Χρήστες OnLine

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πέμπτη από το Βήμα:«Ξέρουμε τα πρόσωπα των εμπρηστών της Μarfin!» Παρασκευή: Το Βήμα βάζει λουκέτο


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Στην εξέταση 90 βίντεο από κάμερες της ΕΛ.ΑΣ. και καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προχώρησε τελικώς το Τμήμα Μεθοδικοτήτων και Φωτογραφικού προκειμένου να ανακαλυφθούν οι δράστες του εμπρησμού του υποκαταστήματος της Μarfin στις 5 Μαΐου 2010 που κόστισε τη ζωή σε τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους.

Οπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, «είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αρμοδίου τμήματος που έγινε μια τόσο ενδελεχής έρευνα για την ανάλυση οπτικού υλικού από μια εγκληματική ενέργεια. Εχουμε προχωρήσει σε σχετικές αναλύσεις και από ένοπλες επιθέσεις ή τρομοκρατικές ενέργειες ακολουθώντας μέσω καμερών τις κινήσεις των υπόπτων πριν ή μετά την επίθεση. Η έρευνα όμως στη Μarfin ήταν ιδιαίτερα σύνθετη και αναλυτική».

Οπως συμπλήρωσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που παρακολουθούν τις σχετικές έρευνες, «με αυτή την ανάλυση κατορθώσαμε να εντοπίσουμε τους υπόπτους σε χρόνο πριν και μετά τον εμπρησμό όπου δεν υπάρχει εκμεταλλεύσιμο οπτικό υλικό. Κριτήριο ήταν τα ρούχα που φορούσαν και οι κινήσεις τους σε όλη τη διάρκεια της πορείας του μπλοκ των αντιεξουσιαστών εκείνη την ημέρα. Εχουμε αναγνωρίσει πρόσωπα, υπάρχει όμως το πρόβλημα της πλήρους τεκμηρίωσης»
tovima

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το Βήμα» διακόπτει την έντυπη έκδοσή του ανταποκρινόμενο στο φανερό αίτημα των αναγνωστών του" αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι στην πρώτη γραμμή της έντυπης ενημέρωσης θα παραμείνει "Το Βήμα της Κυριακής".
πηγή

Οι Έλληνες αντιστέκονται – Δυναμική συγκέντρωση και πορεία των κατοίκων της πλατείας Βάθη




Παρόντες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, κάτοικοι μίας εκ των πλέον υποβαθμισμένων περιοχών της πρωτεύουσας, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας. Η άλλοτε όμορφη πλατεία Βάθη, που σήμερα έχει κατακλυστεί από χιλιάδες αλλοδαπούς και όπου μέρα-μεσημέρι ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, απέκτησε και πάλι ελληνικό χρώμα.


Η σπίθα που άναψε στην πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελεήμονα έγινα φλόγα και μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Χθες στην πλατεία Βικτωρίας, σήμερα στην πλατεία Βάθη, αύριο στην πλατεία Ομονοίας. Ο αγώνας των Ελλήνων για μία Αθήνα Ελληνική συνεχίζεται


Στην εκδήλωση συμμετείχε και κλιμάκιο εκπροσώπων της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”. Χαιρετισμό απηύθυνε ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού στις πρόσφατες εκλογές. Παρέστησαν επίσης ο Ιατρός-Διευθυντής Ψ.Ν.Α. κ. Παρασχάκης και εκ μέρους των καταστηματαρχών της περιοχής οι κυρίες Δημοπούλου και Μπάρου.




Αξίζει να σημειωθεί η ασφυκτική αστυνομική παρουσία στην περιοχή. Πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ είχαν αποκλείσει τον χώρο της ειρηνικής συγκέντρωσης των κατοίκων, ενώ μία εβδομάδα πριν, όταν οι λαθρομετανάστες κατέστρεφαν το κτίριο του δημαρχείου, η αστυνομία απλά τους παρακολουθούσε εξ αποστάσεως.


Με τη λήξη της συγκέντρωσης η αστυνομία φυσικά αποχώρησε από την πλατεία Βάθη για να συνεχιστεί σε κανονικούς ρυθμούς η εγκληματική δράση των αλλοδαπών και το εμπόριο ναρκωτικών.