Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Στον τίτλο δεν υπάρχει θαυμαστικό! Αποτελεί είδηση αλλά όχι έκπληξη. Μετά το χωρίς προηγούμενο μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων, από τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών στο χωριό μας, συνέβη από πλευράς τους κι αυτή η εμετική απόπειρα.


Το παρ’ ολίγον θύμα, 6χρονο αγοράκι, βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του σε ελαιοπερίβολο πλησίον της Μερόπης για εργασίες ελαιοσυγκομιδής. Έμεινε όμως για λίγο μόνο του, όταν ο πατέρας του έλειψε να προμηθευτεί καύσιμα για τα γεωργικά του εργαλεία από παρακείμενο πρατήριο.


Η επιστροφή του σε σύντομο χρόνο αποσόβησε τα χειρότερα, αφού ένα δίποδο κτήνος Πακιστανικής καταγωγής δεν έχασε την ευκαιρία να το «στριμώξει».Είναι άσκοπο θεωρούμε, το να περιγράψουμε την γενικότερη κατάσταση που έχει παγιωθεί στη Μερόπη από τους εισβολείς. Μόνο οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού που την βιώνουν κάθε μέρα και κυρίως κάθε νύχτα, μπορούν να την αντιληφθούν...Δε θα μιλήσουμε για τη σωρεία των παραβατικών πράξεων από πλευράς των κατακτητών. Από πού ν’ αρχίσει κανείς και που να τελειώσει… άσκοπο θα ήταν κι αυτό.Θα πούμε μόνο ότι ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Και διαρκώς καταφτάνουν καινούργιοι.


Επίσης θα πρέπει να τονιστεί η θρασύτητά τους και το ύφος τους. Ύφος «νταή»! Πριν ένα χρόνο το φωνάζαμε. (δείτε εδώ). Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Χθες τη νύχτα, αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό μέσα στα χωράφια και τα μονοπάτια της Μερόπης, κυνηγώντας τα φαντάσματα των Ασιατών. Και;Μόνο γραφικές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τέτοιες πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος. Το κλειδί της λύσης θα έπρεπε να ήταν πολιτικό. Λέμε «ήταν», γιατί θεωρούμε ότι το παιχνίδι χάθηκε πια. Ο πολιτικός χειρισμός του ζητήματος, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα κάστρα πέφτουν πάντα εκ των έσω. Και για μια ακόμα φορά στην ιστορία μας, όσο κι αν πονάει, θα πρέπει να αναφωνήσουμε: η πόλις εάλω…Ελπίζουμε, μετά τους τελευταίους νόμους της κυβέρνησης, στο μέλλον αυτές οι ορδές να μας διοικήσουν και να μας κυβερνήσουν με επιείκεια…Στο θέμα θα επιστρέψουμε.

"Xαμός στο Μοναστηράκι απο αλλοδαπούς και το παραεμπόριο"



"Σήμερα είχα πάει στο μοναστηράκι και πάθαμε σοκ από τους παπατζήδες, τους μετανάστες που κάνουν παρ-εμπόριο, του επαίτες που κάθε πέντε λεπτά περνάνε από το τραπέζι υπό της ευλογίες των αστυνομικών ,δημοτικών και μη.

Κάνουν 1-2 βόλτες, κρύβονται όλοι οι παραπάνω στα στενά και μόλις περάσει η περίπολος τότε ξανά τρέχουν να πιάσουν τα στέκια τους.

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στον εμπορικότερο και διασημότερο δρόμο της Ελλάδος. Μιλάω για την οδός Ερμού που έχει μετατραπεί σε λαθρομενταστοπάζαρο. Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις, με κλεμμένα κινητά, μαϊμούδες προϊόντα και κίνδυνο κάθε φορά που τρέχουν με τους σάκους στην πλάτη να παρασύρουν εγκύους, παιδιά και ηλικιωμένους.

Ρωτώ λοιπόν τον Κύριο Χρυσοχοίδη και τον Κύριο Κακλαμάνη.... γιατί ΠΟΤΕ δεν τους πιάνει η αστυνομία? Γιατί δεν κατασχέτουν όλα τα παράνομα προϊόντα που κυκλοφορούν? Οι αστυνομικοί (δημοτικοί και μη) πως ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και υποβαθμίζουν όλοι αυτοί και να τους κάνουν ρεζίλι στα μάτια των πολιτών? Όλη αυτή η παραοικονομία και η κατάχρηση πότε θα λάβει ΤΕΛΟΣ?

