Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Είσοδος μισθοφόρων Κοσοβάρων στη χώρα; Τί συμβαίνει;



 
Πράματα και θάματα πρόκειται να δούμε (;) τις επόμενες μέρες!
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:


  • στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας καταφθάνουν για ... τουρισμό τύποι ....μυστήριοι! Μιλάμε για λεγεωνάριους της γνωστής Λεγεώνας των Ξένων (ευρισκόμενοι σε άδεια προφανώς). Ταξιδεύουν σε ομάδες των 4 ή 5 ΜΟΝΟ, παραλαμβάνονται από ΙΧ και εξαφανίζονται προς Αθήνα... ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε "εξωτικές" φυλές και ΚΑΝΕΝΑΣ στην καυκάσια ή έστω ινδοευρωπαϊκη...
  • στους συνοριακούς σταθμούς με ΣΚΟΠΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ εισέρχονται παρόμοιας σύνθεσης ομάδες των 4-6 ατόμων από τους οποίους ο καλύτερος έχει βιάσει και δολοφονήσει τη μάνα του. Σύμφωνα με μαρτυρία ντόπιων που... ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν αναγνωριστεί αρκετοί Κοσοβάροι με δράση στα μέτωπα της Βοσνίας και του Κοσόβου.

ΑΠΟΡΙΕΣ
Τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι; Γιατί κατευθύνονται (και... στρατοπεδεύουν) στην Αθήνα; Υπάρχει σχέση της "Ελληνικής" Αστυνομίας ή του ΓΕΣ ή κάποιων ΜΚΟ στη μετακίνηση ή στο "στρατωνισμό" αυτών των ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ;

Θα επανέλθουμε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.
Στην Αργεντινή όταν ο η λαίκή δυσαρέσκεια ξέφυγε από τον έλεγχο των ΜΜΕ και των συνδικάτων, δράση ανέλαβαν παραστρατιωτικές ομάδες χορηγούμενες από τις εκεί μυστικές υπηρεσίες ή από κονδύλια ασφαλείας που διέθεσαν ιδιωτικές επιχειρήσεις και εταιρείες!

Πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Μέρκελ σε Παπανδρέου> Δώστε μας την Κρήτη!..



 
 
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς!
Στην ουσία πρόκειται για ειρηνική παράδοση του νησιού με άλλοθι τις γερμανικές επενδύσεις!!

Οι Γερμανοί φιλοδοξούν αφ ενός μεν να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά το νησί (βλέπε πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα κλπ) και αφετέρου να το μετατρέψουν σ ένα οργανωμένο θέρετρο για τους εύπορους πολίτες τους.

Την αποκάλυψη βόμβα κάνει μικρής επισκεψιμότητας γερμανική ιστοσελίδα-είναι "ανοιχτή" μόνο στους συνδρομητές της-, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται σε δεινή θέση και εξαιτίας του σκανδάλου της Siemens, μια και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ενημερώσει την Καγκελαρία για τις μίζες που έλαβαν συγκεκριμένοι Έλληνες πολιτικοί και τα κόμματά τους.

"Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF...", σημειώνει η ιστοσελίδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται να μείνει τίποτε όρθιο εαν δεν αντιδράσουμε...
πηγή

Υποχρεώνουν τους Βορειοηπειρώτες σε εξαλβανισμό των ονομάτων τους!


Μετά τη λαμπρή τελετή που έγινε στο Μνημείο των Ηρώων στην Πάτρα από το Σύλλογο Βορειοηπειρωτών για την επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, ο Βουλευτής κ Νίκος Ι. Νικολόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις προς τα Μ.Μ.Ε:

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό δείγμα της προσπάθειας να αφεθεί σε αποσύνθεση η ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου δίνει η Κυβέρνηση με μια απόφαση που αναστατώνει και προκαλεί προβλήματα στο μεγάλο κομμάτι Βορειοηπειρωτών που ζει στην Ελλάδα. Σήμερα μου καταγγέλθηκε η εξής πληροφορία:

Υπουργικές εγκύκλιοι προβλέπουν ότι τα ονόματα των Βορειοηπειρωτών στα μητρώα Δημοσίων Υπηρεσιών πρέπει να αναγράφονται με λατινικούς χαρακτήρες!
Οι Βορειοηπειρώτες Ομογενείς βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς με αυτόν τον τρόπο υφίστανται εξαλβανισμό των ονομάτων τους στην Ελλάδα. Ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος δήλωσε ότι κατέθεσε Ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς που τονίζει:

«Η διαμαρτυρία των Βορειοηπειρωτών είναι λογική και δίκαιη καθώς και η Αρχή Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, απεφάνθη, μετά από προσφυγή ομογενούς, ότι η επίμαχη εγκύκλιος αντίκειται σε βασικές διατάξεις του Συντάγματος. Αναφέρει ότι π.χ. η χορήγηση ΑΦΜ σε αλλοδαπά φυσικά πρόσωπα από την εκάστοτε αρμόδια ΔΟΥ, με την καταχώρηση των στοιχείων αυτών με λατινικούς χαρακτήρες και όχι με χαρακτήρες της επίσημης γλώσσας του ελληνικού Κράτους, αποτελεί δυσμενή διάκριση σε βάρος των αλλοδαπών φυσικών προσώπων, σε σχέση με τα φυσικά πρόσωπα ελληνικής υπηκοότητας».

Συνοδεία ΜΑΤ κινείται πλέον ο πρωθυπουργός


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ με την οργή των πολιτών για την άδικη και αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης βρίσκεται πλέον ο Γ. Παπανδρέου και, καθώς φαίνεται, σε κάθε δημόσια εμφάνισή του θα συνοδεύεται από τα… ΜΑΤ!
Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος του παλαιότερα στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να αποφύγει κάθε δημόσια εμφάνιση στην πόλη, πρωτόγνωρα ήταν τα επεισόδια που συνέβησαν προχθές Παρασκευή, κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή. Επεισόδια που διανθίστηκαν με αποδοκιμασίες κυβερνητικών στελεχών, επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και δακρυγόνα…
 
Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι της κλωστοϋφαντουργίας ΕΝΚΛΩ (πρώην Λαναρά) συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο («Αρκάντια») όπου συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο Μακεδονίας-Θράκης και επρόκειτο να παραστεί και ο κ. Παπανδρέου. 

Οι εργαζόμενοι, που παραμένουν απλήρωτοι 24 μήνες, ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του προκειμένου να του εξηγήσουν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και να του… υπενθυμίσουν την υπόσχεση που τους είχε δώσει –προσωπικά ο ίδιος– πριν από έναν χρόνο, ότι το πρόβλημά τους θα αντιμετωπιζόταν και θα έπαιρναν αμέσως τα οφειλόμενα. 

Η απάντηση που πήραν από κυβερνητικούς παράγοντες ήταν αρνητική, το κλίμα φορτίστηκε και οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες, αποδοκιμάζοντας υπουργούς και υφυπουργούς που προσέρχονταν στη συνεδρίαση. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν «ζώσει» το ξενοδοχείο επιχείρησαν να τους απωθήσουν και στην προσπάθειά τους αυτή έκαναν χρήση δακρυγόνων. 

Λόγω της έντασης που υπήρχε στον χώρο και προκειμένου με μην έρθει τετ α τετ με τους συγκεντρωμένους, ο κ. Παπανδρέου άλλαξε το πρόγραμμά του και αντί για τις 2.30 μ.μ. που ήταν προγραμματισμένο, έφθασε στο ξενοδοχείο τέσσερις ώρες αργότερα. Κι αφού είχε ενημερωθεί ότι οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει.

Δεν ήταν ωστόσο η μόνη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στην Κομοτηνή. Σε άλλο σημείο της πόλης αγρότες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν την πολιτική της κυβέρνησης, αλλά παρενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ και χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να τους διαλύσουν.

το παρόν