Χρήστες OnLine

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η μεγάλη του Indymedia σχολή!

indymedia1

Είναι η αγαπημένη των αναρχικών, των δημοσιογραφίσκων, παραγόντων του τόπου, πολιτικών. Ο αξιωματικός της Αστυνομίας κύριος Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δήλωσε πριν από καιρό ότι αυτός κι η υπηρεσία του “το υποστηρίζουν”. Το ίδιο αφήνει να εννοηθεί κι ο Χρυσοχοϊδης, καθότι “αυτός κυνηγάει τους χούλιγκαν” ενώ έχει “φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές” κι αφού το indymedia αποτελεί πηγή… πληροφόρησης, σιγά μην το πειράξει. Με μπαμπά τον Soros, και σπίτι το Πολυτεχνείο, το athens indymedia μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει τις βάσεις ενός πανίσχυρου μηχανισμού ενημερώσης. Εδώ βεβαίως κάτι πάει στραβά. Η συνέπεια της ανταπόκρισης σε συγκεντρώσεις τύπου “gay parade” δεν ήταν εξίσου υπαρκτή σε άλλες σημαντικότερες περιπτώσεις..


Κι αυτό διότι, τα μαξισταριά κι ο κάθε λογής αναρχικός αστός, ψάχνουν εναγωνίως να βρουν κάποιον ήρωα. Ακριβώς. Οι δήθεν ιδεολογίες της “εξίσωσης των ανθρώπων” ψάχνουν με παλιομοδίτικο τρόπο για ήρωες ώστε να αιτιολογήσουν τον ανύπαρκτο αγώνα τους. Ασπαζόμενοι εμετικών απόψεων, που συγχρονίζονται απόλυτα με τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, ας δούμε τις φετινές τους “επιτυχίες” που αποδεικνύουν πόσο γραφικοί, τυχοδιώκτες και γελοίοι φαντάζουν


Κουνταρδάς: Συνελήφθει, φυλακίστηκε, κι άρχισε ένας μαραθώνιος αλληλεγγύης στο πρόσωπό του, ο ίδιος έκανε δήθεν απεργία πείνας επί ολόκληρες εβδομάδες, κι όταν τελικά αποφυλακίστηκε, καθώς το επιθυμούσε και γι’ αυτό “απεργούσε”, την επόμενη μόλις μέρα παραδόθηκε στην αστυνομία πάλι από μόνος του και δήλωσε ότι συμμετείχε σε προ ετών ληστεία και δολοφονία. Τελικά ο “ήρωας Νίκος Κουνταρδάς” έγινε για λίγο Ν.Κ. και μετά εξαφανίστηκε.


Κούνεβα: η αλλοδαπή καθαρίστρια και συνδικαλίστρια που δέχτηκε άνανδρη επίθεση από αλβανούς μαφιόζους θεωρήθηκε ως θύμα “κρατικής” και “ρατσιστικής” επίθεσης. Καμία σχέση βεβαίως η συγκεκριμένη εργαζόμενη γυναίκα με τα ρεμάλια που τρώνε τα λεφτά των πλούσιων γονέων τους. Το πρώτο “ηλεκτροσόκ” ήταν η δήλωσή της ότι τα έθνη πρέπει να επιστρέψουν στις παραδόσεις τους για να επιβιώσουν. Πριν λίγες μέρες εξάλλου, στον αγαπημένο δημοσιογράφο των αναρχικών και διεθνιστών Σταύρο Θεοδωράκη, είπε πολύ ευγενικά ότι δεν συμφωνεί με τις μεθόδους τους και τις καταστροφές των περιουσιών των απλών ανθρώπων, όταν εκείνος με σχετική του ερώτηση προσπάθησε να τους αβαντάρει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τέλος και η Κούνεβα.


Νεκρός Αφγανός: το πρόσφατο φιάσκο που δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Οι “σύντροφοι” υπερασπίστηκαν έναν παράνομο αλλοδαπό, ο οποίος εκτός των άλλων ήταν και βιαστής, ναρκομανής, παιδεραστής. Τελικά πέθανε από τα ναρκωτικά κι οι μώλωπες που είχε πάνω του προέρχονταν από συμπατριώτη του. Άλλη μια επιτυχία των “αντι”εξουσιαστών.


Αυτά κι άλλα πολλά συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο του indymedia και των αναρχικών, που πέραν του διαδικτύου η όλη τους “κοινωνική δράση” καθρεπτίζεται στις περσινές καταστροφές, αλλά και στην προ καιρού παρέμβασή τους στην Αμάρυνθο, όπου και στις δύο περιπτώσεις κατέληξαν να τρώνε σφαλιάρες από αγανακτισμένους πολίτες. Και εις ανώτερα



ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ( αριστεροι φασίστες/ ξεπουλημένοι υπαλληλοι )


ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων έκανε... περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, ακόμη μια φορά ανενόχλητοι και μέρα μεσημέρι, σπάζοντας και καταστρέφοντας και σπέρνοντας τον πανικό στους ανυποψίαστους πολίτες.

