Χρήστες OnLine

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δεκάδες προσαγωγές πατριωτών και εθνικιστών χωρίς λόγο! Η χούντα των αριστερών έρχεται.

21:00-ΝΕΩΤΕΡΑ: Συγκέντρωση τώρα Πατριωτών και Εθνικιστών στην Πλατεία Αμερικής!



Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες, αψηφώντας την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία των «αντιεξουσιαστών» πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση στην Πλατεία Αμερικής, αφού κατόρθωσαν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.


Ακόμη και τις προληπτικές συλλήψεις («προσαγωγές» έτσι τις λένε…), που έγιναν στον Άγιο Παντελεήμονα. Η Πλατεία Αμερικής είναι γεμάτη Έλληνες και ακούγονται τα συνθήματα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ».


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από την πλατεία, ενώ κρατούνται αυτή τη στιγμή περισσότερα από 50 άτομα, ανάμεσά τους ηλικιωμένες κυρίες, καθώς και ανήλικοι. ( οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι )

ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!


Δ εν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο μετά τα σημερινά.Αυτό που έκανες θα το πληρώσεις πολύ ακριβά!

ΟΥΤΕ ΤΑ SS ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!ΑΙΣΧΟΣ!ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ Ή ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΠ'ΕΞΩ;




ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ




Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι απο τον Άγιο Παντελεήμονα


Να σε χαίρονται οι "φίλοι" σου και "φιλήσυχοι" αναρχικοί.

Για συνεχή ενημέρωση γύρω απ'το θέμα,εδώ.

ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΑΣΠΙΤΙΚΑ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ!!!



Η χούντα του Χρυσοχοΐδη ξαναχτύπησε.

Σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα ,υπήρχαν συγκεντρωμένοι 30 Πατριώτες και Εθνικιστές ,με σκοπό να πάνε στην εκδήλωση που Θα γίνονταν στην πλατεία Αμερικής.

Στις 2.30 το μεσημέρι,4 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι τους πλησιάζουν και τους ρωτάνε για ποιό λόγο είναι συγκεντρωμένοι.

Τα παιδιά τους απαντάνε ότι θα πάνε στην νόμιμη συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες στην πλ.Αμερικής.

Μόλις ακούνε αυτό τα τσιράκια του Χρυσοχοΐδη αποχωρούν.

Ευθύς αμέσως 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έρχονται πάνοπλοι με άγριες διαθέσεις για να τους συλλάβουν χωρίς να υπάρχει λόγος ή αιτία.

Οι Συναγωνιστές (σημειώστε υπήρχαν και ανήλικοι),βλέποντας αυτό,προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα στην εκκλησία.

Λυπάμαι που θα το πω,και είναι ένα από τα αίσχη που γίνανε σήμερα,ο ιερέας κλειδώνει την πόρτα από μέσα,δεν αφήνει Ελληνες να εισέθουν στον ναό,με αποτέλεσμα την βίαιη σύλληψη τους από τις δυνάμεις καταστολής.

Οδηγούνται στην ΓΑΔΑ κατευθείαν,όπου και μέχρι πριν λίγο που γραφόταν το άρθρο αυτό,ανακρίνονταν και ταλαιπωρούνταν από τα τσιράκια του Χρυσοχοϊδη.

Σημειώστε επίσης:

Τα παρακράτος και τα πιόνια του οι αναρχικοί καθ'όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας του ΠΑΜΕ,έσπαζαν,ρήμαζαν,πετούσαν μάρμαρα στους αστυνομικούς,τους εξευτίλιζαν και τους έβριζαν.

Ίσως να αναρωτιέστε πόσους ταραξίες και κακοποιά στοιχεία συλλάβανε.

Ούτε έναν!

Οι αριστεριστές προσέφεραν πλήρη κάλυψη στους αναρχικούς ,μιας και άφηναν και εισχωρούσανε οι αναρχικοί στον κύριο κορμό της πορείας τους.

Άπό την άλλη ,εισαγγελέας και Αξιωματικοί της Αστυνομίας ,κάνανε τα στραβά μάτια...

Αναρχικοί,αριστεριστές,Αστυνομία. Το τρίο Αμόρε.Και η συνεργασια τους καλά κρατεί.

Η ώρα είναι 9.30 το βράδυ.

Μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας ,οι 29 Πατριώτες και Εθνικιστές ελευθερώνονται τμηματικά από την χούντα του Χρυσοχοΐδη.

Ο εκδότης του Στόχου Σ.Χατζηπαρασκευάς από ότι φαίνεται είναι ο μόνος που θα παραμείνει έγκληστος στην ΓΑΔΑ σήμερα το βράδυ ,ενώ αύριο θα περάσει από τον εισαγγελέα....

Αν νομίζει ότι θα κάμψει το φρόνημα του και μαζί με αυτόν τους χιλίαδες Εθνικιστές είναι γελασμένος.

Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη.

Υ.Γ.Όλα αυτά έγιναν έτσι από την ενημέρωση που μου έκανε πριν λίγο η Χ.Σιδέρη,η οποία ήταν μία από τους 29 συλληφθέντες...

πηγή

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής την Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ.
Αγαπητέ συμπολίτη.

Είμαστε ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων που κατοικούμε γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη και γενικότερα στις περιοχές του 6ου διαμερίσματος που όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες μας να αλωθεί, να χάσει την ελληνική ταυτότητά του από λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας που συρρέουν ανεξέλεγκτα κατά χιλιάδες την τελευταία δεκαετία.

Η κεντρική λεωφόρος της περιοχής μας, η οδός Πατησίων με θέα τον Παρθενώνα μας, οι πλατείες μας , οι δρόμοι μας έχουν μετατραπεί από παράνομους εμπόρους σε ένα υπαίθριο παζάρι, κάκιστης αισθητικής. Εκατοντάδες προκλητικοί Ασιάτες, Αφρικανοί, Πακιστανοί απλώνουν τα σεντόνια τους έξω από τα καταστήματά μας που κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Στη θέση τους ανοίγουν λαθρομετανάστες καταστήματα, οι περισσότεροι χωρίς άδειες που τις περισσότερες φορές πίσω από τη νόμιμη ταμπέλα κρύβονται προσφιλείς τους παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, πορνεία), διανυκτερεύοντας όλη τη νύχτα.

Ολόκληρο το 6ο διαμέρισμα είναι πλέον ένα γκέτο από αμέτρητους και μη καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες που κατουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν , στις πλατείες μας, στις πόρτες μας και ενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες. Τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Κάθε δρόμος μας, κάθε πλατεία μας, είναι δικό τους σημείο αναφοράς. Εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι αυτό το οικτρό θέαμα της πλήρους απαξίωσης της κάθε γειτονιάς μας μη έχοντας συμπαράσταση από κανένα φορέα της πολιτείας.

Τα ακίνητα μας πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί, βιώνουμε απεγνωσμένοι την καθημερινότητά μας, απογοητευμένοι για το μέλλον. Έχει άραγε τέτοια δικαιώματα μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία, να φέρνει δηλαδή την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση στους κατοίκους της; Η επιστέγαση όλων των προηγούμενων υπαρχόντων προβλημάτων (συγκοινωνιακό, νέφος, τσιμεντοποίηση, έλλειψη πρασίνου), ήταν η πλήρης γκετοποίηση της περιοχής μας.

Δυστυχώς δεκάδες πολιτιστικοί φορείς ψυχορραγούν στις γειτονιές μας, θέατρα, πνευματικά κέντρα κλπ. λόγω μη προσέλευσης κόσμου στις τριτοκοσμικές γειτονιές μας που τα μαχαίρια βγαίνουν τόσο εύκολα!

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε πέρα από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες. ΦΤΑΝΟΥΝ οι υποσχέσεις και οι φθηνές δικαιολογίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
την άμεση απογκετοποίηση της περιοχής μας , με την καταγραφή των αλλοδαπών και τον καταμερισμό τους ισομερώς σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου & ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των Ελλήνων που δυστυχώς για το κέρδος νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τις υπόγειες αποθήκες τους αλλάζοντας χρήση, σε 20 και 30 άτομα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης & την αξιοποίηση της από το Δήμο

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
την απόσυρση του αντισυνταγματικού λαθρομεταναστευτικού ν/σ & τη διενέργεια δημοψηφίσματος – Πολιτικά δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη μας!!!!!!

http://www.patriwtes.gr/