε την ταύτιση (!) της «ελληνικής» Βικιπαίδειας
με το ακραίο ανθελληνικό bulgarmak.
Σύμπτωση ή αντιγραφή;

Ακόμη και μετά την παράθεση πληθώρας επιστημονικών
πηγών που αναγνωρίζουν τον γνήσιο πατριωτισμό
του Δραγούμη, ο διαχειριστής Καλογερόπουλος
της Βικιπαίδειας
επιμένει να επαναφέρει τις ελεεινές
αυτές ύβρεις κατά του Έλληνα αγωνιστού

(ως γενικό χαρακτηρισμό μάλιστα στην εισαγωγική
πρόταση του λήμματος «Ίων Δραγούμης» (!))
(Στην δε σελίδα της συζήτησης υβρίζει χυδαία
τον αγωνιστή ως «προδότη», τον Γιαννόπουλο «ψυχωτικό
» κ.ά.)

Ο ίδιος Καλογερόπουλος παρεμβαίνει και αντικαθιστά
τον καθιερωμένο στην Ελληνική Ιστορία όρο
«Μακεδονικός Αγώνας» με τις λέξεις
«Αποκαλούμενος Μακεδονικός Αγώνας» (sic)
επειδή, λέει, κάποιοι ιστορικοί χρησιμοποιούν άλλο όρο!

Αναγνώστης

Γιατί είναι πάντα στο πλευρό των εχθρών της Ελλάδος ο Τζώρτζ Σόρος;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΑΜΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ…»! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Έγραψε το «Παρόν», περί ενός εγγράφου του «Κέντρου για την Αμερικανική πρόοδο»(Center for American progress) του γνωστού μας Τζώρτζ Σόρος(μέντορα του Ομπάμα) για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, που ακολουθεί πιστά ο νέος πρόεδρος Ομπάμα: «Έχουν αποφασίσει να βάλουν την Ελλάδα κατά μέρος (…to put Greece aside) και να ρίξουν το βάρος στην Τουρκία, με τη λογική πως χρειαζόμαστε την Τουρκία για τον μουσουλμανικό κόσμο».

Έτσι μας δουλεύουν με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Με το επιβατηγό πλοίο Ιεράπετρα μεταφέρθηκαν στον Πειραιά 74 λαθρομετανάστες, με οργανωμένη μεταγωγή της Αστυνομίας από τη Σύμη.

Οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν εντοπισθεί τις προηγούμενες μέρες να προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα από τα τουρκικά παράλια, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, όπου θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

Πηγή


Και άλλη αθλιότητα του indymedia


Κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ζητούν αποκοπή των Επτανήσων απο την Ελλάδα.Δεν θα σχολιάσω το δημοσίευμα.Το συγκεκριμένο site έχει καταντήσει πλέον γραφικό και σαν τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε.


Και φυσικα οι ανικανοι πολιτικοι κανουν τα στραβα ματια .. τα ρομποτακια-υπαλληλοι τους κανουν μια χαρα την δουλεια. οι ξεπουλημενοι αριστεροι φασιστες με την ανοχη και τα χρηματα του κρατους και των Ελληνων .


ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ


Πηγή:vendeta

Ο Διωγμός των Ελλήνων συνεχίζεται..



Με μια πρωτοφανή πρόταση επανέρχεται η αλβανική κυβέρνηση στον πόλεμο κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός της χώρας ετοιμάζει νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο εκτάσεις οι οποίες δεν καλλιεργούνται από τους ιδιοκτήτες τους, θα παραχωρούνται για εκμετάλλευση σε τρίτους που επιθυμούν να τις καλλιεργήσουν.

Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες θα αμοιβονται με το 1/10 της παραγωγής σύμφωνα με τις αλβανικές πηγές. Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως αν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. 5 ή 10 χρόνια) οι ιδιοκτήτες δεν εκφράσουν ενδιαφέρον για να καλλιεργήσουν την γη τους, τότε αυτή περνά στην ιδιοκτησία εκείνων που την δουλεύουν.

Είναι εμφανές ότι ο πανέξυπνος ηγέτης της Αλβανίας, σκοπεύει σε έναν σταδιακό αναδασμό ο οποίος θα αλλάξει εντελώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην χώρα του και θα πάρει πλουτοπαραγωγές εκτάσεις από τα χέρια των Ελλήνων.

Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να παραδώσει τις καλλιεργήσιμες γαίες σε Αλβανούς από τον βορρά ή το Κόσσοβο ή τα Σκόπια.

Ο κίνδυνος φαντάζει τεράστιος για τα χωριά των αναγνωρισμένων μειονοτικών περιοχών όπως η Δρόπολη και ο Βούρκος που βρίσκονται γύρω από κάμπους.

Δεν κινδυνεύουν να αλλάξουν μόνο οι ιδιοκτήτες της γης αλλά ακόμη περισσότερο και η πληθυσμιακή σύσταση της Βορείου Ηπείρου.

Μετά τις αλλοιώσεις που επέβαλλε το κομμουνιστικό καθεστώς στον πληθυσμό της Βορείου Ηπείρου, ο Μπερίσσα φαίνεται να θέλει να διασφαλίσει την εθνική ενότητα του κράτους του, περιθωριοποιώντας αν όχι εξαλείφοντας το ελληνικό στοιχείο.

Απομένει στο ελλαδικό Υπουργείο Εξωτερικών να αντιληφθεί πως η Αλβανία δεν είναι μόνο το φιλελεύθερο κράτος που νομιμοποιεί τους γάμους των γκεη αλλά έχει και πραγματικό πρόσωπο και είναι εκείνο που αντιμετοπίζουν οι Έλληνες, πολίτες της.

Πηγή:himaraunion


Τα παραμυθακια της Θειας «Λενας» κομμουνιστες και χρηματοδοτησεις



Σε μικρα παιδακια καλοχορτασμενα μεσα στην την πεινα του καπιταλισμου και ταλαιπωρημενα στα ταχυφαγεια ( φασφουνταδικα ) της δημοκρατιας η θεια «Λενα» η «Μαμα της «κοκκινοσκουφιτσας» τα μαξωξε και τους ειπε ένα παραμυθακι για να φανε το πρωινο τους…..

Τοπος Καπου στο στο Αχλαδι της Ευβοιας..

Το παραμυθακι .. «Ο αντικομμουνισμος»

Αφηγειτα η Θεια Λενα..Με φωνη συγκινημενη και διακυμανσεις αναλογα με την περιστασι και τα παθηματα των «ηρωων «του παραμυθιου...

«..Μια φορα κι ένα καιρο καλα μου παιδακια ηταν κατι πολύ καλοι ανθρωποι που ησαν οι κομμουνιστες..Αυτοι οι αγιοι ανθρωποι, οι πανακαλοι χωρις ιχνος κακιας διαστροφης και εγκληματικοτητος και με μια τρομερη λατρεια για την πατριδα τους την μεγαλη τοτε Πατρδα των εργατων την Σοβιετικη ενωσι, αγωνισθησαν να «μορφωσουν»τους απλους ανθρωπους.Οι απλοι όμως ανθρωποι επειδη οι περισσοτεροι δεν ησαν τοσο εξυπνοι οσο οι καλοι κομμουνιστες δεν καταλαβαιναν τι σημαινει κομουνισμος

Ευτυχως όμως οι καλοι κουμουνιστες, με τα γνωστα τους οπλα, επεισαν οσους μπορεσαν ενώ τους υπολοιπους τους εξοριζαν ή τους εβαζαν σε σωφρονιστηρια και σε ψυχιατρεια ενδιαφερομενοι για την υγεια τους όπως κανεις άλλος..

Εδώ παιδακια μου στην Ελλαδα, οι καλοι αυτοι ανθρωοι. οι κομμουνιστες με την σκληρη εργασια και τις συνδρομες των οικοδομων και των σιδηροδρομικων, απεκτησαν αμυθητη περουσια που οι κακοι ανθρωποι οι καπιταλιστες, επωφθαλμιουν.

Ετσι καλα μου παιδακια με οπλο τον αντικομμουνισμο οι κακοι ανθρωποι ζητουν να ελεγξουν τα οικονομικα των καλων κομμουνιστων..Της εκκλησιας μας, του Περισου που είναι το βατικανο μας. Του ιδρωτα μας..

Σας ερωτω παιδακια θα το επιτρεψουμε ποτε αυτό?»

Σ αυτό ο σημειο η αφηγηση σταματησε.Ολα τα παιδακια με τους παππουδες και τις γιαγιαδες τους σηκωθηκαν όπως στην τανια μεγαλος αδελφος και ενώ μια μουσικη αρχισε να παιζει, σηκωσαν όλα τα καλα παιδακια τα καλα τους χερακια τους σε σχημα καλης γροθιας με πολλες καλες κοκκινες σημαιες φωναζοντας αυθορμητα ..
«ΟΧΙ ,ΟΧΙ, ΟΧΙ. Θεια Πες κι αλλα Θεια.. »

Δεν ακουσαμε περισσοτερο..

Να όμως τι διαβασαμε από τους κακους τους χυδαιους τους αντικομμουνιστες. Σας τους παραδιδουμε για να βγαλετε τα συμπερασματα σας..



Εφημερις Εστια 22.11.1991

"...Η τελευταια αποκαλυψις ομιλει δι εισπραξιν πεντε δισεκατομμυριων δραχμων κατά τα τελευταια 15 ετη. Η Μοσχα απεστελλε δια του διπλωματικου σακκου της εδώ πρεσβειας της Σοβιετικης Ενωσεως τα κοκκινα δολλαρια, τα οποια παρελαμβανον, υπογραφοντες τας ηδη ευρεθεισας αποδειξεις επωνυμα ηγετικα στελεχη του κομματος. Εν τουτοις τοσον το ΚΚΕ οσον και οι κατονομαζομενοι αποδεκται των δισεκατομμυριων ετηρησαν ευγγλωττον σιωπην... Δεον να σημειωθη ότι το παρ ημιν Κομμουνιστικο κομμα δεν επαχυνετο (η αληθεια είναι ότι τα εχει τα παχακια της η Θεα του Περισσου) μονο δια των δολλαριων αλλα και μεσω αλλων εμπορικων διαυλων και υποπτων τραπεζικων δοσοληψιων. Ο,τι και να ισχυρισθουν τωρα οι πρακτορες και εισπρακτορες του Κρεμλινου δεν θα δυνηθουν να αποσεισουν την σοβαροτεραν κατηγοριαν ότι υπηρξαν πληρωμενοι και ετεροκινητοι

2 Ο Λεωνίδας Κύρκος στις 3/12/2006 ( συνεντευξις στην καθημερινη) διευκρινίζει για το ΚΚΕ και τον ΔΣΕ

«...Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ. Άνθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.»

3. Ο Λεωνίδας Τζεφρώνης - γραμματεύς της ΕΠΟΝ Σπουδάζουσας του ΚΚΕ , μέλος του ΔΣΕ, γνωστός και από την μυθιστορηματική του απόδρασι από τις φυλακές των Βούρλων την 17η Ιουλίου 1955 - αφηγείται στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, ‘’Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά’.

«...Έγραψα κάποτε σ’ ένα άρθρο μου στην Αυγή ότι ευτυχώς που δεν νικήσαμε τον Δεκέμβριο και ευτυχώς που ηττηθήκαμε και στον Εμφύλιο. Γιατί αν νικούσαμε και δημιουργούσαμε εδώ στην Ελλάδα τη λεγόμενη λαϊκή δημοκρατία σήμερα θα είμαστε χειρότερα απ’ ότι είναι οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι, και οι Αλβανοί..»

4. Ο Στέλιος Γιατρουδάκης στο ίδιο βιβλίο (σελίς 540), έτερος ομοϊδεάτης αντάρτης του ΔΣΕ στη «διμοιρία καταστροφών» εν συνεχεία , «πολιτικός επίτροπος Αθήνας», εκπαιδευθείς στη «Σχολή Πολιτικών Επιτρόπων» του ΚΚΕ στο Βίτσι, απαντά ως εξής.

«..Τι θα κάναμε αν κερδίζαμε? …δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαντηθεί. Μπορούμε να πούμε , χωρίς ενδοιασμούς , ότι θα φτιάχναμε ένα καθεστώς παρόμοιο μ’ εκείνα που δημιουργήθησαν σε όλες τις νεοσύστατες λαϊκές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης μετά τον τερματισμό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν μάλιστα οι ηγεσίες του ΚΚΕ ήταν πάντοτε εξαρτημένες από το κράτος και το κόμμα ‘’οδηγό’’ ». Ενώ εξ’ισου ειλικρινής και αποκαλυπτικός,

5.Ο Πάνος Δημητρίου, πρόσφυγας στη Τασκένδη, υπεύθυνος του ιδεολογικού τομέως του ΚΚΕ, καταμαρτυρεί (σελίς 473,474)

«..Το ΚΚΕ είχε περιέλθει σε μια κατάστασι πλήρους εξάρτησης. Τίποτα δεν γινόταν εάν δεν υπήρχε η έγκριση των Σοβιετικών....Από τότε χάθηκε κάθε αυτοτέλεια. Κι αυτό φάνηκε πολύ καθαρότερα με την ολομέλεια που αποφάσισε για το Μακεδονικό πρόβλημα, με την απόφαση για πλήρη αυτοδιάθεση μέχρι αποχώρησης της Μακεδονίας.»

6. Άφησα για το τέλος τον υιό Ν.Μπελογιάννη.

"..H θυσία τους, όταν την βλέπεις εκ των υστέρων, ήταν τόσο μή δικαιολογημένη... Δεν θέλανε ποτέ να φανταστούνε ότι είχε επικρατήσει του Xίτλερ ένα τέρας"( ο Σταλιν) ίδιο με αυτόν…
Γι' αυτό το τερατούργημα θυσιάστηκαν; Για ένα πράγμα που αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απάτη του 20 ου αιώνα; Αυτό ήτανε. Ο υπαρκτός ( Σοσιαλισμός) ήταν η μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα
( Συνέντευξις στην Athens' Voice της 13/9/2007)

Διερωτωμαι..

Γιατι αυτοι οι αντικομμουνιστες να είναι τοσο ψευτες..

Ιασων

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ UCK ΕΝ ΔΡΑΣΗ.


Απίστευτο: Έρανος για τον U . C . K . μπροστά από τα κτίρια των Ηνωμένων Εθνών στην Ελβετία!!


Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από μερικές ημέρες το δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας που έκανε λόγο για εράνους που διεξάγουν οι Αλβανοί στο Ντένβερ των Η.Π.Α. Συγκεκριμένα μάλιστα μια ομάδα Αλβανών κατα την διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και έκαναν έρανο για τον “Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς”, προκειμένου, όπως έλεγαν, “να απελευθερώσουμε τα αδέρφια μας που ζούν και υποφέρουν από τον Ελληνικό ζυγό”!! (Ελευθεροτυπία 5-6-01)


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, που ήρθαν αυτές τις ημέρες στο φώς της δημοσιότητας, οι Αλβανοί διεξάγουν έρανο για τον U.C.C. ακόμη και μέσα στην επικράτεια της Ελλάδος. Είναι δε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο υφυπουργός Τύπου κ. Τηλ. Χυτήρης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχουν γνώση οι αρχές ασφαλείας για τις ερανικές δραστηριότητες του U.C.K. στην Ελλάδα δήλωσε ξεκάθαρα ότι “γνωρίζουν τα πάντα” και “λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα”. (Χώρα 15-6-01)


Οι Αλβανοί της διασποράς δραστηριοποιούνται και αυτό γίνεται και πάλι δυστυχώς υπό την προστασία ή τέλος πάντων την ανοχή των Ευρωπαίων και Αμερικανών “συμμάχων” μας. Και αυτό πια δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα ούτε ένα επιπόλαιο φαντασιοκόπημα αλλά κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα πράγματα.


Το πιο συγκλονιστικό όμως περιστατικό, που αποδεικνύει του λόγου το αληθές και που θα έπρεπε να είχε συγκλονίσει τον πολιτικό μας κόσμο, το αποκαλύπτει το αγγλικό πρακτορείο ειδήσεων BBC. Σε μια ανταπόκριση από την Ελβετία , όπου διαβιοί ισχυρή Αλβανική κοινότητα, η δημοσιογράφος του BBC Claire Doole μιλάει για τους εράνους των Αλβανών υπέρ των αδελφών τους που αγωνίζονται στα Σκόπια και σκιαγραφεί με λεπτομέρειες την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσουν σε αυτή την Ευρωπαϊκή χώρα, ανενόχλητοι από τις επίσημες αρχές. Ανάμεσα όμως στις πολύ αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που παίρνει από επιφανή στελέχη της Αλβανικής κοινότηταςαναφέρει και το εξής αποκαλυπτικό στοιχείο ( www . bbc . com 28-5-01) : “ around 40,000 Swiss francs were raised during a two hour rally in front of the U . N . buildings in March ”. (Μετ.: 40,000 Ελβετικά φράγκα -δηλαδή περίπου 22,000 δολάρια, κάντε τους υπολογισμούς- μαζεύτηκαν κατά την διάρκεια μιας δίωρης συνάθροισης για έρανο τον Μάρτιο μπροστά από τα κτίρια των Ηνωμένων Εθνών)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μπροστά στα μάτια των “υπερασπιστών της ειρήνης και της ελευθερίας”,που καταδικάζουν λεκτικώς πάντα τους Αλβανούς εξτρεμιστές που δρουν στα Σκόπια. Ποια εμπιστοσύνη και τί πλέον να περιμένεις; Και ποιόν να πιστέψεις πια; Μάλλον φαίνεται να επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση: “όταν έχεις τέτοιους φίλους τί να τους κάνεις τους εχθρούς”.

Δημοσιεύθηκε τον Ιουν 2001 στην εφημερίδα: "Πρωϊνά Νέα"
Περισσότερα στο http://www.romios.bravehost.com/meletes/uck.html

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ : Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 με την υπογραφή του Εβραίου γ.γ. του NATO Joseph Lune


Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 με την υπογραφή του Εβραίου γ.γ. του NATO Joseph Lune

Τηλεγράφημα του Kissinger προς Κλιμάκιο Μέσης Ανατολής (Ιούνιος 1974)" ...καθαρίστε το τραπέζι του Πρέσβυ μας στην Κύπρο. Είναι απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ..." (χωρίς σχόλια)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Παγκρήτια Εθνικιστική Κατασκήνωση

H κατασκήνωση έγινε στο Νομό Χανίων. Συμμετείχαν Συναγωνιστές από όλη την Κρήτη. Οι γνωστοί αντιφασίστες «έπαιξαν» τους φασιστοκυνηγούς στην κεντρική πλατεία των Χανίων.

IMG_0057

Την ίδια ώρα επίσης στην περιοχή διοργανώνονταν όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια το μεγαλύτερο «μπιτς πάρτυ» της χώρας (40.000 κόσμος) και ταυτόχρονα και το πιο διεφθαρμένο. Μια μάζα ανθρώπων καταλήγουν να τους βρίσκει το πρωί «τελειωμένους» σχεδόν αναίσθητους από την κραιπάλη στη παραλία. Όμως μια ομάδα «διαφορετικών» νέων ανθρώπων, με ιδανικά και αξίες μαζευτήκαν και πέρασαν ένα αξέχαστο διήμερο με πολλές εκπλήξεις και ουσιαστικές και χρήσιμες πρακτικές. Μακριά από τον ξεπεσμό των νεοελλήνων και με απόλυτη πειθαρχεία ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εθνικιστική κατασκήνωση Κρήτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Πυρήνας Χανίων

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1996 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ



ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

Πρόσφατα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος διατύπωσε τη σκέψη λίγο – πολύ ότι η κατάρριψη ενός τουρκικού F-16 θα συμμόρφωνε τους Τούρκους, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες αλωνίζουν κατά το δοκούν παραβιάζοντας καθημερινά τον ελληνικό εναέριο χώρο, αλλά και πραγματοποιώντας υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και τους Φούρνους.

Η πρόταση προκάλεσε αίσθηση, ενώ η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη την αποδοκίμασε δημοσίως. Ο τρόπος όμως που το έκανε ήταν σαν να ήθελε να δείξει στον «θερμόαιμο» βουλευτή ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται. Ακόμη κι αν – κατά καιρούς – γίνονται.

Το περιστατικό του 1996


Το πρωινό της 8ης Οκτωβρίου του 1996 ήταν σημαντικό για τους τότε συντάκτες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο νέος υπουργός Α. Τσοχατζόπουλος, μετά τις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου, θα έδινε την παρθενική του συνέντευξη Τύπου.

Στη μεγάλη αίθουσα του ΚΥΣΕΑ η συνέντευξη ξεκίνησε παρόντων και των αρχηγών των Επιτελείων. Και ενώ ο νέος υπουργός φλυαρούσε πάνω στις προγραμματικές του εξαγγελίες, παρατηρήθηκε μία κινητικότητα μεταξύ των δημοσιογράφων, ορισμένοι εκ των οποίων άρχισαν να βγαίνουν από την αίθουσα με τα κινητά τους στο χέρι. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργος Αντωνετσής σηκώθηκε από τη θέση του και κάτι του ψιθύρισε. Και εκείνος έδωσε την απάντηση στη μυστηριώδη αναστάτωση, ανακοινώνοντας επισήμως την πτώση ενός τουρκικού διθέσιου F-16 στο Αιγαίο.

Παρότι επρόκειτο για ένα καθ όλα συνηθισμένο συμβάν, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε όπως- όπως. Λίγοι συνειδητοποιούσαν ότι εκείνη την ώρα ξεκινούσε ένα θρίλερ. Οι δημοσιογράφοι ζητούσαν πληροφορίες, οι οποίες ως συνήθως έβγαιναν με το σταγονόμετρο. Το περιστατικό είχε συμβεί κοντά στη Χίο και ήδη γινόταν η παραδοσιακή «μάχη» μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μέσων για την έρευνα και διάσωση.

Αργά το μεσημέρι, ελληνικό σκάφος με τη βοήθεια ελικοπτέρου AB 205 περισυνέλεξε τον έναν πιλότο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Χίου. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ανέφεραν ότι ο πιλότος μίλησε με σπαστά αγγλικά, ενώ εκείνοι δεν ήταν βέβαιοι ότι ήταν πράγματι Τούρκος. Από κάποιους ειπώθηκε ότι ήταν Ισραηλινός εκπαιδευτής. Το όνομά του καταγράφηκε ως αντισμήναρχος Οσμάν Τσιτσεκλί.


