Χρήστες OnLine

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Συγκέντρωση εκατοντάδων Ελλήνων για τις 4 αδικοχαμένες ψυχές

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.



Περισσότεροι απο 1000 Έλληνες, Εθνικιστές και πατριώτες όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και τίμησαν έμπρακτα τις τέσσερις αθώες ψυχές που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις μολότωφ του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους την περασμένη Τετάρτη.

Mε ένα κάλεσμα μόλις 2 ημερών που διαδόθηκε ως επί το πλείστον από ιστοσελίδες, εκατοντάδες συμπατριώτες μας χωρίς λάβαρα οργανώσεων ή φορέων, χωρίς πολιτικές διαφορές, παρά μόνο κρατώντας ελληνικές σημαίες και κεριά γέμισαν από νωρίς ασφυκτικά τον χώρο μπροστά από τον τόπο της τραγωδίας και στις δύο πλευρές της οδού Σταδίου. Μετά από μία σύντομη ομιλία των εκπροσώπων της Επιτροπή Εθνικής Μνήμης που εξέφρασαν την οργή όλων των παρευρισκομένων, άναψαν εκατοντάδες κεριά από τους συγκεντρωμένους πατριώτες ενώ στην πρώτη γραμμή φώτιζαν τέσσερις δάδες συμβολίζοντας τις τέσσερις ψυχές που τόσο άδικα χάθηκαν.



Στη συνέχεια εκατονάδες στόματα έψαλαν γεμάτα συγκίνηση τον Εθνικό Ύμνο ενώ η ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» αντήχησε στους γύρω δρόμους δίνοντας τέλος στη σεμνή τελετή. Ακολούθησε δυναμική πορεία προς την Ομόνοια με συνθήματα όπως «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει», «Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει» και «Αλήτες προδότες πολιτικοί» να δίνουν ιδιαίτερο παλμό και να αντηχούν απ’ άκρη σ’ άκρη στο κέντρο της Αθήνας.

Κάμερες απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφοι ήταν παρόντες. Τίποτα όμως από αυτά που έλαβαν χώρα το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας δεν πρόκειται να δείτε στα κανάλια της διαπλοκής απλούστατα γιατί η διαμαρτυρία των «ακραίων» Εθνικιστών με τις ελληνικές σημαίες και τις δάδες σίγουρα δεν θα έκανε καλό στην εικόνα που θέλουν να περάσουν για εμάς… Σήμερα δόθηκε ένα μήνυμα σε παρακρατικούς δολοφόνους και σε όσους τους καλύπτουν: Οι Έλληνες στην Αντεπίθεση!