Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη του Γάλλου υπουργού Μετανάστευσης στη Σάμο

Τη Σάμο επισκέπτεται αύριο ο υπουργός Μετανάστευσης, Ενσωμάτωσης Εθνικής Ταυτότητας και Συνανάπτυξης της Γαλλίας, Ερίκ Μπεσόν, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών, Σπυρίδωνα Φλογαΐτη, για θέματα παράνομης μετανάστευσης.

Το κλιμάκιο από τη Γαλλία θα επισκεφθεί στις 14.35 το ιταλικό σκάφος της Φρόντεξ, στις 15.00 το Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών, ενώ στις 15.30 θα υπάρξει σύσκεψη μεταξύ των φορέων της Σάμου (Νομαρχία, Λιμενική Αρχή, Αστυνομία) για τη διαχείριση του προβλήματος που διογκώνεται συνεχώς...

Τα χρέη του υπουργείου Εσωτερικών για τη Σάμο ανέρχονται στο 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ αυτά που δεσμεύτηκε το υπουργείο Εσωτερικών πριν από την προκήρυξη των εκλογών να στείλει στη Σάμο είναι μόλις 391.000 ευρώ έναντι.

Η Ε.Ε. δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τη διαχείριση των λαθρομεταναστών, δηλαδή για σίτιση, ένδυση, υπόδηση, εισιτήρια μεταφορών τους προς το Κέντρο.

Η συγκεκαλυμμένη προπαγάνδα της πιο επικίνδυνης μορφής υπέρ των σκοπιανών θέσεων μέσα από ελληνική εφημερίδα…



Πέρασε στα «ψιλά», χωρίς να δώσει κανείς ιδιαίτερη προσοχή.

Και όμως ήταν άρθρο σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, υπογεγραμμένο από Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο, ο οποίος διαθέτει τις απαραίτητες «περγαμηνές» αξιοπιστίας και κύρους.

Μέχρι εδώ όλα καλά.


Το άρθρο πραγματευόταν την κατάσταση που συνάντησε ο υπογράφων αυτό στη Φλώρινα, κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται στις Πρέσπες. Αφού λέει, λοιπόν, διάφορα όμορφα και ωραία, φτάνει στη συζήτηση που διεξήχθη με τη συμμετοχή και του «Ουράνιου Τόξου» την οποία θεωρεί δικαιολογημένη καθώς εκφράζει αρκετούς (;) ανθρώπους.

Μένει λοιπόν ο εν λόγω δημοσιογράφος στην «καταγγελία» που διατυπώθηκε από τον εκπρόσωπο του «Ουράνιου Τόξου» ότι στη Φλώρινα υπήρξε κρατική παρέμβαση, ώστε να μην παρουσιαστεί το περίφημης ανοησίας «πόνημα» που ακούει στο όνομα «Το Αλφαβητάρι».

Και εδώ αρχίζουν τα … ωραία.

Ο ...υπογράφων το εν λόγω άρθρο λέει ότι η συγκεκριμένη κρατική παρέμβαση διαπιστώθηκε και επιβεβαιώθηκε! Τί μας λέτε αγαπητέ! Σοβαρά;

Διαπιστώθηκε και επιβεβαιώθηκε η παρέμβαση απο ποιόν, πού, πότε και με τί στοιχεία; Τα έχετε; Εάν τα έχετε γιατί δεν τα δίνετε και σε εμάς να τα ξέρουμε;

Ή μήπως είναι η γνωστή αλυσίδα «αυτός του είπε και εκείνος μου είπε ότι του είχε πει ο άλλος»;

Πέρα όμως από αυτό, το άρθρο συνεχίζει με προτροπές να δεχθούμε «το αλφαβητάρι» γιατί έτσι προφανώς… πρέπει για να καταλήξει στο… Μανιαδάκη. Τόσο ωραία! Αν αναρωτηθήκατε πού κολλάει ο Μανιαδάκης, δεν πειράζει. Αλλάξτε το όνομα και βάλτε στη θέση του «Κολοκοτρώνης». Τόση συνάφεια έχουν και τα δύο ονόματα με το συγκεκριμένο εθνικό θέμα.

Συγεκαλυμμένα, με τον πλέον χειρότερο και επικίνδυνο τρόπο βάλθηκαν ορισμένοι να αποδεχθούμε για ακόμα μία φορά γεγονότα και καταστάσεις, για τα οποία η παμψηφία των πολιτών εμφανίζεται ως υστερικός εθνικιστικός βρυκόλακας.

Και για να τελειώνει αυτό το παραμύθι με τέτοιου είδους περισπούδαστες αναλύσεις που φιλοξενούνται μάλιστα και σε μεγάλης κυκλοφορίας συντηρητικής απόκλισης εφημερίδα: Το ζήτημα δεν είναι μόνο «το αλφαβητάρι» μίας κατασκευασμένης και βαφτισμένης γλώσσας, ανύπαρκτης κατά τα λοιπά.

Το ζήτημα είναι και παραμένει ο αλυτρωτισμός που κρύβει από πίσω κάθε τέτοια ενέργεια. Εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε κάντε μας την εξής χάρη:

Κρατήστε αυτές τις αναλύσεις για τον εαυτό σας και για το στενό σας κοινωνικό κύκλο και μην τις ενδύετε το μανδύα της περισπούδαστης ανάλυσης.

Και κάτι ακόμα για να τελειώνουμε και με μία άλλη παρεξήγηση. Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε με τέτοιο ύπουλο, υπόγειο και υποχθόνιο τρόπο δήθεν ακίνδυνες απόψεις, ενεργοποιώντας αντανακλαστικά άλλων εποχών με την επίκληση ότι νά’ναι ονομάτων. Το να γράφετε για το Μανιαδάκη και τον κάθε Μανιαδάκη, είναι προσβολή για τον αγώνα εκατομμυρίων ανθρώπων για ένα σκοπό που μάλλον δεν καταλαβαίνετε. Μέχρι εδώ και αν χρειαστεί επανερχόμαστε και με άλλα στοιχεία…(newsblog.gr)

Πηγή:taxalia

"Απίστευτη δήλωση του Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών"



"Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών το 1999

“ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs.”...



Έλληνες αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μας;

Την δήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου την έκανε στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βορειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά.

http://online-pressblog.blogspot.com

Η κοτσάνα της ημέρας


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...



H Aλέκα Παπαρήγα πριν λαικίσει πρέπει πρώτα να σκέφτεται. Λέει σε ομιλία της σε εργάτες:

"Οι βουλευτές πρέπει πρώτα να ζητήσουν αλλαγή των πολυτελών αυτοκινήτων mercedes με smart και μετά να μιλάνε για πάγωμα των μισθών τους".



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πάντως το αυτοκίνητο από το οποίο βγαίνει η Παπαρήγα δεν είναι...smart!


















ΠΗΓΗ

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες μαζεμένοι στο λιμάνι της Πάτρας.. ψαχνωντας την διαφυγή

Η εικόνα στην περίμετρο του λιμανιού της Πάτρας έχει αλλάξει δραματικά από τον περασμένο Ιούλιο, όταν κατεδαφίστηκε και κάηκε ο καταυλισμός των Αφγανών μεταναστών στην οδό Ευρώτα.

Οι προσπάθειες των μεταναστών να εισβάλουν στο χώρο του λιμανιού και από εκεί να μπουν λαθραία σε κάποιο από τα πλοία με προορισμό την Ιταλία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Στα υποτυπώδη κρατητήρια - κοντέινερ του κεντρικού Λιμεναρχείου επικρατεί το αδιαχώρητο. Εκεί στοιβάζονται δεκάδες λαθρομετανάστες που έχουν συλληφθεί.

Το τελευταίο διάστημα, καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ανέφεραν ότι, τις νυχτερινές κυρίως ώρες, ακούγονται «σπαρακτικές» κραυγές από τους κρατούμενους αλλοδαπούς και ορισμένοι δεν δίστασαν να μιλήσουν για ενδεχόμενο βιαιοπραγιών σε βάρος τους.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως, κυρίως το βράδυ, οι κάτοικοι της περιοχής ενοχλούνται από τις φωνές των λαθρομεταναστών. Αυτές όμως δεν προέρχονται από βιαιοπραγίες σε βάρος τους, αλλά εξαιτίας των καθημερινών αντιδικιών που έχουν οι διάφορες εθνικότητες μεταξύ τους.

Το πρόβλημα με τα υποτυπώδη κρατητήρια, που έχει διαμορφώσει η υπηρεσία ύστερα από την εκκένωση του κεντρικού κτιρίου, είναι γνωστό, και εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας είμαστε αναγκασμένοι να κρατούμε Αφγανούς και Σομαλούς στον ίδιο χώρο.

Αντιλαμβάνεστε ότι προκύπτουν προβλήματα από αυτή τη συνύπαρξη, τα οποία και εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε» τόνισε στα τοπικά Μέσα ο Πρόεδρος των Λιμενικών Υπαλλήλων, Αντώνης Μπακόπουλος.

Οι λιμενικοί έχουν με συνέπεια δημοσιοποιήσει μια από τις βασικές τους διεκδικήσεις σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση του χώρου των κρατητηρίων.

Έχουν ζητήσει να δημιουργηθούν χώροι με τουαλέτες, γιατί και η συνεχής μεταφορά των αλλοδαπών στον εξωτερικό χώρο, στον οποίο έχουν τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των φυσικών τους αναγκών, επίσης προκαλεί μια σειρά προβλημάτων.

Οι ίδιοι περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για την επίλυση των πρακτικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, χωρίς να έχουν λάβει μέχρι τώρα ουσιαστικές απαντήσεις.


Σχολιο Αφυπνισης : Τέρμα στο να παιζουν οι Ελληνες του καλους οικοδεσποτες και να τρωμε εμεις τις σφαλιαρες.. Βαλτε τους ολους σε ενα κοντεινερ και στειτε τους πακετο σε αλλη χωρα στα κρυφα.. Διωχτε τους πια απο εδω ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Συγκλονιστικά στοιχεία για την περίφημη “Μακεδονική” Μειονότητα της Βουλγαρίας


Όπως διαβάζουμε σήμερα στο Taxalia, πραγματοποιήθηκε χθες διαμαρτυρία μπροστά στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, απο μέλη του UMD OMO Ilinden Pirin, που απαιτούσαν από τη Βουλγαρία να τους αναγνωρίσει ως “Μακεδόνες”.

Για όσους ίσως δεν το γνωρίζουν, οι Σκοπιανοί στην Βουλγαρία αγωνίζονται να δημιουργήσουν παρόμοιες καταστάσεις με την Ελλάδα, προσπαθώντας να ανακαλύψουν δήθεν ψευτο-Μακεδονική μειονότητα. Όπως και στην Ελλάδα (Βλέπε “Ουράνιο Τόξο”), έτσι και στην Βουλγαρία έχει ιδρυθεί απο τους Σκοπιανούς μια ΜΚΟ με την επωνυμία OMO Ilinden – PIRIN, η οποία υποστηρίζει πως σκοπός της είναι η “προστασία των Δικαιωμάτων, Γλώσσας και Εθνικότητας των πολιτών που μένουν στην Βουλγαρία και θεωρούν τους εαυτούς τους “Μακεδόνες“ (Που τα έχουμε ξανακούσει αυτά???)

Το 1999 το OMO Ilinden – PIRIN πήρε μέρος στις εκλογές στην Βουλγαρία ενώ μια χρονιά αργότερα κηρύχτηκε Αντισυνταγματικό απο δικαστήριο της Βουλγαρίας και φυσικά επίσημα τέθηκε εκτός νόμου. Το 2006 επανήρθε στο προσκήνιο και στην Ιδρυτική Συνέλευση στις 25 Ιουνίου του 2006, εξέλεξαν τον Stoyko Stoykov ως νέο Πρόεδρο.

Το Βουλγαρικό Focus μάλιστα, φιλοξενεί και μια παλαιότερη δήλωση που θα συζητηθεί πολύ απο τον ηγέτη του OMO Ilinden-PIRIN, Στόικο Στόικοφ.

Ο Στόικοφ σε συνέντευξη του φέρεται να είχε δήλωσει “Η Υπεράσπιση του Βουλγαρικού Εθνικού Χαρακτήρα των μεγάλων μορφών της Επανάστασης του Ιλιντεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Πρακτικά, τις Βουλγαρικές Αλυτρωτικές Επιδιώξεις εναντίον των Σκοπίων!!!”

Σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους της Βουλγαρίας, πρέπει μέσα σε 3 μήνες απο την Ίδρυση του, ένα κόμμα να προσκομίσει 5,000 υπογραφές για να γίνει δεκτή η αίτηση συμμετοχής του σε εκλογές.

Πληροφορίες στα Βουλγαρικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακόμα και 1 μέρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας, διάφοροι κύριοι απο το OMO Ilinden, βρέθηκαν σε περιοχές των Ρομά προσφέροντας χρήματα σε πολλούς απο τους Ρομά έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 5,000 υπογραφών.

