Χρήστες OnLine

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

AKOMA 2 AΣTYNOMIKOI AΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.


Ακολουθούν και άλλοι αστυνομικοί το ίδιο παράδειγμα-Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Δύο ακόμα αστυνομικοί που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr έχουν αρνηθεί και αυτοί να παραλάβουν τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες για θρησκευτικούς λόγους ακολουθώντας το παράδειγμα του συναδέλφου τους και αναμένουν να κινηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον τους, ενώ ένας τρίτος αποχώρησε οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από έναν μήνα, υποστηρίζοντας πως το έκανε «για να μην υποστώ όσα υπέστη ο συνάδελφος στην Αθήνα, που παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης για τον ίδιο λόγο»,είπε.

Ο απόστρατος πλέον Αναστάσιος Θεοδωρίδης, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ορθόδοξου Αγωνιζόμενου Συλλόγου «Αγιος Βασίλειος», που έχει πρωτοστατήσει στον «πόλεμο» κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με barcode, ταυτίζοντάς το με τον αριθμό 666 του Αντίχριστου. «Είμαστε βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδας με όνομα και επίθετο και δεν είναι δυνατό να περιθωριοποιείται το όνομά μας, ούτε να αριθμοποιηθούμε και να υπάρχουν στην ταυτότητά μας κρυπτογραφημένα σύμβολα που δεν είναι ορατά διά του οφθαλμού», είπε στο «Εθνος» υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καρτών έχουν συνδέσει το barcode με τον αριθμό 666.

Οι δύο αστυφύλακες, που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και έχουν επίσης αρνηθεί να παραλάβουν τις ταυτότητες, είναι μέλη του ίδιου συλλόγου. «Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, με παιδιά, από λαϊκές οικογένειες και θρησκευόμενοι. Υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. 10 και 11 χρόνια. Δεν έχει κινηθεί ακόμα πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους αλλά περιμένουν τη σειρά τους», είπε ο κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος γνώριζε για την πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου του στην Αθήνα, με 19 χρόνια υπηρεσίας, που παραπέμφθηκε με το ερώτημα της απόταξης.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απέστειλε ερώτημα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα, ύστερα από επιφυλάξεις πολλών μελών της.

«Πολλοί συνάδελφοι ανησυχούσαν για προσβολή των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και ρωτήσαμε υπηρεσιακά. Πήραμε την απάντηση ότι έχει μόνο "ένα μαγνητάκι για την αναγνώριση του κατόχου!" και δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις ανησυχίες», είπε στο «Εθνος» ο γενικός γραμματέας της Ενωσης, Θ. Παπαδάκης.- Ωραία απάντηση ομολογουμένως!

Η επιβολή πάντως της σατανικής «κάρτας του πολίτη», έχει ξεκινήσει ήδη από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις όπου τα περθώρια αντίδρασης είναι μικρά.Κι όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με καριερίστες ένστολους, οι οποίοι απλά συντάσσονται με αποφάσεις παράνομες και αντισυνταγματικές.Η «κάρτα του πολίτη», που από το τέλος του 2011 θα αντικαταστήσει τα δελτία ταυτότητας και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προθέσεις της Πολιτείας υποχρεωτική(ενσωματώνοντας πολύ περισσότερες πληροφορίες...) φέρει μαγνητική ταινία που περιέχει απόρρητα στοιχεία του κατόχου της, στοιχεία όμως που αυτός δεν ξέρει ότι περιέχονται στην επίμαχη «κάρτα». Η τελευταία, ήδη αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα στο αεροδρόμιο.

Ζούμε δυστυχώς εν μέσω μιάς πρωτοφανής κρίσης σε μια χώρα όπου οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πλέον διώκονται και επίσημα. Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν μάλλον σε κατακόμβες και πάλι.Όσοι δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα του συστήματος, διώκονται και περιθωριοποιούνται μέχρι εξόντωσης.

Η επίσημη Εκκλησία πρέπει να λάβει θέση άμμεσα,πάντως μέχρι τότε όλοι μας οφείλουμε να αντισταθούμε και να προβαίνουμε κάθε μέρα ηχηρά σε ομολογία πίστεως ενημερώνοντας όσους μπορούμε.Και θα βγούμε νικητές,ήδη η αρχή έγινε,απο Ορθόδοξα παλλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας και αν κάποιοι ελπίζουν οτι εδώ θα σταματήσει η αντίσταση και όλοι θα συμμορφωθούν στο μεγάλο Σατανικό αφεντικό της Νέας Παγκόσμιας τάξης τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις διότι αυτή η χώρα είναι χώρα ηρώων Αγίων και Μαρτύρων ποτισμένη απο το αίμα ανθρώπων που πάλεψαν για την Πίστη και τη ν Ελευθερία και θα συνεχίσει να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

Τέλος εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους εν διωγμώ Ορθόδοξους αδερφούς μας αστυνομικούς διαμαρτυρόμαστε εντονότατα προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζητώντας άμμεση ανάκληση αυτών των αντισυνταγματικών και αντιχριστιανικών αποφάσεων ενώ θα παρακολουθούμε στενά το θέμα διότι κατα την διαίσθηση μας προβλέπονται εξελίξεις και κινητοποιήσεις...

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=27&t=5047&p=25632#p25632


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ":ΣΤΟΥΣ 4 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ,ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!

Πώς η Αριστερά έγινε υπερασπιστής του συστήματος!


Τι... σηματοδοτεί το γιαούρτωμα του Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα

giaoyrtiΑργά το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν… εσωτερικός εχθρός του Αλέξη Τσίπρα, έγινε στόχος «ιπταμένων γιαουρτιών» στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου είχε μεταβεί για προεκλογικούς σκοπούς. Ομάδα κατοίκων, που βρισκόταν στην περιοχή τον υποδέχθηκε, πετώντας του γιαούρτια.

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο το γεγονός, κάποιος πολιτικός της αριστεράς στην χώρα μας, να δέχεται γιαούρτια, όταν επισκέπτεται μια περιοχή και μάλιστα από αυτές στις οποίες κατοικεί η εργατική τάξη, η οποία υποτίθεται ότι είναι το προνομιακό πεδίο δράσης της αριστεράς. Μέχρι τώρα αντίστοιχα περιστατικά είχαμε δει μόνο κατά πολιτικών της δεξιάς, συνήθως από ανθρώπους που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο ή σε διάφορα παρακλάδια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Τι έγινε όμως για να φτάσουμε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής – ή της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς υπάρχουν φωνές ότι γιαούρτια δέχτηκε και ο κ. Σοφιανός του ΚΚΕ – με το γιαούρτωμα των πολιτικών της Αριστεράς;


Αυλοκόλακες του συστήματος
Η αριστερά, έχασε το στοίχημα με τον χρόνο. Έκανε μια πάρα πολύ σημαδιακή επιλογή. Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επέλεξε πλευρά αντίθετη προς αυτή του ελληνικού λαού. Εμφορούμενη από μία ιδεοληπτική στάση, είδε στους λαθρομετανάστες το νέο επαναστατικό υποκείμενό της και άφησε στο πλάι τις μάζες των Ελλήνων μη-προνομιούχων.

Ιδιαίτερα η αριστερά που αντιπροσωπεύει ο κ. Αλαβάνος, όχι μόνο επέλεξε να σταθεί απέναντι στους Έλληνες, αλλά ταυτίστηκε με τα πλέον αντικοινωνικά κομμάτια της κοινωνίας, που τον Δεκέμβριο του 2008 οδήγησαν χιλιάδες νεαρά παιδιά στην καταστροφή.

Ο κ. Αλαβάνος το πλήρωσε αυτό με την εκλογική καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε όμως, μέχρι σήμερα, είχαμε κάποιες ακόμη εξελίξεις. Από την στιγμή που την κυβέρνηση ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, ο ευρύτερος χώρος της Αριστεράς, θεώρησε ότι ήταν “χρυσή ευκαιρία” για να ... πιέσει προκειμένου να γίνουν στην χώρα οι “μεταρρυθμίσεις” (βλέπε αποδόμηση) που ζητά.
Έτσι μεταβλήθηκε σε ένα είδος “ρουφιάνου” που σε κάθε ευκαιρία κατήγγειλε, προσωποποιούσε και δημιουργούσε ζητήματα σε ομάδες κατοίκων.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο οι διάφορες “αντιρατστιστικές” ομάδες να γίνονται επίσημοι συνομιλητές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και να προωθούν την καταστολή οποιουδήποτε αντιστεκόταν. Το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς έπεσα θύμα αυτής της αριστερόστροφης καταστολής.


panteleimon
Το ίδιο συμβαίνει και με τους κατοίκους όχι μόνο του Αγίου Παντελεήμονα αλλά και πολλών άλλων περιοχών της Αθήνας. Βλέπουν στο πρόσωπο της αριστεράς τύπου ΣΥΡΙΖΑ όλους αυτούς που καθημερινά βγαίνουν στα κανάλια και τους αποκαλούν “ακροδεξιούς”, “φασίστες” και “ρατσιστές”. Βλέπουν αυτούς που όταν κάνουν συγκέντρωση, οργανώνουν αντισυγκέντρωση προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν. Βλέπουν στο πρόσωπο της αριστεράς έναν σύμμαχο όλων αυτών που κάνουν τον βίο τους αβίωτο.

Η μετάλλαξη αυτή της αριστεράς δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα του ιστορικού συμβιβασμού της αριστεράς με τον παγκοσμιοποιητικό φιλελευθερισμό. Ως αποτέλεσμα λοιπόν της επιλογής της αυτή η αριστερά έφτασε στο σημείο να τρώει γιαούρτια όταν ξεπορτίζει από το άβατο των Εξαρχείων ή τις κυριλέ περιοχές του κέντρου. Και φτάνουμε στο σημείο ο κ. Αλαβάνος να μέμφεται την αστυνομία γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όταν πριν από κάποιους μήνες ζητούσε η “κοινωνία” να κατανοήσει αυτούς που έκαιγαν την Αθήνα, ή προσπαθούσε να δικαιολογήσει την βία, ερμηνεύοντας λάθος τον Διονύσιο Σολωμό.

Είναι σαφές πως τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν στο άμεσο μέλλον καθώς ο πατριωτικός χώρος εξωθείται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την μηδενική ανοχή που αυτή επιδεικνύει προς τους έλληνες πατριώτες προς την ριζοσπαστικοποίηση. Είναι κάτι όμως που θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την αριστερά. Θα πρέπει να αναρωτηθεί αν ο ρόλος που της ταιριάζει, είναι αυτός πλάι στους πολυεθνικούς καπιταλιστές που θέλουν την κατάργηση των εθνικών κοινωνιών!

Γιατί όσο εμμένει σε αυτή της την επιλογή, τόσο θα νοιώθει στο πετσί της, την εναντίωση του κόσμου.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

www.elora.gr/

Απάντηση στο: Περί ρατσισμού


ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΝΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ Ή ΟΧΙ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ (Ο ΟΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ - ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ - ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΥΛΕΣ)ΑΣ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ...

Ότι και να πούμε οι Έλληνες ήταν ένας λαός που τα είπε όλα και τα έκανε όλα όταν οι άλλοι λαοί δεν είχαν καλά – καλά γλώσσα όχι γραπτή αλλά ούτε προφορική. Είναι περιττό νομίζω να μιλήσουμε για το αλφάβητο, τη μοναδικότητα της γλώσσας μας που συνδέει πρωτογενώς το σημαίνον και το σημαινόμενο (κάτι που δεν συνάντησα στις γλώσσες που μιλάω και που είναι όλες ευρωπαϊκές και άρα επηρεασμένες από την Ελληνική) , τα επιτεύγματα των Ελλήνων στις επιστήμες και πολλά άλλα. Όμως είναι αναγκαίο να τονιστεί μια παρακαταθήκη που άφησαν στους λαούς οι Έλληνες: την αγάπη στη ελευθερία και πέρα από τον θάνατο, κάτι που ανά τους αιώνες οι Έλληνες το πλήρωσαν με πολύ αίμα. Μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα σε πείσει ότι αυτή τη γη την κατοικούν γιοι και κόρες Ελλήνων, όπως δείχνουν μελέτες ανθρωπολόγων και γενετιστών.

Η αλήθεια αυτή δημιουργεί μια υποχρέωση στους σύγχρονους Έλληνες: να φανούν αντάξιοι ευκλεών προγόνων. Φυσικά αυτή η υποχρέωση δεν είναι δεσμευτική για όλους. Όσοι θέλουν μπορούν να είναι «πολίτες του κόσμου», αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να στερούν σε όσους θέλουν το δικαίωμα να αισθάνονται απόγονοι του Κίμωνα, του Θαλή και του Ιπποκράτη, όταν μάλιστα είναι τέτοιοι.

Πες λοιπόν στον βάρβαρο φίλο σου που ρωτάει για το παρόν των Ελλήνων, ότι όσο και αν δεν το πιστεύει, υπάρχουν σήμερα πολλοί Έλληνες που φέρουν επάξια τον τίτλο, όχι γιατί «είναι φιλόξενοι» και άλλα παρόμοια χαζοχαρούμενα, αλλά γιατί είναι φίλεργοι, επινοητικοί, φιλότιμοι, έξυπνοι, μαχητικοί και τίμιοι. Είναι αυτοί που εργάζονται σιωπηλά και τίμια για να ζήσουν τα παιδιά τους, για να δημιουργήσουν ή ακόμα και για να παράξουν πλούτο. Είναι οι εργάτες, οι επιστήμονες και οι επιχειρηματίες που δεν έχουν σχέση με τη σημερινή διαφθορά και κρατούν ζωντανή μια Ελλάδα που πολύ απέχει από εκείνη που έχουν σαν εικόνα οι ξένοι. Οι Έλληνες αυτοί δεν φαίνονται – αν και υπάρχουν από καταβολής νεοελληνικού κράτους- γιατί το Έθνος μας ζει ακόμα σε καθεστώς σκλαβιάς. Μια σειρά ατελείωτων λαθών οδήγησε το Ελληνικό έθνος σε μια μακραίωνη δουλεία, κάτω από την κυριαρχία ενός βάρβαρου λαού και υπό την εξουσία ενός μιγαδικού μορφώματος, της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αυτή ήταν ένα άθλιο καθεστώς μολυσμένο από το μικρόβιο του πολυπολιτισμού, μικρόβιο που φέρουν όλοι οι εξουσιαστές όλων των εποχών, που σκοπό έχουν την καταδυνάστευση των λαών και τη νομή της εξουσίας. Το Έθνος μας μετά από αγώνες που στοίχησαν πολύ αίμα ξέφυγε, από τα νύχια των οθωμανών αλλά δεν αξιώθηκε ελευθερία γιατί οι κυβερνήτες του έφεραν την μόλυνση των οθωμανών στο νέο κράτος και προτίμησαν να το δουλώσουν για να είναι αυτοί τοποτηρητές των διεθνών εξουσιαστών παρά να δημιουργήσουν ένα κράτος ελευθέρων και ισοτίμων πολιτών. Ειδικά τα τελευταία 35 χρόνια, το Έθνος των Ελλήνων υφίσταται κυβερνήτες που είναι εκτός των άλλων και απολύτως ανίκανοι ώστε να φτάσουν την χώρα όπου είναι σήμερα

Για τον Αλέξανδρο καιρός είναι να τελειώσει το παραμύθι του «εκπολιτιστή». Ο Αλέξανδρος εκστράτευσε ως αρχηγός των Ελλήνων (πλην Λακεδαιμονίων) για να καταστρέψει την περσική αυτοκρατορία ως εκδίκηση για όσα είχε κάνει στην Ελλάδα (495πΧ ιωνική επανάσταση - καταστροφή της Μιλήτου, 490πΧ Μαραθώνας, 480πΧ Θερμοπύλες και το γεγονός ότι οι πέρσες χρηματοδοτούσαν τους αντιπάλους στον πελοποννησιακό πόλεμο, που κατέστρεψε για πάντα την Ελλάδα.) Ο Αλέξανδρος τα κατάφερε φυσικά, αλλά μολύνθηκε από το μικρόβιο του πολυπολιτισμού και ονειρεύτηκε «συνυπάρξεις λαών» και « κοινή ανάπτυξη πολιτισμών», παραβλέποντας την λέξη που οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν σε τέτοιες περιπτώσεις: «Υβρίδια». Μια λέξη που περιέχει την έννοια της προσβολής των θεϊκών και φυσικών νόμων (ύβρις). Η περσική αυτοκρατορία ήταν ένα πολυπολιτισμικό κρατικό μόρφωμα στηριγμένο στον φόβο και το αίμα πολλών λαών που εξαφάνισε (Μήδοι Χετταίοι, Ασσύριοι κα). Επιπλέον η διοίκηση των Ελλήνων σε αυτές τις περιοχές ήταν μάλλον χρηστή, αν λάβουμε υπ’ όψιν τις μνήμες που σώζουν η λαοί αυτοί στη συλλογική τους συνείδηση. Δεν νομίζω ότι κάποιος λαός που έζησε κάτω από τους ρωμαίους ή τους τούρκους σώζει ανάλογες μνήμες.

