Χρήστες OnLine

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η ημέρα που έσπασε ο φόβος και η -μέχρι τώρα σιωπηλή- πλειοψηφία εμφανίστηκε.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ


Μεγάλη αυθόρμητη συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μόνο με ελληνικές σημαίες.(Όλο το χρονικό το καταγράψαμε και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, εδώ , εδώ κι εδώ) Την ίδια ώρα εξαφανισμένη η Σύρια στριπτιζέζ, οι ψευτογιατροί του κό(σμ)(λ)ου, οι ντροπές της Κρήτης και της Μάνης Καμπουράκης και Οικονομέας. Να μην ξεχάσουμε και τους Γιωργοτσολιάδες αναρχικούς οι οποίοι έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Όλο το σκηνικό προβοκάτσιας και εκφοβισμού που είχαν στήσει τηλεπικοινωνιακά – και που το καταγγείλαμε εδώ απέτυχε χάρη στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου, η οποία και τους ξεσκέπασε και έτσι κλείστηκαν στις τρύπες τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να παρακολουθούμε γενικώς τα δρώμενα και να τα καταγγέλλουμε με κάθε ευκαιρία. Να γνωρίζουν ότι δεν τους φοβόμαστε και ότι σε κάθε κάλεσμα Ελλήνων της Αθήνας θα είμαστε δίπλα τους. Τρέξτε τώρα αύριο στον Οικονομέα και τον Καμπουράκη να κλαφτείτε όλοι μαζί.

Έχουμε υποχρέωση να παρατηρούμε τι συμβαίνει γύρω μας και αυτά που βλέπουμε να τα χρησιμοποιούμε για να προστατευθούν οι απλοί πολίτες από όλους αυτούς που θέλουν να τους κάνουν πιόνια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και αυτό και θα κάνουμε. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στην πλατεία.

Περιμένουμε επίσης να δούμε τι θα γράψουν τα Νέα και η Καθημερινή για τους εκατοντάδες αγανακτισμένους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά σήμερα το απόγευμα.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

πηγη

Πρόεδρος κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα: ΓΚΕΤΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ! (video)




ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!




Βλέπετε σκυλόφατσες; Από τις φάτσες τους και μόνο καταλαβαίνεις τι ασπόνδυλα σκουλήκια και καθάρματα είναι. Τους αφήνουν όλους αυτούς τους στυγνούς μαχαιροβγάλτες φασίστες και ρατσιστές ξενόφοβους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να μαχαιρώνουν μετανάστες και επιπλέον να κάνουν και συγκεντρώσεις; Το λέει και η Αλ Σάλεχ και ο Καμπουράκης, δεν το λέω μόνο εγώ! Μα είναι δυνατόν; Μα τι κάνει επιτέλους το κράτος; Που είναι το κράτος; Υπάρχει ο αντιρατσιστικός νόμος ή δεν υπάρχει; Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν;

Τα συμπεράσματα δικά σας....


Πηγη


Άγιος Παντελεήμονας...γη Ελληνική!



Περιμένουμε με αγωνία (sic) να δούμε τι θα πούνε οι περισπούδαστοι των καναλιών...πόσοι ήταν στην συγκέντρωση του Αγίου Παντελεήμονα; 10; 50; 100; 500;....να σημειώσουμε πως στο μικρό απόσπασμα δεν παρουσίαζεται όλος ο κόσμος που ήταν εκεί!


Ούτε τα άτομα που είχαν γεμίσει τα πολλά σκαλιά της Εκκλησίας φαίνονται, ούτε ο κόσμος που συμμετείχε και είχε γεμίσει τα μαγαζιά της πλατείας, ούτε φυσικά οι δεκάδες της περιφρούρησης που μάταια περιμένανε τα έμμισθα των εξαρχείων.


Φυσικά στα κανάλια δεν θα δείτε τίποτα, αν στον Άγιο διαδηλώνανε 10 από το Τζιμπουτί με αίτημα να μην αφαιρούνται οι χαυλιόδοντες από τους ελέφαντες τότε θα βλέπατε μέχρι και live μεταδόσεις...αλλά δυστυχώς στον Άγιο διαδηλώνανε Έλληνες με αίτημα μια καλύτερη ζωή στον τόπο τους! οπότε τα πρωινά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια θα σας μιλάνε για ....φασίστες!


δεν πειράζει...η εκδήλωση έγινε...και το μόνο που έχουμε να πούμε...

Σύντομα και στην πλατεία σας!!!