Χρήστες OnLine

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η μάχη του Άγιου Παντελεήμονα - 36 ΛΕΠΤΑ VIDEO ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ


Το Σαββατο 15 Ιανουάριου 2011, Ελληνες κάτοικοι της περιοχής και μέλη της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν δυναμικά στο ακουσμα οτι ανθέλληνες αναρχοαριστεροί είχαν σκοπό να καταλάβουν την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και όπως ήταν φυσικό συγκεντρώθηκαν αυτοβούλως στην πλατεία τους.

Πράγματι οι αναρχοαριστεροί δεν τόλμησαν να πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων και η όλα έδειχναν να βαίνουν αισίως προς μια ειρηνική διάλυση της συγκέντρωσης.

Ομως τούτο δεν άρεσε σε αυτούς που είχαν το γενικό πρόσταγμα των δυνάμεων καταστολής που εντελώς απρόκλητα διέταξαν τα Μ.Α.Τ. (γνωστά πλέον ως Μισθοφορικά Ανθελληνικά Ταγματα) να εισβάλλουν στην πλατεία και να διαλύσουν βιαίως το πλήθος (κατά παράβαση του αρθρου 11 του συντάγματος).
Στο βίντεο περιέχονται ολα τα γεγονότα.
Αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Εδώ θέλω να δηλώσω πως λυπάμε ειλικρινά που στήριξα με άρθα και βίντεο αυτά τα γουρούνια τον Δεκέμβρη του 2008 όταν όλος ο κόσμος τους έφτυνε, ή φοβόταν να υψώσει την φωνή του και να πει τα αυτονόητα!

Ως γνωστόν, οι ΜΑΤατζήδες είναι στην πλειονότητα τους ελεινοί με όλη την σημμασία της λέξεως. Αν αμφιβάλετε εστιάστε στο 11:50 του παρόντος βίντεο.
Πέρα από το ξύλο δώστε βάση στην χειροβομβίδα και τα χημικά που σκάνε στην είσοδο του ναού! Τα κίνητρα για να μπουν στα ΜΑΤ είναι γνωστά: υψηλότερες αποδοχές (επίδομα ειδικών συνθηκών κτλ.) και λιγότερες υπηρεσίες.

Επιπλέον ας μην ξεχνούμε ότι καθ όλη την διάρκεια των ταραγμένου 08/09, οι αστυνομικοί δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε μια φορά για το στημένο παιχνίδι που παιζόταν εις βάρος της Ελλάδος. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το... ασφαλιστικό τους!

Ο ταξίαρχος Παπαχρήστου που εχθές έδινε συγχαρητήρια στους πραίτωρες του, ήταν ο ίδιος που έδινε τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαταγές τον Δεκέμβρη του 2008 για πλήρη ανοχή της ΕΛΑΣ στον βανδαλισμό εκατοντάδων ιδιωτικών επιχειρήσεων! Κάποιος εισαγγελέας δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα να μηνύσει τον Παυλόπουλο και την ηγεσία της ΕΛΑΣ για την παραβίαση κάθε νόμου που επιβάλει την υποχρέωση των οργάνων ασφαλείας να επιτηρούν την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών!

Η ανοχή τέρμα λοιπόν!

Εύγε στο παληκάρι που κρατά την ελληνική σημαία υψωμένη στην μέση της πλατείας παρά τα χημικά!!! Είναι εμφανές ποιοι τιμούν την σημαία και ποιοι ένστολοι την ντροπιάζουν!


ΑΠΟΡΙΑ:ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΜΑΞΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ Ή ΜΟΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ Ή ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ;

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ:ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ-ΓΙΑ ΑΡΧΗ-Η ΑΘΗΝΑ!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΜΜΕ.

ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΜΕ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ...ΝΤΑΛΑΡΑ,ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΕΨ

Σύλληψη πέντε ατόμων για βιντεοσκόπηση οχυρών θέσεων στον Έβρο. ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!


Στη σύλληψη δυο δημοσιογράφων και ενός οπερατέρ αγνώστου εθνικότητας και δυο κατοίκων της περιοχής Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, προχώρησαν άνδρες του τμήματος συνοριακής φύλαξης, όταν οι πρώτοι μπήκαν σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή.

Οι δημοσιογράφοι μαζί από δύο πολίτες εντοπίστηκαν στην οριογραμμή των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων, χώρος στον οποίο υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις πρόσβασης.
Κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή και μία βιντεοκάμερα με οπτικό υλικό καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες δεν είχαν ειδική άδεια από τις Ελληνικές Αρχές ως όφειλαν.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων.

Πριν δέκα μέρες στην ίδια περιοχή είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο, γερμανός δημοσιογράφος, ο οποίος και καταδικάσθηκε σε τετράμηνη φυλάκιση, με αναστολή. πηγή