Οι Έλληνες τέλος προίκισαν τον χριστιανισμό με τη γλώσσα και τη σκέψη τους και τον έδωσαν νόημα υπερβατικής φιλοσοφικής θεώρησης του κόσμου. Παρά τα λάθη της, η ορθοδοξία υποκατέστησε στα χρόνια της δουλείας το εθνικό κέντρο εξουσίας και πολλές φορές μάτωσε στους απελευθερωτικούς αγώνες του Γένους σε τέτοιο βαθμό που είναι πλέον σύμφυτη της Ελληνικής συνειδήσεως.
Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε το χριστιανισμό με την χαζοχαρούμενη διάθεση των προτεσταντών, ο Χριστός παρά την παραίνεση για τους δύο χιτώνες,, πήρε το μαστίγιο να εκδιώξει αυτούς που είχαν κάνει τον «οίκο του πατρός του, οίκο εμπορίου».

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το τι έχει γίνει η πατρίδα μας σήμερα, είναι προφανές ότι το μαστίγιο θα ήταν ο ηπιότερος τρόπος εκδιώξεως των αιτίων της καταπτώσεώς της.
Είναι θλιβερό να διαπιστώνεις ότι ακόμη και σήμερα, την ώρα που διεξάγεται η μητέρα των μαχών για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους να υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που σκέφτονται όπως συμφέρει τους εξουσιαστές, που θέλουν να κάνουν όλους τους λαούς υπηκόους και όχι πολίτες.

Είναι παρήγορο πάντως που θέλεις να φύγεις από την πατρίδα μας και να αποποιηθείς τον τίτλο και φυσικά τον ρόλο του Έλληνα. Εύχομαι τα παιδιά σου να μεγαλώσουν όπως επιθυμείς στα πλαίσια μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, αν και πολύ αμφιβάλω. Να είσαι όμως βέβαιος ότι στη φυλή μας υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από 11.000 μαχητές που χρειάστηκαν για να κάνουν το θαύμα του Μαραθώνα που καθυστέρησε τον μεσαίωνα 800 χρόνια. Οι Έλληνες και πάλι θα νικήσουν και θα δώσουν το σύνθημα στους λαούς να παλέψουν για την ελευθερία τους. Στη νέα εποχή της κοινωνίας των ελευθέρων λαών που θα έλθει μετά την νίκη, δε θα έχουν θέση οι «πολίτες του κόσμου».
πηγή

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.....ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ



1.Μήπως θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνος να μας πει γιατί,δεν έχουν συλληφθεί οι παραβιαζοντες τον νόμο περί κουκούλας,που συνοδεύουν τον Αλαβανο
Οι επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ,θα δώσουν λογο για την επιλεκτικη εφαρμογή του νόμου????


Τον Δημήτρη Παπαγεωργίου τον συνέλαβαν διότι φορούσε κράνος...εδώ ισχύουν άλλοι νόμοι????

θα μηνύσουν οι θιασώτες του πατριωτισμού τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που αμέλησε να κάνει το αυτονόητο....η θα κάνουν τουμπεκί ....?????

Θα μας πεί ο Αλαβάνος,που το παίζει και νόμιμος,ποιοι είναι οι κρανοφόροι που τον συνοδεύουν????

τι σχέση έχουν οι κρανοφόροι με τους υπόπτους των φόνων στην μαρφιν???μήπως για αυτό αποκρύπτουν τα χαρακτηριστικά τους?????

2.Οι μελαμψοί νεαροί....που κάνουν αυτές τις ευγενείς και αντιρατσιστικές χειρονομίες,εναντίον των Ελλήνων....και ταυτόχρονα συνοδεύουν τον Αλαβανο....σε ποιά πρεσβεία ανήκουν????


Γνωρίζει η ΕΥΠ ποιοι είναι????Από που έως που,πράκτορες ξένης χώρας συνοδεύουν αρχηγό ελληνικού πολιτικού κόμματος????

Κύριε Αλαβάνε.....δουλεύετε υπέρ της Ελλάδος,η,υπέρ άλλου κράτους?????

Η βουλευτική ασυλία επεκτείνεται και σε αυτούς που συνοδεύουν τον Αλαβανο?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.......ΠΟΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ,ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ?????

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ARISTEROYS,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?????

Του θέματος ήδη επιλαμβάνονται δικηγόροι.....και οι αστυνομικοί που δεν έπραξαν το αυτονόητο καθήκον που επιτάσσει ο νόμος,θα δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ

πηγη

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ - ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑKΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!


Στον Πειραιά το πρώτο ΚΕΠ για τους ΛΑΘΡΟαλλοδαπούς»

Σε δύο εβδομάδες η έκδοση των αδειών διαμονής.
Εφημερίδα "Καθημερινή"

"ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Κ.ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ.




ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΣΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ??

ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΥΧΕΡΟΙ...ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΠΡΟΒΕΙΑ,ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ...

spyros1000