Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ», ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΙ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»;



Κάθε χρόνο, όλα τα τελευταία χρόνια, συνηθιζότανε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, να γίνονται μεγάλα επεισόδια από τους… κοινωνικούς αγωνιστές (αναρχο-αριστεριστές).


Μάλιστα, μεγάλης έκτασης επεισόδια συνέβαιναν και όταν η οικονομική και κοινωνική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήταν σκληρή και δεν έδινε νομιμοποιητική βάση σε… «ξεσπάσματα λαϊκής αγανάκτησης», όπως τα παρουσίαζαν οι οργανωτές και εκτελεστές τους, καθώς και τα «παπαγαλάκια» τους των ΜΜΕ.


Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή. Παρόλα αυτά συνέβαιναν. Χθες, έσπασε η… παράδοση! Δεν άνοιξε μύτη!


Δεν έγιναν δε ούτε τα… προκαταρκτικά, ώστε να πούμε ότι υπήρχε πρόθεση να γίνουν επεισόδια, αλλά επενέβη εγκαίρως η Αστυνομία και τα πρόλαβε. Ρωτάμε, λοιπόν: τώρα που είναι περισσότερο παρά ποτέ ώριμες οι συνθήκες για… επαναστατικές διεργασίες, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»;


Απάντηση: οι μαρξιστές ψευτοεπαναστάτες και λοιποί αναρχο-υπάλληλοι είναι επαγγελματίες παρακρατικοί (επί χρήμασι) και ως καλοί και πιστοί υπάλληλοι υπακούουν πάντα και χωρίς αντιρρήσεις στις διαταγές των αφεντικών τους!