Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Σωστα λογια Καρατζαφερη


"Μπορείς να ταίσεις 4 άτομα αλλά όχι σαράντα"


Τι να του πεις τώρα του Καρατζαφέρη; Γράφουμε ότι ακριβώς είπε και σκεφθείτε αν έχει άδικο:
"Όταν σου έρχονται δύο ξένοι στο σπίτι θα τους ταίσεις, το ίδιο και όταν έρθουν 4 ξένοι να καθίσουν στο τραπέζι σου. Αν όμως έρθουν... 40 που θα τους βάλεις;"

Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για 1,5 εκ επιπλέον πληθυσμό. Δεν μπορεί να τους συντηρήσει όλους τους μετανάστες. Πρέπει να υπάρχει ποσόστωση".
Δεν χρειάζεται να είσαι Ainstain για να μπορέσεις να το κααλάβεις αυτό!

Και όποιος πει ότι έχει άδικο σίγουρα δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ μετανάστη στο σπίτι του. Συνήθως αυτοί που τους ξεσηκώνουν... δλδ τα αριστερά ανθρωπάκια και οι ανθέλληνες πράκτορες, δλδ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

---

Καρατζαφέρης: "Να ανοίξουμε τέμενος αν ανοίξει η Αγιά Σοφιά"


Σωστός ο Καρατζαφέρης σε αυτό που είπε. Τον κράζουμε αλλά ήταν ο μόνος που είπε το εξής:

"Βεβαίως να ανοίξει τζαμί και τέμενος στην Αθήνα. Αλλά να ανοίξει και η Αγιά Σοφιά".

Ποιος διαφωνεί σε αυτό; Άλλο οι θέσεις του Καρατζαφέρη και άλλο η συγκεκριμένη.

Ανοίξτε... την Αγιά Σοφιά να ανοίξουμε και τέμενος και τζαμί. Είναι το σωστό πως να το κάνουμε δηλαδή; Ποιος όμως να το υποστηρίξει;





Και οι Αυστριακοί εχουν αρχιδια .. πηραν τους Τουρκους με τα σκουπιδια

Κάτοικοι της Βιέννης "ραίνουν" Τούρκους με σκουπίδια


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε το “Τουρκικό πολιτιστικό κέντρο Ατατούρκ”στην πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη και στην οποία συμμετείχαν παραδοσιακά Τουρκικά χορευτικά συγκροτήματα και πλήθος μεταναστών...



κάτοικοι της Βιέννης εξεδήλωσαν ποικιλοτρόπως την έντονη δυσαρέσκεια τους στο κλείσιμο των δρόμων και στο αναπόφευκτο κυκλοφοριακό χάος που επακολούθησε πετώντας στους συμμετέχοντες του εορτασμού σκουπίδια, ακαθαρσίες, και πλαστικές σακούλες με νερό. Παρά τις συστάσεις των συγκεντρωμένων προς την αστυνομία για συλλήψεις η επιθυμία δεν εισακούστηκε.


ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΝΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ...


Επιμένει ο Τρεμόπουλος της Ο.ΠΡΑ. (ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ) να μην απαντά ανοιχτά στα ερωτήματα για τις πραγματικές θέσεις του κόμματος του στα εθνικά μας θέματα. Φυσικά όλοι κατάλαβαν ότι το κόμμα αυτό μόνο πράσινο δεν είναι. Σκοτεινό και κατάμαυρο είναι όπως το χρώμα της προδοσίας...

Στην εκπομπή του Παπαδάκη σήμερα το πρωί όπου εμφανίστηκε ο κύριος αυτός στριμώχτηκε για μία ακόμα φορά και έδειξε το πραγματικά θλιβερό του πρόσωπο. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει το ποιόν του μαύρου κόμματος των Οικολόγων του Τρεμόπουλου.

Μάλιστα από το πολύ στρίμωγμα, διαμαρτυρήθηκε ότι όλοι βάλλουν κατά του κόμματος του, επειδή ανεβαίνουν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις και κανείς δεν ασχολείται με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ... που μέλη των δύο αυτών κομμάτων επίσης είχαν παραβρεθεί στη συγκέντρωση για την παρουσία του αναγνωστικού βιβλίου των μαλακεδόνων που έγινε πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη!!!

Τους έδωσε στεγνά με λίγα λόγια τους ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚους.... χαχαχα Μιλάμε το σκληρό πορνό στην αριστερά τώρα αρχίζει...

Βέβαια δεν μας έκαναν καθόλου εντύπωση αυτά που καταλόγισε ο Τρεμόπουλος στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού γνωρίζουμε καλά ότι όλοι αυτοί οι γραικύλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι.... Πάντως καλά τους έκανε και τους έδωσε στεγνά, ειδικά τους ΠΑΣΟΚους του ανεκδιήγητου BRAVO YORGO που το παίζουν πάντα αθώες περιστερές.... Μάλιστα όταν ρωτήθηκε ο Τρεμόπουλος από τον Παπαδάκη, τι εννοεί όταν λέει ότι οι οικολόγοι πράσινοι αναγνωρίζουν στον καθένα, το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, απάντησε "Ρωτήστε τον κύριο Γιώργο Παπαντρέου που και αυτός στηρίζει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σε όλους"...χαχαχα Τον έσκισε τον Γιωργάκη....

Ας μη παίρνει πάντως ο Τρεμόπουλος σαφή θέση και ας μην απαντάει, όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι όταν επικαλείται το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού στους μαλακεδόνες των σκοπίων, αυτούς τους κοινούς κλέφτες και απατεώνες της ιστορίας δηλαδή, και όταν μιλάει επίσης για τουρκικές μειονότητες και άλλες μειονότητες γράφοντας στα παπάρια του διεθνείς συνθήκες όπως αυτή της Λωζάννης που αναγνωρίζει για την Ελλάδα μόνο μουσουλμανική μειονότητα και όταν λέει ότι "Δεν θα γίνουμε εμείς νονοί χωρών όπως στην περίπτωση της ΦΥΡΟΜ", καταλαβαίνετε πολλά...

Μετά από αυτά ψηφίστε τους μαύρους Οικολόγους του Τρεμόπουλου και δε θα μου κάνει και καθόλου εντύπωση να φτάσει το κόμμα αυτό και στο 40%. Ως γνωστόν η Ελλάδα πάντοτε κατοικούνταν και από προδότες και από Εφιάλτες από τα πανάρχαια χρόνια μάλιστα. Ειδικά σήμερα που οι νεοέλληνες έχουν μεταβληθεί σε άβουλα όντα, όρνια πραγματικά μετά την 20ετή λαίλαπα του σοσιαληστρισμού του ΠΑΣΟΚ και καταπίνουν τα πάντα αμάσητα από τα ΜΜΕ της Κόκκινης Χούντας, ε δε μας κάνει καθόλου εντύπωση και το 40% που μπορεί να πάρει ένα τέτοιο γραικυλικό κόμμα. Πάντως εμείς δεν πρόκειται να πέσουμε ποτέ σε κώμα και βέβαια όταν θα μας θυμηθείτε, καλά θα κάνετε να μη μας πλησιάσετε καν, γιατί δε συγχωρείται εύκολα ο γραικυλισμός έστω και ο χαλαρός ή εκ βλακείας....


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_2067.html

Αλβανος Μαχαίρωσε πισώπλατα τη σύζυγό του μετά από καυγά

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 35χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε θύμα δολοφονικής απόπειρας από τον σύζυγό της.


Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού από την Αλβανία, στην περιοχή του Κολχικού.


Μετά από φιλονικία, ο 39χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την τέσσερις φορές στον αυχένα, την ωμοπλάτη και το στήθος.


Ο δράστης συνελήφθη, ενώ η 35χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Περισσότερες από 1.350 συλλήψεις από τις επιχειρήσεις σκούπα

Πάνω από 1.350 άτομα έπεσαν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων σκούπα που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας...

εξαρθρώθηκαν συμμορίες που είχαν στο ενεργητικό τους ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις στην Αττική.
Οι αστυνομικοί μάλιστα κατέσχεσαν δεκάδες όπλα, ηρωίνη και κοκαΐνη.

Μακαρι καθε μερα να ειχαμε εκλογες για να κανουν τετοιες επιχειρησεις "σκουπες" ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


Μέσω της ενορχήστρωσης ταραχών οι προβοκάτορες των Λαθρομεταναστών εκβιάζουν τον Ελληνικό λαό









Φυσικά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι πατρόνοι των λαθρομεταναστών οργανώνουν προβοκάτσια για να πετύχουν αυτά που θέλουν. Το αίτημα που θέλησαν να προωθήσουν αυτήν την φορά είναι η δημιουργία Μουσουλανικού τέμενους.

Το αντίτυπο του Κορανίου που έιναι η πέτρα του σκανδάλου, απεδήχθει ότι ήταν το πριτύλιγμα μέσα στο οποίο ο Σύριος έκρυβε μερικές σελίδες με Αραβική γραφή σε κακή κατάσταση που εικάζεται ότι ήταν απόσπασμα από το Κοράνι! Ο αστυνομικός θέλοντας να ελέγξει για ναρκωτικά, άνοιξε το περιτύλιγμα!!! Φυσικά τα δαιμόνια μυαλά των αντιρατσιστών Μη Κυβερνητικών οργανώσεων όπως του Θανάση Κούρκουλα (Απελάστε τον Ρατσισμό), του γνωστού και μη εξαιρεταίου Πέτρου Κωσταντίνου (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο) κ.α. σε συνεργασία με τους αλλοδαπούς συνεργάτες τους, θεώρησαν σωστό να κατασκευάσουν ένα επεισόδιο για να οδηγήθούμε και πάλι σε ταραχές την πρωτεύουσα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το περιστατικό διαδώθηκε με απίστευτη ταχύτητα, με τις πρώτες διαδηλώσεις να λαμβανουν τοπο λιγες μονο ωρες μετο το "συμβαν". Αυτό υποδεικνύει οργάνωση από κεντρικό φορέα. Ο κεντρικός αυτός φορέας είναι οι Αριστερές και χρηματοδοτούμενες από το κράτος ΜΚΟς που ελέγχουν τους λαθρομετανάστες.


Εύγε στην Ελληνική αστυνομία και ιδιαίτερα τους άνδρες της ομάδας Δ και ομάδα Ζ για την έγκαιρη επέμβαση τους και τις προσαγωγές. Δυστυχώς οι ξεπουλημένοι πολιτικοί τους έχουν προδώσει, καθώς επίσης και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Οι άνδρες της αστυνομία γνωρίζουν καλά ότι εφόσον δεν υπάρχει πρωτόκολο επαναπροώθησης, οι λαθρομετανάστες θα αφεθουν σχεδόν όλοι ελέυθεροι! Αυτό το γνωρίζουν και οι λαθραίοι. Τελικά στην σημερινή Ελλάδα, το να είσαι παράνομος σου επιτρέπει να είσαι υπεράνω του νόμου!


Τέλος Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει καλά ότι εάν ακολουθηθεί η παθητική στάση του περασμένου Δεκεμβρίου, η κατάσταση θα οδηγηθεί στα ίδια και ίσως χειρότερα γεγονότα. Δεν υπάρχουν λοιπόν περιθώρια για οληγορίες και ευγένειες.



ΤΑ ΜΜΕ:


Ευτυχώς αυτή την φορά τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν πιο αντικειμενικά και κάποια είδα την πλάνη. Επίσης το τηλεοπτικό δελτίο του ΑLTER έδειξε για πρώτη φορά την παθητική στάση της ΕΛ.ΑΣ που για 40 λεπτά ανέχτηκε την επιθετικότητα των λαθρομεταναστών. Αυτά για τα περί αστυνομικής βίας που προαγανδίζουν ορισμένοι!


Εξαίρεση αποτελεί και πάλι το προπαγανδιστικό κάναλι του ΣΚΑΙ το όποίο ήταν καλά πληροφορημένο για τα αιτήματα των λαθραίων και έτοιμο να τα προβάλει:

Άμεσα έτυχε ο ΣΚΑΙ να βρει τον Κούρκουλα για να κάνει δηλώσεις με τις σειρήνες να ηχούν ακόμα στο περιθώριο της τηλεφωνικής του γραμμής!


http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=100712

Το τηλεοπτικό δελτίο μέσω του Πάσχου Μανδραβέλλη συνέχισε την προπαγάνδα!

Ενώ όλοι μετέδιδαν πως λαθρομετανάστες διαδηλώνουν κατά του υποτιθέμενου περιστατικού με το Κοράνι, στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η διαδήλωση ως η "πρώτη διαμαρτυρία μουσουμάνων μεταναστών για το Μουσουλμανικό τέμενος". Το κοράνι μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Το Ρεπορτάζ συνόδευαν δηλώσεις του Προέδρου της ΛΑΘΡΑΙΑΣ Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.


Ο Μανδραβέλης έκανε αναφορά στην παραβίαση των δικαιώματων των λαθραίων από το Ελληνικό κράτος δίχως να κάνει αναφορά στην μια και μοναδική τους υποχρέωση: ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=100716

Πάσχο, συσσωρευμένη οργή υπάρχει από τους Έλληνες! Σύντομα όπως λες θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αλλά όχι αυτών που φαντάζεστε! Και η ξανθιά παρουσιάστρια καλά θα κάνει να λέει πιο πειστικά τις γραμμές της περι κινδύνου τρομοκρατίας με τα οποία προσπαθείτε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο.

Ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται κύριοι! Οι φοβέρες σας μόνο οργή προκαλούν!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html


Τώρα που μας τελειώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ας θυμηθούμε τα κατορθώματα του Μάνου για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι υπάρχουν "άλλες λύσεις"...


Ο Στέφανος Μάνος, γεννηθείς το 1939 (δηλαδή 70 ετών) διετέλεσε βουλευτής και υπουργός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επί σειρά ετών, σε αλλεπάλληλες θητείες κατά τις οποίες ΔΕΝ υπηρέτησε την κοινή λογική που σήμερα επικαλείται, αλλά ως κλασικός πολιτευτής έκανε ρουσφέτια για να επανακλέγεται. Κάποια στιγμή ίδρυσε το κόμμα των Φιλελευθέρων, το οποίο απέτυχε παταγωδώς, με αποτέλεσμα τελικώς να καταλήξει στο..ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα παρουσιάζεται με τέταρτο στη σειρά κόμμα, την (Άμεσο;) Δράση, με το οποίο κατέρχεται στις ευρω-εκλογές με επικεφαλής τελικά τον εαυτό του, αφού επί πολλές ημέρες διέρρεε ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του θα τεθεί πρόσωπο-έκπληξη. Ο ψηφοφόρος δικαιούται να διερωτηθεί αν όλα αυτά συνθέτουν μία εικόνα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας.


Πέρα από αυτά, ο κ.Μάνος καλό θα ήταν να απαντήσει στις εξής πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις:

1. Είναι ψέμματα ότι οδήγησε στην χρεωκοπία την άλλοτε κραταιά οικογενειακή επιχείρηση Αλλατίνι, που κληρονόμησε από τον πάμπλουτο Εβραίο Θεσσαλονικιό παππού του;

2. Είναι ψέμματα ότι ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας την περίοδο 1990-1992 ρύθμισε τα χρέη της οικογενειακής του επιχείρησης προς το δημόσιο;

3. Πόσο εκτινάχθηκε ο πληθωρισμός κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Μάνου στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας το 1990-1992; Αληθεύει ότι ο διάδοχός του Τίμος Χριστοδούλου δήλωσε ότι παρέλαβε από τον κ. Μάνο την οικονομία σε κακή κατάσταση;

4. Είναι αλήθεια ότι ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας ο κ. Μάνος διέκοψε τις επιχορηγήσεις στις βιομηχανίες της Θράκης, και στις αιτιάσεις ότι η περιοχή είναι εθνικά ευαίσθητη απάντησε ότι "δεν με ενδιαφέρει, να λειτουργήσει ο νόμος της αγοράς";

5. Πόσες φορές ο κ. Μάνος έχει συμμετασχει σε συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ;

6. Είναι ψέμματα ότι στις ταραχές του περασμένου Δεκεμβρίου ο κ.Μάνος ζήτησε μέσω της τηλεόρασης του Σκάϊ την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου;

περιμενουμε απαντησεις για να γελασουμε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/05/blog-post_4522.html


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ..


ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.....

«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον η πατρίς εστί και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.» ΠΛΑΤΩΝ



Την Κυριακή 7 Ιουνίου του 2009 ανάμεσα στα ψηφοδέλτια, τα οποία θα υπάρχουν στους ξύλινους πάγκους των εκλογικών τμημάτων, θα υπάρχει και ένα ξεχωριστό, αυτό της Χρυσής Αυγής. Ένα αδιαπραγμάτευτα και ασυμβίβαστα Εθνικό ψηφοδέλτιο! Στο επάνω μέρος του υπάρχει ένα σύμβολο, ένας Αρχαίος Ελληνικός Μαίανδρος, που δείχνει την συνέχεια της Φυλής και γύρω από αυτόν ένα στεφάνι από φύλλα δάφνης, αφιερωμένο στους μεγάλους νεκρούς του Έθνους χιλιάδων χρόνων Ιστορίας!


ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ…



Ναι, η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις εκλογές, σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα της λάσπης τόσο από κανάλια και πληρωμένους κονδυλοφόρους, όσο και από «εθνικοπατριώτες» της πεντάρας, που απέναντί μας έχουν μια ξεχωριστή και χολερική εμπάθεια. Ίσως γιατί κάποιοι από αυτούς κάποτε υπήρξαν ιδεολόγοι και σήμερα, που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον διάολο μας φθονούν ξεχωριστά γιατί είχαμε την Δύναμη παραμείνουμε ακέραιοι.


Και μόνο που αντέξαμε τόσα χρόνια τόση λάσπη σημαίνει πολλά… Και μόνο το γεγονός ότι χιλιάδες νέοι βρίσκονται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής και αγωνίζονται με αυταπάρνηση για την Εθνική Ιδέα σημαίνει πολλά! Αυτό είναι ήδη μια κερδισμένη μάχη, είναι ήδη μία νίκη!


Οι αριστεροί θα σας πουν να μη ψηφίσετε τους «κακούς φασίστες και ρατσιστές»… Εάν τους πιστέψετε είστε άξιοι της μοίρας σας, αφού δεν βλέπετε που έχει καταντήσει η χώρα. Θα σας πουν επίσης οι κομματάρχες της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας(απασών των αποχρώσεων) ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια χαμένη υπόθεση. Απάντηση σε αυτό δίνει ένα από τα συνθήματα του προεκλογικού μας αγώνα: «Τόσα χρόνια που ψηφίζεις όλο τους ίδιους και τους ίδιους τι κέρδισες;»


Αλήθεια τι κέρδισαν κάποιοι αγνοί εθνικιστές και πατριώτες, που ψήφισαν τόσο το 2004 όσο και το 2007 το κόμμα του Καρατζαφέρη; Είδατε να αλλάζει τίποτε στα εθνικά θέματα; Είδατε να αλλάζει τίποτε με τους λαθρομετανάστες; Είδατε να αλλάζει τίποτε στην ζωή σας; Όχι!


Το μόνο που άλλαξε είναι οι καταθέσεις κάποιων κυρίων και τα αυτοκίνητά τους με έξοδα του Ελληνικού Λαού και τίποτε άλλο! Εάν τους το πείτε όμως αυτό, θα σας πουν ότι έκαναν «επερωτήσεις»… Να τις χαίρονται και να τις χαίρεστε!


Από την μια πλευρά, λοιπόν, η Μαριέττα Γιαννάκου θλιβερή πρωταγωνίστρια της ιστορίας με το βιβλίο της Ρεπούση και από την άλλη η Νίκη Τζαβέλλα, που είχε αποκαλέσει την Βόρειο Ήπειρο, Νότιο Αλβανία(!) και υπερηφανεύεται ότι γνωρίζεται με τον νεκροθάφτη των Ελλήνων της Κύπρου, Κίσσινγκερ και τον Τζωρτζ Σόρος!


ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ… ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ(!) ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

Σε όσους μας πούνε διασπαστές θα απαντήσουμε δηλώνοντας ότι: Δεν πρόκειται ποτέ να αρνηθούμε την Ιδέα του Εθνικισμού. Το κόμμα μας δεν διαθέτει ομοφυλόφιλους υποψηφίους, ούτε αντιρατσιστική επιτροπή. Δεν είχαμε ποτέ υποψήφιο που να δηλώνει Τούρκος και να υπερηφανεύεται ότι προσκύνησε τον προστάτη των γενιτσάρων και τον τάφο του Κεμάλ. Δεν συμμετείχαμε ποτέ και ούτε θα συμμετάσχουμε ποτέ σε σιωνιστικά πανηγυράκια και μέσα στις γραμμές μας δεν υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε στοές και υπόγειους διαδρόμους… Όλοι μας οι υποψήφιοι, άνδρες και γυναίκες, είναι Έλληνες και Ελληνίδες το Γένος και πιστεύουν στην Μεγάλη Ιδέα του Εθνικισμού!

Εάν μετά ταύτα πιστεύετε ότι είμαστε κάποιου άλλου πολιτικού σχήματος διασπαστές, τότε μάλλον δεν έχετε την οποιαδήποτε σχέση με την κοινή λογική.


ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Σας παραθέτω αυτούσιο ένα απόσπασμα από το προεκλογικό φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής, εις το οποίο ξεκάθαρα διατυπώνονται οι θέσεις του Κινήματός μας:

«-Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες! Αγωνιζόμαστε για να ξαναγίνουν οι Έλληνες νοικοκύρηδες στον τόπο τους, για να σταματήσουν οι λαθρομετανάστες να έρχονται κατά εκατομμύρια στην χώρα μας ενάντια στην θέληση του Λαού μας!

-Για να σταματήσουν οι γειτονιές μας και τα χωριά μας να είναι άντρα εγκληματιών χωρίς νόμο και τάξη. Για να σταματήσουν οι εγκληματίες ντόπιοι και ξένοι να γίνονται όλο και περισσότερο γίνονται απειλητικοί εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία του κράτους!

-Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η μαρξιστική χούντα στην Παιδεία και στην Πολιτική ζωή, για δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην καθημερινή τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών, που τους υποστηρίζουν τηλεοράσεις και «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι. Για να δοθεί ένα τέλος στη δημόσια διαφθορά και τα κουκουλώματα των σκανδάλων, που τελικά πληρώνει ο Λαός.

-Είναι όλοι τους εναντίον μας, μας πολεμούν και μας συκοφαντούν γιατί η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται και δίνει έναν ανυποχώρητο Εθνικό Αγώνα. Γιατί αγωνίζεται ενάντια στο κατεστημένο που είναι το ένοχο σύμπλεγμα εξουσίας μιας παρασιτικής κρατικοδίαιτης πλουτοκρατίας και των «επαγγελματιών» της πολιτικής.

-Αγωνιζόμαστε για τα Δίκαια της Ελληνικής Ιστορίας. Θέλουμε: Κύπρο ενιαία Ελληνική, 12 μίλια στο Αιγαίο, τέλος στην λεηλασία της Ιστορίας μας από τους Σκοπιανούς, να σταματήσει επιτέλους στην Θράκη η τουρκική προπαγάνδα και Εθνικά Δικαιώματα στην Βόρειο Ήπειρο.

Όλα αυτά που σήμερα σου φαίνονται δύσκολα εάν μας δώσεις την δύναμη θα τα κάνουμε ΠΡΑΞΗ. Αγωνίσου μαζί μας για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των Ονείρων μας!»

«Πιστεύεις ότι δεν πάει άλλο; Θέλεις να τιμωρήσεις τους υπευθύνους γι’ αυτό το χάλι; Τώρα έχεις επιλογή: Μούντζωσέ τους όλους και ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!»


ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Ένα από τα συνθήματα επίσης του προεκλογικού μας αγώνα είναι και αυτό που λέει «Δώσε μας την δύναμη να τους σταματήσουμε». Ναι, να σταματήσουμε τον κατήφορο του Έθνους. Να σταματήσουμε την τραγική κατάσταση, στην οποία ευρίσκεται η κοινωνία μας και σε όσους δηλητηριάζουν την ψυχή σας με χολερικά μηνύματα ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας απαντούμε:

«Μην πιστέψεις ΠΟΤΕ πως όλα είναι χαμένα. Αυτό θέλουν! Να παραδοθείς και να απελπιστείς. Μη τους αφήσεις να σε λυγίσουν! Μπορούμε να τους πολεμήσουμε και στον Αγώνα αυτό Σε καλούμε να σταθείς στο πλευρό μας. Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που μπορούν να γκρεμίσουν την Δικτατορία των Διεφθαρμένων.»

Στις 7 Ιουνίου 2009 θα υπάρχει ένα ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για κάθε Έλληνα Πατριώτη, για κάθε Ελληνίδα, που θέλει να δηλώσει με τον πιο αποφασιστικό και κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει ακόμα Εθνικισμός και Πίστη στην Ελλάδα! Θα υπάρχει το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που είναι βέβαιο και σίγουρο και το οποίο δημόσια σας υποσχόμαστε είναι ότι ΠΟΤΕ δεν θα σας προδώσουμε, ΠΟΤΕ δεν θα αλλάξουμε Ιδέες για χάρη της οποιασδήποτε σκοπιμότητας. Θα παραμείνουμε πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα μας ό,τι κι αν γίνει, μέχρι το τέλος του κόσμου.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ






Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

..ΑΛΛΑ

Photobucket

Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....


330 ΕΥΡΩ ΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΑΙΣΧΟΣ!

Όσο υπάρχουν γραικύλοι... Όλοι αυτοί θέλουν ανεξέλεγκτο αριθμό λαθραίων και χωρίς τέλος.... Μας βρήκαν μαλάκες βλέπετε και αυτοί οι γραικύλοι και οι λαθραίοι...


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ το προηγούμενο "ρεπορτάζ" για τις συντάξεις των αλλοδαπών λαθραίων στη χώρα μας οι οποίοι λαμβάνουν σύνταξη 486 ευρώ το μήνα με ένα χρόνο εργασίας στην Ελλάδα ΜΟΝΟ.

Προσέξετε τι τρομερό επίσης συμβαίνει σε αυτό το πανηλίθιο κράτος γραικύλων και προδοτών.


Σύνταξη απορίας από την Πρόνοια απολαμβάνουν όλοι όσοι λαθραίοι έρχονται στην Ελλάδα από χώρες που ούτε καν στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν ενταχθεί, όπως η Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Αφγανιστάν, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, Ιράκ, Ιράν, Νιγηρία, Αίγυπτο κλπ Χωρίς ούτε μία μέρα εργασίας, όποιος λαθραίος αλλοδαπός έρχεται στην Ελλάδα και είναι πάνω από 65 χρονών, απολαμβάνει σύνταξη απορίας από την Πρόνοια ύψους 330 ευρώ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ τη στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία ψυχορραγούν και τα αποθεματικά τους, φτάνουν δε φτάνουν για τη συνταξιοδότηση 2 μόλις μηνών.

Οι αλλοδαποί λοιπόν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας έχουν πάρει χαμπάρι πόσο μαλάκες είμαστε και φέρνουν τους γονείς τους, θειους και θειάδες που στην Αλβανία ούτε 50 ευρώ σύνταξη το μήνα δεν παίρνουν και έτσι ερχόμενοι εδώ απολαμβάνουν τα 330 ευρώ. Φυσικά αφού κάνουν τα χαρτιά τους και πάρουν την σύνταξη αυτή οι περισσότεροι γυρνούν στη χώρα τους και οι συγγενείς τους λαθραίοι που ζουν εδώ στην Ελλάδα, τους στέλνουν τα 330 ευρώ χρήματα με τα οποία ζούνε σχεδόν βασιλικά στις χώρες τους!!!


Για να μην αναφέρω και την επιδότηση ενοικίου που επίσης απολαμβάνουν οι λαθραίοι στην Ελλάδα, για να μη πω και για την από το Νόμο απαλλαγή τους από το Πόθεν Έσχες, δηλαδή αλλοδαπός που ληστεύει μία τράπεζα σήμερα και πάει αύριο και αγοράζει βίλλα στην Εκάλη κανείς δεν τον ρωτάει που και πως βρήκε τα χρήματα για την αγορά αυτή.....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ TELIKA? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ KAI ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!

ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟΡΙΑΣ?


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΧΩΡΙΣ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΒΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ?


Και μη ξεχνάμε ότι με σύνταξη απορίας έχεις και εντελώς δωρεάν περίθαλψη στα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία και δωρεάν ιατρικές συνταγές και φάρμακα φυσικά.



ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΝΙΑ!

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/330-65.html


"Ανθέλληνας - πράκτορας Τρεμόπουλος: Όχι στη Θράκη οι Πόντιοι"


"ο Εφιάλτης Τρεμόπουλος είχε κάνει καμπάνια το '90 να μην εγκατασταθούν οι Πόντιοι στην Θράκη γιατί θα γινόταν "βουλγαροποίηση" της Δυτικής Θράκης, δηλαδή επειδή θα...
"αλλοιωνόταν" η πληθυσμιακή ισορροπία με την "τουρκο-μουσουλμανική" μειονότητα (αυτό προς ώφελος της Ελλάδας και τον ενοχλούσε!!!!!!!)












Έβγαζε λόγους, έκανε συγκεντρώσεις, μιλούσε στα ραδιόφωνα (μεγάλη η πρόσβασή του στην ΕΡΤ - δούλευε, έκοβε και έραβε εκεί) και είχε λασπολογήσει με άθλιο τρόπο τους Ποντίους.

Επίσης, μας απειλούσε επικαλούμενος την..... ΧΟΥΡΙΕΤ ότι αν πήγαιναν στην Θράκη οι Πόντιοι θα έβαζε η Τουρκία μισό εκατομμύριο Τούρκους στα Κατεχόμενα!"

Τρεμόπουλε ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ . ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΩΟ

http://zorro-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_9082.html


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ.... μερος 2

Ιδού και η υπογραφή του Τρεμόπουλου υπέρ του σχεδίου Ανάν











Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω είναι τελικά ο Μέγας Ανθέλληνας-πράκτορας Μιχάλης Τρεμόπουλος; Για τα εθνικά μας θέματα λέμε. Και πάντα αντίθετο με αυτό που ήθελε ο λαός.

Είναι το υποστηρικτικό κείμενο του κατάπτυστου σχεδίου Ανάν, που οι Κύπριοι καταψήφισαν με συντριπτικό ποσοστό.

Ένα κείμενο που άφησε έκθετους όσους το προπαγάνδιζαν και ... μεθόδευαν λύσεις ερήμην του πολύπαθου κυπριακού λαού. Δεν βάλαμε όλη την λίστα γιατί δεν θα την καταλάβετε. Είναι τα μισά Τουρκικά ονόματα.

Σε ό,τι δε αφορά στους λεγόμενους Οικολόγους-Πράσινους, δεν έχουμε παρά να αποκωδικοποιήσουμε τις εκφρασμένες θέσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου για να αντιληφθούμε ποιους και τι θα στηρίζει αν τύχει να "γοητευθούν" κάποιοι αφελείς ψηφοφόροι από την πιασάρικη τρέντυ ονομασία του κόμματος που επελέγη για να καλύψει τις, κατά το πρόσφατο παρελθόν, ομολογημένες θέσεις και προθέσεις του επικεφαλής του.


