Χρήστες OnLine

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΛΟΓΩ... "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ..

Παπαρήγα και ΚΚΕ για πολύ λίγο ακόμα....

Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έρχονται και το Υγρό Πυρ έχει κάποιες πληροφορίες από τώρα.

Το ΚΚΕ θέλει τη χώρα έρμαιο των λαθρομεταναστών και το μήνυμα δεν το πήρε στις περασμένες εκλογές σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Η Παπαρήγα είπε χθες ότι δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος που μπορεί να φέρει στο κόμμα η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες. Αυτό θα το δούμε όταν θα δει το κόμμα της να καταποντίζεται πιο κάτω και από τα ποσοστά που πήρε το ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Η Παπαρήγα για καθαρά μικροκομματικούς λόγους προσπαθεί να σφετεριστεί τους μετανάστες γιατί ξέρει ότι αλλιώς σοβαρή αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ δε βλέπει. Νομίζει ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Είναι τόσο βλάκες μέσα στο ΚΚΕ που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ιδρύσουν δικά τους κόμματα τα οποία και φυσικά θα στηρίξουν.. Για τόσο γκασμάδες μιλάμε μέσα στο ΚΚΕ και μάλιστα πολύ επικίνδυνους και αναχρονιστικούς γκασμάδες...

Φυσικά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη η ραγδαία αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ που πλέον θα είναι το τρίτο κόμμα και με διαφορά από το τέταρτο. Και μαντέψτε από πού θα προέρχονται οι νέοι υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Από το…. ΚΚΕ…. Ο λαός του ΚΚΕ απαρτίζεται κυρίως από τη μικρομεσαία λαϊκή και εργατική τάξη που ζει στο πετσί της τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που οδήγησε στη λαθρομετανάστευση και έριξε την τάξη αυτή στην ανεργία και την ανασφάλεια. Ο λαός του ΚΚΕ κατάλαβε επιτέλους το ρόλο και την προδοσία του ΚΚΕ.

Αναμένουμε λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων... και βλέπω τη κυρία Παπαρήγα να λαθρομεταναστεύει για τη Βόρεια Κορέα το μόνο κράτος που θα μπορούσε να τη δεχτεί.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_04.html



Οι κ.κ. Σανιδάς και Σφακιανάκης λαμβάνουν;


Οι κ.κ. Σανιδάς και Σφακιανάκης δεν έχουν και πάλι ασφαλώς να πουν τίποτα για το παραπάνω τερατούργημα.

Δεν το λέμε εμείς... οι πράξεις τους, τα λόγια τους και η σιωπή τους βοούν με ενοχή.

Περιμενουμε να δουμε ποτε θα βγουν να μιλησουν στον λαο σχετικα με τις καταγγελιες που εχουν γινει για την ηλεκτρονικη γιαφκα των αριστερων δολοφονων

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Πηγή:stop-indymedia

"Θέλουν να μας διαλύσουν".Μίκης Θεοδωράκης


ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»
Την άθλια προσπάθεια ξένων κέντρων, αλλά και τον δόλιο ρόλο κάποιων «Ελλήνων», που παίζουν το σκοτεινό παιχνίδι Τούρκων, Σκοπιανών και Αμερικάνων μέσα στην Ελλάδα, καταγγέλλει με νέα παρέμβασή του ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»:

«Κατά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται περιέργως όλο και πιο πολλά κρούσματα διαφόρων τύπων, οι οποίοι με δήθεν επιστημονικό μανδύα έχουν το θράσος να εκφράζουν δημοσίως “απόψεις” που ακόμα και οι χειρότεροι εχθροί της πατρίδας μας θα δίσταζαν να διατυπώσουν.


“Απόψεις” που αφορούν την ιστορία, την ακεραιότητα, το ήθος και τα συμφέροντα του λαού μας, που για να αποκτηθούν και να διαφυλαχθούν χρειάστηκαν διαρκείς αγώνες και υπεράνθρωπες θυσίες από μέρους των Ελλήνων. Και διερωτώμαι αν πράγματι τα ονόματα όλων αυτών είναι ελληνικά και όχι ψευδώνυμα Τούρκων, Σκοπιανών ή… Αμερικανών, που είναι οι ενορχηστρωτές αυτής της άθλιας και σκοτεινής προσπάθειας, η οποία έχει σκοπό να μας διαλύσει διανοητικά, ψυχικά, ηθικά και εθνικά, δεδομένου ότι ο λαός μας “δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις”. Γιατί ήταν και είναι υπερήφανος για την Ιστορία του, τις ηθικές παρακαταθήκες και τις πολιτισμικές του παραδόσεις.


