Χρήστες OnLine

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!



Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες


Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ. Στίς στολές θα επιτρέπεται να φέρουν ΜΟΝΟ (στίς επωμίδες) τον αριθμό μητρώου των Αστυνομικών, προκειμένου να αναγνωρίζονται ευκόλως και να ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ , να ΜΗΝΥΟΝΤΑΙ, να ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ αναλόγως.

Δεν σας περιγράφω την ΟΡΓΗ των Αστυνομικών κατά αυτής της απόφασης και της ανθελληνικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚιστανού Υπουργού προστασίας του Πακιστανού πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη, που θέλει του ΕΛΛΗΝΕΣ Αστυνομικούς, έρμαια στα χέρια κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη.

πηγή:
Σκεφτόμαστε Ελληνικά

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!!ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!



Σε πολλά φανάρια πρόσφατα έχουμε εντοπίσει ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Το τελευταίο κρούσμα το είδαμε εχτές ΜΕΣΗΜΕΡΙ στα ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ φανάρια της Δυρραχίου ερχόμενοι από Άγιο Μελέτη ακριβώς στην γέφυρα του Ροσινιόλ στον Κηφισό. Να σημειώσουμε ότι στα 500 μέτρα περνώντας την γέφυρα υπάρχει ΚΑΙ αστυνομικό τμήμα ΚΑΙ τροχαία. Η θέα περιπολικών στην περιοχή όπως καταλαβαίνετε είναι ΣΥΧΝΟΤΑΤΗ και όμως λαθρομετανάστες ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.

Ανάλογα περιστατικά εντοπίσαμε στην ίδια περιοχή καθώς και σε φανάρια του Αμαρουσίου το τελευταίο 20ήμερο.

Αν κάποιος από εμάς τους απλούς πολίτες εντοπιστεί με αυτό το φονικό εργαλείο πάει αμέσως φυλακή όπως γνωρίζετε. Επίσης με τα τσεκούρια αυτά που πουλούν ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΜΗ ΑΙΧΜΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. Κι όμως ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

Σύντομα θα προσπαθήσουμε να έχουμε και φωτογραφικό υλικό!

ΑΙΣΧΟΣ:ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ του Πασοκ "ενοχλούνται" από τα άρματα μάχης στις παρελάσεις και τα πανε για καταργηση!


Κ αλώς τα δεχτήκαμε:

"Μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων θα μετέχουν στο εξής στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές.

Για το ζήτημα ο υπουργός ενημέρωσε τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια."


Πηγή.



Απαγορεύει λοιπόν στα μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού να παρελάσουν,επικαλούμενοι μεγάλο κόστος!!!Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος εδώ κι εκεί δεν ενοχλεί τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του Πασοκ,αλλά τους...μάραναν οι δύο ετήσιες παρελάσεις!!!

Τα άρματα μάχης,που προκαλούσαν τον ενθουσιασμό μικρών και μεγάλων,Ελλήνων και ξένων τουριστών,απαγορεύονται!!!Βλέπετε,ο ραγιάς δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για τίποτα,ενώ και οι παρελάσεις σιγα-σιγά θα ατονήσουν και θα καταργηθούν εντελώς,προκειμένου να μην προσβάλλονται από αυτές και οι "νέοι Έλληνες" από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής!

Αλήθεια,η στρατιωτική ηγεσία τι λέει για όλα αυτά;Ο Πρόεδρος-γλάστρα της "Δημοκρατίας";ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ;ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;

ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ!

πηγη

Χωρίς τον σταυρό το εμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. εδώ και 1 χρόνο!

















Οι στολές των αστυνομικών φέρουν το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας στην αριστερή τσέπη. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα αυτό. Το νέο σήμα της αστυνομίας το πληρώνουν μάλιστα με 4 ευρώ έκαστος οι αστυνομικοί από την τσέπη τους. Η αλλαγή αυτή έγινε επί Νέας Δημοκρατίας και θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών.

Επιπλέον σε λίγο καιρό θα εκδοθούν και οι καινούριες ταυτότητες των αστυνομικών τυπου πιστωτικης καρτας. Oυτε αυτές λοιπόν θα φέρουν το εθνόσημο με τον σταυρο.

