Χρήστες OnLine

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

"Έτσι όπως την κατάντησαν την Ελλάδα ούτε οι Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν..."



Πολύ λόγος για τους μετανάστες. Σε μια εποχή που η χώρα μας μαστίζεται από την ανεργία, τη φτώχεια, την ανέχεια, εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε τους λαθρομετανάστες.

Ναι, ο λαός μας είναι λαός μεταναστευτικός! Ναι, οι δεκαετίες του ’50 & του ’60 το αποδεικνύουν. Αλλά, ο Έλληνας έφυγε με χαρτιά και με κανονικό εισιτήριο για τη χώρα της ξενιτιάς.

Δεν πλήρωσε χιλιάδες, δεν φορτώθηκε σε ένα σαπιοκάραβο για να περάσει απέναντι. Και αν πέτυχε…πέτυχε με την πολύ δουλειά, αν απέτυχε γύρισε πίσω. Αλλά, στις χώρες που πήγε είχαν δουλειά, ζητούσαν εργατικά χέρια.

Όλοι αυτοί οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα, πού θα βρουν δουλειά, αφού η Ελλάδα δεν έχει ούτε για τους Έλληνες; Να φύγουν από την Ελλάδα!!! Δεν τους θέλουμε!!! Δεν έχει χρήματα η Ελλάδα να ζήσει όλους αυτούς τους μετανάστες. Δεν θέλουμε (εμείς οι Έλληνες) να παίρνουν τα ελληνικά χρήματα και να στέλνουν στις χώρες τους.

Διάβασα σήμερα ότι ο Δήμος Αθηναίων θα προχωρήσει σε σεμινάρια εκμάθησης υπολογιστών για τους μετανάστες! Αυτό γιατί δεν το κάνει και για τους Έλληνες ; Αυτά τα σεμινάρια κοστίζουν στον Έλληνα περίπου 1000 ευρώ.

Οι μετανάστες που δουλεύουν, δουλεύουν καθημερινά, κολλούν 10-15 ένσημα το μήνα, -για να έχουν ασφάλεια και δικαιώματα- και από την άλλη, ως χαμηλόμισθοι, εισπράττουν και τα επιδόματα.

Έλεος πια!!! Δεν τους θέλουμε στη χώρα μας!!!!
Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει ούτε τους Έλληνες, έτσι που την κατάντησαν !!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο: