Χρήστες OnLine

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Έχω δει αγανακτισμένους στην συγκέντρωση των Ιμία, κάθε 30 Ιανουαρίου, πολύ περισσότερους και πολύ πιο αγανακτισμένους... 
Το καθεστώς κάνει επίδειξη δύναμης διαχείρισης της αγανάκτησης. Άλλα όταν η πραγματική αγανάκτηση ξεσπάσει δεν θα έχει που να κρυφτεί. 

Τους έχω δει τους πραγματικούς αγανακτισμένους. Ήταν έξω από την βουλή πριν ένα χρόνο και προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Φώναζαν κλέφτες κλέφτες , και να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή.

Έχω δει κι άλλες φορές αγανακτισμένους για διάφορα θέματα. Δεν τους έπαιζαν οι τηλεοράσεις, δεν ήταν πρώτο θέμα, δεν τους κάνανε ευνοϊκή κάλυψη για να φαίνονται περισσότεροι. Το αντίθετο, τους έκρυβαν όσο μπορούσαν.

Έχω δει αγανακτισμένους στην συγκέντρωση των Ιμία, κάθε 30 Ιανουαρίου, πολύ περισσότερους και πολύ πιο αγανακτισμένους. 

Έχω δει αγανακτισμένους στις υπό εποικισμό γειτονιές της Αθήνας που μαστίζονται από την εγκληματικότητα.

Το καθεστώς φυσικά όλα αυτά τα κρύβει , αυτούς όμως τους ψευτοαγακτησμένους τους κάνει πρώτο θέμα. Μια άσκηση ελέγχου της αγανάκτησης και μαζικού αποπροσανατολισμού παρακολουθούμε και τίποτα άλλο.

Η πραγματική αγανάκτηση δεν περιμένει μια μοδάτη μαζική λαϊκή συγκέντρωση για να εκφραστεί. Εκφράζεται στην πρώτη ευκαιρία που της δίνετε και δεν είναι ειρηνική. Η αγανάκτηση δεν αντέχει να είναι ειρηνική έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο, γι αυτό και είναι αγανάκτηση.

Το καθεστώς κάνει επίδειξη δύναμης διαχείρισης της αγανάκτησης. Άλλα όταν η πραγματική αγανάκτηση ξεσπάσει δεν θα έχει που να κρυφτεί. 

πηγη

Το ΝΑΤΟ πισω από τις “γκριζες ζωνες” του Αιγαιου!


Να αποσυρθεί η Ελλάς από την Βορειοατλαντική Συμμαχία που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στα εθνικά μας συμφέροντα

Η αποκάλυψη από το Wikileaks απόρρητων αμερικανικών τηλεγραφημάτων φέρνει στο φως το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε στο τέλος του 2008, όταν η Ελλάδα πραγματοποίησε επιτυχώς την άσκηση «Τολμηρός Τοξότης», με την έστω και συμβολική συμμετοχή νατοϊκού αεροσκάφους, σε σχεδιασμό που περιελάμβανε και τον Αη Στράτη (το ελληνικό νησί του ΒΑ Αιγαίου σε απόσταση 18 ν.μ. νοτιοδυτικά της Λήμνου).

Θυμίζουμε ότι το Δόγμα Λουνς (Luns Rules ή Luns Doctrine) εφαρμόσθηκε με την επιστροφή της Ελλάδας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και προβλέπει την ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ από τους συμμαχικούς σχεδιασμούς. Μάλιστα, στην έκδοση του 2006 των Aegean Policy Guidance (Διαδικασίες για την Πολιτική του Aιγαίου) καλούνται οι νατοϊκοί επιτελείς να εξαιρούν από το σχεδιασμό ασκήσεων και άλλων νατοϊκών προγραμμάτων την περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.

Η άσκηση «Τολμηρός Τοξότης» είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την Τουρκία και μάλιστα σε διμερείς διπλωματικές επαφές οι Αμερικανοί είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι οι προκλητικές υπερπτήσεις των Τούρκων που είχαν ακολουθήσει σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι ήταν η «εκδίκηση» της Αγκύρας για την εμφάνιση σε νατοϊκή άσκηση νησιού που, σύμφωνα με την Τουρκία, είναι αποστρατιωτικοποιημένο.

Στο δε αμερικανικό τηλεγράφημα από την πρεσβεία στην Άγκυρα, με τίτλο «Διατηρώντας την ηρεμία στο Αιγαίο» της 15-1-2009, ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι προβαίνει σε συγκεκριμένες εισηγήσεις στην κυβέρνησή του και εξηγεί τη νομική και πολιτική βάση της Άγκυρας για «αποστρατιωτικοποίηση» των νησιών του Αιγαίου μιας και ο ίδιος υιοθετεί τις τουρκικές αξιώσεις, μετατρέποντας τη μονομερή τουρκική διεκδίκηση (claim) σε διμερείς διαφορές-αμφισβητήσεις με την Ελλάδα (dispute), κάτι που αποτελεί και τη βάση της διατήρησης των Luns Rules.

Είχε δε τονίσει ότι «για να διασφαλίσουμε ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν θα εκτροχιασθούν, είναι αναγκαίο το ΝΑΤΟ να μείνει έξω από τις διμερείς αμφισβητήσεις και, όπως στο παρελθόν, να εφαρμόσει σθεναρά το Δόγμα Λουνς.

Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει την αποφυγή συμμετοχής του ΝΑΤΟ σε εθνικές ασκήσεις που εμπλέκουν νησιά, των οποίων το καθεστώς στρατιωτικοποίησης είναι υπό αμφισβήτηση και η άσκηση συνέβαλε στην αύξηση της έντασης μεταξύ των δυο χωρών.