Τον Νοέμβριο του 2006, το γραφείο του Εισαγγελέα στην Σόφια, μετά απο καταγελλίες, διέταξε έρευνα να ριχτεί άπλετο φως στην αίτηση που είχε καταθέσει το OMO Ilinden.

Σας παρουσιάζουμε τα τραγελαφικά αποτελέσματα, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στο Focus Information Agency την 6η Απριλίου 2007. Γελάστε με την ψυχή σας!!

Η έρευνα αποκάλυψε ότι απο ένα σύνολο 5,800 υπογραφών, που κατέθεσε επίσημα το OMO Ilinden – Pirin είχαμε:

- 1,168 άτομα που ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ την συγκατάθεση τους να περιληφθούν ως μέλη του εν λόγω κόμματος;

- 158 άτομα που δεν υπήρχαν στην διεύθυνση που ανάφεραν οι λίστες;-

- 2 άτομα που ήταν ανήλικοι;

-5 άτομα που είχαν καταχωρηθεί ως διανοητικά ασθενείς;

- 28 άτομα που ήταν μέλη άλλων κομμάτων;

- 48 άτομα που ζούσαν στο εξωτερικό όταν οι λίστες κατατέθηκαν;

- 13 άτομα που ήταν ΝΕΚΡΟΙ.

Η έρευνα έγινε στις περιοχές Blagoevgrad, Varna, Pleven, Shumen, Plovdiv, Pazadrdzhik, Sofia, etc.

Όπως ήταν ευνόητο το δικαστήριο αρνήθηκε να καταχωρήσει το OMO Ilinden Καθώς εκτός τις προαναφερθήσες καταστάσεις που προκαλούν γέλιο, σύμφωνα με τα Βουλγαρικά ΜΜΕ ανακαλύφθηκε επιπλέον ότι 116 δηλώσεις για την ίδρυση του κόμματος είχαν γίνει απο… 25 άτομα, ενώ αρκετές δηλώσεις είχαν γίνει απο ένα άτομο!!

Σχετικές δηλώσεις για το OMO Ilinden απο Βούλγαρους πολιτικούς μπορείτε να διαβάσετε
εδώ

Πηγή:history-of-macedonia


πηγη


Chemtrails - Μια εβδομάδα ψεκάζουν πάνω από την Ελλάδα




Μια εβδομάδα τα αεροπλάνα αφήνουν ασυνήθιστα μεγάλες γραμμές που στην συνέχεια απλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά «σύννεφα» να καλύπτουν τον γαλανό ουρανό.

Τα «σύννεφα» αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τα φυσιολογικά πυκνά σύννεφα που συχνά υπάρχουν σε χαμηλότερα υψόμετρα. Δείτε στην αρχή του βίντεο πως το αεροπλάνο δεν βγάζει καθόλου ίχνη! Τα Chemtrails είναι πραγματικότητα. Το βίντεο τα αποδυκνείει όλα.



"Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα". Άλντους Χαξλεϋ.

(ευχαριστούμε τον φίλο για το e-mail)

πηγη

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ



ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,


ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.09.2009 ΩΡΑ : 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ,
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ
ΤΟ ‘ΑΗΤΤΗΤΟ’ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ,ΚΟΛΩΝΟΥ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ,ΔΑΦΝΗΣ,Ν.ΙΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

πηγη

Μπαράζ συλλήψεων λαθρομεταναστών μέσα σε ένα 24ωρο


Περισσότερους από 100 παράνομους οικονομικούς μετανάστες και δουλέμπορους συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου το τελευταίο 24ωρο.


Στο Γραικοχώρι Θεσπρωτίας ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και το ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου, πριν φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα άνδρες της Αστυνομίας, εντόπισαν έξι παράνομους οικονομικούς μετανάστες – δύο εκ των οποίων στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος- και ένα διακινητή, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Μετά από έρευνα στην περιοχή εντοπίστηκε και ο οδηγός, που επίσης συνελήφθη. Ο οδηγός ήταν τραυματισμένος και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το όχημα ήταν νοικιασμένο στο όνομα τρίτου προσώπου, το οποίο και αναζητείται.


Αλλά και στo 1ο χλμ του εθνικού δρόμου Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν επτά παράνομοι οικονομικοί μετανάστες και δύο Αλβανοί διακινητές. Οι Αλβανοί είχαν κανονίσει να μεταφέρουν τους μετανάστες στην Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής. Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Ακόμη, συνελήφθησαν άλλοι 104 παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι και επαναπροωθήθηκαν στη χώρα τους.

πηγη

ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ! ΑΙΣΧΟΣ!


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αποτρόπαιων εγκληματικών πράξεων, ληστείες, φόνοι, κλοπές, απαγωγές, η δε λαθρομετανάστευση ούτε καν που έχει περιοριστεί, το αντίθετο μάλιστα ειδικά από τα βόρεια σύνορα μας γίνεται πανηγύρι κανονικό με στρατιές ολόκληρες εγκληματιών και τυχοδιωκτών που διοργανώνουν tours στην χώρα μας με σκοπό τη διάπραξη ληστρικών επιδρομών και την επιστροφή στις χώρες τους αμέσως μετά, δια μέσω των ανοικτών συνόρων. Οι περισσότεροι βέβαια από αυτούς παραμένουν στη χώρα μας γιατί βλέπουν ότι το να γίνεις πλούσιος με ληστρικές επιδρομές στην Ελλάδα είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση αφού και η αστυνομία κυριολεκτικά δεν υπάρχει πουθενά και κυρίως οι ποινικοί νόμοι της Ελλάδας είναι μια παιδική χαρά και μισή!


Και ενώ τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα στη χώρα έχει ξεπεράσει σε ένταση και αύξηση ακόμα και αυτή των λατινοαμερικανικών χωρών και ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα που φυσικά δεν είναι η οικονομία και οι αποπομπές δελφίνων από μαντριά, ούτε τα deebates, γελοία δηλαδή θέματα, λόγος να γίνεται, με τα οποία όλοι οι παλιοπούστηδες πολιτικάντηδες καρεκλοκένταυροι άχρηστοι αυτοί, καταπιάνονται από το πρωί ως το βράδυ, αλλά είναι η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση στην οποία και φυσικά οφείλεται η έξαρση των ληστειών, φόνων και κλοπών στην χώρα μας και απασχολεί αυτή η λαίλαπα μάλιστα τα φτωχότερα στρώματα του λαού που δεν έχουν ούτε την προστασία της αστυνομίας, ούτε έχουν χρήματα να διαθέσουν για την προστασία τους όπως οι μεγαλοκαρχαρίες!


Από την άλλη οι Τούρκοι σε λίγο θα προσγειωθούν στην Ακρόπολη και οι Σκοπιανοί στον Λευκό Πύργο και κανείς ρε πούστη μου, δεν ασχολείται ούτε έτσι για τα μάτια του κόσμου αν θέλετε!!!! Τι να πω άλλο, δεν ξέρω πραγματικά!


ΥΓ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ εντάξει, τους άλλους τους ξέρουμε τι παλιοπουσταράδες ξενολάγνοι και πουλημένοι γραικύλοι καρεκλοκένταυροι είναι, εσύ και το κόμμα σου που θα έπρεπε να έχεις τοποθετήσει το ζήτημα εγκληματικότητα - λαθρομετανάστευση - Εθνικά ζητήματα σαν σημαία προεκλογική, τι κάνεις; Αγρόν ηγόραζες και εσύ; Μήπως θέλεις να σε κατατάξω στην παραπάνω κατηγορία των υπόλοιπων; Και μη μου πεις ότι δεν σε ρωτάνε σχετικά οι πουλημένοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι για να απαντήσεις. Εάν κατανάλωνες τον τηλεοπτικό χρόνο σου μιλώντας για το τεράστιο αυτό ζήτημα που αντιμετωπίζει η χώρα, αντί να μιλάς για τον Ψινάκη και το κάθε άλλο μπάζο από άλλα μαντριά όπως Τσιτουρίδηδες, Μαγγίνες Σημίτες Αλαβάνους , Δούκες κλπ που μόνο η τσέπη τους, τους ενδιαφέρει κλπ, θα ήσουν ωραίος. Τώρα τι πιστεύεις, είσαι ωραίος; Ξεχωρίζεις σε κάτι από τους υπόλοιπους και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Εάν ναι, τότε πες μας σε τι ξεχωρίζεις από τους άλλους να το μάθουμε και εμείς. Τι περιμένεις για να μιλήσεις; Να σε ρωτήσει κανένας κερατάς μεγαλοδημοσιογραφίσκος; Είσαι ίδιος με τους άλλους τελικά; Τι φοβάσαι για να μιλήσεις; Τις μπουγάτσες της Αναρχοναζί Πρωτοβουλίας και των Αναρχοναζί πρωτόζωων; Έλεος πια!

πηγη