Χρήστες OnLine

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ "ΤΣΑΚΙΣΕ" ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

Χαρακτηριστική για το τι συνέβη στις αντικατοχικές εκδηλώσεις στην Κύπρο είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων.

16 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών Ε.Φ.Ε.Ν. εκφράζει την ικανοποίησή της για την εκπλήρωση του στόχου, που έθεσε εξ αρχής, όσον αφορά την αντικατοχική πορεία – διαδήλωση για την καταδίκη του παράνομου ψευδοκράτους, το οποίο ανακηρύχθηκε μονομερώς εδώ και 26 χρόνια.
Η Ε.Φ.Ε.Ν. εκφράζει επίσης την ικανοποίησή της για τη μαζική ανταπόκριση των μαθητών στο κάλεσμά της, οι οποίοι, αγνοώντας τις κομματικές καθοδηγήσεις αρνήθηκαν να κλειστούν στο γήπεδο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Τάσσος Παπαδόπουλος (βλ. Λευκωσία), όπου κανείς δεν άκουγε τη φωνή της διαμαρτυρίας τους, αλλά έδωσαν βροντερό το «παρών» τους στην πληγή της διαιρεμένης Λευκωσίας, το Λήδρα Πάλλας, όπου η κίνηση τους είχε καλέσει.
Όσον αφορά τη Λάρνακα, η διαδήλωση που διεξήχθη στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η νεολαία επέλεξε να διαδηλώσει με τη δική της φωνή, μακριά από κομματικά συμφέροντα. Παρ’ όλα αυτά, η Ε.Φ.Ε.Ν. καταδικάζει με βδελυγμία τις κινήσεις μελών της νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, που θέλοντας να χαλάσουν την ελληνόψυχη αντικατοχική πορεία, ωθούσαν μέλη της κίνησης όπως φωνάξουν συνθήματα φασιστικού περιεχομένου, καθώς και άλλα συνθήματα που δεν ανταποκρίνονταν στο κλίμα της σημερινής μέρας. Ωστόσο, με παρέμβαση μελών της Ε.Φ.Ε.Ν. το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε τέλος.
Βροντερό παρών με μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις έδωσε σήμερα και η Ε.Φ.Ε.Ν. στη Λεμεσό που με στεντόρεια φωνή και άψογη παρουσία χάλασαν το παρτάκι των αφυδατομένων πολιτικά κομματικών νεολαίων, οι οποίοι παρατάχτηκαν από τους τραγικούς έμμισθους των κομμάτων τους, επιχειρώντας τον εμποδισμό των μελών προς το χώρο της εκδήλωσης. Ταυτόχρονα, η Ε.Φ.Ε.Ν καταγγέλει τη στάση τόσο της αστυνομίας όσο και της ΚΥΠ που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να απωθήσουν τους ΕΦΕΝίτες στερώντας τους ουσιαστικά το αναφαίρετο δικαίωμα της διακίνησης σε δημόσιους χώρους.
Η Ε.Φ.Ε.Ν. κάποτε έγραφε πως ο δρόμος και η πορεία χαράσσονται. Τώρα πλέον οι ψυχές της αυτόνομης αντιομοσπονδιακής νεολαίας έχουν γίνει ηφαίστεια που η λάβα τους θα καταστρέψει τα ανθελληνικά σχέδια όλων όσων συμβιβάστηκαν με το να έχουν τη μισή Κύπρο.

Τα όνειρα αυτού του τόπου και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο μας ανήκουν.


Tα παιδιά της Ε.Φ.Ε.Ν. δε βολεύονται με λιγότερα.
Με πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα
ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ
Λευκωσία – Λεμεσός - Λάρνακα


Μια περιουσία στοιχίζει η Παγανή!

