Χρήστες OnLine

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!


Ήθελα να 'ξερα αυτά που γράφετε στο μπλογκ σας τα βλέπουν αυτοί που πρέπει να τα δουν ή μόνο κάποιοι κακομοίρηδες όπως εγώ που έχουν φρίξει με όλα αυτά και ψάχνουν κάποια παρηγοριά και το μόνο που παίρνουν τελικά είναι περισσότερη λύπη και απελπισία;

Όσο τα αφήνουμε τα πράγματα όπως είναι θα γίνονται όλο και χειρότερα και το ξέρουμε όλοι μας...όπως το κρέας όταν το αφήσεις λίγο έξω από το ψυγείο μυρίζει, αν όμως δεν το πετάξεις και το αφήσεις εκεί θα βρομίσει περισσότερο και πιο έντονα ώσπου θα λιποθυμάς από τη βρόμα.

Ότι έμεινε από την Ελλάδα και σώζεται ας το σώσουμε τώρα αν μπορούμε γιατί σε λίγο δεν θα μπορούμε να σώσουμε ούτε τα τομάρια μας.

Βαρέθηκα να βλέπω αλβανούς να πηγαίνουν για μπάνια και να κάνουν διακοπουλες και εμείς να μην ξέρουμε αν θα έχουμε να φάμε την επόμενη μέρα..

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά ενοχλούν μόνο εμένα (εγκληματικότητα των λαθρο, αγοραπωλησία όπλων, γενική κατάκτηση της πρωτεύουσάς μας από αλλοδαπούς κλπ)

Πως είναι δυνατόν κανείς να μην βλέπει πέρα από τη μύτη του;

Ενεργήστε τώρα...αυτοί που μπορείτε και έχετε κότσια και πυγμή και θάρρος και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, τώρα όμως πριν είναι πολυ αργά...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!!

Τ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΜΕ ΑΟΥΝΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.



ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η μανία με την οποία χτύπησαν και έλιωσαν την μηχανή -φανταστείτε την τύχη του συμπατριώτη μας- οι αλβανοί στην Χειμάρα. Φονικό εργαλείο το άουντι το οποίο επίσης βλέπετε σε φωτογραφία...

Στην Χειμάρα στήθηκαν οδοφράγματα και σηκώθηκαν πανώ για την δολοφονία του Έλληνα Αριστοτέλη Γκούμα που πρωτοστατούσε στους Εθνικούς Αγώνες των Χειμαριωτών και η εθνική οδός Αγ. Σαράντα - Αυλώνας παρέμεινε κλειστή τουλάχιστον για 14 ώρες. Η κατάσταση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ δεν έχει εκτονωθεί. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ... και οι Χειμαριώτες το γνωρίζουν. Κι αν ψόφησε το αίμα στις φλέβες των ελλαδιτών της παρακμής και του βολέματος δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον αλύτρωτο Ελληνισμό που μαζί με τους Έλληνες που βλέπουν καθαρά ότι... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ, θα στήσουν τον χορό της Αντίστασης... ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.

Μπορεί η αλβανική αστυνομία να συνέλαβε ήδη 7 από τους 8 που επέβαιναν στα δύο οχήματα που καταδίωξαν τον Αριστοτέλη Γκούμα (ένας διαφεύγει), αλλά αυτό δεν είναι ικανό να αναστρέψει το οργισμένο ποτάμι της εκδικήσης που θα χτυπήσει σύντομα και αποτελεσματικά.

*Φόβοι για επεισόδια στην κηδεία του
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων στην κηδεία του άτυχου νέου.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ιδιότητα του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, κάλεσε την κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης διαλεύκανση και η απόδοση δικαιοσύνης στην υπόθεση.
Αυτές τις ημέρες, τις επετειακές του θανάτου των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού , άλλος ένας Έλληνας δολοφονήθηκε, με φρικτό, πολύ φρικτό τρόπο, από τους δυνάστες του, σε μία άλλη Ελληνική Πατρίδα, σκλαβωμένη κι αυτή. Ο Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε την νύχτα της Τετάρτης 11 προς Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010, στο Καμπί, στην περιοχή της Χιμάρας από αλβανούς, κατά πληροφορίες μέλη της οργάνωσης «Miaft», που σημαίνει «αρκετά» (με τους Έλληνες, να υποθέσουμε;) και που είναι αντίστοιχη των «γκρίζων λύκων» της τουρκίας. Οι αλβανοί δολοφόνοι θεωρούσαν ότι είχαν «προηγούμενα» μαζί του, επειδή την προηγουμένη ο Αριστοτέλης είχε υπερασπιστεί το δικαίωμά του να μιλάει ελληνικά.

Πηγή http://www.stoxos.gr

Σχετικά άρθρα..
ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!