Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ 4 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ANARXOARISTERO PARAKRATOS ΠΟΥ ΞΕΦΩΝΙΖΕ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΑΣ ΚΑΟΥΝΕ!



ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝΕ φωνάζανε τὰ πλουσίοπαιδα ποὺ ἀπὸ τὸ μπλόκο τοὺς βγήκανε οἱ φονιάδες

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ οὐρλιάζανε οἱ τροτσκιστὲς
ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ φωνάζανε οἱ πλουτοκράτες
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙΣ οὐρλιάζανε οἱ μεγαλοιδιοκτῆτες

ἤθελαν καὶ θέλουν νὰ σκοτώσουν αὐτοὺς ποὺ λένε μικροαστοὺς ποὺ δὲν εἶναι ἄλλοι απὸ τὴν ἴδια τὴν λαϊκή τάξη

καὶ μετά δὲν ἄφηναν τοὺς πυροσβέστες νὰ φτάσουν ....καὶ μετά πετούσανε πέτρες στοὺς πυροσβέστες πῶς τὴν ἔλεγε τὴν μαλακία ὁ Ἰωαννίδης;"Τους είχα δει να γελάνε οι μπάτσοι
κι απτην Ομόνοια να πετάν δακρυγόνα στο πυροσβεστικό" τῶρα τὶ ψέμα θὰ γράψει;


καὶ μετά ἀνάμεσα τοὺς καὶ πολλοί διάσημοι αριστεριστές μέναν ἐκεί γιατί λέει τοὺς ἔλεγαν ψέματα, κανένας δὲν πέθανε καὶ ὀυρλιάζανε ΠΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

ΟΡΓΗ γιὰ αὐτὰ τὰ κτήνη τῶν 8.700 ευρώ ποὺ ὄλη τὴν μέρα μπαφιάζουνε, μὲ τοὺς πλούσιους μπαμπάδες, ποὺ δὲν ἔχουν δουλέψει ποτέ στὴν ζωή τοὺς

τὸ ἀρρωστημένο μῖσος ποὺ ἔδειξαν στοὺς 3 ἤταν γιατὶ αὐτοὶ οἱ 3 εἶναι λαϊκή τάξη γιατί αὐτοὶ εἶναι ἐργαζόμενοι γιατὶ ζούνε στὴν φτώχεια. τοὺς ἐξοργίζει, τοὺς τρελαίνει ἡ πραγματικότητα ὄτι εμείς ἤμαστε αὐτοὶ ποὺ ἔχουμε μεγαλώσει στὴν ἀνέχεια ποὺ ξέρουμε τί σημαίνει καπιταλισμός..Δὲν τὴν ἀντέχουν αὺτὴν τὴν ἀλήθεια





ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 150 ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ --->>>



Όταν η οργή ξεχειλίσει θα τους πάρει όλους η μπάλα... Όχι μόνο το ίδιο το καθεστώς αλλά και τους εκφραστές του και τα τσιράκια του που σαν αρκούδες χορεύουν στο ρυθμό που τους βαράει το ντέφι η εξουσία των νενέκων και των διεφθαρμένων.

Το in.gr του συγκροτήματος (που οι εφημερίδες του άλλαξαν όνομα μετά την κατοχή με δικαστική απόφαση για να κυκλοφορήσουν ξανά επειδή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς*) βλέπουν συγκέντρωση 150 Αιγυπτίων στην Αθήνα:

Συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από την αιγυπτιακή πρεσβεία στη Βασιλίσσης Σοφίας από την αιγυπτιακή κοινότητα της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα ενάντια στο καθεστώς Μουμπάρακ, εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους Αιγύπτιους που συμμετέχουν στη σημερινή πορεία του ενός εκατομμυρίου στο Κάιρο. Λόγω της συγκέντρωσης παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών.

Αλλά... βλέπουν τους 150 Αιγυπτίους στην Βασιλίσσης Σοφίας και ΕΚΡΥΨΑΝ με άνωθεν εντολή, τους 10.000 Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί στον ίδιο δρόμο το προηγούμενο Σαββάτο... Αυτή είναι η δημοσιογραφία του καθεστώτος. Άδικη, κατευθυνόμενη, αργυρόνητη, ξεφτιλισμένη... Και είναι οι "υπηρετούντες" αυτήν, το ίδιο ένοχοι με την μεγάλη Συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα. Από το ίδιο τσουκάλι τρώνε άπαντες!


* Πρόκειται για τις εφημερίδες "Ελεύθερο Βήμα" και "Αθηναϊκά Νέα" που καταδικάστηκαν από δικαστήριο δοσιλόγων για συνεργασία με τον κατακτητή και για να ξανακυκλοφορήσουν μετά την απελευθέρωση μετέτρεψαν τις ονομασίες τους σε "το Βήμα" και "τα Νέα"... διακριτικούς τίτλους που χρησιμοποιούν εως και σήμερα...

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΗΣΗΣ ΤΗΣ


ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ -->>>>


Έγινε εμφανές επιτέλους, λίγες μέρες μετά το τέλος των “διαπραγματεύσεων”, το σχέδιο στο οποίο συνεργάστηκαν η κυβέρνηση, η δεξιά και η αριστερά στο θέμα της Νομικής Αθηνών… Σε νεοφιλελεύθερο συνέδριο που διεξήχθη στην Ουάσινγκτον το 1993, ο οικονομολόγος Τζόν Γουίλιαμσον είχε δηλώσει: “Πρέπει να τεθεί το ερώτημα αν είναι λογική η σκέψη να προκληθεί εσκεμμένα μία κρίση ώστε να παραμεριστούν τα πολιτικά εμπόδια για τις μεταρρυθμίσεις”.

Οι επιρροές αυτού του σχεδίου μπορούν να χαρακτηριστούν προφανείς και έρχονται απευθείας από το Δόγμα του Σοκ της νεοφιλελεύθερης Οικονομικής Σχολής του Σικάγου, που είχε ως πρωτεργάτη τον Μίλτον Φρίντμαν, στενό φίλο και συνεργάτη του Σόρος και του Κίσινγκερ. Σύμφωνα με αυτό το δόγμα μια κρίση είτε αληθινή είτε επίπλαστη μπορεί να χρησιμεύει ως ένα παράθυρο ευκαιρίας προκειμένου να προωθηθούν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και οι ιδιωτικοποιήσεις.

Σε νεοφιλελεύθερο συνέδριο που διεξήχθη στην Ουάσινγκτον το 1993, ο οικονομολόγος Τζόν Γουίλιαμσον είχε δηλώσει: “Πρέπει να τεθεί το ερώτημα αν είναι λογική η σκέψη να προκληθεί εσκεμμένα μία κρίση ώστε να παραμεριστούν τα πολιτικά εμπόδια για τις μεταρρυθμίσεις”. Σε συνέντευξη που έδωσε, λοιπόν, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, έδωσε το έναυσμα για να περάσει η αστυνόμευση στα χέρια ιδιωτικών εταιριών. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι θα αφαιρεθεί η δυνατότητα διαχείρισης του ασύλου από την πρυτανεία και η ασφάλεια των ιδρυμάτων θα ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρίες security, οι οποίες θα ελέγχουν αυστηρά την είσοδο όλων των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Επιτυχημένο λοιπόν το θέατρο που έδωσαν από κοινού ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α προκειμένου να δοθεί η ασφάλεια σε ιδιωτικά χέρια. Το αστείο φυσικά της υπόθεσης είναι ότι ο κομπάρσος, σε αυτή την υπόθεση, που λέγεται Ελληνική Αστυνομία ουσιαστικά εργάζεται για την αυτοκατάργηση της, δουλεύοντας για μια νεοφιλελεύθερη, αντεθνική κυβέρνηση που σκοπό της έχει να παραδώσει το παν στα χέρια πολυεθνικών εταιριών.

πηγη

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ


ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΤΗΝ...ΑΓΝΟΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.!

Νά, γιατί γίνεται ο "πολεμος" μεταξύ Φαρμακοποιών--Κυβέρνησης...


Οργανωμένο σχέδιο καταγγέλει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος, γιά είσοδο Ισραηλινής αλυσίδας φαρμακείων στην Ελλάδα.

Τη σύμβαση όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" υπέγραψε ο Πρωθυπουγός Γ.Παπανδρέου, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών --πριν παραδώσει στον Δρούτσα-- και τελεί εν... αγνοία του Λοβέρδου.!!!

Μάλιστα την υλοποίηση της συμφωνίας έχει αναλάβει πρόσωπο που κινείται στο πολύ "στενό" περιβάλον του Πρωθυπουργού...

Φυσικά θα εγκατασταθούν σε περιοχές "φιλέτα", γύρω απο Νοσοκομεία, Παραρτήματα ΙΚΑ, Κέντρα Υγείας κ.τ.λ...

Νά, γιατί "κόπτεται" η Κυβέρνηση για να ...ανοίξει το επάγγελμα του Φαρμακοποιού...!
http://politikosafari.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html
eglimatikotita