Σύμφωνα με το σάιτ της ζούγκλας σχεδόν 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο στοιχίζει η σίτιση των παράνομων μεταναστών που κρατούνται στην Παγανή παγανηΛέσβου

Ο αριθμός των μερίδων εξαρτάται από τον αριθμό των μεταναστών που κρατείται κατά καιρούς εκεί και σημειώνεται ότι εταιρεία που προμηθεύει φαγητό για τους μετανάστες, έχει να πληρωθεί εδώ και ενάμιση χρόνο. Το όριο συνταξιοδότησης αυξάνεται, τα ποσοστά της ανεργίας επίσης αλλά το ελληνικό κράτος από όσο φαίνεται για τη διατήρηση των παράνομων μεταναστών ξέρει να δείχνει τη μεγαλοψυχία του, γεγονός το οποίο δε πραγματοποιείται για τους χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν ανάγκη την πρόνοια αυτού του κράτους.

Για ακόμα μία φορά το «ελληνικό» κράτος αποδεικνύει τις “προτεραιότητές” του απέναντι στους Έλληνες με εξωφρενικά ποσά, τα οποία ξοδεύει για τους λαθρομετανάστες και τα οποία καλείται να καλύψει με διάφορους άλλους τρόπους, οι οποίοι μόνο προνομιακοί δεν είναι για τους Έλληνες. Να δούμε τι άλλο θα μας εξασφαλίσει αυτό το κράτος…

πηγη

Απλώς φονιάδες

Οι φονιάδες σκοτώνουν για το καλό μας. Για την επανάσταση και το καλό της κοινωνίας. Όσοι από μας δεν το καταλαβαίνουμε, είμαστε προφανώς ηλίθιοι ή αμόρφωτοι ή πουλημένοι και μας αξίζει μια τρύπα στη μέση σαν αυτήν που έχουν τα ντόνατς που τρώνε οι αστυνομικοί(σ.σ. στις ΗΠΑ), όπως θα έλεγε και η Σέχτα Επαναστατών(αυτό με την τρύπα έχει γραφτεί σε προκήρυξη από συντάκτη που μεγάλωσε με την χαζοαμερικανιά "Η μεγάλη των Μπάτσων σχολή").

Την επίθεση κατά αστυνομικών στην Αγία Παρασκευή -το ότι δεν υπήρξαν θύματα είναι καθαρά θέμα τύχης- ακολούθησε προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης ΟΠΛΑ, που έμπλεκε τον κομμουνισμό, τον Ζαχαριάδη, τις φασιστικές συμμορίες που "τρομοκρατούν" προλετάριους και νέους και άλλα πολλά που δεν έχουν σημασία. Θα μπορούσαν να επικαλεστούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τις στρογγυλές τυρόπιτες που πάντα μας δυσκολεύουν γιατί δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε και οτιδήποτε μπορούσε να κατέβει στο κεφάλι του συντάκτη της προκήρυξης.


Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει λόγος να αναλυθεί με πολιτικούς όρους μια άναδρη επίθεση εναντίον νέων αστυνομικών, που θα μπορούσε να έχει γίνει από νονούς της νύκτας, εμπόρους ναρκωτικών ή οποιονδήποτε εγκληματία. Το ότι έγινε από κάποιους που έχουν ακουστά κάποια ονόματα της αριστεράς και θεωρούν ότι μπορούν να τα χρησιμοποιούν ως περιτύλιγμα της τρέλας τους δεν έχει και πολλή σημασία.


Οι υποτιθέμενοι "επαναστάτες" χτυπούν στα τυφλά, χωρίς να ενδιαφέρονται για παράπλευρες απώλειες, χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτα, παρά μόνο για να σκοτώσουν, να στείλουν μετά την προκήρυξη και να δουν το όνομα της οργάνωσης στα ΜΜΕ, που τόσο μισούν. Δεν έχουν πρόβλημα που την τακτική των "παράπλευρων απωλειών" την ασπάζονται μια σειρά "εχθρών" της... επανάστασης. Από τον αμερικανικό στρατό, που βομβαρδίζει νοσοκομεία -πάντα κατά λάθος, μέχρι τους εργοδότες που στον βωμό του κέρδους "ξεχνάνε" να λάβουν μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα τον θάνατο εργατών. Λεπτομέρειες.


