Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Κατάμεστη η πλατεία δημοτικού θεάτρου Πειραιά από εκατοντάδες Εθνικιστές

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αρκετή ώρα πριν τις 8, όπου ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της συγκεντρώσεως που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, εκατοντάδες Συναγωνιστές βρέθηκαν στον Πειραιά για να διαδηλώσουν την αντίδρασή τους στο νέο Μνημόνιο, όπως εξαρχής το Κίνημά μας ήταν ενάντια στην υποδούλωση της πατρίδας μας που έφεραν οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες για να λεηλατηθεί η δημόσια περιουσία και να γονατίσει ο Ελληνικός λαός.

Αυτή την ώρα, εκατοντάδες Εθνικιστές, μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής παρακολουθούν τις ομιλίες και φωνάζουν συνθήματα Αντίστασης σε ένα από κεντρικότερα σημεία του Πειραιά. Μετά από σειρά εξορμήσεων ενημέρωσης σε πολλά σημεία της πόλης, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δείχνει τον δρόμο της Αντεπίθεσης με μια μαχητική συγκέντρωση όπου κυριαρχούν τα Εθνικιστικά λάβαρα και ο αγωνιστικός παλμός των εκατοντάδων Εθνικιστών.

Περισσότερη ενημέρωση αλλά και φωτογραφίες σε λίγο!

πηγη

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ?

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ NA ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ...Ποιος είναι ο ηγέτης;Γιατί καθ όλη την πορεία είναι κουκουλωμένος ενώ οι γύρω όχι;

H κουκούλα βγήκε μόλις απομακρύνθηκε από την πορεία και βρέθηκε μόνος του.

Πίσω από την κουκούλα βρίσκεται ο/η

Α) Τζένη Χειλουδάκη

Β) Πάνος Καψής

Γ) Γιούρκας Σειταρίδης

Αν επιλέξατε ένα από τα παραπάνω χάσατε. Ο εικονιζόμενος κουκουλοφόρος είναι ο ...

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΝα γίνει άμεσα άρση του κουκουλονόμου.
πηγη