Ακόμα και τώρα ο Μ.Τρεμόπουλος στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν δίνει απαντήσεις για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς οι Οικολόγοι-Πράσινοι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την εξωτερική πολιτική αφού ακούσαμε τον γνωστό οικολόγο να λέει:

"Δεν θα γίνουμε εμείς νονοί χωρών όπως στην περίπτωση της ΦΥΡΟΜ"!!


Μετά από αυτά ο καθένας μπορεί να κρίνει τι εκπροσωπούν όλα τα κόμματα.
Όσο για την Θράκη ο άνθρωπος είπε για Τουρκική μειονότητα!!





ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ....


...ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΥOUTUBE.... ΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΣΑΜΙΚΟ ΤΩΡΑ.... ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ.




Ποιος είναι ο εικονιζόμενος δίπλα στον Μαλακεδόνα Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου; Είναι ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως "ευρωπαίος ελληνόφωνος αριστερός δικηγόρος" Γιάννης Κωνσταντίνου και να προσθέσω επίσης πως σύμφωνα με το σύντροφό του που αυτοπροσδιορίστηκε, «όπως όλοι τους» (έτσι είπε ακριβώς και δείτε το βίντεο κάτωθεν), ως άεθνος, άθεος και άπατρις, επίσης!

Και αυτό δε θα έλεγε και πολλά αν ο τύπος ήταν μπακάλης, αλλά ο κύριος αυτός υπήρξε υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στις τελευταίες εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο δεύτερο γύρο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με ποσοστό 37% και αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα μέσα στον ΔΣΘ.. (37% ναι καλά διαβάζετε, οι γραικύλοι και οι εφιάλτες είναι πολλοί στην Ελλάδα.. και μόνο στην Ελλάδα…).


Ο Γιάννης Κωνσταντίνου πρώην ΣΥΝασπιστής και δηλωμένος ως «ανεξάρτητος» στις τελευταίες εκλογές του ΔΣΘ, κατά πληροφορίες μας, τον στήριξε η ομάδα Mπίστη του ΠAΣOK, ο Mανώλης Λαμτζίδης που τον στηρίζει με τη σειρά του ο ΣYPIZA και φυσικά ποιος άλλος από τους.... ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ του Τρεμόπουλου όπως ο ίδιος ο Γ. Κωνσταντίνου είχε δηλώσει και τον βλέπετε και στο βίντεο μαζί τους... Δείτε το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας προς το τέλος της σελίδας (κλικ εδώ) καθώς και στην ίδια τη σελίδα των Οικολόγων Πράσινων.... (κλικ εδώ)


O Γ. Κωνσταντίνου, λοιπόν, ήταν ένας από αυτούς που παρουσίασαν το δυσώνυμο «μακεδονικό αναγνωστικό» των φιλοσκοπιανών του «Oυρανίου Tόξου» και του γνωστού Nακρατζά, στην αίθουσα του Eργατικού Kέντρου Θεσσαλονίκης, πριν από δύο περίπου χρόνια.


Tότε, ως ομιλητής, καθισμένος μάλιστα δίπλα στον μαλακεδόνα Bοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου (δείτε το βίντεο), δήλωσε, αποποιούμενος την εθνική του ταυτότητα, ότι είναι απλώς «ένας ευρωπαίος ελληνόφωνος αριστερός δικηγόρος»! Θεώρησε μάλιστα «μεγάλη πρόοδο» την έκδοση του «μαλακεδονικού αναγνωστικού» και εξέφρασε τη λύπη του που το ελληνικό κράτος δεν προχώρησε σε αναγνώριση, προβολή και διάδοση της βλάχικης γλώσσας, αφού ο ίδιος, όπως είπε, προέρχεται από βλαχόφωνη οικογένεια!

Στην συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και σε μία μεγάλη απρέπεια, «καρφώνοντας» τον κ. Aλέξανδρο Γιοσμά, που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τα όσα ανθελληνικά ακούγονταν στην αίθουσα, λέγοντας από μικροφώνου ότι αυτός ήταν ο γιος του «δολοφόνου του Λαμπράκη, Ξενοφώντος Γιοσμά» λες και υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Φαίνεται πως ξέχασε τον ληστή τραπεζών υιό του Βούτση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ....

Xαρακτηριστικό του μίσους του εναντίον κάθε τινός ελληνικού, είναι και το ότι επέλεξε στην ιστοσελίδα της δικηγορικής παρατάξεώς του την κατάληξη eu, αντί του gr (http://www.ananeotiki.eu/)!


Φυσικά θα πρέπει να προβληματίσει τους έλληνες πολίτες αλλά και τους δικηγόρους της Ελλάδος πως είναι δυνατόν η Ελλάδα μας να φιλοξενεί τους περισσότερους Εφιάλτες από κάθε άλλη χώρα πάνω στον πλανήτη, οι οποίοι μάλιστα προσπαθούν με νύχια και δόντια να ανέλθουν στην εξουσία σε όλους τους θώκους της κοινωνίας μας.

Κάτι συμβαίνει με τη χώρα μας και θα έπρεπε ήδη να έχετε ξυπνήσει προ πολλού…. Αλλά που να ξυπνήσετε εσείς, όταν οτιδήποτε και να σας πλασάρουν τα ΜΜΕ της Κόκκινης Χούντας, τα τρώτε αμάσητα…..

Το ξεβράκωμα θα συνεχιστεί...


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_7306.html



Επικείμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.






Επικείμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα

Τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, Δευτέρα 01.06.2009, εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με το Γιώργο Παπαδάκη από 07.00 & εντεύθεν


Τηλεοπτικός σταθμός ALTER, Τρίτη 02.06.2009, εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στις 23.15



http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

Συνέλαβαν 35χρονο που υπηρετεί στην αστυνομία για… αναρχικά συνθήματα

Με τα γνωστά τεχνάσματα, τα ΜΜΕ γράφουν σήμερα για «εξωτερικό φρουρό σε σωφρονιστικό ίδρυμα», αποφεύγοντας να μιλήσουν για αστυνομικό ή ειδικό φρουρό!

Στο Δημαρχείο Κατερίνης, η αστυνομία συνέλαβε λοιπόν 2 άτομα να γράφουν υβριστικά συνθήματα αναρχικού περιεχομένου. Ο ένας εκ των δύο, υπηρετεί στην αστυνομία (!) ως φρουρός φυλακών. Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιου τύπου παρακολούθηση, καθώς ούτε η υπηρεσία του 35χρονου σχετίζεται με τέτοιες υποθέσεις, ούτε και θα έβγαινε στην δημοσιότητα η ταυτότητά του! Σε όσους μπορεί να προκαλεί έκπληξη η παραπάνω είδηση, σας παρουσιάζουμε μία φωτογραφία-ντοκουμέντο…

408432

Το 2002, ομάδα περίπου 60 αναρχικών, κάνει δολοφονική επίθεση στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οδό Σολωμού. Μία ολιγομελής ομάδα περίπου 10 συναγωνιστών αντιστέκεται και η επίθεση μετατρέπεται σε άτακτη φυγή κατά την οποία υπήρξαν και τραυματισμοί. Ένας εκ των επιτιθέμενων αναρχικών (τον οποίο μαζεύει το όχημα της αστυνομίας στη φωτογραφία…), ήταν… ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, η ταυτότητα του οποίου αποκαλύφθηκε πριν φτάσει η αστυνομία στον χώρο…

Φανταστείτε τα ρεπορτάζ των «προοδευτικών» Μαρξιστικών Μέσων Ενημέρωσης, αν στην υπόθεση εμπλέκονταν Εθνικιστής… Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο!



ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ..

Το Ισλάμ δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως πολλοί υποστηρίζουν. Οι μουσουλμάνοι είναι...από τους πιο φανατισμένους ανθρώπους παγκοσμίως, πράγμα που έχει αποδειχτεί και συνεχίζει να αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία.

Οι μουσουλμάνοι λοιπόν ξεσηκώθηκαν και γρήγορα βγήκαν να τους υποστηρίξουν όλοι οι προδότες του Έθνους μας, τα λαμόγια και οι ψευτοιδεαλιστές αριστεροί της Χώρας μας. Όμως οι μουσουλμάνοι είναι μουσουλμάνοι. Σε εμάς δηλαδη όταν μας βρίσουν τον Χριστό ή την Παναγία τα διάφορα "καλόπαιδα" που κυκλοφορούν έξω, και είναι και Έλληνες εκτός από μετανάστες γιατί να μην έχουμε και εμείς το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση?





Οι τύποι ήλθαν στην Ελλάδα για να διαδηλώνουν και να κάνουν πλιάτσικα και ληστείες, πάντως όχι για να δουλέψουν όπως φαίνεται... Και όλα αυτά γιατί στο Ισλαμαμπάντ ο Μουσάραφ τους έκοβε τον κώλο όχι απλά να διαδηλώνουν κιόλας... Βρήκαν και τα κάνουν όμως, εμείς τους δώσαμε τον αέρα, μας κατάλαβαν τι μαλάκες είμαστε και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε από τους μελαχρινούληδες ταλιμπάνους....

Άντε στο διάλο και ξεκουμπίδια ρε μελαχρινούληδες ταλιμπάνοι....


Συνελήφθη αστυνόμος για παροχή υπηρεσιών σε αλλοδαπούς με αμοιβή

Αστυνόμος Α' που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, γιατί απαιτούσε και έπαιρνε χρήματα από αλλοδαπούς, προκειμένου να τους εξυπηρετήσει για την υποβολή αιτήσεων ασύλου.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αστυνόμος μαζί με τη σύντροφό του, η οποία... επίσης συνελήφθη, έπαιρναν 600 ευρώ από κάθε αλλοδαπό, που περνούσαν με το αυτοκίνητό τους στη διεύθυνση αλλοδαπών, παρακάμπτοντας τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται γι'αυτό το σκοπό στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στην οδό Πέτρου Ράλλη και υπέβαλαν τις αιτήσεις ασύλου.

Η δραστηριότητά τους αποκαλύφθηκε προχθές, όταν πήραν 1.200 ευρώ προκαταβολή από τέσσερις αλλοδαπούς και επρόκειτο να πάρουν άλλα τόσα, όταν θα ολοκληρωνόταν η διαδικασία.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο αστυνόμος είχε εισπράξει ανάλογα ποσά για τον ίδιο λόγο από άλλους οκτώ αλλοδαπούς.

γιαυτο εχει γεμισει η χωρα μουσουλμανους και λαθρομεταναστες . Ο καθε τυχαρπαστος πουλημενος σε καιριες θεσεις.. Ζωα προδοτες


ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 – Ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το προεκλογικό πεντάλεπτο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

που στάλθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας




Το προεκλογικό πεντάλεπτο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

που στάλθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας