Χρήστες OnLine

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Δόθηκε το "πράσινο φως" για το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα!


Αριστεροι και ανθελληνες προσπαθουν με καθε τροπο να μην τοποθετηθει το αγαλμα στην Αθηνα.


Α πό Greekalert:

"Τέλος στην οδύσσεια της εγκατάστασης του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη των Αθηνών.

Μέχρι το Μάρτιο θα έχει τοποθετηθεί στην πλ. Κοτζιά (απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας) στην θέση του υπάρχοντος αγάλματος "Θησέας".

Την Δευτέρα 30/11/2009 και μετά από πρόταση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη ήρθε προς ψήφιση για έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο η τοποθέτηση του έφιππου ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία Κοτζιά. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να εγκριθεί και η ταυτόχρονη μετακίνηση του υπάρχοντος έργου "Θησέας" στην Κορεάτικη αγορά. Η πρόταση εγκρίθηκε με πλειοψηφία 22-7 και το άγαλμα θα είναι πραγματικότητα μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως προηγήθηκε και η απαραίτητη συζήτηση που συμπτωματικά! βρήκε αντίθετους τα μέλη της αριστεράς που επέμειναν στον να μην φύγει το άγαλμα του Θησέα χωρίς βέβαια να προτείνουν που αλλού θα μπορούσε να γίνει η τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάτι που θα σήμαινε αυτόματα την παράταση της οδύσσειας.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το άγαλμα είναι ένα έργο του Γιάννη Παππά και έχει περάσει 40 κύματα μέχρι να φτάσουμε στις τελευταίες εξελίξεις.

Το αγάλμα αποκτήθηκε επι Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε τοποθετήσει μια πινακίδα που έλεγε πως ανεγέρθει το άγαλμα επί δημαρχίας του.....αλλά το άγαλμα δεν μπήκε ποτέ !!!και όχι απλά δεν μπήκε αλλά μετά από δέκα μήνες αφαιρέθηκε και η πινακίδα από την νέα (τότε) δήμαρχο Ντόρα Μπακογιάννη που έκρινε πως μάλλον δεν πρέπει να ασχοληθεί με το άγαλμα αφού το άφησε στις αποθήκες για όλα τα χρόνια της δημαρχείας της."


Ελπίζουμε αυτή τη φορά τα λόγια να γίνουν και πράξεις!

πηγη

"Για τα κινέζικα καταστήματα δεν υπάρχει νόμος;"

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ????????

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ THN ΕΛΛΑΔΑ...

1) ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

2) ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ

3) ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ??

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ .

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ.

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ...


ετσι μας δουλευουν οι ανικανοι πολιτικοι. Οι Ελληνας να ξεζουμιζονται και οι αλλοδαποι να ειναι ελευθεροι να κανουν οτι θελουν. σκατα στον διεθνισμο σας ξεφτιλες

Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πίσω από την κλοπή της σορού του Παπαδόπουλου

η προπαγανδα των αριστερων οτι και καλα την σωρο την πηρανε "εθνικιστες" εσβησε.. (αν ειναι δυνατον ποσο μικροψυχος να ειναι καποιος για να το πει αυτο..).. Τουρκοι πισω απο την βαρβαρη αυτη πραξη.



Οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου ψάχνουν να βρουν ποιος πέρασε τα οδοφράγματα το διάστημα πριν την κλοπή της σορού του Τάσου Παπαδόπουλου. Εκφράζονται φόβοι ότι πίσω από την υπόθεση βρίσκονται τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ INDYMEDIA


ΜΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ INDYMEDIA. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και τα τσιρακια των φραγκατων ανθελληνων.

Eίναι εγκληματικά στοιχεία. Παρακινούν και προτρέπουν σε κακουργηματικές πράξεις, υποθάλπουν μελλοντικούς φονιάδες, στοχοποιούν αθώους και οικογένειες. Η πρυτανεία τους γνωρίζει και τους υποθάλπει κι αυτή. Οι πρώτοι πρέπει να βρεθούν και να καθίσουν στο σκαμνί γιατί είναι τσογλάνια και κολοπαιδαράδες. Οι δεύτεροι, οι πρυτάνεις, θα πρέπει να διωχθούν για υπόθαλψη εγκληματία και για ηθική αυτουργία σε κακουργηματικές πράξεις.


Οι μάσκες έπεσαν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Ο πρύτανης Μουτζούρης(όνομα και πράγμα)τους αποκάλυψε. Είπε ότι μιλάει μαζί τους. Ότι έρχεται σε συννενόηση και τους υπαγορεύει ποια είναι η σωστή αναρτηση και ποια όχι.


Να μας πει λοιπόν ο πρύτανης. Ποιοι είναι αυτοί οι αλητήριοι που έχουν μεταβάλει το χώρο του πανεπιστημίου σε κέντρο επιχειρήσεων αλητών, εκβιαστών και τραμπούκων του σύγχρονου εγχώριου ναζισμού. Αυτό δεν είναι ελευθερία της έκφρασης. Είναι ωμή παρακίνηση σε βία. Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος. Υπάρχει ή δεν υπάρχει σε αυτό το κολοκράτος;

πηγή

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε η Χρυσή Αυγή: Οι δήθεν Χρυσαυγίτες ήταν… αστυνομικοί!

Η αριστερη προπαγανδα συνεχιζεται αλλα οι Ελληνες πια δεν τα τρωνε. συνεχεις επιθεσεις απο τα ακροαριστερα μεσα του διαδικτυου ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ..


Οι δήθεν Χρυσαυγίτες ήταν… αστυνομικοί, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του αστυνομικού διευθυντή Χανίων. Τι έχουν να πουν τώρα indymedia, troktiko, tvxs κλπ.



Η λάσπη που δέχεται το κίνημά μας τόσα χρόνια από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι πασίγνωστη και όποιος δεν το έχει καταλάβει είναι κακοπροαίρετος ή επιεικώς άμυαλος. Πριν λίγες μέρες όπως αναφέραμε και στο μπλογκ μας εμφανίστηκαν κάποιοι κουκουλοφόροι στα Χανιά μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι αντάλλαζαν ύβρεις και χειρονομίες με μια πορεία κάποιων «προοδευτικών» δυνάμεων. Αμέσως οι ίδιοι οι δήθεν «προοδευτικοί» όσο και μερικά «έγκριτα» ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε χρυσαυγίτες οι οποίοι μαζί με την αστυνομία ήθελαν να επιτεθούν στη πορεία τους. Άκουσον, άκουσον!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA): http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_5073.html


Με τέτοια παραμύθια όμως στήνουν ιστοριούλες τις οποίες αναμασούν δημιουργώντας τα γνωστά τσιτάτα. Εμείς τους διαψεύσαμε από την πρώτη στιγμή με σχετική ανακοίνωση του πυρήνα Χανίων… και μιλήσαμε ανοιχτά για άτομα της ασφάλειας και τώρα ήρθε η στιγμή να μας επιβεβαιώσει ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων κ. Στεφανουδάκης ο οποίος παραδέχτηκε πως όντως ήταν μέλη της ασφάλειας οι εν λόγω κουκουλοφόροι.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν επιβεβαιωνόμαστε. Απαντήσαμε στη λάσπη τους και κανείς δεν τόλμησε να δημοσιοποιήσει τη διάψευσής μας. Μάλιστα σε επιστολή που δημοσιεύσαμε, μέλος του πυρήνα Χανίων, αναφέρει πως οι εικονιζόμενοι κουκουλοφόροι όχι μόνο είναι ασφαλίτες αλλά είναι οι ίδιοι «κύριοι» που προέβησαν σε συλλήψεις συναγωνιστών μας την 28η Οκτωβρίου που μας πέρασε την ώρα που κλιμάκιο του πυρήνα Χανίων μοίραζε φυλλάδια στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση.


πηγη

ΕΔΕΣΣΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ...


...ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΦΕΡΤΟ!
Είναι να μη πανηγυρίζουν μετά; Τέτοιους μαλάκες σαν και εμάς που θα ξαναβρούν;

Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης, χιλιάδες αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!

Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους).

Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του.

Μάλιστα οι αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα σε όλη την Ελλάδα και είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

Το φαινόμενο αποτελεί ήδη «μάστιγα», παραδέχτηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανώτερο στέλεχος του ΙΚΑ.

Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».

Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.

Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.

Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη. Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων.

Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ.

«Πρέπει για όσο χρόνο ασφάλισης έχουν, να παίρνουν και το ανάλογο τμήμα της σύνταξης» επισημαίνουν οι συνδικαλιστές. Εμείς λέμε Έλληνες και οι αλλοδαποί εργαζόμενοι να έχουν ίσα δικαιώματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κοροϊδεύουν και να εκμεταλλεύονται το σύστημα, γιατί έτσι τους βολεύει».


ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και HELLENICREVENGE




Και οι ΠΑΣΟΚοι σήμερα ζητάνε από τους Ελληνες που δουλεύουν 35 χρόνια για να πάρουν τις συντάξεις που παίρνουν οι αλλοδαποί σε ένα χρόνο, να κάνουν θυσίες για να μπορούμε να συνεχίσουμε να ταΐζουμε τα παράσιτα - εισβολείς της Βαλκανικής και όχι μόνο. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ "ΨΩΜΙΑ" ΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ







Καλούμε την υπ. Παιδείας κα Διαμαντοπούλου, να ακυρώσει τώρα την παράνομη τοποθέτηση της Δραγώνα στην Γραμματεία αυτού του τόσο ευαίσθητου υπουργείου και να την στείλει από εκεί που ήρθε.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ - ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ, 7 Μ.Μ. ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.




Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΛΕΝΕ ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΟΙ

πηγη

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ... ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΕΔΕΣΣΑ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΔΙΑ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!








...
Τραβηγμένες από το ίδιο σημείο οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν το πραγματικό μέγεθος της πορείας που εξελίχθηκε εχθές στους δρόμους της Έδεσσας.

Η συγκλονιστική παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στην Έδεσσα, αλλά και το αγκάλιασμα από τον ντόπιο πληθυσμό σημάδεψαν με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινή αγωνιστική κινητοποίηση δίνοντας συνάμα το στίγμα της μορφής και της έντασης του αγωνα που θα ακολουθήσει.


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Πέρα από κάθε προσδοκία και σε μιά μέρα που οι καιρικές συνθήκες μόνο ανοιχτές κινητοποιήσεις δεν ευνοούσαν, το κάλεσμα της περιφερειακής οργάνωσης Μεκεδονίας της "Χρυσής Αυγής" αγκαλιάστηκε θερμά από εκατοντάδες νέους στην πλειοψηφία τους εθνικιστές, αλλά και από τους Εδεσσαίους που υποδέχτηκαν θερμά και με ενθουσιασμό την πρωτοφανή για την πόλη τους κινητοποίηση.

Στις μία το μεσημέρι κι από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, συγκεντρώθηκαν έξω από την Νομαρχία τουλάχιστον 300 Εθνικιστές οι οποίοι μιά ώρα αργότερα ξεκίνησαν πορεία προς τα αποκλεισμένα από ισχυρές μεταφερόμενες αστυνομικές δυνάμεις γραφεία των ντόπιων συνεργατών της Νέας Τάξης, υπολείμματα των Βούλγαρων κομιτατζήδων που τώρα το παίζουν... Μακεδόνες.

Η πορεία των Εθνικιστών που κάθε στιγμή μεγάλωνε αφού περαστικοί και θαμώνες των γεμάτων "καφέ" της πόλης έμπαιναν διαρκώς μέσα, στάθηκε στο σημείο αυτό και με προειδοποιητικά συνθήματα έστειλε το μήνυμα σ'όσους νομίζουν ότι μπορούν να υποσκάπτουν την εθνική μας κυριαρχία, να ασελγούν απέναντι στην ιστορία μας, να προπαγανδίζουν σε βάρος της Πατρίδας και να κυκλοφορούν με άνεση και χωρίς συνέπειες αναμεσά μας. Λάθος τους...