Το αποτέλεσμα των ενεργειών τους είναι θάνατος, πόνος και τρόμος, αλλά γι' αυτούς που υποτίθεται ότι θέλουν να βοηθήσουν οι φονιάδες. Τρόμος για τον λαό, θάνατος για φτωχούς μεροκαματιάρηδες και μια σειρά από επιθέσεων που ενισχύει το σύστημα που στα λόγια πολεμάει.


Ενισχύουν μέσα στην παράνοιά τους την καταστολή, μεγαλώνουν τον φόβο των ήδη φοβισμένων πολιτών και κάνουν την "επανάστασή" τους. Όμως ο λαός δεν χρειάζεται νταβατζήδες, είτε πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματίες που καταδυναστεύουν την οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, είτε για κουμπουροφόρους, που παπαγαλίζουν τον Μαρξ και σκοτώνουν αδιακρίτως.


Η τρομοκρατία δεν θα σταματάει, όσο δεν ανοίγει η συζήτηση για τα αίτια που οδηγούν κάποιους ανθρώπους σε τόσο ακραίες επιλογές. Και οι αιτίες είναι κοινωνικές. Η κυνική εποχή μας παράγει αυτού του είδους τους τρομοκράτες. Κυνικούς, αδίστακτους σαν να νομίζουν ότι είναι ήρωες σε κάποιο Video Game.


Το να αντιμετωπιστούν μόνο με αστυνομικά μέσα είναι κάτι που ακόμα και αν έχει αποτελέσματα αυτά θα είναι πρόσκαιρα. Όσοι πίστεψαν ότι με την εξάρθρωση της 17Ν και τον ΕΛΑ έκλεισε ο κύκλος της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, τώρα καταλαβαίνουν το λάθος τους.


Η σύλληψη των φονιάδων είναι επιτακτική, αλλά ακόμα και αν συλληφθούν όλοι, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι έτοιμοι να στελεχώσουν μια άλλη οργάνωση και ο αριθμός τους θα είναι ανάλογος με τον αριθμό των αδικημένων, των απελπισμένων των ανέργων και όσων νιώθουν στο περιθώριο. Διότι, μπορεί η πρακτική αυτών των ανθρώπων να είναι απολύτως καταδικαστέα, αλλά το πώς φτάνουν σε αυτό το σημείο είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί και να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Είναι κάτι που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία, διότι η απαξία για την ανθρώπινη ζωή από τους τρομοκράτες, σημαίνει ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει στόχοι, ακόμα και ως... παράπλευρες απώλειες.


πηγη


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Δελτίο τύπου

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας, μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιχειρεί να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό σχετικά με τα όσα συνέβησαν το Νοέμβριο του 1973 στην πόλη των Αθηνών.


Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν απαιτεί θάρρος για να γραφεί, αλλά για να διαβαστεί. Κι αυτό γιατί η αριστερίστικη θολοκολτούρα φρόντισε να ποτίσει με δηλητηριώδες ψεύδος το πνεύμα των Ελλήνων. Φέτος όμως ήρθε η στιγμή να θριαμβεύσει η αλήθεια μέσα από αυτές τις αγωνιστικές γραμμές και τα αδιάψευστα στοιχεία τα οποία θα παραθέσουμε. Στο σημείο αυτό θα παρακαλέσουμε οποιονδήποτε νοσταλγό του Στάλιν αποπειραθεί να μας απαντήσει, να το κάνει με στοιχεία κι όχι με τις γνωστές αοριστολογίες στο όνομα της λαοκρατίας και του προλεταριάτου. Απλά πράγματα αγαπητοί μας σύντροφοι. Η περίοδος ιδεολογικής χάριτος έληξε.


Ας εξετάσουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Η.Π.Α. εκείνη την εποχή επιθυμούσαν την ανατροπή του αείμνηστου Γεώργιου Παπαδόπουλου, εξαιτίας της άρνησής του να παραχωρήσει τις βάσεις της Σούδας στους Αμερικανούς για να βοηθήσουν με τη σειρά τους το Ισραήλ κατά τον αραβοισραηλινό πόλεμο. Έτσι χρησιμοποιώντας έναν άνθρωπο αφελή, το Δ. Ιωαννίδη, ο οποίος τότε ήτο πανίσχυρος ως διοικητής της Ε.Σ.Α., άρχισαν να πριονίζουν την καρέκλα του πρωτεργάτη της 21ης Απριλίου.


Πριν λοιπόν ο Παπαδόπουλος δημοκρατικοποιήσει το καθεστώς, ετέθη σε εφαρμογή το σχέδιο με μοχλό πίεσης τους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους, τα αιώνια θύματα δηλαδή της παγκόσμιας τάξης. Είναι σύντροφοι τουλάχιστον ρομαντικός όποιος πιστεύει ότι οι φοιτητές έριξαν την επταετία, αφού έφεραν το ιωαννιδικό καθεστώς, το οποίο υπήρξε σαφώς αυστηρότερο του προηγουμένου (25-11-73).


Επανερχόμενοι στη χρονική σειρά των γεγονότων την 14-11-73 στο κτίριο της νομικής συγκεντρώθηκαν 400 φοιτητές, ενώ στο κτίριο του Μετσόβειου περίπου 500. Αυτοί ενωμένοι αποτέλεσαν την πρώτη μαγιά μιας καλοσχεδιασμένης υπόθεσης, ώστε την 15-11-73 έξω από το πολυτεχνείο ευρίσκοντο 5.000 άτομα. Κατά τη 16-11-73 το πλήθος ενισχυθέν από πάσης φύσεως στοιχεία, έφτασε τις 10000. Τα επικρατούντα συνθήματα ήταν σαφώς αναρχοκομουνιστικά.
Η αστυνομία αδυνατούσα να δώσει λύση, εζήτησε δια του υπ' αριθ. Ε54256 Φ 002.5/16-11-73 τη βοήθεια του στρατού. Στις 01.15 πρωινή ώρα της 17-11-73 αφίχθησαν τα τεθωρακισμένα και στις 02.00 οι δυνάμεις των τιμημένων αλεξιπτωτιστών. Στις 03.00 περίπου το άρμα μάχης έρριπτεν την πόρτα και οι καταδρομείς εισήρχοντο ενώ οι έγκλειστοι αποχωρούσαν ήρεμα.


Συνελήφθησαν 866 άτομα από τους οποίους οι 475 ήταν εργάτες και ουδεμία σχέση είχαν με τις πανεπιστημιακές αίθουσες. Η επιχείρηση έληξε στις 04.00, ενώ τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Απολογισμός: Νεκροί 12 (κανείς μα κανείς εντός ή πλησίον του πολυτεχνείου).Τραυματίες: αστυνομικοί 61,ιδιώτες 366. Συλληφέντες συνολικώς:2060.
Με την έλευση της Ν.Δ. άρχισε η πλέον σχιζοφρενική και παρανοική ιστορία που γνώρισε ποτέ η Ελλάς. Το 1978 κατά παράβασιν του κανονισμού της, η βουλή κατέθεσε στεφάνι και ο πρόεδρος της κήρυξε τη λύση της συνεδριάσεως. Συγχρόνως ασύστολα ψεύδη άρχισαν να γράφονται στα σχολικά βιβλία. Έτσι ο εισαγγελέας Τσεβάς με το υπ' αρ. 677/1975 βούλευμα και την 723/1975 απόφαση του 5μελούς εφετείου απεφάσισε ότι εφονεύθησαν 23 άτομα, άπαντες έξω και μακρυά του πολυτεχνείου και σε συνοικίες της πρωτεύουσας.


Στα χρόνια της απόλυτης "αλλαγής" και δημοκρατίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο αστυνομικός διευθυντής Σαμπάνης έπειτα από εντολή του τότε υπ. Σκουλαρίκη και κατόπιν έρευνας κατέληξε σε 12(!) μόνο νεκρούς. Αποφασίστε επιτέλους σύντροφοι πόσοι ήταν τελικά; Εκείνη την εποχή ο Γ.Α. Μαγκάκης, εξήγγειλε πως το τεχνικό επιμελητήριο απονέμει τιμητικές συντάξεις. Φυσικά κανείς δεν προσήλθε για να συνταξιοδοτηθεί. Επίσης ο Ιωάννης Ροζάκος δήλωσε ότι θα δώσει 200.000 για όποια απόδειξη θανάτου εντός του πολυτεχνείου. Μέχρι τώρα δεν έχει εμφανισθεί κανείς. Όλοι τέλος θα θυμάστε εκείνο το δυστυχή πρώην δήμαρχο Αθηναίων Μπέη, που ακόμη ψάχνει να βρει τους ομαδικούς τάφους.


