Χρήστες OnLine

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ εβραιο-ανθελληνων : Καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδος στον 9.84


Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Η Δημοτική αρχή της πόλεως των Αθήνών, που καθόλου δεν ενοχλήθηκε από τις συνεχείς δημόσιες προσευχές αλαλαζόντων μουσουλμάνων (που στην πλειοψηφία τους διαβιούν παράνομα στην χώρα), εάν δεν έδωσε την εντολή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου («Αθήνα 9.84»), οπωσδήποτε συμφώνησε να μην μεταδοθεί καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδος, ούτε και την Ανάσταση! 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος είναι το να μην… προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που ζουν (παράνομα επαναλαμβάνουμε) στην πόλη!!! 

Με τον τρόπο αυτό, όμως, προσβάλλεται η συντριπτική πλειοψηφία, οι Έλληνες-Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά αυτά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για τους «αστέρες» του… πολυπολιτισμού, του… σεβασμού της διαφορετικότητας και του (γιαλαντζί) προοδευτισμού. Υπάρχει, ωστόσο και μια επιφύλαξη εκ μέρους μας, για το ποιοι ακριβώς είναι οι… θιγόμενοι από τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδος.

Όχι βεβαίως ότι αυτό είναι που έχει τη μεγάλη σημασία αν «θίγεται» ο ένας ή ο άλλος αλλοεθνής και αλλόθρησκος, αλλά γιατί καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. 

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θίγονται, ή μήπως κάποιοι άλλοι, που έχουν πάρα πολλούς λόγους να μην ακούγονται οι συγκεκριμένες λειτουργίες γιατί αναφέρονται στον ρόλο που έπαιξαν κάποιοι στην σταύρωση του Θεανθρώπου; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πώς οι Εβραίοι της Wall Street διέλυσαν την Ελλάδα - "ΣΑΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΑΣ" ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ





πηγη

σχολιο: ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ...