Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ . Παλικάρι απο τα λίγα. Ξεφτίλισε ανθέλληνες και ξεπουλημένους πολιτικούς!

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας καλλιτέχνης που μας έχει συνηθίσει να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Αυτό έκανε και την Πέμπτη (17.03) όταν δήλωσε ότι είναι "φασίστας" και δεν το κρύβει, αλλά με την έννοια που εκείνος ορίζει...



Μιλώντας στο Mad και τον Θέμη Γεωργαντά ο γνωστός τραγουδιστής εναντιώθηκε σε όσους δε νοιάζονται την Ελλάδα.

Για ακόμα μία φορά όμως μίλησε με τον γνωστό καυστικό τρόπο: «όταν λες εσύ είμαι πατριώτης, σου λένε είσαι φασίστας. Ναι ρε! Είμαι φασίστας άμα είμαι πατριώτης. Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Εσύ που είσαι άπατρις τι είσαι; Το μέγιστο τίποτα;». 
 
«Ο πόλεμος που έγινε εναντίον μου ήταν αδυσώπητος! Λάσπη... Για μένα η δυσφήμηση είναι δυσφήμηση»,τόνισε ο Νότης στη συνέντευξη του.
Παράλληλα, ο Νότης ανέφερε ότι του έχει γίνει πρόταση να μπει στην πολιτική σκηνή αλλά εκείνος δεν πρόκειται να το κάνει για κανέναν απολύτως λόγο. «Σε μια σκηνή όπου παίζεται το θέατρο του παραλόγου θα παραλογιστείς», πρόσθεσε και χαρακτήρισε τους πολιτικούς «πολιτικάντηδες που υποθήκευσαν την Ελλάδα και πούλησαν την πατρίδα μας». 

Γι' αυτό τον λόγο κάλεσε τον λαό να τους διώξει... ''Ο κόσμος πρέπει να διώξει όσους τον ξεγελούν και έχουν πιάσει τις θέσεις και να έρθουν οι νέοι άνθρωποι... πρέπει να βρούμε τους καλούς μας, τους επιστήμονες, τους φιλοσόφους μας'' πρόσθεσε αποζητώντας μία νέα πλατωνική πολιτεία. 

Μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ζητώντας την άμεση αλλαγή της οικονομικής πολιτικής.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του

Πάγκαλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Πληρώνουν Αλβανούς για να μου επιτίθενται"


Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τη Δευτέρα 21/3.

Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος τη Δευτέρα 21/03. Ως ηθικό αυτουργό τυχόν δολοφονικής επίθεσης εναντίον του αναφέρει τον Α. Τσίπρα (Vid)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει Αλβανούς για να του επιτίθενται προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας θα ευθύνεται για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως δε θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε επιθυμεί. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους και σημείωσε πως μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδοθεί μάχη για τη Δημοκρατία.

Τέλος ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ως πολιτική στρατηγική το μπάχαλο. 


Πάγκαλος  υπεύθυνος ο Τσίπρας για πιθανή... by fotnak


πηγη

Το μανιφέστο του υπουργού "επαναστάτη"



Το Crimes on air σας αποκαλύπτει τα λόγια δια στόματος Παπουτσή: "Εδώ Πολυτεχνείο ... εδώ Πολυτεχνείο σας ομιλεί ο σημερινός  υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ως παλιός ... συναγωνιστής σας καλεί να παραδώσετε τα όπλα σας". Αυτό ήταν το κάλεσμα που έκανε από την βουλή ο κ. Παπουτσής με αφορμή συζήτηση, για τις τελευταίες συλλήψεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας. Ο υπουργός θυμήθηκε την "γενεσιουργό αιτία" και ως υπουργός ενός διεφθαρμένου και άδικου κράτους, έδειξε ... κατανόηση. 
 
Διαβάστε τι είπε αλλά να είσαστε καθιστοί ...   
 
"Θα τους έλεγα -είπε ο κ. Παπουτσής- να αφοπλιστούν. Να αφήσουν τα όπλα. Να αφήσουν τη βία. Γιατί η ζωή είναι δική τους. Η ελπίδα είναι μπροστά. Μπορούν να κερδίσουν τη ζωή μέσα από τη συνολική προσπάθεια. Μέσα από τις ατομικές δεξιότητες του καθένα. Μπορούν με την αγάπη και τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς τους να κερδίσουν ένα καλύτερο μέλλον. 
 
Και η κοινωνία, η πολιτεία, είναι εδώ ακριβώς για να βοηθήσει εκείνους , όπως είναι εδώ για να βοηθήσει ολόκληρη την ελληνική νεολαία.
Όσους έχουν στην κατοχή τους όπλα προετοιμαζόμενοι για την «επανάσταση», θέλω να τους καλέσω ευθέως να αφήσουν τα όπλα και τα εκρηκτικά
 
Να βασισθούν στη δύναμη των ιδεών και στις αξίες του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Να γνωρίσουν την αξία του οργανωμένου πολιτικού αγώνα, που μπορεί να εκφράσει κοινωνικές δυνάμεις και να δώσει ώθηση στην κοινωνία. 
 
Τους καλώ να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα που νομοτελειακά τους οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα, τους οδηγεί στη διασύνδεση και στην εξάρτηση από το οργανωμένο έγκλημα και τελικά στην απομόνωση και την καταδίκη της κοινωνίας".