Χρήστες OnLine

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Νέα επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας


Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009

Έκτακτη αστυνομική επιχείρηση στην ευρεία περιοχή του κέντρου των Αθηνών πραγματοποίησαν χθες, από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 21:00 συνολικά 250 άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής συνολικά ελέχθησαν 380 άτομα, 93 οχήματα και 19 καταστήματα, ενώ 64 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα.




Συνεχίζονται οι λεηλασίες σε βάρος της θρησκείας, της παράδοσης και του πολιτισμού μας



Λεηλασίες σε ελληνορθόδοξους ναούς της Βορείου Ηπείρου σημειώθηκαν τα ξημερώματα.
Τα ξημερώματα αφαιρέθηκαν δύο βημόθυρα από το ναό των Αγίων Πάντων της Χειμάρρας...


Άγνωστοι αφού διέρρηξαν την πόρτα μπήκαν στο ιστορικό προσκύνημα των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Μπένια της Πρεμετής. Οι ιερόσυλοι αφαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης λατρευτικής και πολιτιστικής αξίας, μεταξύ των οποίων, μία εικόνα του Αγίου Νικολάου, ξυλόγλυπτα από το Δεσποτικό κ.λπ. Ακόμη, πήραν το ξυλόγλυπτο ντουλάπι για τα ιερά σκεύη και παραβίασαν το παγκάρι.
Ο ναός αυτός αποτελεί παραδοσιακό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα στον οικισμό της Μπένια και κτίστηκε αρχές του 18ου αιώνα...


Είναι η δεύτερη φορά που λεηλατείται το συγκεκριμένο μοναστήρι. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δράστες ανήκουν μάλλον σε οργανωμένο κύκλωμα αρχαιοκαπήλων.


Μερικές ημέρες νωρίτερα κλάπηκαν εικόνες μεγάλης αξίας από το ναό του Αγίου Γεωργίου στους Γεωργουτσάτες της Δροπόλεως, ενώ το περασμένο Σάββατο πυρπολήθηκε,από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα παραδοσιακό κτίριο (το παλαιό Σχολείο Θηλέων) της ενορίας της Αγίας Παρασκευής στο κέντρο της πόλεως της Πρεμετής.


Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Αργυροκάστρου αναφέρει ότι "παρά τη συχνότητα με την οποία οι ορθόδοξες ενορίες απογυμνώνονται από τα στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς, από τις αρμόδιες αρχές ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένας δράστης, ούτε έχουν ληφθεί τα επιβεβλημένα μέτρα φύλαξης".


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟ

taxalia.blogspot.com



Ίμια 1996 - ο μυστηριώδης χαμός της ομάδας "καρντάκ"


Η περιβόητη «ομάδα Καρντάκ» των Τούρκων κομάντος που κατέλαβαν τα Ίμια συμμετείχε σε άσκηση στον Κόλπο της Μαρμαρίδας. Η ομάδα αυτή πήγαινε στις ασκήσεις ως ομάδα πρότυπο υπό τις διαταγές του Τούρκου Ταγματάρχη Ζεκί Σεν.

Ο Ζεκί Σεν, ήταν ένας λαμπρός αξιωματικός των Καταδρομών, μέλος της SAT Μονάδος Ειδικού Πολέμου της Τουρκίας. Ο Ζεκί Σεν ήταν αδειούχος κατά την προαναφερόμενη άσκηση Η «ομάδα Καρντάκ» απογειώθηκε με ελικόπτερο COUGAR για να εκτελέσει αεραπόβαση. Ξαφνικά σφοδρή έκρηξη καταστρέφει το ελικόπτερο, το πλήρωμα του και την «ομάδα Καρντάκ». Αύτανδρο βυθίζεται στα νερά της Μαρμαρίδας.

Μαζί με τον Σακί Σεν, απουσίαζαν άλλα δύο μέλη της «Ομάδας Καρντάκ». Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι υπήρξε Ελληνικό σαμποτάζ, εκδίκησης για τα Ίμια. Άλλοι ανέφεραν ότι Ελληνικό Μιράζ τους κατέρριψε. Άλλοι ότι Ελληνικό υποβρύχιο έβαλε με το πυροβόλο του και το κατέρριψε.