Ο συγκυβερνήτης δεν βρέθηκε ποτέ. Σύμφωνα με την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία ήταν ο σμηναγός Ναϊλ Ενρτογάν, που δυστυχώς δεν πρόλαβε όπως ο συνάδελφός του να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό αυτόματης εκτίναξης του καθίσματος και έτσι τον κατάπιε ο βυθός του Αιγαίου.

Όλα αυτά όμως είχαν συμβεί ύστερα από σκληρή αερομαχία στον εναέριο χώρο μεταξύ Σάμου και Χίου, στην οποία ενεπλάκησαν τέσσερα τουρκικά F-16 – που εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο – και δύο ελληνικά Mirage 2000 που είχαν απογειωθεί από την Τανάγρα για να τα αναχαιτίσουν.

Αργά το απόγευμα, στο Ελληνικό Πεντάγωνο παρατηρήθηκε μια ασυνήθιστη κινητικότητα. Ο αρχηγός του ΓΕΑ σχεδόν τρέχοντας έσπευσε στο γραφείο του υπουργού, όπου έφτασε και ο υφυπουργός και παλιός αρχηγός της Αεροπορίας Δ. Αποστολάκης. Το τι ειπώθηκε μεταξύ των τριών ανδρών είναι άγνωστο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αναφορά από τη βάση της Τανάγρας όπου επέστρεψαν τα δύο Mirage ήταν ανατριχιαστική. Από το ένα έλειπε ένας πύραυλος: ο R 550 Magic MK2 από το δεξί φτερό.

Επτά ολόκληρα χρόνια αργότερα, ο αρχηγός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας το 1996, απόστρατος πια, Αχμέτ Κορεκτσί, μίλησε στη Μιλιέτ για εκείνο το περιστατικό, αναφερόμενος σε κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού από πύραυλο που εκτόξευσε το ένα ελληνικό Mirage. Μάλιστα είπε ότι θα έπρεπε η Τουρκία να ζητήσει αποζημίωση από την Ελλάδα.

Ο Τούρκος πτέραρχος είπε ακόμη ότι ο διασωθείς πιλότος έπαθε σοκ και δεν θυμόταν επακριβώς το περιστατικό, αλλά οι συνάδελφοί του από ένα δεύτερο F-16 είδαν μία λάμψη και έπειτα το μαχητικό να συντρίβεται.
Η αλήθεια είναι ότι όντως ο Magic έλειπε από το Mirage 2000. Άρα εκτοξεύτηκε. Αν εκτοξεύτηκε εναντίον του τουρκικού μαχητικού και το κατέρριψε, αυτό το γνωρίζουν μόνο οι πιλότοι. Ο Έλληνας πιλότος που έγινε δεκτός από τους συναδέλφους του με τιμές ήρωα στην Τανάγρα, κι ο διασωθείς Τούρκος.

Οι συνέπειες

Φαίνεται πάντως ότι και ένα τέτοιο επεισόδιο από μόνο του δεν είναι ικανό να προκαλέσει ευρύτερη σύρραξη. Και οι δύο πλευρές δεν έχουν κανένα λόγο να το δημοσιοποιήσουν αν δεν έχουν πρόθεση να κλιμακώσουν μία κρίση. Η μία διότι θα παραδεχόταν «πολεμική ενέργεια» με πρωτοβουλία της, η άλλη διότι θα χρεωνόταν ηττοπάθεια. Έτσι και οι ΕΔΕ που εκατέρωθεν διατάσσουν είναι τυπικές και τα πορίσματά τους επιβεβαιώνουν το χαρακτήρα του ατυχήματος.

Βεβαίως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και κάτι που γνωρίζει μια στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, δεν έχει αυταπάτες ότι διαδίδεται οριζόντια και κάθετα στον κλάδο που συνέβη το περιστατικό, εν προκειμένων στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των δύο χωρών.

Είναι αυτό που προσεγγίζει αφελώς κατά τα άλλα ο Κ. Βελόπουλος: αλλάζει, για ένα διάστημα τουλάχιστον, το κλίμα στο Αιγαίο, αφού επιδρά καταλυτικά στην ψυχολογία των πιλότων κυρίως και των άλλων μάχιμων στελεχών. Κάτι ανάλογο συνέβη – αντίστροφα – και με την περίπτωση του Ηλιάκη πριν από τρία χρόνια.