Τέλος πριν λίγους μηνες, δόθηκε διαταγή να καθαριστούν όλα τα περιπολικά από αυτοκόλλητες σημαίες που είχαν τοποθετήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποιοι αστυνομικοί και να μείνουν κολλημένα μόνο τα σήματα που προβλέπονται. Ακολούθησε έλεγχος των περιπολικών από τους προιστάμενους ώστε να διαπιστωθεί η συμμόρφωση με το μέτρο.

Ποιους και γιατί τους ενοχλούσε ο σταυρός. Δεν μπορούμε παρά να συσχετίσουμε το συγκεκριμένο μέτρο με τα σχέδια για την πρόσληψη αλλοδαπών, κυρίως Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, στις τάξεις τις ΕΛ.ΑΣ.. Ένα σχέδιο που άρχισε να σχεδιάζεται το 2005 επί ΝΔ, και εφαρμόζεται τώρα αρχικά μέσω της πρόσληψης διερμηνέων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Τελικά μόνο στην εφαρμογή τέτοιων μέτρων παρατηρείται "συνέχεια"στην πολιτική. Ισως διότι η πολιτική αυτή υπαγορεύεται από δυνάμεις με πάγαια επιρροή που βρίσκονται υπεράνω των εκάστοτε κυβερνήσεων...

Η αλλαγή αυτή εντάσσεται στα σχέδια προασμογής του Ελληνικού κράτους στο δημογραφικό της συγχρονης Ελληνικής κοινωνίας όπου μέσω της παράνομης λαθρομετανάστευσης, μεγάλο μέρος των κατοίκων της σήμερα είναι αλλόθρησκοι, μουσουλμάνοι στην πλειονότητα τους. Έτσι ο σταυρός δεν τους εκφράζει και καλλιεργεί εχθρική στάση απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ..


Πηγη


"Έτσι όπως την κατάντησαν την Ελλάδα ούτε οι Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν..."



Πολύ λόγος για τους μετανάστες. Σε μια εποχή που η χώρα μας μαστίζεται από την ανεργία, τη φτώχεια, την ανέχεια, εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε τους λαθρομετανάστες.

Ναι, ο λαός μας είναι λαός μεταναστευτικός! Ναι, οι δεκαετίες του ’50 & του ’60 το αποδεικνύουν. Αλλά, ο Έλληνας έφυγε με χαρτιά και με κανονικό εισιτήριο για τη χώρα της ξενιτιάς.

Δεν πλήρωσε χιλιάδες, δεν φορτώθηκε σε ένα σαπιοκάραβο για να περάσει απέναντι. Και αν πέτυχε…πέτυχε με την πολύ δουλειά, αν απέτυχε γύρισε πίσω. Αλλά, στις χώρες που πήγε είχαν δουλειά, ζητούσαν εργατικά χέρια.

Όλοι αυτοί οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα, πού θα βρουν δουλειά, αφού η Ελλάδα δεν έχει ούτε για τους Έλληνες; Να φύγουν από την Ελλάδα!!! Δεν τους θέλουμε!!! Δεν έχει χρήματα η Ελλάδα να ζήσει όλους αυτούς τους μετανάστες. Δεν θέλουμε (εμείς οι Έλληνες) να παίρνουν τα ελληνικά χρήματα και να στέλνουν στις χώρες τους.

Διάβασα σήμερα ότι ο Δήμος Αθηναίων θα προχωρήσει σε σεμινάρια εκμάθησης υπολογιστών για τους μετανάστες! Αυτό γιατί δεν το κάνει και για τους Έλληνες ; Αυτά τα σεμινάρια κοστίζουν στον Έλληνα περίπου 1000 ευρώ.

Οι μετανάστες που δουλεύουν, δουλεύουν καθημερινά, κολλούν 10-15 ένσημα το μήνα, -για να έχουν ασφάλεια και δικαιώματα- και από την άλλη, ως χαμηλόμισθοι, εισπράττουν και τα επιδόματα.

Έλεος πια!!! Δεν τους θέλουμε στη χώρα μας!!!!
Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει ούτε τους Έλληνες, έτσι που την κατάντησαν !!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