Όσο για το Σκοπιανό, είναι στο βάθος ένα γελοίο θέμα, όσο είναι γελοία η άποψη ότι οι κάτοικοί του είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο ότι πρόκειται για νομάδες σλαβικής καταγωγής που ήρθαν στη γειτονιά μας τον 6ο αιώνα και μόνο ο Θεός γνωρίζει ποιοι ήσαν, πού ήσαν και τι έκαναν οι πρόγονοί τους την εποχή κατά την οποία ο Φίλιππος και ο Μέγας Αλέξανδρος επιχειρούσαν να ενώσουν τους Έλληνες εκείνης της εποχής, ακριβώς γιατί ως Μακεδόνες θεωρούσαν τον εαυτό τους κομμάτι αναπόσπαστο της ενιαίας Ελλάδας.

Όλα τα άλλα τα θεωρώ μια άθλια προπαγάνδα, που, όπως είπα, έχει στόχο να μας διαλύσει παντοιοτρόπως. Και αλίμονο αν υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικό όνομα που συμμετέχουν συνειδητά σε αυτή τη βρομερή εκστρατεία και μάλιστα σε μια εποχή τόσο δύσκολη και κρίσιμη για τη χώρα μας».

Πηγή http://visaltis.blogspot.com/

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!


ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΡΗΓΑ...

Αμετανόητοι παραμένουν στον Περισσό, μακρυά απο την κοινωνία και τα προβλήματά της. Φαίνεται ότι για τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν μεγαλύτερη αξία έχουν οι λαθρομετανάστες (μετανάστες και πολιτικοί πρόσφυγες κατά το Κου Κου Ε), παρά οι Έλληνες.

«Ούτε για ένα πρόβλημα στην Ελλάδα, ούτε για την ανεργία, ούτε για την εγκληματικότητα, για κανένα πρόβλημα δεν ευθύνονται οι μετανάστες. Ανεργία, κοινωνική εγκληματικότητα υπάρχει στον καπιταλισμό παντού» τόνισε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της με την οποία άνοιξε χθες τις διήμερες εκδηλώσεις για τη μετανάστευση διοργανώνει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, στο πάρκο του ΦΙΞ στα Πατήσια!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ , ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ


Επικίνδυνοι Ρουμάνοι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου!

ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου με πρωταγωνιστές δύο Ρουμάνους κακοποιούς που συνελήφθησαν από αστυνομικούς γύρω στις 8:30 μ.μ στη Λεπτοκαρυά... να "σπάνε" αυτοκίνητα και να κλέβουν από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Α.Τ. στο Λιτόχωρο.

Οι Ρουμάνοι κακοποιοί που είναι αδέρφια και ηλικίας 32 και 28 ετών αποδείχτηκαν τελικά πολύ επικίνδυνοι, αφού με σκοπό να αποδράσουν από το αστυνομικό τμήμα, γύρω στις 11:30 έβαλαν φωτιά στις κουβέρτες και τα στρώματα των κρατητηρίων, με αποτέλεσμα να "λαμπαδιάσει" αμέσως ο χώρος.

Μέσα στη γενική σύγχυση που επικράτησε στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που οι αστυνομικοί έσπευδαν να σβήσουν με πυροσβεστήρες τη φωτιά, ένας από τους Ρουμάνους κακοποιούς όρμηξε και έσπασε με το κεφάλι του την "γυάλινη" πόρτα του τμήματος στην προσπάθεια του να αποδράσει, αλλά τραυματίσθηκε και έπεσε κάτω αιμόφυρτος και ουρλιάζοντας σαν αγρίμι.