Αυτό όμως που δεν έχει υπόψη του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ είναι ότι και ο αντίπαλος δεν είναι απαραίτητο ότι θα «καταπιεί» εύκολα ένα τέτοιο περιστατικό. Έξι μέρες μετά το περιστατικό της 8ης Οκτωβρίου του 1996, η Ελληνική Αεροπορία θρηνούσε έναν πιλότο που κατέπεσε με το Mirage του στα ανοιχτά της Σκύρου. Επισήμως από μηχανική βλάβη. Την ίδια εξήγηση είχαν δώσει και οι Τούρκοι για το δικό τους διθέσιο F-16…

Πηγή:presstime
Αρ.φυλ.168
Σελ.18

Σχόλιο: Αυτό που θα πρέπει να έχει ΣΤΑΘΕΡΑ υπ όψη του και ο συγγραφέας του άρθρου είναι πως οι εμπλοκές γίνονται κατόπιν τουρκικών παραβιάσεων του Ελληνικού Εναέριου Χώρου και όχι το αντίστροφο. Οι ισορροπίες είναι καλές όταν έχουμε να παίξουμε επί ίσοις όροις και όχι με μονομερή εισβολή των Τούρκων στο ελληνικό FIR.

Αλλοδαποί επιχείρησαν να αποδράσουν από τις φυλακές


Συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν τέσσερις αλλοδαποί κρατούμενοι έγιναν αντιληπτοί από σωφρονιστικό υπάλληλο που έκανε περιπολία την ώρα που επιχειρούσαν να αποδράσουν.

Οι δραπέτες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω στο χώρο του Β΄ «νεκρού» προαύλιου της Β΄ πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, έχοντας διαφύγει προηγουμένως από το κελί στο οποίο κρατούνταν στον πρώτο όροφο της ίδιας πτέρυγας. Ο δεσμοφύλακας που έκανε περιπολία με τη βοήθεια συναδέρφων του τους συνέλαβε και τους οδήγησε ξανά στα κελιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι επίδοξοι δραπέτες έκοψαν με ατσάλινο σύρμα την σιδερόβεργα στο κελί τους και διέφυγαν στο Α΄ «νεκρό» προαύλιο αρχικά χρησιμοποιώντας σεντόνι σαν αυτοσχέδιο σχοινί. Το σεντόνι κρατούσε ο ένας εκ των κρατουμένων, ο οποίος και τραυματίσθηκε στο πόδι, στην προσπάθειά του να πηδήσει στο Β΄ «νεκρό» προαύλιο.

Για να καταφέρουν τελικά να αποδράσουν θα έπρεπε να αναρριχηθούν από το Β' «νεκρό» προαύλιο διαδοχικά σε δύο μαντρότοιχους, ύψους 4 και 6 μέτρων αντιστοίχως (στην κατάληξη των οποίων έχει τοποθετηθεί σύρμα τύπου «σερπαντίνας») του κεντρικού προαυλίου, το οποίο φρουρείται συνεχώς από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πηγή

ΑΛΒΑΝΗ Η ΜΗΔΕΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ;


ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ (που παρεπιπτόντως αφέθηκε ελεύθερος...)

Οικογενειακή τραγωδία με δύο δολοφονημένα παιδιά στην Ελευσίνα

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελευσίνα, όπου δύο αδελφάκια βρέθηκαν από τον πατέρα τους στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα δολοφόνησε τα παιδιά της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου. Συντετριμμένοι οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από την Αλβανία, πληροφορήθηκαν για τον θάνατο του 10χρονου κοριτσιού και του μικρότερου αδελφού της 8 ετών.

Ο πατέρας των δύο παιδιών είχε φύγει από το σπίτι το πρωί για δουλειές, ενώ η 35χρονη σύζυγός του έμεινε στο σπίτι. Ο άνδρας ειδοποιήθηκε το μεσημέρι από την Αστυνομία, ότι η γυναίκα του έπεσε στις ρόδες ενός αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά. Αρχικά έσπευσε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα και στη συνέχεια στο σπίτι αναζητώντας τα παιδιά, τα οποία βρήκε αναίσθητα στα κρεβάτια τους. Ο πατέρας προσπάθησε μάταια να επαναφέρει τα παιδιά στη ζωή και όταν κατάλαβε, ότι ήταν πλέον αργά, οι κραυγές του ακούστηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα από την Ελασσόνα στην Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον 37χρονο άνδρα, η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα πάντως ουδέποτε είχε νοσηλευτεί και οι γείτονες κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια. Τα ακριβή αίτια θανάτου των παιδιών θα διευκρινιστούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 10 - 08 -2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απογευματινές ώρες της 09-08-2009, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στο Π. Φάληρο, συνελήφθη 16χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,διότι λίγο πριν μαζί με άλλο ανήλικο αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται, επιβιβάσθηκαν σε συρμό του ΤΡΑΜ και ενώ αυτός ήταν σε κίνηση, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι ανωτέρω δράστες με τον ίδιο τρόπο, την 05-08-09, είχαν προξενήσει πάλι φθορές στο συρμό, στο ύψος του τερματικού σταθμού του Π. Φαλήρου.

Για τον συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπ/νση Προστασίας Ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Πηγή

"Μάχη" ΣΥΡΙΖΑ και ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ για το ποιός θα καπελώσει την εκδήλωση




Καθημερινότητα έχει γίνει πλέον η προσπάθεια καπέλωσης του οποιουδήποτε που θα προσπαθήσει να αγωνιστεί για τα δικαιώματα του η για οτιδήποτε θεωρεί σωστό.

Στην προσπάθεια αυτή πρωταγωνιστούν συνήθως οι "έμπειροι" του είδους ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι Πράσινοι...παρακάτω θα δείτε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα στο οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι!!...

Αντιδημοκράτες οι του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τρεμόπουλο!!
Τσίπρα τα ακούς; η κάπου αγναντεύεις;




Πηγή:Greekalert

Σχόλιο Σέρπικο:ο τρεμοπουλος κατηγγειλε την αποψη του χονδρου ,στο ακροατηριο ( γιαγιαδες ,παππουδες και αλλοι) ως ΜΑΝΙΧΑΙΣΤΙΚΗ

ακομα δεν εγινε ευρωβουλευτης ,την ακουσε και θεωρησε τα τρικαλα,ευρωκοινοβουλιο ...

που πα ρε καραμητρο,γιαγιαδες και παππουδες σε ακουνε ....οχι ο γιανναρας


Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στα χέρια αυτών που τον κατασκεύαζαν

Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός'' στην Αθήνα, όταν στην αυλή του σπιτιού του ενός εκ των δύο στην Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου, κατά την διάρκεια κατασκευής αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, γεμίζοντας πυροσβεστήρα με πυρίτιδα, ο μηχανισμός εξερράγη.

Από την έκρηξη πέραν του τραυματισμού των κατασκευαστών, σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο. Προανάκριση ενεργεί η ασφάλεια Ναυπλίου τόσο για τα αίτια της έκρηξης όσο και για το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιείτο ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Πηγή


Δωρεάν τηλεοπτική διαφήμιση της Σαϊεντολογίας με την έγκριση του Ε.Σ.Ρ.!



Εδώ και αρκετούς μήνες τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν μια διαφήμιση μιας «Νεολαίας Υπέρ των Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (YHRI). Και χτες κάποια μεγάλα ιδιωτικά κανάλια πρόβαλαν την εν λόγω διαφήμιση. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους πληροφορηθήκαμε ότι οι διαφημίσεις αυτές θεωρούνται ” κοινωνικές” και παίζονται ΔΩΡΕΑΝ με την έγκριση του ΕΣΡ !!!

Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης αυτής; Η “Νεολαία” αυτή αποτελεί παρακλάδι της παραθρησκευτικής οργάνωσης Σαϊεντολογία και αποτελεί προσπάθεια της εν λόγω οργάνωσης να στρατολογήσει νέα μέλη ανάμεσα στους νέους.


Η Σαϊεντολογία θεωρείται επικίνδυνη παραθρησκεία και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από εξαπατηθέντα πρώην μέλη της.

Φυσικά μπορεί το ΕΣΡ να έχει μαύρα μεσάνυχτα για την υπόθεση, αλλά υπάρχουν μεγάλες ευθύνες ( ακόμα και ποινικές ), ειδικά εάν υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θα παρασυρθούν στα πλοκάμια της Σαϊεντολογίας, χωρίς να γνωρίζουν για το τι ακριβώς πρόκειται, αφού θα έχουν πιστέψει ότι αποτελεί μια απλή οργάνωση νέων …

Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΕΣΡ και να εκφράσετε τις διαμαρτυρίες, έγγραφες ή τηλεφωνικές, για τη προβολή διαφημίσεων μιας παραθρησκευτικής ομάδας μη αναγνωρισμένης στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχει χαρακτηριστεί ως σέκτα και ως επικίνδυνη για τους ανθρώπους.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.)

Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα

Τηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881

Email:ncrtv@otenet.gr

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κώστας Γαβράς, με το επίμαχο βίντεο, εμφανίζεται να υπερασπίζεται την παραθρησκευτική αυτή ομάδα, λόγω των προβλημάτων που είχε στη Γερμανία το 1996!!!


Πηγή:Δελτίο των 11