Οι δράστες έσπασαν με λοστούς τα τζάμια της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Τζωρτζ 4, της χρηματιστηριακής εταιρείας «Πεντεδέκας» στην οδό Κλεισόβης 8 και της καφετέριας «Στάρμπαγκς» στην οδό Ακαδημίας 96. και τρέχοντας κατέφυγαν στα Εξάρχεια, που σύμφωνα με τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. δεν είναι πλέον... γκέτο!

Μπράβο στον ξεπουλημένο Χρυσοχοιδη που μας υποσχόταν οτι ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, μπράβο στον φίλο των αντιεξουσιαστών, μπράβο στα κοιμισμένα ζώα πολιτικούς ...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤE ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ?

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ( ΚΑΙ ΤΟΥΣ 70... ) ??

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?


ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ.

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΣΣΑ κα ΘΑΛΕΙΑ


Ανέθεσαν την «εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων», στην ειδική στον « Εθνοκεντρισμο, τον Ρατσισμό, και την ένταξη των Μειονοτήτων», Θάλεια Δραγώνα, για να τα κάνει «αχταρμά» με τα «πακιστανοελληνόπουλα» και τα «αλβανοελληνόπουλα», με υπουργό την κύρια Διαμάντω Μπιλντερμπερκ.


-Το δίδυμο του θανάτου της ελληνικής εκπαίδευσης.
-Για αυτό κατήργησαν το «Εθνικής Παιδείας»


Τόσες μέρες, «έψαχναν», για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει βασικό πτυχίο αλλά είναι καθηγήτρια!
Πρέπει να είναι, από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!!! αφού κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία, που πήρε από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία)!

Αν στις Εκλογές η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ κατέβαζαν σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας την διάσημη πλέον «Ελληνίδα ιστορικό», Μαρία Ρεπούση, είναι βέβαιο ότι θα ξεσπούσε σάλος και χιλιάδες ψηφοφόροι θα απέφευγαν να ψηφίσουν την Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ γι΄ αυτή και μόνο την επιλογή τους…

Στην πραγματικότητα με τη Θάλεια συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο, αλλά ελάχιστοι το έχουν πάρει χαμπάρι:
Μπροστά στη Θάλεια Δραγώνα, που κατά σύμπτωση είναι τώρα η σύζυγος του παιδικού φίλου του κ. Κώστα Σημίτη, συνταξιούχου καθηγητή στο London School of Economics Νίκου Μουζέλη, η Μαρία Ρεπούση, φαντάζει σαν σκληρή εθνικίστρια.

Η Θάλεια είναι 100 φορές Ρεπούση.

Αυτή έχει σαν αποστολή την καταστροφή της « εθνικής» παιδείας, και την δημιουργία του πολυεθνικού πολύ-πολιτιστικού εθνομηδενιστικού σχολείου. Είναι πνευματική μέντορας του αφελληνισμού της παιδείας και μεγάλη προστάτιδα της κάθε κυρίας Στέλλας .
Είναι ο «πολιορκητικός κριός», για την επιβολή του καθεστωτικού εθνομηδενισμού στην εκπαίδευση, ώστε να αφανιστεί η ελληνική συνείδηση στις επόμενες γενιές.



πηγη

Διαβάστε και τα παρακάτω αρθρα για να καταλάβετε πλήρως τι γίνεται πίσω απο τις πλατες των Ελληνων.. και πως προσπαθούν να δηλητηριάσουν οι αριστεροι τα μυαλα των μικρών παιδιών, με τα ψέματα και την προπαγάνδα στα σχολεία!!!

ΕΞΩ ΤΩΡΑ Η ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΣΣΑ κα.ΘΑΛΕΙΑ (2)


Παράνομα έκαναν καθηγήτρια την κυρία Θάλεια Δραγώνα


Κλάσεις προοδευτικότερη της Μαρίας Ρεπούση η νέα βουλευτίνα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αντιρατσίστρια καθηγήτρια Θάλεια Δραγώνα

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΡΟΠΟΛΗΣ


ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ένα πρωτοφανές για την περιοχή μπαράζ διαρρήξεων σπιτιών και κλοπών σημειώνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στα χωριά των Αγίων Σαράντα και ειδικά στην επαρχία Θεολόγου.
Ανάστατοι οι Βορειοηπειρώτες κάτοικοι των εν λόγω χωριών κάνουν λόγο για σπείρες Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι επωφελούνται της ελλιπούς αστυνόμευσης της περιοχής για να λεηλατήσουν σπίτια ξενιτεμένων κυρίως οικογενειών, και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των περιουσιών τους.