Η πορεία των Εθνικιστών κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συγκροτημένα μετά από τους χαιρετισμούς, επέστρεψαν με τον ίδιο παλμό και ενθουσιασμό στην Νομαρχία, γεμίζοντας τον αέρα και τους δρόμους της Έδεσσας από Πατρίδα, επεφημούμενοι και καταχειροκροτούμενοι από απλούς πολίτες που δήλωσαν ευθαρσώς με ποιανού το μέρος βρίσκονται σε αυτόν τον ΠΟΛΕΜΟ που ξεκινάει για την Μακεδονία μας!




Τα φίδια στις τρύπες τους...




ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..."!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την ώρα που η πορεία περνούσε από τους κεντρικούς δρόμους της Έδεσσας δίπλα σε καφενείο που συχνάζουν Ουρανιοτοξίτες ανθέλληνες πράκτορες ,διαδραματιζόταν το παρακάτω περιστατικό

Κάτοικος της περιοχής γνωστός για την δράση του με το Ουράνιο Τόξο διαπληκτιζόταν με τον 25χρονο γιό του...ο λόγος...ο νεαρός ήθελε να συμμετέχει στην πορεία των Εθνικιστών! Ο πατέρας έξαλλος προσπαθούσε να τον εμποδίσει αλλά ο 25χρονος ήταν αμετάπειστος... κάποια στιγμή ο καυγάς άναψε φτάνοντας στο σημείο ο πατέρας να λέει στον γιο πως αν πάει στην πορεία να τον ξεχάσει και αυτόν και το σπίτι! αποτέλεσμα... ο γιός βγήκε από το καφενείο, πήρε μια εφημερίδα της Χρυσής αυγής που μοίραζαν νεαροί Εθνικιστές την έβαλε επιδεικτικά στην πίσω τσέπη του παντελονιού και μετά ξαναγύρισε μπροστά από το καφενείο φωνάζοντας "Κόψε τον λαιμό σου, εγώ θα πάω γιατί είμαι Έλληνας"....και ακολούθησε και αυτός το γαλάζιο ποτάμι των Εθνικιστών που φώναζε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την προκλητικότητα των φιλοσκοπιανών του Ουράνιου Τόξου.


πηγη

ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΛΟΤΣΗΔΟΝ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΡΕΠΟΥΣΗ. ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12, 7 Μ.Μ., ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ.


Ο Ελληνικός λαός πριν δύο χρόνια, τόσο με εκφρασμένη άποψη του για το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση (90% αρνητική), όσο και με την ψήφο του,έδειξε πως δεν ανέχεται τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις όσων θέλουν να στρέψουν την Παιδεία μας στην λογική του Εθνικού αποχρωματισμού της νέας γενιάς.

Τώρα, αφού η ΝΔ αντάμειψε την τιμωρημένη από τους ψηφοφόρους Γιαννάκου, δίνοντας της την πρώτη θέση στην Ευρωβουλή, το ΠΑΣΟΚ τοποθετεί ως Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας την Θάλεια Δραγώνα με μόνο επαγγελματικό της εφόδιο τον παντοιοτρόπως εκφρασμένο ανθελληνισμό της.

Η Δραγώνα που παρανόμως κατέχει αυτήν την θέση, αφού δεν διαθέτει καν τίτλο σπουδών δημοσίου Πανεπιστημίου, με το συγγραφικό της έργο έχει εκφράσει την λογική πάνω στην οποία πιστεύει πως θα πρέπει να κινείται η Παιδεία μας.

Κατά την Δραγώνα στα σχολεία θα έπρεπε να διδασκόμαστε πως «Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού» («τι είναι η Πατρίδα μας;» Θ. Δραγώνα). Επίσης θα πρέπει να μαθαίνουμε πως είναι ρατσιστής « όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες». Ακόμα σύμφωνα με την νέα Γραμματέα του Υπ. Παιδείας «Εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη

ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95)».

Αυτά τα ενδεικτικά αποσπάσματα από το βιβλίο της, καταδεικνύουν τις απόψεις που συνεχίζει να εκφράζει δημοσίως η Δραγώνα και την πολιτική

που θα ακολουθήσει στο Υπ. Παιδείας.

Εμείς, μαθητές, φοιτητές και νέοι Έλληνες, δεν θα περιμένουμε την έκδοση νέων κατάπτυστων βιβλίων και εγκυκλίων από την Υπουργό
Παιδείας.
Από τώρα λέμε ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ – ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Καλούμε την υπ. Παιδείας κα Διαμαντοπούλου, να ακυρώσει τώρα την παράνομη τοποθέτηση της Δραγώνα στην Γραμματεία αυτού του τόσο ευαίσθητου υπουργείου και να την στείλει από εκεί που ήρθε.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ. ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΦΙΞ, 7 Μ.Μ. ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΟΣ (ΝΕ.Ο.Σ.)

--
ΠΗΓΗ: ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

πηγη


ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ - ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Τα σενάρια «made in USA» για αποσταθεροποίηση της περιοχής και οι συναντήσεις με τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αλλά και με συλλόγους με ανθελληνική δράση.

Ο Αμερικανός πρόξενος της Θεσσαλονίκης περιόδευσε στα μειονοτικά χωριά για να συζητήσει με πράκτορες της Άγκυρας και ζήτησε παρέμβαση του εισαγγελέα όταν τον φωτογράφησε φακός του «ΘΕΜΑτος» τους συνέλαβε εν ώρα ….εργασίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ οι Αμερικανοί να αλωνίζουν στη Δυτική Θράκη,
να συσκέπτονται με τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου και να απεργάζονται σχέδια κοσοβοποίησης για την Ελλάδα.

Των Χρήστου Μπόκα, Κυριάκου Κεσίσογλου



«ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ»

Μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «ΘΕΜΑτος», τα οποία έφεραν στο φως παλαιότερη έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), βάσει της οποίας «το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης απεργάζεται και ήδη έχει θέσει σε κίνηση αποσχιστικό σχέδιο τύπου Κοσόβου για την Ελλάδα, μέσω της δημιουργίας και της υπόθαλψης «τουρκικών» και «μακεδονικών» μειονοτήτων που κατοικούν στη Δυτική Θράκη και στη Μακεδονία και «καταπιέζονται» από το ελληνικό κράτος», ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας συνέλαβε στελέχη του αμερικανικού προξενείου εν ώρα…εργασίας στα μειονοτικά χωριά της Θράκης. Ενοχλημένοι οι Αμερικανοί από την παρουσία των δημοσιογράφων του «ΘΕΜΑτος», ζήτησαν την παρέμβαση της Αστυνομίας και τον εισαγγελέα ώστε να συνεχίσουν, ανενόχλητοι και μακριά από τη δημοσιότητα, την «καταγραφή» των απόψεων των «καταπιεσμένων» μουσουλμάνων»!

Το «made in USA» σχέδιο



Λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου κ Μπαράκ Ομπάμα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν και τη δήλωση για «130.000 Τούρκους που υποφέρουν στην ελληνική Θράκη», οι Αμερικανοί έκαναν την εμφάνισή τους στη Δυτική Θράκη. Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, κλιμάκιο του αμερικανικού προξενείου της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον πρόξενο Ρόμπερτ Κινγκ, περιόδευσε στα μειονοτικά χωριά της Θράκης.

Ο πρώτος σταθμός της διπλωματικής αποστολής ήταν το μειονοτικό χωριό Τοξότες, το τζαμί του οποίου είχαν αποπειραθεί προεκλογικά άγνωστοι να το κάψουν. Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόξενος συναντήθηκε με τον μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου, καθώς ένα από τα «προβλήματα» που έθεσε ο Ερντογάν στον Αμερικανό πρόεδρο ήταν και αυτό του διορισμού του θρησκευτικού ηγέτη της μουσουλμανικής μειονότητας.

Ο κ. Κινγκ όμως δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ο Αμερικανός διπλωμάτης είχε πολύωρη συζήτηση με τον νομικό εκπρόσωπο της παράνομης – σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου – «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» Ορχάν Χατζή Ιμπράμ, ο οποίος , όπως είχε δηλώσει, είναι «Τούρκος» και θα αγωνιστεί «για την αναγνώριση της μειονότητας με τον όρο «τουρκική»».

Οι Αμερικανοί, οι οποίοι εκδηλώνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για τα θέματα που αφορούν στη Θράκη, συζήτησαν και με τον πρόεδρο του «Συλλόγου επιστημόνων Δυτικής Θράκης», και ιδιαίτερα με την κυρία Περβίν Χαϊρουλά, η οποία με τη βοήθεια της Άγκυρας εργάζεται για την ίδρυση τουρκικού πανεπιστημίου στην Κομοτηνή.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο Αμερικανός διπλωμάτης έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις προθέσεις των ηγετών της μειονότητας να ηγηθούν αυτόνομων κινήσεων σε περίπτωση αλλαγής του εκλογικού νόμου του 3%. Για το λόγο αυτό, όταν έφτασε την Κομοτηνή ο Αμερικανός πρόξενος επισκέφθηκε το γραφείο του παραιτηθέντος βουλευτή της Ν.Δ. Αχμέτ Ιλχάν.

Βέβαια, η αμερικανική αποστολή επιθυμούσε να παραμείνει κρυφή η «ειδική αποστολή» της στην ελληνική Θράκη, γι αυτό και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία δημοσιογράφου του «ΘΕΜΑτος» κινητοποίησε μέχρι και τον εισαγγελέα ώστε να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό. Αρχικά ο κ. Κινγκ απαίτησε από τις αστυνομικές δυνάμεις να απομακρύνουν τον συνεργάτη της εφημερίδας και όταν συνειδητοποίησε ότι ο φωτογραφικός φακός μας συνέχιζε να παραμονεύει, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα Ξάνθης!

Συνεχής «συνεργασία» με ανθελληνικούς συλλόγους


Η συγκεκριμένη επίσκεψη του αμερικανικού κλιμακίου στην ελληνική Θράκη και οι συναντήσεις του κ. Κινγκ με μειονοτικούς κύκλους που απεργάζονται σενάρια συνδιοίκησης της περιοχής έρχονται να επαληθεύσουν το κορυφαίας εθνικής σημασίας έγγραφο της ΕΥΠ που αποκαλύπτει το σχέδιο «made in USA» αποσταθεροποίησης στη Θράκη και στη Μακεδονία.

(Ο Βοσκόπουλος του Ουράνιου Τόξου είχε καλέσει σε εξέγερση τους ψευτομακεδόνες από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος!! )



Άλλωστε, μεταξύ άλλων, στο έγγραφο της ΕΥΠ περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο καλούν προς ενημέρωση συγκεκριμένους παράγοντες και εκπροσώπους φορέων και ομάδων με πλούσια ανθελληνική δράση, όπως ο επικεφαλής του «Ουράνιου Τόξου» Παύλος Βοσκόπουλος, αλλά και ο γνωστός μειονοτικός δημοσιογράφος Αμπντουλαχίμ Ντεντέ, και μάλιστα τους…αναθέτουν και συγκεκριμένα καθήκοντα! Αυτή τη φορά βέβαια στην αμερικανική τους ατζέντα προσέθεσαν και τον μειονοτικό δικηγόρο που έχει σκοπό ζωής την αναγνώριση της μειονότητας ως «τουρκική» Χατζή Ιμπράμ.
ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ

Οι προσπάθειες των ΗΠΑ να ανακαλύψουν «εθνικές μειονότητες» στην Ελλάδα

Σημειώνεται ότι η πρακτική του επίσημου αμερικανικού κράτους να αναγνωρίζει δήθεν «εθνικές μειονότητες» που κατοικούν στην Ελλάδα είναι μακροχρόνια.
Συγκεκριμένα:

Εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κόσμο το 2007και το 2008 (παρομοίως και σχεδόν όλες τις προηγούμενες χρονιές):

«(Στην Ελλάδα τίθενται) περιορισμοί στην ικανότητα αυτοπροσδιορισμού των εθνικών μειονοτήτων και (υπάρχουν) δυσμενείς διακρίσεις και κοινωνικός αποκλεισμός σε βάρος εθνικών μειονοτήτων…»

Δήλωση του πρώην Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών Ντάνιελ Φρίντ σε συνέντευξη Τύπου στις 7 Απριλίου 2008:

«Η μακεδονική γλώσσα υπάρχει. Ο μακεδονικός λαός υφίσταται. Το θέμα της (μακεδονικής) εθνότητας, ξέρετε, είναι απλώς γεγονός σε σχέση με όσα μπορώ να διακρίνω».

