Χρήστες OnLine

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ελλάδα από τις 5 Οκτωβρίου θα γίνει η χώρα των λαθρομεταναστών


Οι 28 θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τους λαθρομετανάστες .
Τους δίνουν σπίτια ,ψήφο, ιθαγένεια, και τσάμπα περίθαλψη, εκτός από την ισόβια σύνταξη του ΟΓΑ.Προεκλογική παρέμβαση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ,υπέρ της Μαφίας και των πελατών της.

Συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, πρότεινε στις 11 Ιουνίου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Επομένως η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα χτίσει σπίτια για τους λαθρομετανάστες ξοδεύοντας τα χρήματα του ελληνικού λαού, σε συνεργασία τους αεριτζήδες των ΜΚΟ, για να μην γίνουν διαγωνισμοί. Η δουλειά δηλαδή είναι ...ήδη στημένη. «Χιλιάδες μετανάστες χωρίς χαρτιά είναι χωρίς στέγη» , δήλωσε ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, Γιώργος Τσαρμπόπουλος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters,(το οποίο «ανησυχεί» για τους λαθρομετανάστες!!!).
-Το επείγον ζήτημα λοιπόν είναι…. η παροχή στέγης.
Στο κομματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ προτείνουν, την "Θεσμοθέτηση της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς 2ης γενιάς", την αλλοίωση του εκλογικού σώματος με τη, «Θεσμοθέτηση του δικαιώματος ψήφου στις τοπικές εκλογές για όσους έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα», και ακόμα τη διεύρυνση των ελλειμμάτων στο σύστημα Υγείας με την, «Πρόνοια για βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα»,τη στιγμή που κόβουν τα δωρεάν φάρμακα στους Έλληνες ασφαλισμένους ενω υπόσχονται περισσότερους λαθρομετανάστες στη Μαφία: «Διεύρυνση των όρων νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών»

Στην προεκλογική του παρέμβαση υπέρ των λαθρομεταναστών και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ο κ. «Ύπατος»,μας ενημέρωσε ότι «η επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να μεταρρυθμίσει επειγόντως τη νομοθεσία για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, η οποία παραβιάζει τους διεθνείς κανόνες», και ότι,«είναι καιρός για διαρθρωτικές αλλαγές», ενώ μας κατηγόρησε για ξενοφοβία, και υποστήριξε ότι,την κατάσταση, «εκμεταλλεύονται τα ακροδεξιά στοιχεία».
Επομένως το σύνθημα δράσης των τρομοκρατών κατά της ελληνικής κοινωνίας ,το δίνει ο κ.Ύπατος.


Η ΚΟΕΣ του Πασοκ πρότεινε τα 20 μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών στις 10 Φεβρουαρίου 2008. Σε αυτά δεν υπήρχε το θέμα της παροχής στέγης. Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε στις 11 Ιουνίου , την «Συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις»,κατόπιν της… διεθνούς απαιτήσεως

Αντιγράφω από την «Ελευθεροτυπία».

«Οκτώ προτάσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με λήψη σκληρών μέτρων, αλλά και με ένταξη των νόμιμων μεταναστών στην κοινωνία, πρότεινε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδράνησε επί πέντε χρόνια και τώρα σπεύδει να πάρει μέτρα για επικοινωνιακούς λόγους και υπό την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος, δηλαδή τις απώλειες της Ν.Δ. προς τον ΛΑΟΣ, όπως πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει ξέφραγο αμπέλι», ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος περιέγραψε την ανομία που επικρατεί στην Ομόνοια, την Κυψέλη, την Πάτρα, από το Αγαθονήσι μέχρι τον Αγιο Παντελεήμονα».Τα οκτώ μέτρα που πρότεινε είναι:

1 Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες. (Όταν λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , «στόχος 0% λαθρομετανάστες», εννοεί, όλοι νόμιμοι).

2 Ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων. Σκληρή διεκδίκηση στην Ε.Ε. για περαιτέρω πόρους και στήριξη για την προστασία των κοινών μας συνόρων. (Η διεκδίκηση του επιμερισμού του κόστους πρέπει να είναι αναδρομική)

3 Εφαρμογή διεθνών και διμερών συμφωνιών - και ειδικότερα της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής Λαθρομεταναστών, που υπογράψαμε και εφαρμόστηκε παλαιότερα με την Τουρκία.

4 Διαμόρφωση μιας κοινής ανθρωπιστικής πολιτικής της Ε.Ε., που θα εγγυάται την ισότιμη ανάληψη βαρών των πολιτικών προσφύγων από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρώπης και όχι μόνο των χωρών εισόδου των προσφύγων.

5 Αποσαφήνιση της ελληνικής πολιτικής απέναντι στους πρόσφυγες.(αυτό περιλαμβάνει τα μέτρα της ΚΟΕΣ)

Δηλαδή γρήγορη εκτίμηση από τις ελληνικές αρχές για το ποιοι δικαιούνται πολιτικό άσυλο και προστασία από την πολιτεία, αλλά και ποιοι είναι μη νόμιμοι μετανάστες, που πρέπει να επαναπροωθηθούν.

6 Ενταξη των νόμιμων μεταναστών στην κοινωνία μας. Με σοβαρές πολιτικές στον χώρο της παιδείας, της καταπολέμησης της μαύρης εργασίας, της απόδοσης του δικαιώματος της ιθαγένειας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα στους νέους της δεύτερης γενιάς.

7 Διαμόρφωση και εφαρμογή μιας σχεδιασμένης πολιτικής προσέλκυσης εργατικού δυναμικού στους τομείς όπου υπάρχουν μεγάλες εποχικές ή μονιμότερες ανάγκες.

8 Ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεών μας, των γειτονιών, ειδικά για γειτονιές που γκετοποιούνται - με παρεμβάσεις σχεδιασμένες και συνολικές. Σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, με συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων τους, και την εγγύηση της ειρηνικής συμβίωσης και κοινωνικής συνοχής στην κοινωνία μας».

Οι είκοσι προτάσεις από τη Γραμματεία της ΚΟΕΣ

1. Θεσμοθέτηση πλήρους ανθρωποκεντρικού κανονιστικού πλαισίου.
2. Θεσμοθέτηση του δικαιώματος ψήφου στις τοπικές εκλογές για όσους έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα.
3. Θεσμοθέτηση της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς 2ης γενιάς.
4. Εισαγωγή στα σχολεία της διδασκαλίας της μητρικής γλώσσας των κύριων χωρών προέλευσης, με έμφαση στην προσχολική ηλικία.
5. Ειδική αιτιολόγηση σε κάθε περίπτωση της άρνησης της Διοίκησης να χορηγήσει ή να ανανεώσει άδεια
6. Θεσμοθέτηση ενός κρατικού μηχανισμού για τη στήριξη της μεταναστευτικής πολιτικής και στελέχωσή του με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.(Δεν θα βολέψουν και τα green-boys;;)
7. Ενιαία άδεια διαμονής για παροχή εξαρτημένης και ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας.
8. Θεσμοθέτηση της κλιμάκωσης των συνεπειών της εκπρόθεσμης υποβολής αίτησης χορήγησης ή ανανέωσης άδειας διαμονής.
9. Δυνατότητα αλλαγής εργοδότη, κατηγορίας επαγγέλματος, ειδικότητας και ασφαλιστικού φορέα χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
10. Προστασία του ασυνόδευτου και θύματος σωματεμπορίας ανήλικου αλλοδαπού και μέριμνα κατά τη διαδικασία της οικογενειακής επανένωσης και του επαναπατρισμού του ανηλίκου.
11. Βελτίωση του καθεστώτος χορήγησης άδειας διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
12. Βελτίωση του καθεστώτος του επί μακρόν διαμένοντος.
13. Επιτάχυνση των διοικητικών διαδικασιών στα πλαίσια της μεταναστευτικής πολιτικής.
14. Προστασία των θυμάτων σωματεμπορίας. Επικύρωση της Συνθήκης του Παλέρμο και εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας για τα θέματα παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων (trafficking) και δυνατότητα επιλογής από το θύμα του εθελοντικού επαναπατρισμού ή της εγκατάστασης στην Ελλάδα.
15. Βελτίωση του συστήματος ελέγχου εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των εργοδοτών ως προς την υποχρέωσή τους να ασφαλίζουν τους αλλοδαπούς.
16. Πάταξη της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής των εργοδοτών με ενίσχυση του θεσμού της Επιθεώρησης Εργασίας.
17. Βελτίωση των διοικητικών μηχανισμών και ενίσχυσή τους με τη δημιουργία Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, και με τη θεσμοθέτηση του Συμβουλίου των Αλλοδαπών στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης κατόπιν εκλογών μεταξύ των μεταναστών του δήμου ή της κοινότητας. Παρόμοια πρόβλεψη και για τα κύρια ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ).!!!!!
18. Πρόνοια για βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.
19. Διακρατικές συμφωνίες για την κατοχύρωση ασφαλιστικών δικαιωμάτων και για την αποφυγή διπλών ασφαλιστικών εισφορών για τη συνταξιοδότηση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
20. Διεύρυνση των όρων νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών

Όταν λένε «πρώτα ο πολίτης», εννοούν:

Πρώτα ο μουσουλμάνος πολίτης!!!!
Για να ξέρετε τι ψηφίζετε!

πηγη

Τουλάχιστον τρεις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως “Μακεδονία”


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


Email This Post Εκτύπωση άρθρου

oikologikh

kokkinokeimeno

diethnost

πηγη


Αυτή είναι η Τουρκάλα υποψήφια της Ν.Δ - Δείτε πως διαφημίζεται στα Τούρκικα


Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποψήφια με το κόμμα της Yeni Demokrasi (Τι; Δεν ξέρετε τούρκικα;; Οοοκ, της Νέας Δημοκρατίας), η αγαπητή Αϊσέλ θέτει υποψηφιότητα στο νομό της Ισκετσέ (της Ξάνθης, ντε!) Θαυμάστε την! Δεν είναι χαριτωμένη; Τουλάχιστον, δε φοράει μαντήλα.. Μην ξεχάσω, είναι φίλη της φίλης μου της Γκιουλμπεϊάζ (Καραχασάν - πρώην υποψήφιας Υπερνομάχη Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ) και όπως θα διαπιστώσετε, μοιράζονται τις ίδιες ιδέες περί τουρκικής (τάχα μου) μειονότητας στη Θράκη, περί εκλογής των μουφτήδων από τη μειονότητα και λοιπών ωραίων...

Το φυλλάδιο της υποψήφιας αναφέρει εύγλωττα:«Το όραμά μας:

-Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνής Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.

-Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.

-Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.

-Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.

-Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την
κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.

-Υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά τη γυναίκα της μειονότητας, με την απόφασή μου με τον πολιτευτώ προσδοκώ να αλλάξω την εικόνα αυτή και να ενεργοποιηθούμε πιο δυναμικά στα κοινωνικά προβλήματα.»

Κι αυτοί στην Αθήνα, κοιμούνται ύπνον βαθύ!


Πηγη

Τώρα το πήρανε είδηση τα ΜΜΕ ότι μέσα στα περίφημο άσυλα παίζονται παιχνίδια τρομοκρατίας;

Είναι βλάκες ή μήπως είναι πολύ απλά (κάποιοι από αυτούς…) «συνοδοιπόροι» των κόκκινων συμμοριών; – “Καταφύγιο στη Νομική Σχολή, στην οδό Σόλωνος, στο Κολωνάκι, βρήκαν οι είκοσι περίπου κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στις 8 περίπου το βράδυ, κατά ανδρών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος. Οι κουκουλοφόροι έκαψαν με μολότωφ ένα βαν, ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα.”

«Μέσα στα Πανεπιστημιακά άσυλα και στις καταλήψεις κρύβονται οι καταζητούμενοι εμπλοκής σε θέματα τρομοκρατίας ανακοινώνουν με… έκπληξη οι ρεπόρτερ των καναλιών και με έκπληξη αναρωτιούνται προς αυτό και τα ρομποτάκια των κεντρικών στούντιο…»


ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;


πηγηΔειτε το προφίλ απο τα "μπουμπούκια" αριστερούς τρομοκράτες των βορείων προαστείων.. ο αριστερος φασισμος και τρομοκρατια με την ανοχη του κρατους..