Η «ομάδα Καρντάκ» διαλύθηκε. Οι δύο παρασημοφορημένοι κομάντος που απουσίαζαν μεταφέρθηκαν σε άλλες μονάδες καταδρομών. Ο Αρχηγός τους Ζεκί Σεν, αποσπάστηκε μυστικά στην Γεωργία ως προσωπικό του ΟΗΕ.

Μετά δύο μήνες με διαφορά 3 ημερών, φεύγουν από την ζωή και οι δύο επιζώντες Τούρκοι κομάντος και οι δύο σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα Μέσα στο ίδιο έτος, 1996, και οι 12 Τούρκοι κομάντος των Ιμίων, δεν ήταν πλέον στην ζωή έμεινε μόνο ο Αρχηγός τους.

Τα ίχνη του Ζεκί Σεν χάθηκαν ώσπου το 2003, επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Στις 6 Μαΐου του 2003, ο Ζεκί Σεν γιόρτασε τα γενέθλια του με την κοπέλα του και τους φίλους του σε γνωστό κλαμπ της Κων/πόλης (LAILA) στην Περιοχή Ορτάκιοϊ (Ortaköy). Την νύχτα των γενεθλίων την πέρασε στο κοντινό ξενοδοχείο CIRAGAN PALACE HOTEL, παλαιό παλάτι του Σουλτάνου.

Την επόμενη μέρα, το μεσημέρι στις 3.30 μ.μ., ο Ζεκί Σεν πήγε στην πλατεία Ταξίμ και μπήκε στο McDonald και αγόρασε ένα χάμπουργκερ. Μόλις βγήκε από το φαστ φουντ, δέχθηκε την επίθεση τριών νεαρών, οι οποίοι τον κατακρεούργησαν με μαχαίρια και διέφυγαν στα στενά σοκάκια της Πόλις...



Η υποκρισία των καθυστερημένων αριστερών , η προδοσία για το χρήμα και ο "εθνικισμός που φταίει για όλα"



Ένας τρόπος να υποτάσσεις το θύμα σου είναι να το ζαλίζεις μέχρι να τα χάσει ώστε να σταματήσει να αντιδράει.

Για να ζαλιστεί κανείς θα πρέπει να δεχτεί μία καταιγίδα λανθασμένων μηνυμάτων που θα προκαλέσουν σωρό ψευδαισθήσεων.Για να επιβληθούν οι αδίστακτοι κομμουνιστές του 8% στο υπόλοιπο των Ελλήνων του 92% θα έπρεπε να υπάρχουν ΟΠΛΑ για να χρησιμοποιούνται όπου η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δεν γινόταν πιστευτή.

Έτσι εφηύραν τον "εφιάλτη" του επερχόμενου φασισμού προκειμένου οι Έλληνες να τους εμπιστευθούν τη διαφύλαξη της "Δημοκρατίας" αλά Στάλιν.

Κι επειδή ΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ και να είναι κανείς, δεν μπορούσε να διανοηθεί ΠΟΙΑ η σύνδεση της λέξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και της λέξης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τον Στάλιν... τον λόγο είχε η βία. Κι έτσι ξεκίνησε ο δήθεν "εμφύλιος" που στην πραγματικότητα ήταν ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Στάλιν στο Ελληνικό πολίτευμα με την ελπίδα ότι θα καταφέρει την Ελλάδα να περάσει στη δική του σφαίρα επιρροής κι έτσι να έχει πρόσβαση στο Αιγαίο χωρίς να "υποχρεώνεται" στους Τούρκους του Βοσπόρου.

Οι κλέφτοκοτάδες της Ελληνικής επαρχίας ηγήθηκαν του "Δημοκρατικού" στρατού και στ' όνομα του "αγώνα" απαλλοτρίωσαν χιλιάδες περιουσίες και στράτευσαν με το ζόρι αμούστακα παιδιά που τα έστελναν μπροστά για να "καθαρίζουν" τον δρόμο από τις νάρκες ...πατώντας τες. Σε περίπτωση που ένας σύντροφος ράγιζε κάποιο δάχτυλο στο πόδι του, τότε επειδή προείχε η ασφάλεια του "επαναστατικού" κινήματος ... μία "συντροφική" σφαίρα στον κρόταφο του τραυματισμένου συντρόφου, απάλλασσε τον "Δημοκρατικό" στρατό από τα προβλήματα διαχείρισης των τραυματιών στις δύσκολες συνθήκες του βουνού. Την δολοφονία μετά τη χρέωναν στον τακτικό στρατό κάτι που ευνοούσε την κομμουνιστική προπαγάνδα.

Γι'αυτό είναι απίθανο να βρεθεί Έλληνας που επέστρεψε από τον Κομμουνιστικό παράδεισο και να ψηφίζει το ΚΚΕ ή άλλα αριστερά κόμματα. Όσοι από τους κομμουνιστές, έμειναν στην Ελλάδα, και "καταπιέστηκαν" αλά Ελληνικά , μετέφεραν ακόμα και στα παιδιά τους εκείνους τους ανεκπλήρωτους πόθους, τα συναισθήματα της παρ'ολίγον νίκης του "Δημοκρατικού" στρατού του Στάλιν.

Κι επειδή ο Στάλιν...έστελνε για πολλά χρόνια "κόκκινα δολάρια" στην Ελλάδα ... οι ΜΗ αυτο-εξορισθέντες αριστεροί είχαν βασικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους ώστε να ΜΗΝ βλέπουν την κατάντια των ανθρώπων στο Ανατολικό μπλοκ. Μετά από 90 χρόνια ο κομμουνισμός πέτυχε να ταυτίσει τις λέξεις Ρωσίδα, Βουλγάρα, Τσέχα, Ρουμάνα,Ουκρανέζα με τη λέξη ΠΟΡΝΗ και τις λέξεις Ρώσος, Ρουμάνος,Βούλγαρος με τις λέξεις ΜΑΦΙΟΖΟΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ αντίστοιχα.


(Άρθρο από την ΕΣΤΙΑ 28-11-1991)

Από τότε που το Ανατολικό μπλοκ σταμάτησε να χρηματοδοτεί με "κόκκινα δολάρια" τους κόκκινους ρουφιάνους στην Ελλάδα, αυτοί αναζήτησαν νέο εργοδότη στην Δύση. Τώρα τα δολάρια που ρέουν στις αριστερές τσέπες είναι καταπράσινα, προέρχονται από το βαθύ τραπεζικό κατεστημένο των ΗΠΑ και οι επιταγές φέρουν την υπογραφή του Soros τον οποίο βάφτισαν "αριστεριστή" , "φιλάνθρωπο" κλπ



Περισσότερα ντοκουμέντα και η συνέχεια του άρθρου εδώ



10ημερον φυλάκιση διότι διέταξα να φωνάξουν “ΠΑΡΑΝΟΜΟ” σύνθημα



Το “ΠΑΡΑΝΟΜΟ” σύνθημα: «ΜΕ Τ’ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ’ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας περιγράψω κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα στην Κυπριακή κοινωνία γενικά και ειδικά στην Εθνική Φρουρά. Είμαι 20 χρονών και έχω μέχρι τώρα τελέσει περίπου τους 12 από τους 24 μήνες της θητείας μου. Είχα από καιρό εκφράσει την επιθυμία μου στον Λοχαγό μου, για να με στείλει εκπαιδευτή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων της Λάρνακας. Για να μην πολυλογώ, έφτασα μέχρι τώρα στα μισά της απόσπασης μου στο ΚΕΝ Λάρνακας και έχω τιμωρηθεί μόλις σήμερα με 10ημερον φυλάκιση δια τον λόγο ότι έβαλα τους νεοσύλλεκτους να φωνάξουν “ΠΑΡΑΝΟΜΟ” σύνθημα… Tο σύνθημα αυτό το είπαμε κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης για την παρέλαση που θα κάνουν και έλεγε: «ΜΕ Τ’ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ’ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»


Το κουμμουνιστικό κόμμα που διοικεί τον τόπο αυτό φέρεται να εμπλέκεται στο θέμα, αφού μαθεύτηκε ότι η νεολαία της “ΕΔΟΝ”, που ανήκει στο κουμμουνιστικό κόμμα “ΑΚΕΛ”, έχει δώσει εντολή στους νεοσύλλεκτους που τυγχάνουν και μελή της να αναφέρουν τυχόν “ΠΑΡΑΝΟΜΑ” συνθήματα στους ιθύνοντες της παράταξης ούτως ώστε αυτοί να μπορούν να το αναφέρουν πιο ψηλά..

Αυτό για να δείτε που φτάσαμε, να εμπλέκονται τέτοιου είδους υποκείμενα ακόμα και στα δρώμενα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ.. Με ποιο ηθικό και με ποσό γενναία θα πολεμήσουν οι στρατιώτες αυτοί στο μέλλον, αφού διδάσκονται μέχρι και στο στρατό ότι οι τούρκοι δεν είναι εχθροί μας;

Υ.Γ. Μέχρι τώρα δεν “έχω φάει” ούτε μια μέρα κράτηση στην θητεία μου..

M. – Κύπρος

Πηγή


Ο γνωστός Ντεντέ ζητάει επέμβαση εισαγγελέα για την σύλληψη του Τούρκου Πρόξενου της Κομοτηνής ως εγκληματία πολέμου!!!




Γιαλαντζί βε Ντολαντρτζί;

(μετάφραση: Ψεύτης και απατεώνας;)

Άστα βρε Ντεντέ, σε μάθαμε...

Ξεσηκώθηκε ο γνωστός μουσουλμάνος δημοσιογράφος της Κομοτηνής και εκδότης της εφημερίδας «ΤRAKYANIN SESI», Ντεντέ και με αφορμή κείμενο του ιστολογίου (που επαναδημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης») ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος και οι ευθύνες του κυρίου Σαρνίτς (του σημερινού Τούρκου Προξένου Κομοτηνής) στο Κόσοβο, προκειμένου να φυλακιστεί σαν εγκληματίας πολέμου!!!

Συνεχίζοντας ο γνωστός «ταραχοποιός» μουσουλμάνος δημοσιογράφος, προτείνει να φυλακιστεί ο αρθρογράφος των καταγγελιών κατά του Σάρνιτς, εάν δεν αποδειχθούν οι καταγγελίες για την συμμετοχή του στην μεταφορά και στην οργάνωση φανατικών μουσουλμάνων στο Κόσοβο προκειμένου να πολεμήσουν κατά των Σέρβων!!!

Αυτά, για το θέατρο που αποφάσισε να παίξει ο γνωστός Ντεντέ, προκειμένου να περάσει τη σιγουριά της νομιμότητας των ενεργειών του κυρίου Σαρνίτς, όταν αυτός υπηρετούσε στο Κόσοβο. Στόχος βέβαια του γνωστού ανθέλληνα μουσουλμάνου δημοσιογράφου, κυρίου Ντεντέ, είναι να περάσει σε μία εικονική αντεπίθεση για να διαγράψει την άσχημη εικόνα που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ανάμεσα στους μουσουλμάνους της Θράκης για τον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής και τον πραγματικό ρόλο και λόγο ύπαρξής του στην περιοχή της Ελληνικής Θράκης.
Καταλαβαίνουμε πως πονάει πολύ, στον κύριο Ντεντέ, να αποκαλύπτεται αργά αλλά σταθερά η ποιότητα και η «ειδικότητα» του πολύ καλού διπλωμάτη και σημερινού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, αλλά καταλαβαίνουμε και τον ρηχό «σχεδιασμό» στην απόπειρα της παραπληροφόρησης των μουσουλμάνων και του ατυχούς προπαγανδισμού που επιχειρεί υπέρ των συμφερόντων της Άγκυρας ο γνωστός κύριος Ντεντέ.

Σε μία σύντομη απάντηση στις καταγγελίες της «τζάμπα μαγκιάς» του κυρίου Ντεντέ (θα υπάρξει εκτενέστατη συνέχεια στην σκοπιμότητα του συγκεκριμένου προκλητικού άρθρου προς τη δικαιοσύνη και τη νοημοσύνη), θα πρέπει να τονιστεί πως ο κύριος Σαρνίτς είναι ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ!!! Και αυτό, με απλά λόγια σημαίνει πως έχει πλήρη ασυλία για οποιοδήποτε έγκλημα συμμετάσχει ή εκτελέσει ακόμη και ο ίδιος…! Είναι η λεγόμενη διπλωματική ασυλία, για την οποία μάλλον εσκεμμένα ξεχνάει να αναφερθεί ο κύριος Ντεντέ, η οποία καλύπτει όλες τις ενέργειες των διπλωματών, ακόμη και σε περιπτώσεις που υποπέσουν σε σοβαρό παράπτωμα – κακούργημα του κοινού ποινικού δικαίου…

Γιατί όμως ο κύριος Ντεντέ, αποφεύγει να αναφερθεί σε αυτή την τόσο σημαντική λεπτομέρεια; Γιατί ο καλός μουσουλμάνος δημοσιογράφος ξεχνάει και δεν ενημερώνει τους αναγνώστες της εφημερίδας του πως για μία ακόμη φορά τους πουλάει «τζάμπα μαγκιές» και αναφέρεται ακόμη και σε εισαγγελείς, κάνοντας άμεση επίκληση του νόμου, όταν γνωρίζει πως ο κύριος Σαρνίτς και κάθε διπλωμάτης δεν υπόκεινται στον έλεγχο των νόμων του κράτους στο οποίο δραστηριοποιούνται; Μάλιστα, η πρόκλησή του και η ταυτόχρονη εκμετάλλευση της άγνοιας των αναγνωστών του γύρω από την ασυλία που καλύπτει τους διπλωμάτες, γίνεται εσκεμμένα για να τονίσει την αθωότητα του κυρίου Σαρνίτς, φτάνοντας σε σημείο να ισχυριστεί πως πρέπει να φυλακιστεί ο Πρόξενος ή ο αρθρογράφος του κειμένου!!!

Πόσο «τζάμπα μάγκας» είσαι τελικά Ντεντέ;

Γιατί δεν αντέδρασες όταν τα ίδια και περισσότερα έγραψε η εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα»; Και μην ισχυριστείς ότι δεν ήξερες… Πάντα ξέρεις τι γράφουν ΟΛΕΣ οι εφημερίδες για τον τόπο σου, την Κομοτηνή και κυρίως για το Τουρκικό Προξενείο, στο οποίο έχεις «ειδικότητα»…

Μην προσπαθείς λοιπόν να «στριμώξεις» (καθαρά εικονικά) τον συντάκτη του κειμένου που μιλάει για τον κύριο Σαρνίτς. Εκτός και εάν ο Τούρκος Πρόξενος σε έχει διορίσει δικηγόρο του ή εργάζεσαι στο γραφείο τύπου του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Τα παιχνιδάκια με τα λόγια και τις έννοιες, είναι πάντα καλά και όμορφα, αλλά πιάνουν μόνο σε εκείνους που αγνοούν σημαντικό μέρος της σκληρής αλήθειας.

Τέλος, έτσι, σαν απορία θα το καταθέσω αγαπητέ μου και καλέ μου άτεγκτε δημοσιογράφε, Ντεντέ: Αν θέλεις πραγματικά να επέμβει ο εισαγγελέας, μήπως θα έπρεπε να προτείνεις να ξεκινήσει από αυτό;




Βέβαια, πάντα υπάρχει και η επιλογή να ξεκινήσει από το κατά πόσο συμβάλλουν στην ειρηνική διαβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων της Θράκης, δημοσιεύματα τα οποία επιμένουν να χαρακτηρίζουν τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης ως Τούρκους της Δυτικής Θράκης…

Αυτά για αρχή, επειδή έχουμε και σοβαρές δουλειές για να ασχολούμαστε και όχι με «τζάμπα μάγκες». Ή μήπως πρέπει να αναρωτιόμαστε αν είσαι Γιαλαντζί βε Ντολαντρτζι (ψεύτης και απατεώνας); Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είσαι κάτι τέτοιο… Το τι πραγματικά όμως θέλησες να καταφέρεις με το δημοσίευμά σου, το έχουν καταλάβει όχι μόνο οι μουσουλμάνοι αναγνώστες σου αλλά μέχρι και οι πέτρες της Θράκης…

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Όταν στήνεις μία λεκτική παγίδα, φρόντιζε να μην πέσεις ο ίδιος μέσα… καλέ μου Ντεντέ…

Πηγή:
Ας μιλήσουμε επιτέλους