Από δήλωση του Τόμας Κάντριμαν στον ελληνικό Τύπο, Νο2 της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, το 2006:

(…) η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης (…), η αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα».

Επίσημη κατάθεση της επικεφαλής της αποστολής των ΗΠΑ στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη, κυρίας Φελίς Γκάερ, 29 Σεπτεμβρίου 2005:

«Η κακή μεταχείριση εκ μέρους της Ελλάδας των εθνικών τουρκικών, αλβανικών και μακεδονικών μειονοτήτων της παραμένει λόγος ανησυχίας των ΗΠΑ…»

πηγή:Πρώτο Θέμα
αρ.φυλ.251
σελ.34-35

Ο Λεβέντης διηγείται την απόπειρα δολοφονίας του


Τα καθάρματα του παρακράτους αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Βασίλη Λεβέντη! Ο εβραίος Παπούλιας έχει 400 αστυνομικούς δια τον λογο οτι.. κινδυνεύει από ΈΛΛΗΝΕΣ! Καταλάβατε??? Φοβούνται οι ανθέλληνες μην τυχόν στα καλά καθούμενα ξυπνήσει το λιοντάρι ο Έλληνας και αρχίζει και παίρνει καφάλια! Δεν ειναι μονο ο Παπουλιας.
Και οι υπόλοιποι μασόνοι και εβραίοι που ασκούν εξουσία, δεν πέφτουν πίσω
Αυτός που πραγματικά θα έπρεπε να φρουρείται, είναι ο Βασίλης Λεβέντης με την διαφορα ότι αυτός όντως κινδυνεύει από τους δήθεν θιγέντες! Όχι τα κομματόσκυλα αλλα εσείς οι αγνοί πατριώτες της ΕΥΠ αν δεν γνωρίζατε τώρα γνωρίζετε και προσέξτε να μην του ξανασυμβεί "ατύχημα"...

Πηγή http://www.youtube.com/user/thisabre

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Τα κατάφεραν!

Έκαναν τον Έλληνα να χάσει την αξιοπρέπειά του, τον καταρράκωσαν οικονομικά μπάζοντας 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και έπεται συνέχεια. Τ’ ακούς Άφρα του Ιμπραήμ που σ’έβαλε ο Βούγιας στο υφυπουργείο για να εξαθλιώσεις ακόμα περισσότερο τον Έλληνα; Μόνο που στη Συρία ούτε από το Penthouse θα τα κονομούσες… ούτε από υφυπουργεία… άλλα θα κανες για να μην ψωμολυσσάς…

Κι ήλθε τώρα κι ο Λοβέρδος να μας πει ότι κόβει κουπόνια εκπτωτικά (κλικ εδώ) για τους ανέργους… Πρώτα μας εξαθλίωσαν, μας ποδοπάτησαν, μας ισοπέδωσαν, μας έβαλαν στη γωνία, μας εξίσωσαν με τον Τρίτο Κόσμο αφήνοντάς τον κάθε τυχάρπαστο να περάσει τα σύνορα, παίρνοντας τις δουλειές μας, μπάζοντας μέσα τα ταμεία που πληρώναμε χρόνια, ασφαλίζοντας τον κάθε Σομαλοαβγανό με το δικό μας υστέρημα, μετατρέποντας τα σπίτια μας σε φρούρια για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε, μετέτρεψαν την Ελλάδα μας σε Ισλαμαμπάντ και έχουν το θράσος να μας μιλούν και για κουπόνια της ντροπής….

Αφού πρώτα μας έκαναν κιμά το μυαλό με το επίδομα φτώχειας που είναι 200 και 300 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, μιλώντας εδώ κι ένα μήνα κάθε μέρα στα κανάλια, ποιος το παίρνει, ποιος δεν το παίρνει, κάθε μέρα άλλαζαν τα δεδομένα για τα ψίχουλά τους τα οποία θα δοθούν ανά εξάμηνο – τα μισά μετά τον Ιούνη- έκαναν τον Έλληνα να ντρέπεται που έχει αυτούς τους τυχάρπαστους να τον κυβερνούν και να του πετούν στη μούρη ένα ξεροκόμματο από τα δις που του έχουν κατακλέψει, να του αρπάζουν τη περηφάνια του, να τον καταντούν επαίτη στους άρπαγες του δημοσίου χρήματος, του χρήματος δηλαδή που του χρωστούν και το νέμονται κατά βούληση.

Σύντομα θα ανακοινώσουν και συσσίτια με προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες…κι ότι περισσέψει θα το πετούν σε εμάς… να μου το θυμηθείτε…

Το φτού σας ξεφτίλες δεν είναι ούτε για τα ψωροκουπόνια σας, ούτε για το επίδομα της ντροπής…

Είναι γιατί αφαιρέσατε από τους συμπατριώτες μου το δικαίωμα να περπατούν με το κεφάλι ψηλά ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ!

ΠΗΓΗ: HeLLeNiCReVeNgE


Μια πρόσφατη εικόνα του Ελληνικού Στρατού, που ενοχλεί πολλούς εξωγενείς παράγοντες και ανθελληνικά κέντρα. Ελλάδα και Ορθοδοξία!



















Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους!!!


Οι Τουρκαλάδες στην Δυτική Θράκη φτιάξανε κυβέρνηση με Πρόεδρο, έχουν σημαία και προπαγανδίζουν μέσω Ίντερνετ τις ιστορικές ανακρίβειες την ώρα που εμείς αναλωνόμαστε σε ανούσια τηλεοπτικά πάνελ για τους νεαρούς των Εξαρχείων κλπ.


“President: Hoca Salih EfendiArmy: Standing force of 29,170, largely infantry. Commander of the Armed Forces was Süleyman Askerî. As soon as independence was declared the government of the Republic of Gumuljina determined the borders of the country, put up the new flags on the official buildings, commissioned a national anthem, raised an army, published its own stamps and passports. It also prepared the budget of the new country.
A Jewish citizen, Samuel Karaso, was tasked by the government with establishing an official press agency and to publish a newspaper named Müstakil (Independence) in Turkish and French. The Ottoman Laws and Regulations were adopted without any change and the cases started to be heard by the Court of Western Thrace.


Bulgaria, after a brief period of control over the area following the Istanbul Convention, passed the sovereignty of Western Thrace to Greece at the end of the World War I, when Greece entered the war against the Central Powers. The republic was revived between 1919-1920 under French (occupied the region from Bulgarian in 1918) protectorate before Greece took over in June, 1920. The Muslim population of Western Thrace was excluded from the population exchange of the Treaty of Lausanne in 1923, and possesses a legal minority status in Greece.”

Πηγή

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ





πηγή

Δείτε τους κατσαπλιάδες του UCK(KLA), που το παίζουν οι βαρύμαγκες των Βαλκανίων...με χορηγούς ΗΠΑ και CIA


Έλληνες, σκεφτείτε οτι σε κάποιους σαν κι αυτούς που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έχετε δώσει δουλειά και μπορεί να είναι και γείτονές σας. Προσέξτε τις σιδερωμένες τους στολές...Made in USA!!!

ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ …ΒΟΥΛΗ!



Στην επίθεση φαίνεται πως πέρασε πλέον, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, με αποτέλεσμα να τρέψει σε άτακτη φυγή το Υπουργείο Πολιτισμού!

Αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι επίσημος φορέας του Κράτους, το «Εθνικό(?) Κέντρο Βιβλίου», είχε προτείνει για βράβευση το ‘ανεκδιήγητο’ βιβλίο του Γκουρογιάννη, που έβριζε τους Ελληνες πολεμιστές στην Κύπρο το 74, ως .. ‘πρεζάκια, βιαστές και εγκληματίες πολέμου’!!!

O Aνατολάκης δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε επίθεση με επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό κ. Γερουλάνο, ζητώντας του να απαντήσει αν αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο η χώρα μας βοηθάει την προπαγάνδα της Τουρκίας και των Σκοπίων. (Να θυμίσουμε ότι το βιβλίο παρουσιάζει και τον Ελληνικό Στρατό, να έχει κάνει ‘εθνοκάθαρση’ στην Μακεδονία το 1911!). Μετά από αυτό, το Υπουργείο ‘προτίμησε’ τελικά να βραβεύσει κάποιο άλλο βιβλίο, ενώ είχε το έργο του Γκουρογιάννη πρώτο στην λίστα υποψηφιοτήτων και το είχε προωθήσει με διάφορους τρόπους… Και όχι μόνο αυτό..!

Κανείς από το Υπουργείο δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στην Βουλή να απαντήσει στον Γιώργο Ανατολάκη! Ο Γερουλάνος δήλωσε κώλυμμα απουσίας στο εξωτερικό, αλλά και ούτε έστειλε την Υφυπουργό του να απαντήσει στην θέση του..!

πηγή

ΗΠΑ: Το Ισραήλ Δολοφόνησε Τον J.F.Kennedy…!

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που φωτίζει κάποιες πλευρές της θλιβερής δολοφονίας του J.F.Kennedy.

Πλέον είναι απολύτως βέβαιο ότι το Ισραήλ δολοφόνησε τον αμερικανό πρόεδρο για τους ακόλουθους λόγους:
1. Τύπωσε κρατικά χαρτονομίσματα και ήταν έτοιμος να αποδεσμευθή από την σκλαβιά της ιδιωτικής Τράπεζας Federal Reserve Bank, που ανήκει στους Διεθνείς Εβραιο-Σιωνιστές Τραπεζίτες.
2. Επιχείρησε να σταματήση το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ.
3. Επιχείρησε να σταματήση την αντι-Αμερικανική δράση του Εβραϊκού Λόμπυ των ΗΠΑ.






πηγη

"ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ! ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!


O διορισμός της ελληνίδας ηθοποιού-συγγραφέως-"αντιρατσίστριας" κυρίας Αφροδίτης Αλ-Σάλεχ ως "ειδικής συμβούλου" του γνωστού Υφυπουργού-Γλάστρα-Ζητώ συγγνώμη-ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Βούγια, αποδεικνύει αυτό που πολλοί "φασίστες" σαν εμένα λέγαμε πολύ καιρό τώρα: Οτι, δηλαδή, ο "αντιρατσισμός" είναι ένα πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα. Κυριολεκτικά.


Η κυρία Σάλεχ "πουλούσε" "αντιρατσισμό" σε διαδίκτυο και εφημερίδες και...έπιασε την καλή. Γωνιακό το μαγαζάκι της κυρίας Αφροδίτης! Αλήθεια, η κυρία Σάλεχ, έστειλε και αυτή βιογραφικό, σαν την άλλη "αντιρατσίστρια", την κυρία Δραγώνα, ή προσλήφθηκε από τον αποτυχημένο πολιτικάντη προϊστάμενό της βάσει συνέντευξης; Πάντως, πολύ γρήγορα θα έγινε η "συνέντευξη", τρεις μέρες μόλις μετά τον διορισμό του κ. Βούγια ως Υφυπουργού-Γλάστρα!


Πόσα μας κοστίζει συνολικά ο άνευ καθηκόντων κύριος Βούγιας και το τσίρκο του; Τα λέω αυτά, αφού υποτίθεται ότι διανύουμε φάση αυστηρού νοικόκυρέματος του Κράτους...