Ο κύριος Κακαμάνης μας δουλεύει όλους? Γιατί πληρώνουμε δημοτικές αστυνομίες και δημοτικά τέλη? Για να μην μπορούμε να προχωρήσουμε στην Ερμού?
Ο Κύριος Χρυσοχοίδης δεν μπορεί να παρουσιάσει ένα σχέδιο ώστε να σταματήσουν όλους αυτούς τους απατεώνες?

Και οι Έλληνες πήγαν μετανάστες αλλά δουλεύανε στα πιάτα και στα ορυχεία και όχι στα φανάρια και στους δρόμους πουλώντας αφορολόγητα και απατεωνίστικα...

Σε αυτή την χώρα τελικά θα εφαρμοστεί κάποιος νόμος? Οι αστυνομικοί θα κάνουν τους ελέγχους που είναι μέσα στις αρμοδιότητες τους? Η δημοτική αστυνομία πότε θα κάνει αυτό που πρέπει? Όλοι οι υπόλοιποι γιατί κάνουμε την δουλειά μας?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

σχολιο Αφυπνισης : τι απάντηση περιμένεις? ξεπουλημένοι ήταν μια ζωη και όσο ο Ελληνας καθεται σαν προβατο, αυτα θα του τα κάνουν συνέχεια. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!


Όλοι το Σάββατο στις 3 στα Προπύλαια.Για να τους πούμε τη δική μας γνώμη.



Η πρωτοβουλία των "φίλων του Αγίου Όρους" που αγκαλιάζεται από όλον τον Αγωνιζόμενο Πατριωτικό Χώρο, είναι δεύτερη μεγάλη ευκαιρία μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας να ξανα-ανασκουμπωθούμε και να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση, ότι το ποτάμι που ξεχείλισε στις 30 Ιανουαρίου, φουσκώνει κάθε μέρα όλο και πιό πολυ... Και θα τους πνίξει...

Το Σαββάτο 6 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, ΕΝΩΜΕΝΕΣ, οι δυνάμεις της Αντίστασης,

λένε ΟΧΙ, στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος,

ΟΧΙ στην Παγκοσμιοποίηση,

ΟΧΙ στην συρρίκνωση των Εθνικών μας συνόρων.


Και λένε ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ στις προθέσεις του συστήματος να αλλοιώσει την Εθνικοθρησκευτική μας ΣΥΝΟΧΗ... ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΦΟΝΙΑ...



Όλοι το Σάββατο στις 3 στα Προπύλαια.Για να τους πούμε τη δική μας γνώμη.



Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ! Άλλο σχόλιο αναγνώστη, που το θεωρούμε σοβαρό, και "δείχνει" το "χτύπο" της καρδιάς του Έλληνα πολίτη!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.
Όλοι θυμόμαστε την ιστορία του χιλιανού (αν είναι χιλιανός) λαθρομετανάστη Navardo Pedro (αν τον λένε έτσι), που αποπειράθηκε να δολοφονήσει με μαχαίρι έναν συνάνθρωπό μας, για λόγους που δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Ο καλός και αγαθός αυτός άνθρωπος είχε συλληφθεί παράνομα από φασίστες μπάτσους που δεν τον άφησαν να τελειώσει την δουλειά του και να στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον Έλληνα συμπολίτη μας.


Στο κρατητήριο που βρισκόταν, ύστερα από εντολή κάποιου κακού Εισαγγελέα περιμένοντας να δικαστεί και να απελαθεί αποφάσισε, για να μην υποβάλλει το ελληνικό δημόσιο στις δαπάνες της δίκης και τα έξοδα της απέλασης, να φύγει με αξιοπρέπεια μόνος του.

Έτσι τραυμάτισε τον φρουρό του και προσπάθησε να αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση. Διάφοροι όμως επίορκοι και κακοί αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και να τον συνετίσουν βρίσκονται σήμερα κατηγορούμενοι για τον βασανισμό του. Αυτά γράφαμε στις 8 Ιανουαρίου 2010.

Αφού παρήλασαν ενώπιον της αυτού εξοχότητος και προσκύνησαν (τον λαθρομετανάστη, επίδοξο δολοφόνο, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών), η ιεραρχία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία του υπουργείου υγείας και διάφοροι άλλοι, πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα ότι ο χιλιανός; Navardo Pedro;; δεν εκρίθη προφυλακιστέος.