Να θυμηθούμε ότι η Σύγκλητος με την υπ'αριθ. 33437 απόφαση της 11-10-75 προς τον εισαγγελέα Τσεβά δηλώνει ότι ουδείς εφονεύθη εντός ή πέριξ του πολυτεχνείου (το ίδιο κατέθεσε ο πρύτανης ως μάρτυρας του εφετείου 20-1-1975). Να μην αναφερθούμε στο αισχρό δημοσίευμα της ψεύτικης Ηλένιας, της δήθεν αγαπημένης κάποιου Ηλιόπουλου ( πρόκειται για μια φωτογραφία του γνωστού μοντέλου του Λονδίνου, Νάνσυ Κρηντλαντ).


Αλήθεια τι έχετε να πείτε πράσινοι σύντροφοι για τη δήλωση του Ανδρέα ότι "ο αγώνας του Νοέμβρη δεν απέβλεπε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας. Δεν ήταν αντιχουντικος...". Παρ' όλα αυτά στο προσκλητήριο νεκρών στις 17-11- 1983 αναφέρθηκαν 58 ψεύτικα επώνυμα χωρίς ονόματα και μεταξύ αυτών του ευέλπιδος Μεσαρχάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε στη σχολή σε άσχετο χρόνο. Ψέμα στο ψέμα δηλαδή οι σύντροφοι της αλλαγής. Στις 28-1-82, 8 βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν επερώτηση στη βουλή για το "ποιοι οι νεκροί του πολυτεχνείου" για να λάβουν την απάντηση από τον Πέτσο(16-2-82), "αυτούς που τιμούσατε κι εσείς επί πέντε χρόνια. ".


Το πολυτεχνείο σύντροφοι δεν έριξε καμία δικτατορία. Βάλτε το επιτέλους στο μυαλό σας. Άνοιξε απλά τις πύλες στον Αττίλα 1 και 2. Όσοι συνέβαλαν σε αυτό θα πρέπει να ντρέπονται. Κάποτε βέβαια όλοι λογοδοτούν. Ίσως η ώρα της κρίσης να μην αργήσει. Αμήν.
Τα ονόματα των παραδεκτά νεκρών από Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι και τα 12 στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει. Δεν έχει παρά να μας το ζητήσει. Υπενθυμίζουμε ότι ουδείς εφονεύθη εντός ή πλησίον του πολυτεχνείου.


Κλείνοντας ως Π.Ε.Σ. δεσμευόμαστε ότι την ώρα του σχηματισμού της Μεγάλης Εθνικής Κυβερνήσεως θα καταργηθούν αυτομάτως οι εορτασμοί επετείων τοιούτου είδους και θα αντικατασταθούν με αυτούς που αρμόζουν στο Έθνος των Ελλήνων. Επιπλέον από την ερχόμενη χρονιά (φέτος ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Λαρίσης δε μας το επιτρέπουν), θα υπάρξει ενημέρωση της μαθητιώσας νεολαίας έξω ακριβώς από τα σχολεία, σε συνδυασμό με εκδήλωση όπου θα προβληθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα.


Τέλος καλούμε τους γονείς τη 17η Νοεμβρίου να μη στείλουν τα παιδιά τους στις γιορτούλες που θα γίνουν στα σχολεία. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσετε και να αφήσετε μόνους τους γενειοφόρους εκπαιδευτικούς να τραγουδούν μεταξύ τους το "γελαστό παιδι" (τραγούδι απόλυτα εθνικιστικό, αφού πρόκειται για μελωποιημένο ποίημα ενός Ιρλανδού αγωνιστή). Σύντροφοι καλημέρα σας....

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ


Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις


πηγη


Εγκαίνια ιδιόκτητων γραφείων του Ουρανίου Τόξου στην Έδεσσα με ταυτόχρονο μπαράζ πληρωμένης προπαγάνδας σε όλα τα επίπεδα.



Συνέχεια από εδώ κι εδώ

Με τον Γιωργάκη-Βαλλιανάτο Παπανδρέου στην εξουσία, τους Σκοπιανούς Οικολόγους-Πράσινους στην Ευρωβουλή και παραλίγο με υπουργείο, με την Δραγώνα-Ρεπούση και τη Διαμαντοπούλου-Bilderberg στο Υπουργείο Παιδείας η Ελλάδα παίζει ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ και μάλιστα πληρώνει τους παχυλούς μισθούς των χειρότερων εχθρών της.


Όπως ακριβώς κάνει η Ιταλική Μαφία. Με τα λεφτά των "προστατευόμενων" αγοράζει ακόμα καλύτερα όπλα και λαδώνει τη δικαιοσύνη για να εξασφαλίσει διαρκή ασυλία.

Έτσι κι εμείς, όχι μόνον πληρώνουμε την ΜΑΦΙΑ που μας κυβερνά, όχι μόνο της επιτρέψαμε να διαθέτει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ από τον νόμο αλλά πληρώνουμε και τους χιλιάδες αστυνομικούς που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ αυτήν την μαφία από εμάς οποιονδήποτε θελήσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Και τους ληστές του ιδρώτα μας και τους γενίτσαρους της χώρας , έχουν καταφέρει να τους πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι.

Ακούστε παρακάτω ΑΚΟΜΑ έναν ΠΡΑΚΤΟΡΑ που βγάζει το μεροκαματάκι του εις βάρος των δικών μας συμφερόντων. Λέγεται Γιώργος Παπαδάκης και η μάνα του είναι αυτό ακριβώς που όλοι φανταστήκατε.




Στην Έδεσσα, και σε ιδιόκτητο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης τοποθετήθηκε η Σκοπιανή πινακίδα του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και πλέον απέκτησαν τον δικό τους χώρο όπου θα μπορούν να συγκεντρώνουν πληροφορίες, φωτογραφίες που θα διοχετεύονται στα αφεντικά τους αλλά και στην κυβέρνηση Παπανδρέου που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ χρόνια τώρα τους συγκεκριμένους γενίτσαρους.

Η κίνηση αυτή έγινε σε απάντηση πολλών προβληματισμένων φιλοσκοπιανών που έβλεπαν τις ενισχύσεις των Σκοπιανών μεταναστών να μετατρέπονται σταθερά σε τζιπ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κι όχι σε δράση υπέρ του κράτους των Σκοπίων.

Για να καλμάρουν λίγο οι Σκοπιανοί της Διασποράς που εδώ και 50 χρόνια καταληστεύονται από τα "γεράκια" κι επαγγελματίες "καταπιεσμένους" με την υπόσχεση να γίνουν οικοπεδούχοι στη Χαλκιδική προχώρησαν, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ, στην δημιουργία γραφείων και στην πολη της Έδεσσας όπου στο παρελθόν και ΠΑΣΟΚΟΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ και ΑΝΤΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΙ ενίσχυσαν με κάθε τρόπο το κόμμα των γενίτσαρων αλλά και των οπαδών του στην περιοχή.

Το περίφημο αυτό φιλοσκοπιανό Δημοτικό Συμβούλιο έχει ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ όλες τις προτομές των ντόπιων Μακεδονομάχων με πρόσχημα την αναμόρφωση των δημόσιων χώρων.

πηγή:
macedonia-greece

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

PROTOSELIDO MAXHTH


ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΚΑΗΚΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ 5 ΠΑΛΕΤΕΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΕΣΤΗ ΜΙΚΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.


Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ: «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, Η ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΜΩΘΕΙ.»


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΥΤΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΔΙΑΒΑΣΕ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ.