Χρήστες OnLine

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι "Οικολόγοι" προπαγανδίζουν την ύπαρξη ψευτομακεδονικής και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν είναι απλά ανθέλληνες, είναι πρωτίστως επικίνδυνοι! Προσπαθούν να δημιουργήσουν από το πουθενά εθνικά προβλήματα, που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

Κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει ρητώς διώξεις, μέχρι στιγμής δεν έχει την ευθιξία να παρέμβει ούτε ένας εισαγγελέας! Δείτε σε βίντεο τι έκαναν ο Τρεμόπουλος και η παρέα του....

« … διεκδικείτε την πρόσληψη αλλοδαπών και Ρομά στην αστυνομία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Υποστηρίζετε συστηματικά τις εκθέσεις των οργάνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ. Γι’ αυτό και προσδοκάμε πως θα αγωνιστείτε μαζί μας για να εφαρμοστούν οι συστάσεις τους και για τις εθνικές μειονότητες που αποτελούν “ταμπού” στην Ελλάδα, τους “Τούρκους” και τους “Μακεδόνες”».














Αυτά τα λόγια ανήκουν στον "Έλληνα", μέλος του κόμματος των οικολόγων Π. Δημητρά, τον οποίο περιχαρείς ο Τρεμόπουλος και οι ομοίοι του έσπευσαν να χειροκροτήσουν!

Τι μας λένε πολύ απλά οι Οικολόγοι, δηλαδή; Ό,τι οι μουσουλμάνοι της Θράκης, που ψηφίζουν, εκλέγουν και εκλέγονται δεν είναι Έλληνες πολίτες αλλά Τούρκοι, που τελούν υπό σκλαβιά, συνεπώς πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε και να εκχωρήσουμε αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά δικαιώματα, όπως αυτά απορρέουν από τη συνθήκη της Λωζάνης, ενώ από την άλλη πρέπει όχι μόνο να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία, αλλά να δεχθούμε ότι υπάρχουν και "μακεδόνες" στην Ελλάδα, στους οποίους επίσης πρέπει να εκχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα....!


Σε ότι αφορά τα Σώματα ασφαλείας, υποστηρίζουν ότι πρέπει άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική κοινωνία, πρέπει ΕΜΕΙΣ να τους βάλουμε να μας ελέγχουν και... να μας προστατεύουν! Δεν είναι απλά ανθέλληνες, αλλά εργάζονται συστηματικά για τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους! Στρέφονται κατά του Συντάγματος αλλά και των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Και δεν έχει βρεθεί ούτε ΕΝΑΣ εισαγγελέας να τους συλλάβει, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και της προσπάθειας ανατροπής του πολιτεύματος αλλά και της υποδαύλισης της Εθνικής Κυριαρχίας!

Και προσέξτε, οι Οικολόγοι βρήκαν να τα προπαγανδίσουν αυτά, τώρα, που όλη η πολιτική σκηνή της χώρας ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα της οικονομικής κρίσης!

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι δέχτηκαν στη Λάρισα οι καθεστωτικοί αναρχοκομουνιστές και οι προστάτες τους, από τους εθνικιστές του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, οι οποίοι έπεσαν στην παγίδα μας να καταλάβουν μία πλατεία αδιάφορη για εμάς τη συγκεκριμένη ημέρα, αφού μας παραχωρήθηκε επιτέλους η άδεια να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση για την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η όλη επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι κερδίσαμε την πλατεία της πιο πυκνοκατοικημένης και κεντρικής συνοικίας της Λάρισας, η οποία πλήττεται από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια η πλατεία στην οποία βρίσκεται η ιστορική εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν και πάλι ελληνική, αφού ως δια μαγείας δεν υπήρχε ούτε ένας λαθρομετανάστης και οι κάτοικοι της περιοχής απόλαυσαν με τις οικογένειες τους την παιδική χαρά κάνοντας λόγο για ένα "Νέο Άγιο Παντελεήμονα" συγχαίροντας και ευχαριστώντας τους τους εθνικιστές που με τις σημαίες, τα λάβαρα και τα εμβατήρια που δονούσαν την ατμόσφαιρα, έδωσαν ξανά ελληνικό χρώμα στην πλατεία, παίρνοντας την υπόσχεση έπειτα από παράκλησή τους ότι θα επιστρέψουμε σύντομα πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι.

Αναφορικά με την εκδήλωση, στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής, εθνικιστές και ελληνόψυχοι καταλαμβάνουν με συνοπτικές διαδικασίες την πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, στήνοντας ομάδες περιφρούρησης σε νευραλγικά σημεία με το βλέμμα πάντοτε στον ανδριάντα του Πατροκοσμά, ο οποίος είναι και ο Προστάτης του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου.

Η μικροφωνική εγκατάσταση ρευματοδοτείται ενώ οι Ανένταχτοι Πατριώτες με την καθοδήγηση του ηγέτη της Πατριωτικής εφημερίδος >, Σάββα Χατζηπαρασκευά, δίνουν το έναυσμα για γενικό ξεσηκωμό με μοναδικής εμπνεύσεως εθνικιστικά συνθήματα, που κάποιοι ανόητοι θα χαρακτήριζαν ακραία, ρατσιστικά και γενικά τον κακό τους τον καιρό.

Οι ομιλίες ανοίγουν με το λόγο του κεντρικού ομιλητή και Προέδρου του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμου Αστέριου, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας και καταδίκασε τη στάση που κράτησε η αστυνομία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύοντας κάποια αναρχοάπλυτα παιδάκια με ψείρες ακόμη και στα γένια τους ,που τραγουδούσαν μεγάλες επιτυχίες της Μαρίας Φαραντούρη και των γλεζομίκηδων γενικότερα. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σάββας Χατζηπαρασκευάς τονίζοντας την ανάγκη για συστράτευση και αύξηση της αγωνιστικότητας των Ελλήνων εθνικιστών.

Επίσης αναφέρθηκε στο ότι θα πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις να στηρίξουν καθαρές πολιτικές επιλογές στις προσεχείς εκλογές. Το λόγο επίσης πήραν ο Αξιωματικός του Ε.Ν. ,κ. Χρήστος Μπέλτσιος ,ομιλώντας ως εκπρόσωπος των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών και ο υπεύθυνος υπό ίδρυσιν κινήματος κ. Τσιάρας Δημήτριος. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο Αρχηγός του Βορειοηπειρωτικού Αγώνος, Επίσκοπος Πωγωνιανής-Κονίστης και Δρυινουπόλεως κ.κ. Ανδρέας, καθώς και ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μαγνησίας.

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας η οποία να σημειωθεί ότι ήταν η μεγαλύτερη (από απόψεως αποστάσεων που καλύφθησαν) που έγινε ποτέ και αποδίδεται τόσο στην αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι συγκεντρωμένοι, όσο και στους μοναδικούς χειρισμούς από πλευράς του επιτελείου του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου που ανάγκασαν τους καθεστωτικούς αντιεξουσιαστές να ταμπουρωθούν στην παγίδα που έπεσαν και να ζητούν την προστασία της αστυνομίας για να μπορέσουν να αποχωρήσουν και να γυρίσουν στις πόλεις τους.

Σύντροφοι, καταλάβατε λοιπόν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όταν στο δρόμο υπάρχουν εθνικιστικά οδοφράγματα...
πηγη