Χρήστες OnLine

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΟ...ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΕΦΑΓΕ ΚΙ ΕΝΑ...ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ!


Φαίνεται ότι το πάθημα του Αλαβάνου δεν τους έγινε μάθημα:


Αφού ρε κακομοίρηδες δεν σας θέλει ο λαός!Τι δουλειά έχετε στις περιοχές που εξαιτίας σας γκετοποιήθηκαν;

Ποια είναι η Πορτάλιου για να αποκαλεί "ρατσιστές" και "φασίστες" τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα;

Γιατί εμείς μόνο ηλικιωμένους βλέπουμε,που έχουν αγανακτήσει με την υποβάθμιση της συνοικίας τους!

Όσο για κάποιους που ενοχλούνται από το "άβατο" της περιοχής:Ας καταργήσουν πρώτα το άβατο των Εξαρχείων-το οποίο εδώ και δεκαετίες υμνολογούν ως "επαναστατικό"-και τα ξαναλέμε!

πηγη

ΚΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ

Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ "ΚΟΣΜΟ"ΤΟΥΣ.....ΔΗΛΑΔΗ,ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ,ΤΑ Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΥΜΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΧΟΡΤΟ....ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ।

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ.......ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ....

ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ.....ΜΑΤ

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ",ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ....ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ......

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.......

ΟΙ Κ.....ΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.....

Γιαούρτωμα Αλαβάνου και λοιπών “αντιρατσιστικών” δυνάμεων - Φωτογραφιες και βιντεο.


Η NASA προειδοποιεί την κίνηση “Απελάστε το ρατσισμό” ότι ιπτάμενα γιαούρτια άγνωστης ταυτότητος εισήλθαν στον εναέριο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα!!!


Από το Έγερσις

Όταν αριστεροί υποψήφιοι πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα για κηρύγματα αντιρατσισμού στους αγανακτισμένους κατοίκους… ιδού οι επιπτώσεις…


ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΑΓΚΙΑ:ΕΦΑΓΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ...ΠΡΟΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ:ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ,ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΩΣ "ΜΕΛΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ";;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΜΕΤΑΝΤΑΣΤΟΛΑΓΝΟ!

ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ,ΒΗΧΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ:ΕΦΑΓΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!

ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΡΕ ΑΛΑΒΑΝΕ,ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ,ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ:ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!




Ισχυρή αστυνομική δύναμη κάλυπτε τον “σύντροφο” Αλαβάνο – Ψέματα έλεγε στα κανάλια ότι… η αστυνομία τον άφησε απροστάτευτο. Διμοιρίες ΜΑΤ περιόρισαν τους εξοργισμένους κατοίκους


Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Μέσα σε κλοιό από ισχυρή αστυνομική δύναμη κατάφερε ο Αλέκος Αλαβάνος να… “πατήσει το άβατο” του Αγίου Παντελεήμονα. Η ελληνική αστυνομία δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει μόνο του τον προοδευτικό πολιτευτή. Όχι μόνο βρίσκονταν εκεί πανέτοιμες δύο διμοιρίες ΜΑΤ (όπως ξεκάθαρα φαίνεται στη φώτο), αλλά οι εν λόγω ένστολοι περιόρισαν (όσο μπόρεσαν) τις οργισμένες, αυθόρμητες αντιδράσεις των κατοίκων εις βάρος του Αλαβάνου και της κουστωδίας του.


Όπως γίνεται φανερό από το φωτογραφικό υλικό, ο Αλέκος Αλαβάνος πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα συνοδευόμενος από τριάντα και πλέον άτομα, ορισμένα εκ των οποίων έφεραν και κράνη… Όταν βέβαια βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιολογημένη οργή των κατοίκων, η… δυναμική ομάδα περιφρούρησης που τον συνόδευε έσπευσε να κλειστεί στη στοργική αγκάλη της αστυνομίας. Και αντί για ευχαριστώ, ο σύντροφος Αλαβάνος εμφανίστηκε λίγο αργότερα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης για να καταγγείλει ότι τα ΜΑΤ τον άφησαν απροστάτευτο, γιατί η ηγεσία τους συνεργάζεται με κυκλώματα της νύχτας, ακροδεξιούς κλπ, κλπ.


Υ.Γ.: Στη δεύτερη φωτογραφία, εκτός από τον Αλέκο Αλαβάνο που σκουπίζεται, διακρίνεται και ο γνωστός και μη εξαιρετέος “σύντροφος” Θανάσης Κουρκουλας (μόνιμος υβριστής της Χρυσής Αυγής), γιαουρτωμένος, να υψώνει με πάθος τη γροθιά του, πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.




ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ,ΕΒΡΙΖΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ,Ε;;;

ΑΝΤΕ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ...ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΕΡΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ,ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

πηγη