Να επισημανθεί ότι ο συγκεκριμένος Αμερικανός διπλωμάτης ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ την ελληνική θέση ότι «μια τέτοια αμφισβήτηση δηλ. της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών που προκαλεί το Νατοϊκό Δόγμα Λουνς απαιτεί ΑΝΑΜΕΙΞΗ του Δικαστηρίου της Χάγης.

Για την Ελλάδα παραμένει μείζον θέμα ασφάλειας το γεγονός ότι στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ κάποιοι επιμένουν στην εφαρμογή των Luns Rules ή Luns Doctrine. Αλλά είναι γνωστό πλέον ότι οι μηχανισμοί του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούνται συστηματικά για την προώθηση ενός μακρόπνοου σχεδίου αφελληνισμού του Αιγαίου, με κεντρικό άξονα τη δομή διοίκησης και ελέγχου της Συμμαχίας στην περιοχή, την προσπάθεια αποδόμησης της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, την οποία έχει στο στάδιο αυτό αναλάβει η αμερικανική διοίκηση. Για λόγους δικούς της δεν επιθυμεί να ελέγχονται οι κινήσεις των δυνάμεών της από και προς περιοχές της Μ. Ανατολής και της ΝΔ Ασίας από ξένες δυνάμεις.

Στην δε περίπτωση του Αιγαίου, είναι η Ελλάδα που με βάση τους κανόνες του ICAO ελέγχει την κυκλοφορία εντός του FIR Αθηνών. Ως συνέπεια της απόφασης της DPC για κατάργηση των ορίων αμυντικής ευθύνης στο επίπεδο των υποστρατηγείων (του ΑΤΑ δηλαδή) καταργήθηκε η θέση του διοικητή Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων στην Ελλάδα (Λάρισα) και ο Έλληνας πτέραρχος υποβιβάστηκε σε διευθυντή (!) Αεροπορικών Επιχειρήσεων CAOC, ο οποίος υπάγεται πλέον στον διοικητή Αεροπορικών Δυνάμεων Νότου που εδρεύει στη Σμύρνη με Τούρκο επιτελάρχη. Ο Comairsouth έχει απόλυτη εξουσία σε θέματα ανάθεσης περιοχών ευθύνης στους Διευθυντές CAOC, δηλαδή μπορεί να ορίσει τον Τούρκο διευθυντή CAOC υπεύθυνο για την άμυνα ελληνικών περιοχών.

Πρόσφατες είναι εξάλλου και οι προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες εκ μέρους των Τούρκων, οι οποίοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την κυριαρχία της χώρας μας στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι.

Η στάση των Ελλήνων αρμοδίων πολιτικάντηδων παραμένει απογοητευτικά υποτακτική και έξωθεν καθοδηγούμενη και καμία ενέργεια τους, βέβαια, δεν χαρακτηρίζεται από σεβασμό στα νόμιμα συμφέροντα της Ελλάδος στο Αιγαίο, στον Ελληνικό Λαό, αδιαφορώντας για την κατοχύρωση της ασφάλειας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και συμβάλλοντας ολοένα και περισσότερο στην πραγματοποίηση μιας αποβατικής και αεραποβατικής επιχείρησης εκ μέρους της Τουρκίας….

ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ: "ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΝ ΠΑΕΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ=ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ"!


(σ.σ.) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΟΖ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

Η Αφροδίτη με τον Κούρκουλα στεναχωρέθηκαν επειδή πήγε κόσμος στη συγκέντρωση με Ελληνικές σημαίες..

Από κοντά κι Θανάσης (yogurt-μηνυσάκιας) Κούρκουλας...Μην χάσει και δεν προλάβει να πει την μπαρούφα του.
Λες και στη συγκέντρωση κατέβηκαν να διαμαρτυρηθούν εξωγήινοι και όχι ο λαός μιας χώρας.
Λες και πήγε τόσος κόσμος για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση πολιτική κατάσταση στο Μαλάουι..Τι λέτε μεταξύ σας ρε μαλάουοι?
Έχετε επαφή με το περιβάλλον? Ή ζείτε γενικώς σε μια κατάσταση Νιρβάνας?

ΥΓ ...Δεσποινίς Αφροδίτη,θα μας πείτε πως συντηρείστε στο Λονδίνο?
και πως έχετε την δυνατότητα να πηγαινοέρχεστε αεροπορικός.

Έχετε τόσα χρήματα που μπορείτε και σπουδάζετε στα 40 φεύγα χωρίς να καν να εργάζεστε?

Γιατί αν εργαζόσασταν δεν θα κοπροσκυλιάζατε όλη μέρα στο internet.

Μήπως είστε προνομιούχος εισοδηματίας?

Διαμερίσματα,καταστήματα,επιχειρήσεις κλπ..

Μήπως κάνατε "καβάτζα" από το δημοσιοϋπαλληλίκι,λίγων μηνών?

Χλωμό το κόβω..
Σε κανένα δημοτικό συμβούλιο μήπως?

Σας έστειλε μήπως καμιά ΜΚΟ να μορφωθείτε?

Λέω μήπως..

Αν θέλετε απαντάτε...Γιατί έχουμε αγωνία να μάθουμε και εμείς τον τρόπο να γίνουμε αιώνιοι φοιτητές.."Ξαπλώπουλοι"


Όσο για τον αγαπημένο μας Κούρκουλα (yogurt-μηνυσάκιας) πρέπει να του αναφέρω πως στο Σύνταγμα πήγαν 2-3 χαβαλέδες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά είδαν πως δεν σηκώνει μεταπολιτευτικούς πολιτικούς εμετούς η συγκέντρωση και μαζέψαν τις σημαιούλες τους και πήραν δρόμο για το στέκι μεταναστών



πηγη