Βέβαια, ο διορισμός προσώπων σαν την κυρία Σάλεχ σε τέτοιες θέσεις, προφανώς υποδηλώνει σταδιακή αποδοχή των θέσεων των προαγωγών της αφρο-ασιατικής μουσουλμανικής (κυρίως) λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας που ήδη έχει πάρει τη μορφή εποικισμού, ελέω και της υπογεγραμμένης από τον GAP, ως Υπουργό Εξωτερικών, Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ...


Eν τέλει, λυπούμαι βαθιά που οι εκπρόσωποι της κυρίαρχης σήμερα αριστεροφιλελεύθερης ιδεολογίας αδυνατούν να κατανοήσουν πόσο δίκιο είχε ο κορυφαίος έλληνας πολιτικός φιλόσοφος Παναγιώτης Κονδύλης, εκπρόσωπος μιας άλλης Αριστεράς, όταν έθετε το θέμα της σύγχρονης συζήτησης περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" σε μία άλλη διάσταση (εδώ).


Υ.Γ. (ως συνέχεια απάντησής μου σε σχόλιο αναγνώστη): Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία προσπάθεια εποικισμού, σχεδόν, της Ελλάδας από το τουρκικό κράτος (τα "βαθύ" και "ρηχό" είναι κουραφέξαλα) με πακιστανούς, αφγανούς, ιρακινούς, μπαγκλαντεσιανούς μουσουλμάνους. Ας προστεθούν και οι Σομαλοί, επίσης μουσουλμάνοι στην ολότητά τους, και το γλυκό δένει. Οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ είναι αφομοιώσιμοι και δεν είναι τυχαίο που οι ενταγμένοι μετανάστες (Αλβανοί, Πολωνοί, κ.ά.) δεν τους θέλουν με τίποτα.

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι οι "αντιρατσιστές" δεν ασχολούνται με τους ενταγμένους. Ασχολούνται μόνο με τους μουσουλμάνους Αφρο-ασιάτες, επειδή ακριβώς αυτοί υπηρετούν την ιδεοληψία τους περί πολυπολιτισμικότητας, επειδή αυτοί φτιάχνουν γκέτο. Ας προστεθούν εδώ ως αίτια ο φυσικός κοινωνικοπολιτικός συντηρητισμός των Αλβανών και η θέλησή τους να ενταχθούν απόλυτα στην ελληνική κοινωνία, δύο πράγματα που διώχνουν μακριά τους "αντιρατσιστές".

Το αν τα γκέτο υποβαθμίζουν τη ζωή φτωχών ελλήνων πολιτών σε ήδη υποβαθμισμένες συνοικίες, αλλά και ενταγμένων μεταναστών, το αν κερδίζουν από την ενοικίαση "με το κεφάλι" ιδιοκτήτες ακινήτων που διαμένουν σε ευπορότερες περιοχές, αυτά ουδόλως συγκρινούν τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές". Το λένε καθαρά, είναι μία οδυνηρή διαδικασία που πρέπει να την περάσουμε ως κοινωνία προκειμένου να φτάσουμε στο "υπέρτατο αγαθό" της "πολυπολιτισμικότητας", για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Κάτι σαν καθαρτική δοκιμασία, δηλαδή!

Είδα πρόσφατα μία εκπομπή στη ΝΕΤ με την γνωστή "αντιρατσίστρια" δημοσιογράφο-κριτικό κινηματογράφου Μαρία Κατσουνάκη (αρθρογραφεί στην αλαφούζειο "Καθημερινή", και αυτή...) και υποστηριζόταν ανοιχτά αυτή η μεσσιανική αντίληψη.Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον υπεραισιόδοξο δογματικό ντετερμινισμό των Ερυθρών Χμερ της Καμπότζης είναι απλά συμπτωματική:

Και εκεί ο υφιστάμενος ιστός στην κοινωνία της Καμπότζης έπρεπε να καταστραφεί πλήρως, ειδικά οι αστοί, αλλά και οι πόλεις, προκειμένου να προχωρήσει ο λαός προς το αναπόφευκτο λαμπρό μέλλον. Οι σωροί των κρανίων από την τραγωδία του 1975-79 (21% του πληθυσμού της Καμπότζης νεκροί στην υπηρεσία της βεβαιότητας του λαμπρού μέλλοντος) φανερώνουν τα όρια της ιδεοληψίας.

Y.Γ. 2: Αφότου είχα αναρτήσει το παραπάνω κείμενο, το Antinews αναδημοσίευσε κάποιες "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες της κυρίας Ειδικής Συμβούλου Βούγια και παντός Ταλιμπανιστάν Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, δημοσιευμένες στο έγκριτο περιοδικό Penthouse (δείτε επίσης εδώ). Ηταν τότε που το κορίτσι προσπαθούσε να φτιάξει καριέρα με πιο "διαχρονικούς" τρόπους σε σχέση με τον "αντιρατσισμό". Μπορείτε να τις δείτε, για να έχετε και μία οπτική εμπειρία της κυρίας Ειδικής Συμβούλου.

Και για να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κυρίας και του κυρίου Βούγια (μήπως και του μεταμοδέρνου κυρίου GAP που τον διόρισε;). Διαβάστε επίσης τα σχόλια στο δημοσίευμα του Antinews, είναι απολαυστικά. Λέτε να ζηλέψουν και να μας βγουν σε ανάλογες φωτογραφήσεις η κυρία Θάλεια Δραγώνα, η κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ και η κυρία Μαρίνα Βήχου; Και ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας να εκθέσει την κορμάρα του στον φακό για το γυναικείο και το gay κοινό; Γιορτές έρχονται, ένα "αντιρατσιστικό λεύκωμα" θα πουλήσει.

Προτείνω τα έσοδα από την πώλησή του να διατεθούν για τους σκοπούς της Ταλιμπανικής Κοινότητας Αθηνών και Περιχώρων.Τουλάχιστον, όμως, είμαι ευτυχής που ο κύριος Βούγιας έβγαλε την κυρία Αλ Σάλεχ από τον βόρβορο της αμαρτίας, βρίσκοντάς της μία τίμια δουλειά. Νά' ναι καλά ο άνθρωπος που το σκέφτηκε το κορίτσι. Μόνο που και αυτή η καημένη, γιατί το έκρυβε ενάμισυ μήνα από τους αναγνώστες του ιστολογίου της; Δεν είναι η δουλειά ντροπή κοπέλλα μου, ακόμα και αν είναι αργομισθία...

ΠΗΓΗ: α-εργώδες


Η ελληνική γλώσσα θα διδάσκεται στο Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης! Θάλειαααα!


Την Ελλάδα ως θεμέλιο του δυτικού Πολιτισμού και τον Αριστοτέλη ως πατέρα και πρόδρομο της ευρωπαϊκής φιλοσοφίας και επιστήμης αλλά και ως παιδαγωγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξήρε στην ομιλία της η υφυπουργός Άμυνας της Ουγγαρίας, Αγκνες Βαντάι, εγκαινιάζοντας στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Βουδαπέστης, τη Σχολή Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας. Στη Σχολή αυτή, της οποίας οι....

συνέχεια
εδώ

πηγή:
Greekalert

Θέλουν την Ελληνική Θεσσαλονίκη «πολυεθνική» και δεν το κρύβουν!

Πριν από λίγα χρόνια, ένας υπουργός της κυβερνήσεως είχε δηλώσει ότι η Θεσσαλονίκη πρόκειται να γίνει μία μεγαλούπολη των τριών εκατομμυρίων και πρωτεύουσα των Βαλκανίων! Είχαμε γράψει τότε στην «Χρυσή Αυγή» ότι πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό, όταν το πρώτο εθνικό πρόβλημα της χώρας μας είναι το δημογραφικό; Εκτός εάν θέλουν, επιδιώκουν και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μία πολυεθνική τερατούπολη μέσα στην ίδια την καρδιά του Ελληνισμού.


Οι Αλβανοί έδιωξαν τους Έλληνες και οι Πακιστανοί τους Αλβανούς



Ένας φίλος γράφει....

Αθηναίε και φίλοι εδώ μέσα,


ας το καταλάβουμε πια καλά. Η λαθρομετανάστευση φταίει που δεν έχουν δουλειά τα νέα παιδιά γιατί προσφέρονται με μεροκάματα της ξεφτίλας.

Έχω παιδιά στο περιβάλλον μου όχι επιστήμονες, αλλά διπλωματούχους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και άλλες τεχνικές ειδικότητες και κυνηγάνε το μεροκάματο με το τουφέκι, επειδή τις δουλειές τις παίρνουν εταιρείες που έχουν προσωπικό ανιδείκευτο όλους ξένους χωρίς διπλώματα.

Τους παίρνουν από το πουθενά, τους εκμεταλλεύονται για κομμάτι ψωμί, αυτούς δεν τους νοιάζει γιατί μένουν πολλοί μαζί σε τρώγλες και με αυτό τον τρόπο τα Ελληνόπουλα δεν έχουν δουλειά.

Αλλά και νομιμοποιημένοι αλλοδαποί, κυρίως Αλβανοί, έχουν πληγεί από αυτή την τεχνητή ανεργία. Έχω γνωστό μου φύλακα νεκροταφείου Αθηνών και μας έλεγε, ότι οι εργολάβοι κηδειών είχαν Αλβανούς για να σκάβουν τάφους. Τους απασχολούσαν, επίσης, και ως τεχνίτες κατασκευής φερέτρων οι ανάλογοι εργολάβοι και οι μαρμαροτεχνίτες τάφων, ως βοηθούς. Μας έλεγε ο γνωστός μας φύλακας, ότι τα τελευταία χρόνια όλοι απέλυσαν όλους τους Αλβανούς και προσέλαβαν Πακιστανούς και άλλους Ασιάτες που τους έχουν ανασφάλιστους και με πολύ χαμηλούς μισθούς. Προσέξτε στο δρόμο αν τύχει και συναντήσετε κάποιο φορτηγάκι που η επωνυμία του συνήθως αναγράφει κάτω από το όνομα τη δραστηριότητα της επιχείρησης. Αν πρόκειται για ό,τιδήποτε σχετίζεται με κηδείες, προσέξτε στη θέση του συνοδηγού και θα δείτε να κάθεται Πακιστανός.

Θα σας πω και κάτι μακάβριο:

Κάποιοι εργολάβοι κατασκευής φερέτρων, έχουν τους Πακιστανούς υπαλλήλους και κοιμούνται ανάμεσα στα φέρετρα!!!!!Ίσως σε κάποιο ράντζο που στήνεται το βράδυ και μαζεύεται το πρωΐ;

Αυτά πρέπει να σταματήσουν επιτέλους.

Να συστηματοποιηθούν οι απελάσεις, να γίνονται αυθημερόν όπως στην Ευρώπη, να μείνουν μόνο όσοι πραγματικά χρειάζονται για να μπορούν τα Ελληνόπουλα να βρίσκουν δουλειά.

Αν δεν έχουν δουλειά οι νέοι μας δυσκολεύονται να αποφασίσουν για γάμο. Συνήθως διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις γιατί δεν υπάρχει σταθερή εργασία. Αυτό έχει σαν αντίκτυπο την υπογεννητικότητα.

Αν βάλουμε τώρα όλους τους λαθραίους που αναπαράγονται σαν κουνέλια κι ας μην έχουν καλοπληρωμένη δουλειά, έχουν συνηθίσει σαν ζουν σε συνθήκες αθλιότητος, τότε το μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα διαγράφεται δυσοίωνο.

Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε σύντομα φίλοι μου. η υπόθεση αφορά όλους τους Έλληνες σε όποια πολιτική παράταξη κι αν ανήκουν.

Σχόλιο:
Γρήγορα θα έρθουν άλλοι λαθρομετανάστες με φθηνότερα
μεροκάματα
και θα διώξουν τους Πακιστανούς.
Οι Έλληνες άνεργοι θα ζούν με τα κουπόνια του Λοβέρδου.

Αθηναίος