Η...τρομοκράτισσα Μυρτώ που τα είχε με τον Μάνο, σπουδάζει στο Λονδίνο και μένει στο Ψυχικό

Η τρομοκράτισσα Μυρτώ Παντέλογλου είχε σχέση με τον Μάνο Γιόσπα και κοιμόντουσαν στο ίδιο σπίτι κάτω από την μητέρα του φερόμενου τρομοκράτη Γιόσπα.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει στο Λονδίνο ενώ μένει στο Παλαιό Ψυχικό. Όχι μόνο εύπορη οικογένεια αλλά και με προβληματισμούς όπως λένε οι γονείς τους.
Αντί να είναι προβληματισμένα τα παιδιά που δεν έχουν μια στην τσέπη για να σπουδάσουν έχουν τα παιδιά των Βόρειων Προαστίων που μας μιλάνε για κεφάλαιο και πλουτοκρατία. Άλλο να έκαναν την περιουσία τους με δικό τους μόχθο και άλλο με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς...Μάνος Γιόσπας ο designer τρομοκράτης

Αυτή είναι η σχολή που πήγαινε ο Μάνος Γιόσπας και έκανε σπουδές για design. Μιλάμε για τον ...ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης! Ο ένας από τους συλληφθέντες για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς" σπούδαζε εκεί στην σχολή "Βακαλο" και έκανε τις γραφιστικές Εφαρμογές ( graphic design ) και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου ( interior design ).

Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο Γαλάτσι και όπως λέει όλη την αναστάτωση τους την έφερε ένα σκυλάκι(προφανώς κανένα τσιαουα) που έχουν στην αυλή και είδε τους ανθρώπους της αντιτρομοκρατικής. Είναι τα παιδιά των Βορείων Προαστίων που πήγαιναν στα Εξάρχεια για να ξεδώσουν...


Νάτος και ο αλβανός της παρέας.. είπαμε, χωρίς την βοήθεια των αλβανών δολοφόνων δουλειά σωστή δεν γίνεται..Ο Μπολάνο συνδέει τις τρομοκρατικές ομάδες ακόμα και την ρουκέτα του "Επαναστατικού αγώνα";

Ο 27χρονος Αλβανός Μπολάνο (αδερφός του καταζητούμενου Νταμιάνο) φέρεται -σύμφωνα με τις αρχές - ότι είναι ο άνθρωπος που έφερνε λαθραία τα όπλα και τις ρουκέτες από τα σύνορα με δική του ομάδα και προμήθευε τρομοκρατικές οργανώσεις και μέλη του "Επαναστατικού αγώνα"!

Η αντιαρματική ρουκέτα RPG που χτύπησε την "Αμερικανική Πρεσβεία" είναι από τον Μπαλάνο σύμφωνα με τις αρχές όπως και άλλα όπλα που ήρθαν στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων. Οι αρχές θεωρούν ότι αυτό το πρόσωπο συνδέει κάποιες ομάδες και είναι ένας από τους υποκινητές των επεισοδίων τον Δεκέμβριο όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος!

Όλα έχουν μια συνέχεια και ξεκινάνε κυρίως μετά τον Δεκέμβριο με επιθέσεις στα Εξάρχεια(Μαντζούνης κ.α.) αφού από τότε και μετά αρχίζουν και οι δολοφονικές απόπειρες και οι εγκληματικές επιθέσεις. Οι δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑ δεν είναι "ιδεολόγοι" αλλά εγκληματίες νεαρής ηλικίας. Και υπάρχουν οι συνδετικοί κρίκοι...Τα παιδιά της οργάνωσης μέναν όλα στο Ψυχικό και στο Χαλάνδρι ενώ γνωριζόντουσαν αφού ήταν συμμαθητές σε ιδιωτικό σχολείο στα Βόρεια Προάστια.

Εκτός του σχολείου, τα παιδιά, γιατί μην το ξεχνάμε περί παιδιών πρόκειται ήταν τα περισσότερα μαζί στο Πολυτεχνείο Αθηνών. Περιμένουν τα εντάλματα για να αρχίσουν να ψάχνουν για τους άλλους έξι, που έμπαιναν στο σπίτι, οι αστυνομικοί. Οι έξι βρίσκονται σύμφωνα με την αστυνομία σε χώρους, εντός Αττικής που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι αστυνομικοί, καταλήψεις ή Πανεπιστήμια... Αυτό μήπως είναι και αφορμή για το άσυλο;

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.. ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ .. εχει χαθει καθε εννοια δημοκρατίας και λογος υπαρξης του ασυλου. Το χρησιμοποιουν ΜΟΝΟ οι ανθέλληνες δολοφονοι αριστεροί τρομοκράτες και οι πρεζέμποροι.


ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ

Διαμαρτυρία με πανώ για την παρουσία του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή


[ρεπορτάζ της εφημερίδας "Χρόνος"]

Η διαμαρτυρία με κάποιο πανώ και θέμα το «κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή που έγινε με πρωτοβουλία σχετικής ομάδας που δραστηριοποιείται και στο διαδίκτυο και της κίνησης του Αντιφωνητή, φέρνει στο προσκήνιο ένα σοβαρό ζήτημα που πολλές φορές ο «Χρόνος» με τεκμηριωμένη δημοσιογραφική προσέγγιση και δεκάδες συνεντεύξεις είχε αναδείξει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ανάδειξη του ζητήματος είναι ουσιαστική θα διαφωνούσαμε μόνο με τον τρόπο που έγινε στα κλεφτά και με τον χρόνο που έγινε μεσούση της προεκλογικής περιόδου.
Για την ενέργεια αυτή μιλήσαμε με τον Παρι Καλοδημίδη που υποστήριξε την όλη πρωτοβουλία με στόχο να αρχίσει ένα διάλογος στην πόλη σχετικά με την ύπαρξη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, ενώ τίθενται βασικά ερωτηματικά.

Η ίδια η κίνηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Τι εξυπηρετεί η ύπαρξή του;


Ποιο θα ήταν το μειονοτικό θέμα της Θράκης αν έλειπε η διαβρωτική δράση του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής; Όλοι γνωρίζουν την πραγματική αιτία πλήθους προβλημάτων στην περιοχή, όμως κανείς δεν τολμάει να την ονομάσει ρητά και ταυτόχρονα να αναδείξει το ζήτημα ασφάλειας για την ελληνική πολιτεία και πλειονοτική κοινωνία, το ζήτημα εκδημοκρατισμού και ένταξης της μειονοτικής κοινωνίας, το ζήτημα εξορθολογισμού και εξομάλυνσης της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Θράκης.

Ποιος χρειάζεται το Προξενείο της Τουρκίας στην πόλη μας;

- Υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στη Θράκη;

- Υπάρχουν τόσες γραφειοκρατικές διαδικασίες – ιδίως μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκία – που δικαιολογούν μια τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή;

- Υπάρχουν μειονοτικά δικαιώματα που, μέσα στη σύγχρονη Ελλάδα της ΕΕ, έχουν ανάγκη έναν τέτοιο «εγγυητή», όπως π.χ. τον βλέπουμε να τα προσφέρει στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν;

- Ή μήπως η Συνθήκη της Λωζάνης, που η Τουρκία την έχει κάνει κουρελόχαρτο από την ημέρα της υπογραφής της, χρειάζεται την κηδεμονία του βιαστή της;

Η απάντηση είναι προφανώς αρνητική σε όλα τα παραπάνω, λέει η κοινή λογική.

Ποιος ο λόγος τότε της ύπαρξής του στη Θράκη;

Μήπως η συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού που οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση;

Μήπως η δημιουργία - χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της μειονοτικής κοινωνίας;

Μήπως η μεθόδευση ενεργειών που εκτουρκίζουν Πομάκους και Ρομά για να δημιουργήσουν μέσα από αυτήν την εθνοκάθαρση «τουρκική μειονότητα»;


Όλα τούτα τα γνωρίζει πολύ καλά η τοπική κοινωνία, μα δεν μιλάει. Άλλοι λόγω οικονομικών συμφερόντων, άλλοι λόγω πολιτικών βλέψεων, άλλοι λόγω εφησυχασμού με το άλλοθι των «αρμοδίων» που δήθεν «ξέρουν τι κάνουν», δεχόμαστε όλοι την παρουσία του …λύκου μέσα στο μαντρί.

Είναι όμως άμεση ανάγκη να γίνει ένας δημόσιος, δημοκρατικός διάλογος για το ζήτημα και η θρακική κοινωνία να εκφράσει τη βούλησή της. Χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό κίνημα που θα προτάσσει τα αληθινά προβλήματα του τόπου, τα οποία έχουν φτάσει σε τέτοιον παροξυσμό, που η επίλυσή τους είναι όρος όχι μόνο συλλογικής αλλά και ατομικής προόδου κι επιβίωσης.

Η απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής είναι ένα τέτοιο μείζον θέμα που δεν μπορεί να σκεπάζεται διαρκώς από σιωπή. Αν είμαστε πράγματι κοινωνία πολιτών, έχουμε λόγο και πρέπει ν’ ακουστεί!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
www.proxeneio-stop.org

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
www.proxeneio-stop.org

Από την ύπαρξη του προξενείου καταπιέζονται περισσότερο οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας

Ο κ. Καλοδημίδης μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87,5fm και την εκπομπή πολιτικό ταγκό απάντησε σε ερωτήσεις λέγονταςΔιαβάστε τη συνέχεια εδώ


πηγη

Ανυπακοη στην Πολιτεια -Υποταγη πτωματος στα Πανεπιστημια επιβαλλει η κομμουνιστικη ΑριστεραΑριστεροτυφλα, κουφαλαλα και επιλεκτικα τα Μεσα Ενημερωσεως Μαζων
Tα κομμουνιστικα κομματα που δειχνουν την «δημοκρατικοτητα» τους


· Κρατωντας σε ομηρια γηραιους καθηγητες εν ωρα συνεδριασεως κυριολεκτικως μεχρι να κατουρηθουν πανω τους προκειμενου να επιβαλλουν τα κομμουνιστικα παιδαρια την αποψι τους

· Που καλουν σε απειθαρχια και ανυπακοη ολους
εχουν επιβαλλει σιωπη και υπακοη «πτωματος»στην κυριολεξια με την σταλινικη βια κάθε ελευθερη φωνη..

Βεβαιως υπηρξε επωνυμη καταγγελια για τον ανηλεη ξυλοδαρμο μεχρι λυποθυμιας με πιθανες μονιμες βλαβες στον εγκεφαλο νεαρου σπουδαστη που τολμησε να εχη διαφορετικη αποψι από την «δημοκρατικ绨 όπως την αντιλαμβανεται η κομμουνιστικη αριστερα, οι οποιοι, αφου τον αφησαν λιποθυμο από τα κτυπηματα, τον εβαψαν με ερυθρο σπρει αφηρεσαν προσωπικα του στοιχεια και τον εγκακτελειψαν αιμοφυρτο στο προαυλια του Πανεπιστημιου. Τιμωντας ετσι το γνησια και πληρως επαξια των «ιδεων»τους το ασυλο της κουεδικης βιας

Όμως ο βιασμο αυτό της ελευθεριας ενός νεου ανθρωπου που υπεφερε την βια δοκομασε τον φοβο υπεστη τα κτυπηματα 30 περιπου «γενναιων» αλητων ( παιδια τα λενε αυτά , φασιστα λενε τον ξυλοδαρθεντα) μονος και αβοηθητος εγκαταλελειμενος στο ΑΣΥΛΟ της β ιας της ασυδοσιας της καταστροφης των εγκληματων της Κομουνιστικης «ταξεως» είναι ι μηδενικος.Ειανι ασημαντος και ασημαντος μπροστα στον βιασμο της αληθειας που υφισταμεθα ολοι μας
Από τα αριστεροκρατουμεν μεσα ενημερωσεως των Μαζων

Ουδεμια εφημερις, τηλεοπτικος ή ραδιοφωνικος σταθμος εκανε αναφορα στο γεγονος

Ειναι σαφες ότι οι εχοντες το μονοπωλιον της διανομης της πληροφορισεως, οι χρισμενοι και ιεροφαντες ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ
Κάθε πληροφορια που θιγει τους χειραγωγους τους και τους Πατρωνες τους……
Ζηταμε από τον " υπερκομματικο " προεδρο μας να δειξη τον δρομo της Δημοκρατιας και να τοπετηθη στο γεγονος

1. Του ξυλοδραμου απο κομμουνιστες ενος νεου στο Πανεπιστημιο

2. Της σιωπης κωφων των Μεσων Ενημερωσεως των Μαζων .

Ιασων

πηγη