Χρήστες OnLine

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

"Κατά κύματα εισβάλλουν στην Ήπειρο οι λαθρομετανάστες από την Αλβανία!"


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ



"Σε σταυροδρόμι όπου ανθεί κάθε παράνομη δραστηριότητα, έχει μετατραπεί η ελληνοαλβανική μεθόριος.

Κυκλώματα και σπείρες, όπου συνήθως μετέχουν Έλληνες και Αλβανοί προσπαθούν να αποφύγουν τους αστυνομικούς ελέγχους και να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας μας, λαθρομετανάστες, ναρκωτικά και όπλα.

Τα σύνορά μας με την Αλβανία είναι στην κυριολεξία «ξέφραγο αμπέλι» και όποιος θέλει έρχεται ανεμπόδιστα.

57 συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν χθες,σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.Τασημαντικότερα περιστατικά σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο:

-Στις 12.00΄ χθες,στo 1ο χλμ. Ε.Ο Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Άρτας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που είχε κλέψει πρωινές ώρες της ιδίας από ημεδαπό στα Ιωάννινα, πέντε (5) λαθρομετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής.Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών Άρτας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

-Λίγη ώρα αργότερα,στo Ασπροκλήσσι Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών συνέλαβαν μία αλλοδαπή γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό ιδιοκτησίας της τρεις λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό τον Πύργο Ηλείας έναντι χρηματικής αμοιβής.Επίσης, συνελήφθη ένας αλλοδαπός γιατί οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτ/το ιδιοκτησίας παραπάνω δράστιδας λειτουργούσε ως προπομπός της λαθρομεταφοράς.Οι δράστες και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν , θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών που διενεργεί την προανάκριση."

http://epirusgate.blogspot.com/

Μεγάλη η συμμετοχή των Ελλήνων στην χθεσινή συγκέντρωση κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη!



Μπράβο στους Έλληνες που αγνόησαν την τρομοκρατία των χρήσιμων ηλιθίων και κουρδισμένων κατσαπλιάδων από τα ξένα κέντρα. Ο παλμός της Ελλάδας "χτυπούσε" κάτω από το άγαλμα του Αρχιστράτηγου!!!Έντονη η παρουσία νεολαίας!!!

Ένα βουλευτής βρίσκεται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Ποιος είναι;Άδωνις

πηγη

Για την πορεία του εθνικού αγώνα



Η συγκέντρωση και ορισμένα πρώτα συμπεράσματα

Κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός του παρακράτους και της παραπληροφόρησης για να ματαιώσει την μαζική αντίδραση του λαού της Αθήνας στα σχέδια εθνοκάθαρσης κατά των Ελλήνων.

Οι καραγκιόζηδες μαζί με την αλβανική νεολαία κατέλαβαν την Πρυτανεία.
Ο Επιχορηγούμενος ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Ομόνοια. Τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις της Χούντας ,διέδιδαν ειδήσεις για επεισόδια, και συκοφαντούσαν τους δημοκρατικούς πολίτες σαν ακροδεξιούς.

Ταυτόχρονα ο κρατικός μηχανισμός διέκοψε τη συγκοινωνία και έκλεισε σταθμούς του μετρό, για να εμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών.

Παρόλα αυτά η συγκέντρωση έγινε με ενθουσιασμό και χωρίς επεισόδια.

Στην συγκέντρωσε στον Κολοκοτρώνη, που οργάνωσαν οι «φίλοι του Αγίου όρους» και της μονής Εσφιγμένου, δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλος της μονής. Μαζεύτηκαν κάπου αλλού, (ίσως στον Πειραιά), όπου τους μίλησαν οι καλόγεροι, οι οποίοι στη συνέχεια ήρθαν στον Κολοκοτρώνη με δύο ώρες καθυστέρηση.

Η νεολαία του ΛΑΟΣ εκπροσωπήθηκε συμβολικά με μια αντιπροσωπεία 50 ατόμων, με επικεφαλής τον κ. Γεωργιάδη.

Η Χρυσή Αυγή ,δεν μετείχε επίσημα. παρόλο που όλα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις την ανέφεραν σαν διοργανώτρια. Μια ομάδα εθελοντών είχε αναλάβει την προστασία του χώρου.

Έλειψαν οι οργανωμένοι Νεοδημοκράτες.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν:

-Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, οι μαχητές της Κύπρου, ορισμένοι Χειμαριώτες, ορισμένοι παλιοί Πασόκοι, ο σύλλογος Θερμοπύλες, ο Στόχος, ορισμένοι μεμονωμένοι Πατριώτες, η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, μαζί με την Επιτροπή Ενημέρωσης για τα Εθνικά Θέματα και το ΕΑΡ, και οι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δελτίου των 11.

Επομένως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.


Η συγκέντρωση τελικά ήταν δική μας.

Το μάθημα και από αυτήν την εμπειρία θα αξιοποιηθεί.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Σπύρος Χατζάρας

Πηγη