Χρήστες OnLine

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ε.ΛΑ.Μ. – Σήμερα ΟΛΟΙ οι Έλληνες Εθνικιστές της Κύπρου στην Μεγάλη Αντικατοχική Πορεία.

ΟΛΟΙ όσοι παραμένουν απροσκύνητοι και δεν φοβούνται να λένε ότι είναι Έλληνες Εθνικιστές, στις 19.00 στα κεντρικά γραφεία του Ε.ΛΑ.Μ. Ανδρέα Αραούζου 7Β, Λευκωσία(Δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας, Τουρισμού)



Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι αυτό που φοβούνται είναι τους απροσκύνητους και ασυμβίβαστους Εθνικιστές του Ε.ΛΑ.Μ. Τους είναι αδιάφοροι κάποιοι δήθεν πατριώτες του γλυκού νερού που είναι οι μεγάλοι ένοχοι γιατί δεν υπήρξε για 36 ολόκληρα χρόνια καμμία λύση για το μεγάλο εθνικό πρόβλημα! Με τους ψευτοπατριώτες και τις κλάψες τους δεν έχουν πρόβλημα.


Έχουν πρόβλημα με τους Εθνικιστές του Ε.ΛΑ.Μ. που δεν υποστέλλουν την Σημαία της Αντίστασης και της Ελευθερίας. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) απευθύνει κάλεσμα, σε κάθε ελεύθερο Συμπατριώτη μας να πορευθεί μαζί μας την 20ή Ιουλίου για να δηλώσουμε την αγανάκτηση μας για την συνεχιζόμενη κατοχή της Πατρίδος μας και την αντίθεση μας σε οποιανδήποτε ομοσπονδιακή λύση. Σημείο συνάντησης της Μεγάλης Αντικατοχικής Πορείας είναι τα κεντρικά μας Γραφεία, Ανδρέα Αραούζου 7Β, Λευκωσία (Δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πάροδος Λεωφ. Μακαρίου),την Τρίτη, 20 Ιουλίου, ώρα 19:00.


ΚΑΛΕΣΜΑ


Τότε: 20 Ιουλίου του 1974. Οι δολοφόνοι της Άγκυρας πατούσαν τα Ελληνικά εδάφη της Κύπρου. Σήμερα: 20 Ιουλίου 2010. Αντιστεκόμαστε στις υποχωρήσεις και στις προδοσίες των καθεστωτικών. 36 χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή και οι τραγικές μνήμες μας δείχνουν τον δρόμο. Στην Κύπρο του 2010 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Στην Κύπρο του 2010 ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. Στην Κύπρο του 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...


ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ





Στέφανος Γκόλιας: Πολλάκις στοχοποιημένος από το Indymedia, που γράφει για… εκτέλεση και ΟΧΙ δολοφονία!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ .. ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑ?



…Και αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Από το παρακρατικό site του indymedia ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Γκιόλας είχε στοχοποιηθεί πολλάκις. Τόσο με φωτογραφίες όσο και με τη δραστηριότητά του. Κάτι που ηθελημένα κρύβουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Είναι πασιφανές πως η σημερινή τρομοκρατία έχει και κρατικό χαρακτήρα μιας και το συγκεκριμένο site όπως έχουμε καταγγείλει υποθάλπεται από κρατικούς και πανεπιστημιακούς κύκλους μιας και ο server του βρίσκεται στο πανεπιστημιακό άσυλο με την ανοχή των αρχών.