Έτσι για τα κακουργήματα τα οποία διέπραξε, ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο τον Φεβρουάριο και έτσι ο μελλοντικός αυτός Έλληνας πολίτης κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας. Όσο για τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει να αποδράσει και ο χιλιανός κακούργος τον τραυμάτισε και του έκοψε το αυτί, η Ελληνική Δικαιοσύνη τον έκρινε προφυλακιστέο επειδή υπήρχε κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό……….


ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ


Πηγή http://spyros1000.blogspot.com

ΚΩΜΩΔΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:"Λεφτά υπήρχαν,αλλά δεν ξέρουμε πού πήγαν"!-ΣΑΜΑΡΑΣ:"ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ το Μεταναστευτικό"!


Δ είτε το βίντεο:



Η εικόνα ενός Πρωθυπουργού που λέει μέσα στη Βουλή τέτοιες αρλούμπες,είναι σίγουρα θλιβερή και ΓΕΛΟΙΑ:Ας μην παραπονιέται λοιπόν ο Γιωργάκης για τα γέλια των Βουλευτών της ΝΔ!

Κι ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι ότι για όλα φταίνε τα 5,5,χρόνια της ΝΔ,όταν το Πασοκ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ!

Αλήθεια,Γιώργο,αυτό το "Λεφτά υπάρχουν" το ξέχασες;

Όσο για το Μεταναστευτικό,ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την πρόταση για απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου και διεξαγωγή συζήτησης για το θέμα από μηδενική βάση.

πηγη

"Προοδευτικοί" εκπαιδευτικοί



Διαβάσαμε το θέμα με τη Φιλόλογο που υποχρέωσε μαθητές να γράψουν το ρήμα «είμαι» στα Αλβανικά στο ιστολόγιο "Ελλήνων Αφύπνιση" και μας έκανε εντύπωση. Ίσως και να το θεωρήσαμε υπερβολικό, αλλά μετά θυμηθήκαμε την κα Πρωτονοτάριου και το είδαμε με "άλλο μάτι". Μάλλον είναι κι αυτό ένα σημάδι των καιρών, ένα ακόμη δείγμα των προβλημάτων του σύγχρονου Ελληνικού σχολείου. Σα να μην έφταναν τα προβλήματα στέγης, εξοπλισμού κ.α. προστέθηκε στα προηγούμενα η αυθαίρετη συμπεριφορά των "προοδευτικών" εκπαιδευτικών -οι οποίοι πρόσκεινται κυρίως στο Σύριζα- που θεωρώντας το σχολείο "τσιφλίκι" τους πιστεύουν ότι μπορούν να αυθαιρετούν κατά βούληση. Έτσι, επεμβαίνουν στην διδακτέα ύλη, τις δομές και τους στόχους του Ελληνικού σχολείου, αντίθετα με τις προσταγές του Υπουργείου αλλά και του Συντάγματος της χώρας, πάντα όμως σύμφωνα με τις "προοδευτικές", θολοκουλτουριάρικες αντιλήψεις τους.

Τα Πανεπιστήμια και οι "προοδευτικοί" πανεπιστημιακοί τύπου Δραγώνα τους "εκτρέφουν", η Ελληνική Πολιτεία τους ανέχεται και τους αθωώνει στα Δικαστήρια στη σπάνια περίπτωση που φτάσει κάποιο περιστατικό μέχρι εκεί. Το καζάνι όμως βράζει, οι γονείς και οι λοιποί εκπαιδευτικοί αρχίζουν να μιλάνε όλο και περισσότερο μεταξύ τους και ελπίζουμε ότι η Πολιτεία θα αφουγκραστεί τον κοχλασμό και θα πάρει μέτρα.

Όσοι είστε γονείς μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου ρωτάτε καθημερινά τα παιδιά σας για τα θέματα της σχολικής τους καθημερινότητας, για τις συζητήσεις στην τάξη και για τις σχολικές εκδηλώσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε κι εσείς κάποιο αντίστοιχο περιστατικό.

Όσο "ξυπνάει" ο κόσμος οι ηλικίες στις οποίες οι εν λόγω "προοδευτικοί" εκπαιδευτικοί απευθύνουν τις ιδέες και τη στόχευση του προσηλυτισμού τους γίνονται όλο και μικρότερες. Παλιά ήταν τα Πανεπιστήμια, μετά τα Λύκεια και τώρα ακόμη και τα Γυμνάσια. Ας είμαστε σε επαγρύπνηση...

πηγή:
Εκπαιδευτικοί Λήμνου