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και οι αστυνομικοί μετέφεραν τους δύο κακοποιούς, τον έναν τραυματισμένο από τα τζάμια και τον άλλον με αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύονται, φρουρούμενοι, ενώ το σπίτι που διέμεναν στη Λεπτοκαρυά φρουρείται και θα ερευνηθεί με την παρουσία του εισαγγελέα και των δραστών, μόλις αναρρώσουν και πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μόλις διαδόθηκε το πρωτοφανές περιστατικό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΖΩΑ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ Ε?


Τελικά δεν...κοιμούνται στο Υπουργείο Εξωτερικών:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE!!!

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ "ΕΧΘΡΟΥΣ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΑΝΤΙ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!-ΑΞΙΟΣ Ο...ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!

Την Τρίτη ανεβάσαμε ένα βίντεο στο Κανάλι μας στο Youtube με τίτλο "ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ:Η...ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ!".

Με έκπληξη σήμερα,είδαμε ότι είχε κατέβει,με την αιτιολογία της "καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων",καταγγελία που είχε προέλθει από το Dora WebTV (δείτε την εικόνα αριστερά) !!!Βλέποντας το βίντεο,διαπιστώσαμε ότι ΜΟΝΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 6,5 ΛΕΠΤΩΝ (!!!) ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ!

Παόλα αυτά,ανεβάσαμε ξανά το βίντεο με ορισμένες τροποποιήσεις,αφαιρώντας το "επίμαχο" σημείο.



Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν,πολλά:

-ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ;ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ;

-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;

-ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;

Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι,η ενέργεια αυτή έχει και τα θετικά της:ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ" ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE!!!

Συγχαρητήρια...άξιος ο μισθός σας!!!


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.



Σέχτα… Επαναστατικού Αγώνα;

Υπάρχει σχέση ανάμεσα στις δύο οργανώσεις; ΝΑΙ, σύμφωνα με επίσημες εκθέσεις!

Ξημερώματα Παρασκευής και ένα νέο βομβιστικό κτύπημα έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των εγκληματικών ενεργειών της κόκκινης τρομοκρατίας. Λίγες μόνο ημέρες μετά την δολοφονία του αστυνομικού από την «Σέχτα Επαναστατών» είναι η σειρά του «Επαναστατικού Αγώνα» όπως υποστηρίζουν οι αρχές αν και δεν υπάρχει ακόμα ανάληψη ευθύνης. Αυτή την φορά, στόχος φαίνεται πως ήταν το ταχυφαγείο Mcdonald’s στη συμβολή των οδών Λαρίσης και Ιτέας, στους Αμπελοκήπους, όπου στις 4:35 τα ξημερώματα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο σημείο υπάρχουν και τα γραφεία της ΚΑ’ Εφορίας Αθηνών. Ο ωρολογιακός μηχανισμός περιείχε περισσότερα από δύο κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας, υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί και στην έκρηξη στην Citibank της Κηφισιάς πριν από λίγο χρονικό διάστημα.



Μπαράζ εμπρηστικών ενεργειών

Προβληματισμό στην Αστυνομία προκαλεί και το μπαράζ των εμπρηστικών ενεργειών που παρατηρείται από χθες. Το μεσημέρι εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή του Μουσείου, στον πρώτο όροφο κτιρίου επί της οδού Ηπείρου 1, όπου στεγάζονται γραφεία απόστρατων δικηγόρων και ιδιωτών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε μπιτόνι με κερί. Επίσης λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής στην οδό Χάριτος στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές. Εξάλλου εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη χθες στις 12.10 μετά το μεσημέρι στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή τραυματισμοί.



«Πίσω από την Σέχτα είναι ο Επαναστατικός Αγώνας»… υποστηρίζουν Αμερικανοί αναλυτές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια ανάλυση του αμερικανικού think tank STRATFOR για την τρομοκρατία στη χώρα μας. Παρουσιάζουμε τα κυριότερα σημεία της:


1. Εκτιμούν ότι πίσω από την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», όπως και άλλες οργανώσεις που εμφανίστηκαν πρόσφατα, κρύβεται ο «Επαναστατικός Αγώνας»


2. Ο ΕΑ θεωρείται ότι προέκυψε από την ΕΟ 17Ν. Οι πρόσφατες ενέργειες δείχνουν ότι ο ΕΑ γίνεται όλο και πιο θρασύς και μοιράζεται με την 17Ν πολύ περισσότερα από την κοινή ιδεολογία.


