Χρήστες OnLine

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Άγιος Παντελεήμονας, 20 Ιουλίου 2009. Οι αγωνιζόμενοι Έλληνες διώχνουν αστυνομία, δήμο και παρακρατικούς, κρατώντας την γειτονιά τους Ελληνική!



Σε συνέχεια του αρθρου
Με τα λεφτά του Δήμου Αθηναίων ετοιμάζονται να εισβάλλουν την Δευτέρα 20 Ιουλίου στον Άγιο Παντελεήμονα!


July 20th, 2009


Παρά τα τηλεφωνήματα κατοίκων στον Δήμο Αθηναίων, και παρά τις δεκάδες αποκαλύψεις για τον ρόλο των επιδοτούμενων από το κράτος “αντιρατσιστών”, ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να προχωρήσει με το έτσι-θέλω στην προσπάθεια κατάληψης της Πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα και την παράδοσή του στους λαθρομετανάστες και στις αντιρατσιστικές συμμορίες!


Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, μετέβησαν το μεσημέρι στην περιοχή και άρχισαν να στήνουν εξέδρα. Έπειτα, με την συνοδεία και την περιφρούρηση της Αστυνομίας έστησαν και μικροφωνική εγκατάσταση, την οποία περιφρουρούσαν επιμένοντας ότι η “συναυλία” θα γίνει, μια “συναυλία” που είχε σκοπό ο Βήχος με τους “αντιρατσιστές” μουσικούς και ομάδα “αντιεξουσιαστών” και λαθρομεταναστών, να βρίζουν από τα μικρόφωνα και με τα χρήματα του Δήμου Αθηναίων τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα μέσα στην ίδια την γειτονιά τους!


Πλήθος κατοίκων μαζεύτηκαν μπροστά στην εξέδρα, ενώ άρχισαν να έρχονται και αλληλέγγυοι από τις γύρω γειτονιές!


Τότε η αστυνομία, επιτέθηκε στους κατοίκους, προσπαθώντας να τους διαλύσει!Μάλιστα προσπάθησε να συλλάβει και έναν από τους κατοίκους, τον οποίον και αναγκάστηκε τελικώς να αφήσει ελεύθερο μετά από μαζική και δυναμική παρέμβαση των υπολοίπων!

Η δυναμική των κατοίκων ήταν τέτοια, που ανάγκασε τους έμμισθους του Δήμου να μαζέψουν όπως όπως τη μικροφωνική και να φύγουν ,και την αστυνομία να αποχωρήσει, αφήνοντας άδεια την εξέδρα! Οι κάτοικοι στην συνέχεια κατέλαβαν την εξέδρα, και περίμεναν από εκεί τους “αντιρατσιστές” της Νεάς Τάξης, που απειλούσαν μέσω του … Ίντερνετ και του καναπέ τους, ότι θα κατέβουν “μαζικά” να την καταλάβουν και να δώσουν την “συναυλία” του μίσους!


Η συνέχεια ήταν η εξής:

Ο “μαέστρος” της Νέας Τάξης - Βήχος - , προτίμησε να μην βγει από το σπίτι του και να δημοσιεύει γελοία καλέσματα σε διάφορα “αντιεξουσιαστικά” φόρουμ ότι δήθεν γίνονται συγκρούσεις, καλώντας τους “αντιεξουσιαστές” να “κατέβουν” άμεσα στην πλατεία να βοηθήσουν” (αυτούς από τα Βόρεια προάστια, καθώς αυτοί που παραθερίζουν σε γκέι κλαμπ της Μυκόνου ήτανε μακριά). Άκαρπες οι προσπάθειες.


Κανένας “αντιρατιστής” δεν τόλμησε καν να πλησιάσει την Πλατεία, ενώ οι λιγοστοί που προσπάθησαν να πλησιάσουν την ευρύτερη περιοχή απλά και μόνο για να “κόψουν κίνηση” μετετράπησαν από “μουσικοί” σε “μαραθωνοδρόμοι”. Ο “αντιρατσιστής” “μαέστρος” του Κακλαμάνη παρά τις απειλές του όλες αυτές τις μέρες , δεν τόλμησε να βγει καν από την πόρτα του σπιτιού του!


Οι Λαϊκες και Εργατικές Γειτονιές έχουν γίνει καρμανιόλα για τους επαγγελματίες “αντιρατσιστές” της Νέας Τάξης. Καλύτερα ας κανονίσουν τις επόμενες “αντιρατσιστικές” συναυλίες τους στο Μέγαρο Μουσικής, όπου θα είναι και πιο άνετη η παρουσία των φίλων τους, όπως του Δημάρχου Κακλαμάνη, της ηγεσίας της Αστυνομίας, και των υπολοιπων που μπορείτε να δείτε στο τελευταίο κομμάτι του κειμένου εδώ:

http://gr.altermedia.info/?p=2990


ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ, ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΝ, ΘΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ!


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ


πηγη



Αυτή την πολυπολιτισμικότητα θέλατε να επιβάλετε στην Ελλάδα;





Για να θυμηθούμε...το βίντεο προέρχεται από τον εορτασμό πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα πριν λίγα χρόνια.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η συντριπτική πλειοψηφία όσων πήγαν εκεί δεν ήταν Έλληνες αλλά αλλοδαποί...!

Σε κανονικές συνθήκες βέβαια ίσως αυτό να μην αποτελούσε πρόβλημα...! Οι σκηνές τις οποίες θα δείτε στο βίντεο να εκτυλίσσονται μεταξύ των λαθρομεταναστών και των υπολοίπων αλλοδαπών, αλλά και οι χυδαιότητες στις οποίες προέβησαν όλοι αυτοί εναντίον των Ελλήνων που έκαναν το σφάλμα να πάνε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλατεία Συντάγματος για μια τέτοια "γιορτή", είναι το πρόβλημα το οποίο κανένας Έλληνας δεν μπορεί να ανεχτεί!

Αυτή την πολυπολιτισμικότητα θέλατε να επιβάλετε κύριοι κυβερνώντες του τόπου;

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε "ήσυχους" και "αθώους", κατά κάποιους, λαθρομετανάστες, και μετανάστες κάθε καταγωγής, από Κούρδους μέχρι Αλβανούς, να βάζουν στη μέση Ελληνίδες, οι οποίες προσπαθούσαν έντρομες να φύγουν από το πλήθος, και να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις και χειρονομίες εναντίον τους!

Ποιος Έλληνας θα ήθελε να ήταν η κόρη του ή η γυναίκα του στη θέση εκείνων των γυναικών που για λίγα λεπτά ένιωσαν το χειρότερο συναίσθημα όλων, στα χέρια των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας!;!

Στο Σύνταγμα!

Σας αρέσει να βλέπετε τέτοιες εικόνες σε Ελληνικές περιοχές ρε Έλληνες;; Ερωτούμε τα κόμματα της αριστεράς, που με τόσο μεγάλη θέρμη και ζήλο θέλουν τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, καθώς και τα 2 "μεγάλα κόμματα" που δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη σε κάθε εκλογική μάχη, αυτή ήταν η πολυπολιτισμικότητα την οποία θέλατε να επιβάλλετε στους Έλληνες;!

Να μην τολμούν οι Έλληνες να πατήσουν στο Σύνταγμα σε ημέρα γιορτής για να μην πέσουν πάνω σε σύρραξη αλλοδαπών, ή ακόμα χειρότερα, για να μην πέσουν θύματα άσεμνων χειρονομιών και πράξεων οι γυναίκες τους και οι κόρες τους;;

Εσείς κύριε Πρωθυπουργέ πως θα αντιδρούσατε αν η γυναίκα σας έπεφτε πάνω σε ένα τέτοιο πλήθος αλλοδαπών με ζωώδη ένστικτα;

Και ειλικρινά αν κάποιος δει αυτό το βίντεο και μας κατηγορήσει για ρατσισμό τότε δεν μπορεί να αντιληφθεί τί σημβαίνει. Δεν είναι ρατσισμός ο φόβος των Ελλήνων για να μην πέσουν σε ανύποπτο χρόνο θύματα τέτοιων καταστάσεων. Ρατσισμός και φασισμός είναι να προσπαθούν κάποιοι να επιβάλουν στους Έλληνες να ζουν σε τέτοιες συνθήκες, και να πέφτουν πάνω σε τέτοιες καταστάσεις εξευτελισμού της προσωπικότητας τους! Εμείς είμαστε υπέρ των νομίμων μεταναστών οι οποίοι εγκλιματίζονται πλήρως στην Ελληνική κοινωνία και προσφέρουν στο συμφέρον του κοινωνικού συνόλου! Δεν είμαστε υπέρ των ανωτέρω καταστάσεων!

Επιτέλους Έλληνες αφυπνισθείτε!

Το βίντεο υπάρχει στο http://www.youtube.com/watch?v=boJk8cBA7jY
Πηγή:
Ελλήνων Αφύπνιση