Χρήστες OnLine

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Μία ΕΘΝΙΚΗ εκδήλωση και μια παράνομη αντισυγκέντρωση με την άδεια της αστυνομίας


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…


Κυριακή 18 Απριλίου, οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές είχαν αναγγείλει επίσημα πως θα τιμήσουν τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α., μπροστά στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανδριάντα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή που υπάρχει σε ολόκληρη την χώρα (!), στην πόλη της Λάρισας. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας, εκπρόσωποι συλλόγων εφέδρων, οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής από τη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Αθήνα βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στο χώρο.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις απειλές και την παράνομη αντισυγκέντρωση, που η αστυνομία επέτρεψε να πραγματοποιηθεί, σε μικρή απόσταση από την εκδήλωση μνήμης του Πατριωτικού Συνδέσμου. Από το σημείο εκείνο και μετά ξεκινά μία σωρεία παρανόμων πράξεων, όχι από τους αναρχικούς που δεν κούνησαν ούτε βήμα από τον χώρο της αντισυγκέντρωσης, αλλά εκ μέρους των ένστολων κρατικών υπαλλήλων.


Η αρχή έγινε με ύβρεις, προπηλακισμούς και απρεπείς χειρονομίες κατά Ελλήνων πολιτών που ασκούσαν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους. Το όργιο της παρανομίας συνεχίστηκε με μία απρόκλητη επίθεση με χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και γκλομπς. Τα καταφανέστατα αδικήματα που τέλεσαν οι επικεφαλής και οι άνδρες της αστυνομικής δύναμης έχουν καταγραφεί από τον τηλεοπτικό φακό και σύντομα οι υπεύθυνοι των πράξεων αυτών θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.


Η αναίτια επίθεση σε μία νόμιμη συγκέντρωση και οι τραυματισμοί μελών πολιτικού κόμματος, που δεν έχουν τελέσει το παραμικρό αδίκημα, συνιστά παράβαση καθήκοντος, δηλαδή κακούργημα. Σημειώνουμε το προφανές, πως οι πράξεις αυτές τελέστηκαν χωρίς την εντολή και φυσικά χωρίς την παρουσία εισαγγελέα.


Φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη η αγωνία του υπουργείου προστασίας του πολίτη να επιδείξει έργο στους συντρόφους της αριστεράς, που θέλει ως αντίβαρο στις συλλήψεις για την τρομοκρατία να παρουσιάσει στη κοινή γνώμη και συλλήψεις εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Με τη μόνη διαφορά πως οι μεν πρώτοι – οι αναρχικοί – γαζώνουν συστηματικά τους υπαλλήλους τους με καλάσνικοφ, ενώ οι δεύτεροι – οι Χρυσαυγίτες – συμμετέχουν σε έναν καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό αγώνα. Όσες συλλήψεις, όσες παράνομες επιθέσεις και αν δεχθούμε, η ανοδική μας πορεία είναι αδύνατο να ανακοπεί.


πηγη


Ο "ΙΟΣ" ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ;


Συνέχεια από εδώ κι εδώ

Η συνήθης άθλια νεοταξική δημοσιογραφία.

Δεν γράφουνε λέξη για το σπουδαιότερο της υπόθεσης, το οργανωμένο παρεμπόριο.

Και για να το κάνω λιανά:
Πράγματι, τα χρήματα έρχονται από εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικών.
Τα είδη προέρχονται κυρίως από την Ασία.
Μιλάμε για καραβιές επί καραβιών. Και για μπίζνες δισεκατομμυρίων.

Οι εισαγωγείς νοικιάζουνε στην Αθήνα μεγάλες αποθήκες.
Κάθε πρωί, οι υπάλληλοι «μικροπωλητές» - φορτώνουνε την πραμάτεια τους και
την απλώνουνε σε προκαθορισμένα σημεία της πόλης.

Στην ταινία, θα δείτε και τον άνθρωπο της εργοδοσίας - (με το άσπρο μπουφάν) -
που συνοδεύει τους «μικροπωλητές» - τους ελέγχει κυρίως -
να μην κλέψουνε το εμπόρευμα -
και τους προστατεύει.

Δεν είναι λοιπόν «μικροπωλητές» - όπως γράφει ο Ιός - και δεν πουλάνε
μπιχλιμπίδια για να ζήσουνε. Είναι υπάλληλοι
οργανωμένου διεθνούς παρεμπορίου - με κέρδη δισεκατομμυρίων
-
και πουλάνε τα πάντα -
από τσάντες μέχρι οδοντογλυφίδες.

Προσέξτε και αυτό:
Όλοι οι «μικροπωλητές» της ταινίας - είναι νέοι και γεροδεμένοι - και
δεν μασάνε.


Δεν μπορεί δηλαδή - όποιος θέλει - να κάνη αυτή την δουλειά.
Οι εργοδότες τους διαλέγουνε προσεκτικά
. Και τους εκπαιδεύουνε - ώστε
να μπορούνε να ανταπεξέλθουνε σε κάθε περίσταση.
Οι οδηγίες αρχίζουνε με το σύνθημα: Πρώτα το εμπόρευμα.

Δεν μπορεί να μην τα γνωρίζει αυτά ο Ιός.

Δεν μπορεί να μην είδε - την ομαδική κοινή συμπεριφορά, την ομοιότητα των
τρόπων και των κινήσεων - τα άσπρα τσουβάλια - τον άνθρωπο που
καθοδηγεί και φυγαδεύει
ανθρώπους και εμπόρευμα.

Δεν μπορεί να μην γνωρίζει την προέλευση των εμπορευμάτων και το
μέγεθος των κερδών.

Δεν μπορεί να μην είδε το θράσος - το εκπορευόμενο από τις γκρίζες ζώνες
της νεοτάξ - των παρεμπόρων να στήσουνε
τα υπαίθρια μαγαζιά τους στην Ερμού!

Γνωρίζουνε - πληρωμένοι κονδυλοφόροι είναι, όχι αφελείς.

(σχόλιο αναγνώστη με το όνομα Φορολογούμενος πολίτης εδώ)

πηγη

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ!!

velopoulos_lathroemporio_apo_lathrometanastes
Δείτε πώς από τους 20.178 Α.Φ.Μ που αφορούν Ενεργές επιχειρήσεις Αλλοδαπών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης 12.982 υποβάλλουν δηλώσεις με μηδενικό φόρο ενώ οι 3038 δεν έχουν υποβάλλει κάν ' φόρο.


Το ρατσιστικό και φασιστικό κατά των Ελλήνων παρακράτος του ΠΑΣΟΚ ενώ ξεζουμίζει τους Έλληνες πολίτες αγνοεί την παρανομία αλλοδαπών επιχειρήσεων φυσικών προσώπων που φοροδιαφεύγουν με κάθε τρόπο εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου, συν αυτού απασχολούν παράνομο προσωπικό τους ομοεθνείς τους χωρίς να τους παρέχουν καμία ασφαλιστική ή άλλη κάλυψη όπως υποχρεούνται από τον νόμο.


Πότε επισκέφτηκε η ΣΔΟΕ ή κάποιος εκπρόσωπος της εφορίας τις επιχειρήσεις των αλλοδαπών ;


Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

velopoulos_lathroemporio_apo_lathrometanastes3velopoulos_lathroemporio_apo_lathrometanastes2velopoulos_lathroemporio_apo_lathrometanastes1

πηγη


Απόστολος Κοκκινόπουλος: Έτσι μας χτύπησαν οι αφρικανοί στην Ερμού


Μια εβδομάδα μετά τα γεγονότα της Ερμού και την επίθεση των Αφρικανών μικροπωλητών εναντίον των Ελλήνων εμπόρων που διαμαρτύρονταν για το παρεμπόριο συναντήσαμε στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών τον κτυπημένο, πρώην έμπορο, ΑπόστολοςΚοκκινόπουλο.

Κύριε Κοκκινόπουλε, αδιάκριτη ερώτηση και αν θέλετε απαντάτε: Ανήκετε σε κάποιον πολιτικό χώρο;


Δικαίωμα αλλά και υποχρέωση του κάθε Έλληνα είναι να παίρνει θέση σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Άρα κι εγώ πολιτικά τοποθετούμαι υπέρ των με αγώνα κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τον άγρια φορολογούμενων σύγχρονων πληβείων, προς όφελος του διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου της παγκοσμιοποίησης.
Παράπονό μου είναι η άρνηση της ηγεσίας του ΚΚΕ να αναγνωρίσει τις καταστροφικές συνέπειες της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών εις βάρος του Έλληνα εργάτη. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάποτε αποχώρησα από την ΚΝΕ, της οποίας ήμουν ενεργό μέλος. Σήμερα, δεν σας κρύβω ότι ψηφίζω ΛΑ.Ο.Σ. παρ' ό,τι δεν είμαι ενεργός. Υπήρξα βέβαια από τα ιδρυτικά μέλη, με έντονη μάλιστα δράση, αλλά έπρεπε να αποσυρθώ, λόγω του ότι άνοιξα μαγαζί και δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με τα κοινά.

Το περασμένο Σάββατο τραυματιστήκατε στο κεφάλι, από έναν αφρικανό μικροπωλητή. Πώς βρεθήκατε εκεί; Γνωρίζατε προσωπικά τους διοργανωτές του «Παρεμπόριο STOP!»;

Ευτυχώς που υπάρχει το «FACEBOOK», το «ΠΡΟΣΩΠΟΒΙΒΛΙΟ», όπως το αποκαλώ. Οι διοργανωτές της ομάδος μου έστειλαν πρόσκληση για να παρευρεθώ στην ακτιβιστική αυτή ενέργεια. Μάλιστα, μου άρεσε το γεγονός ότι είχε τονισθεί ότι στην συγκεκριμένη δράση δεν κάνουμε διαδήλωση, δεν φωνάζουμε συνθήματα ούτε προβαίνουμε σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Μόνο θα φωτογραφίζαμε και θα μοιράζαμε έντυπα στους καταναλωτές. Βρήκα πρωτότυπη την ιδέα και πήγα. Εκεί τους γνώρισα όλους. Άνθρωποι έντιμοι, μεροκαματιάρηδες, κάποιοι μάλιστα είχαν φέρει και τις γυναίκες τους, ενώ ήταν και κάποια ηλικιωμένα άτομα.

Ήταν και ο ηλικιωμένος κύριος που κτύπησε;

Όχι, είμαι σίγουρος. Δεν ήμαστε πάνω από 20 άτομα, οπότε μπορώ να το πω με σιγουριά. Ο κύριος αυτός, εμφανίσθηκε κάποια στιγμή για να διαμαρτυρηθεί στους λαθρεμπόρους, όταν αυτοί άρχισαν να μας φτύνουν, να μας βρίζουν τις μανάδες και τις γυναίκες μας και την Ελλάδα.

Και πώς τον κτύπησαν;

Τους είδε να προσπαθούν να μας κτυπήσουν με κάποια μεταλλικά στηρίγματα που κρατούσαν και παραδόξως για την ηλικία του μπήκε μπροστά, γιατί εμείς είχαμε συμφωνήσει να μην εμπλακούμε σε καμία περίπτωση. Έτσι, τον κτύπησαν με γροθιές, σωριάστηκε κάτω και αυτοί τραβήχτηκαν πίσω και άρπαξαν τα τραπέζια, τις καρέκλες, τα σταχτοδοχεία και τα ποτήρια από τις παρακείμενες καφετέριες και άρχισαν να μας τα πετούν.

Εσείς πώς αντιδράσατε;

Εμείς, αν και αγανακτισμένοι, αποφασίσαμε να τους ακολουθήσουμε, εξακολουθώντας να κρατούμε τις κάμερες, ώστε μόλις η αστυνομία εμφανισθεί, να υποδείξουμε τους δράστες. Τους δειλούς, τους άνανδρους που κτύπησαν γέρο άνθρωπο. Έτσι τους ακολουθήσαμε τρέχοντας από απόσταση και κατά την διάρκεια της καταδίωξης, κάποιος από αυτούς έμεινε πίσω και με κτύπησε με ένα καδρόνι στο κεφάλι.

Παρά ταύτα, συνεχίσατε να τους καταδιώκετε;

Εννοείται! Εν τέλει τραυματίστηκαν συνολικά - ελαφρά οι περισσότεροι ευτυχώς - πέντε άτομα.

Εσείς, ή κάποιο άλλο μέλος της ομάδος, κτυπήσατε κανέναν;

Κατά παράφραση του κινεζικού ρητού «μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις», σας απαντώ ότι ένα βίντεο είναι δέκα χιλιάδες λέξεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Αντέννα» είπε ότι είχατε πάρει καδρόνια και κτυπούσατε τους μικροπωλητές. Εμφανίσθηκε μάλιστα και κάποιος εξ' αυτών με δεμένο το κεφάλι.

Απ' τον συκοφάντη βλάπτονται δύο: ο συκοφαντούμενος και αυτός που πιστεύει τον συκοφάντη. Ο κύριος Μπάντρα Γκέι, έχω σημειώσει το όνομά του, δεν μου λέει τίποτε. Έβαλε απλά ένα δίχτυ στο κεφάλι του. Αφού εμείς είμαστε όλοι επώνυμα στην ομάδα, γιατί δεν μας μηνύει; Θα χαρώ πολύ αν το κάνει. Πήγε στον ιατροδικαστή; Εγώ πάντως πήγα.

Μια τελευταία ερώτηση: Τι δουλειά κάνετε;

Είμαι άνεργος, πρώην καταστηματάρχης σ' έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας. Είχα την τύχη βέβαια, να έχω δουλέψει στο παρελθόν και ως οικοδόμος. Έκλεισα την επιχείρησή μου, επειδή κάποιοι παίζουν τζάμπα τους ανθρωπιστές στις πλάτες των εργαζομένων. Γιατί κι εμείς οι μικρέμποροι εργαζόμενοι είμαστε.

από
elkosmos

"Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράγματα"

Χαρά Νικοπούλου εναντίων Ανθελλήνων




ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ...

Οι επαναστάτες "της πορδής"οι τρομοκράτες, που κυκλοφορούν όμως με harley (Χριστόφορος Κορτέσης)που μπορεί να μην εργάζονται αλλά διαθέτουν αρκετά (κλεμμένα) χρήματα καθώς και κλεμμένες μηχανές και αυτοκίνητα και φυσικά αρκετά νοικιασμένα διαμερίσματα και μονοκατοικίες

αυτοί που αφήνουν βόμβες "ξέμπαρκες" και μετά "κάνουν και την πλάκα" τους όταν τις ανοησίες τους πληρώνουν με τη ζωή τους ανήλικα φτωχαδάκια από το Αφγανιστάναυτοί που όταν συλλαμβάνονται "κλαίγονται" μαζί με συνοδοιπόρους τους και ζητάνε "καλές συνθήκες κράτησης"αυτοί οι 6 συλληφθέντες μέλη της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας και ένας ακόμη μαλλιάς που είναι προφυλακισμένος εδώ και λίγο καιρό στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσουν ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά τα θρασύδειλα "σκουπίδια".

Στις 15/4/2010, στη Θεσσαλονίκη, σε προγραμματισμένη πορεία για την απελευθέρωση των παραπάνω "λουλουδιών" και προκλητικά ΑΠΟΥΣΗΣ της Ελληνικής Αστυνομίας (οι πορείες των αναρχικών ξανάρχισαν να θυμίζουν εποχές Παυλόπουλου με εντολές στα ΜΑΤ: ΜΗΝ εμφανίζεστε, ΜΗΝ προκαλείτε) ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ μία ακόμη φορά το παρεκκλήσι του Αγ. Αθανασίου στην οδό Εγνατία.