3. Εκφράζονται φόβοι ότι, όπως και η 17Ν, ο ΕΑ θα επιτεθεί όχι μόνο σε αστυνομικούς αλλά και διπλωμάτες και επιχειρηματίες.


4. Τον τελευταίο όμως καιρό οι επιθέσεις του ΕΑ κλιμακώνονται και είναι πλέον σχεδιασμένες να προκαλέσουν θανάτους. Όλο και περισσότερο δηλαδή, η οργάνωση μοιάζει με την 17Ν και φαίνεται μάλιστα να χρησιμοποιεί πλέον και τις μεθόδους της.


5. Η «νέα» και η «παλιά» τρομοκρατία ακολουθούν κοινές τακτικές, όπως η διαφυγή με μοτοσικλέτα.


Προσέξτε ακόμα τι γράφει:

«(Οι μέχρι σήμερα ενέργειες δείχνουν ότι) οι δράστες μπορούν να διεξάγουν παρακολουθήσεις προκειμένου να γνωρίζουν κινήσεις οχημάτων κλπ. Ότι μπορούν να προμηθευθούν τα υλικά, να κατασκευάσουν τη βόμβα, να σχεδιάσουν την ενέργεια, να τοποθετήσουν τη βόμβα και να διαφύγουν ασύλληπτοι. Αυτός είναι ο λεγόμενος επιθετικός κύκλος της τρομοκρατίας και αποδεικνύεται ότι τόσο ο ΕΑ όσο και άλλες παρόμοιες ομάδες τον κατέχουν πλήρως. Αν λοιπόν κάποιος διαθέτει την τεχνογνωσία να μπορεί να εντοπίσει τις κινήσεις κάποιου διπλωμάτη και να σχεδιάσει κάποια επίθεση εναντίον του, τότε δεν είναι δύσκολο και να κάνει το αναγκαίο άλμα προκειμένου να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον…»

Φυσικά όλα τα παραπάνω προέρχονται από πηγές αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Να θυμίσουμε επίσης την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του κλιμακίου της Scotland Yard πριν από ενάμιση μήνα, οι οποίοι κατήγγειλαν την έλλειψη πληροφοριών (…) εκ μέρους των Ελληνικών αρχών. Όπως όλα δείχνουν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για την προστασία της τρομοκρατίας στη χώρα μας που δήθεν εξαρθρώθηκε το 2004 με την 17Ν…


Διαλύστε το μαρξιστικό παρακράτος – Η μόνη λύση!



Το 2ο μεγάλο μυστικό της δημοκρατίας

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ!



"Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει άρθρο του Συντάγματος που να ορίζει επίσημη θρησκεία την ορθόδοξη. Δεν μπορεί στα δικαστήρια πίσω από την έδρα να είναι η εικόνα του Χριστού. Θεωρώ ότι η θρησκεία είναι υπόθεση των ανθρώπων και όχι των κρατών. Αναγνωρίζω την προσφορά της Εκκλησίας αλλά δεν είμαστε στο 1821. Είναι αδιανόητο ότι ακυρώθηκε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Που ζούμε; Πρέπει να σου πω ότι στο "Power of ten",που παρουσίαζα στο Mega, διαπίστωσα μέσα από τις έρευνες που κάναμε ότι η ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική".

Μπουρδέλο θέλετε να πείτε κ. Μαρκουλάκη δεν είναι εντελώς ακόμα αν και διακαώς θα το επιθυμούσατε.

Οι νεοταξίτες της Δεξιάς του Μάνου και του κόμματος που συμμετέχετε -το "Δράση" - δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους αντίστοιχους αριστερούς.Το περιτύλιγμα αλλάζει. Πρώτα άθρησκοι και αχνοφαίνεται και το απάτριδες. Μόνο που οι Έλληνες δεν είναι συντηρητικοί .Απλά έχουν ένστικτο και διαισθάνονται τα παιχνίδια που παίζετε στην πλάτη τους.

(απόσπασμα από συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" στις 17 Μαΐου)