Μάλιστα, σε ορισμένα χωριά νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οπλισμένοι κάνουν περιπολίες για να προστατέψουν τα σπίτια τους.
Τα περισσότερα κρούσματα διαρρήξεων σημειώθηκαν στο χωριό Δίβρη, έναν οικισμό στον οποίο διαμένουν σήμερα περίπου 600 Βορειοηπειρώτες. Μέσα στις τελευταίες μόλις δέκα ημέρες οι επιτήδειοι έχουν ανοίξει και ληστέψει παραπάνω από 20 σπίτια (!), εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε γειτονικά χωριά όπως η Λεσινίτσα, η Μάλτσιανη, ο Άγιος Ανδρέας, η Τσερκοβίτσα και το Κερασάτι, στα οποία εξάλλου είναι λιγότεροι οι μόνιμοι κάτοικοι, οπότε και το έργο των επιτηδείων είναι πολύ πιο εύκολο.

Πρόσφατα μάλιστα Βορειοηπειρώτες είδαν αυτοκίνητο με πινακίδες Τιράνων να κάνει βόλτες σε δρόμους ενός από τα παραπάνω χωριά, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι οι δράστες είναι κυρίως Αλβανοί, προερχόμενοι από διάφορα άλλα σημεία της γειτονικής μας χώρας.
Στόχος των δραστών είναι κατά κύριο λόγο τα σπίτια ξενιτεμένων Βορειοηπειρωτών, καθώς δεν υπάρχει κανείς για να τους εμποδίσει να μπουν σʼ αυτά. Δεν διστάζουν να προξενήσουν μεγάλες ζημιές στα σπίτια που επιχειρούν να διαρρήξουν, προκειμένου να μπουν στο εσωτερικό τους.

Συχνά μάλιστα, οι πόρτες και τα παράθυρα που σπάνε κοστίζουν περισσότερο από τα είδη που παίρνουν οι διαρρήκτες. Πάντως, γενικά αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους, από είδη οικιακής χρήσης, ρούχα και τρόφιμα, μέχρι εργαλεία και…ρακοκάζανα!
Ποτέ άλλοτε δεν είχαν συμβεί παρόμοιες ληστείες στην περιοχή, υποστηρίζουν ανάστατοι τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι, όσο και οι απόδημοι Βορειοηπειρώτες που, επισκεπτόμενοι την γενέτειρα βρίσκουν τα εξοχικά τους λεηλατημένα.

Γιʼ αυτό ζητούν από τις Αλβανικές Αρχές να ενισχύσουν την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα εν λόγω χωριά υπάρχει ουσιαστικά ένας μόνος αστυνομικός, ο οποίος περνάει για περιπολία το πολύ μία φορά το μήνα!

Αντίστοιχη έξαρση των διαρρήξεων παρατηρείται τις τελευταίες δέκα ημέρες και στην περιοχή της Δερόπολης. Έτσι, στο χωριό Βάνιστα άγνωστοι δράστες άνοιξαν και λεηλάτησαν οκτώ σπίτια και την εκκλησία του οικιασμού, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων του, που φοβούνται όχι μόνο για την περιουσία τους αλλά και για την ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους.

Πηγή:efenpress.blog

ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ!

...
ΒΙΑΣΤΗΣ 14ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!

Πορείες, επεισόδια, καταλήψεις δημαρχίων, διασυρμός της Ελλάδος και της Αστυνομίας, όλα προερχόμενα από τον "γνωστό χωρο" και το πολιτικό σκέλος υπεράσπισης του, αλλά και υιοθέτηση της μάυρης προπαγάνδας τους από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στις προγραμματικές του δηλώσεις! Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιάς αντικρατικής και ανθελληνικής υστερίας που ξεδιπλώνεται με μέθοδο και σκοπό.

Ο νεκρός αλλοδαπός της Νίκαιας, επίδοξος βιαστής 14χρονου ομοεθνή του, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον αδερφό του ανήλικου που τον αντιλήφθηκε κι αυτό είναι που δικαιολογεί τους μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα του. Επιπλέον η χθεσινή ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξε πως ο νεκρός κατέληξε τελικά από πνευμονικό οίδημα και ότι είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ...

Συμεριζόμαστε απόλυτα την τραγική θέση που βρίσκεται ο Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. μετά την επιπόλαιη πρώτη συμπεριφορά του πρωθυπουργού του και την δυσκολία που θα έχει να κοιτάξει στα μάτια τους Αξιωματικούς που συνεργάζεται. Μια ανακοίνωση, μιά συγνώμη, μιά πράξη φιλότιμου περιμένουμε κι αν δεν την δούμε... την ανήθικη αυτή συμπεριφορά θα την αντιμετωπίσουμε αναλόγως...