Χρήστες OnLine

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

"Κάποιος είπε κάποτε ότι "...στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός..."



"Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής(?) των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 ευρώ για 30 εκπομπές.

Δηλαδή 170.000...ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υσ: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ


πηγη



To «κρυφό» πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

Θα κάνουν ότι δεν πρόλαβε ή δεν τόλμησε ο Καραμανλής



Του Σπύρου Χατζάρα

Το κρυφό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι συνεργάτες του πρόεδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε συνεργασία με τα στελέχη της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας , του ΔΝΤ, και των μυαλοπώληδων των Τραπεζών, είναι σε πολλά σημεία , χειρότερο, για τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους, σε σχέση με την κυβερνητική πρακτική της Ν.Δ.

Στην πράξη ,θα κάνουν ότι δεν πρόλαβε ή δεν τόλμησε ο Καραμανλής.

Μιλάνε για «ριζοσπαστική αλλαγή πορείας» , αλλά δεν λένε προς ποια κατεύθυνση. Και θα είναι προς τα εκεί που μας πιέζουν οι «ευρωπαίοι εταίροι» μας. Το πρόγραμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι «τεκμηριωμένο και αξιόπιστο», για την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα και το ΔΝΤ.

Βασικός τους στόχος ο «περιορισμός» του δημόσιου τομέα, και μάλιστα, προβλέπονται ακόμα πιο «ριζοσπαστικά» μέτρα, από αυτά που «υποσχέθηκε» τα ο Καραμανλής στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη .


Απολύσεις!!
« Τα σύνορα του δημόσιου τομέα έχουν διευρυνθεί σε σημαντικό βαθμό. Σήμερα έχουμε περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους από το 2004, υψηλότερες πρωτογενείς δαπάνες και πιο πολλούς δημόσιους οργανισμούς». --Στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα είναι να ξαναπάει τα «σύνορά» πίσω.


Η λογική του προγράμματος, είναι να περιοριστούν οι πρωτογενείς δαπάνες του κράτους, και να διανεμηθούν διαφορετικά, τα «υπάρχοντα έσοδα » . Η «μεταρρύθμιση» δεν είναι «ο ζήτημα εύρεσης νέων πόρων» , αλλά νέας κατανομής των υπαρχόντων.

Οι «μυαλοπώληδες» του ΠΑΣΟΚ, λένε ακριβώς. τις ίδιες «ανοησίες», με τον Αλογοσκούφη, και το πρόγραμμα της Ν.Δ. του 2004. « Η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και η μείωση του διοικητικού βάρους θα έχει μακροχρόνιο όφελος τουλάχιστον 10% του ΑΕΠ».



Το οικονομικό πρόγραμμα «μπαρούφα», ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι ένα και το αυτό

Χαρακτηριστικά οι προτεραιότητες είναι:
- Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, (φαρμακεία, συμβολαιογράφοι, φορτηγά κλπ), που δεν πρόλαβε να κάνει ο Καραμανλής.
- Κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης και υπαγωγή των εισοδημάτων στην ισχύουσα φορολογική κλίμακα, για να διευρυνθεί η φορολογική βάση. (αυτό δεν τόλμησε να το κάνει η Ν.Δ.)
- Εξομοίωση εργατικής νομοθεσίας των ΔΕΚΟ με αυτήν που ισχύει στο ιδιωτικό τομέα. ( ούτε αυτό τόλμησε να το κάνει η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ θα εισάγει τον «εργασιακό μεσαίωνα» και στις ΔΕΚΟ
Στο ασφαλιστικό
- Ενοποίηση όλων των ταμείων σε ένα. ( αυτό δεν τόλμησε να το κάνει η Ν.Δ)
- Επανεξέταση βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.( Η ΝΔ δεν πρόλαβε)
- Αυστηρότερα κριτήρια για την έκδοση αναπηρικών συντάξεων.

Οι « άξονες» της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι:
1)Δημοσιονομικός εξορθολογισμός, (που σημαίνει μείωση των δαπανών για μισθούς, και περιορισμός των κοινωνικών παροχών) μισθών πτωτικών
2)Επαναπροσδιορισμός της έννοιας και του ρόλου του κράτους,
3)Υγιές χρηματοπιστωτικό σύστημα. ( που σημαίνει νέες παροχές προς τις τράπεζες) 4)Ισχυροί ελληνικοί όμιλοι- καινοτόμες επιχειρήσεις/ διείσδυση στη ΝΑ Ευρώπη και στις αναδυόμενες αγορές. ( που σημαίνει ισχυροί νταβατζήδες, ισχυρότερα Καρτέλ.γιαυτό δεν λέει λέξη για τον Λάτση ο George)
5)Eυελιξία εργατικού δυναμικού,περιβάλλον και πράσινο ενεργειακό ισοζύγιο, ποιοτικός τουρισμός και σύνδεση με τον πολιτισμό, ισχυρή ναυτιλία και ανταγωνιστική αποτελεσματική παιδεία

Προβλέπεται επίσης η δημιουργία εντός ολιγομελούς και ευέλικτου Υπουργικού Συμβουλίου αλλά θα διορίζονται «μόνιμοι υφυπουργοί οικονομικών », (της εμπιστοσύνης της ΕΚΤ), με πενταετή θητεία, στους τομείς ,δαπανών και εσόδων.
Πρόκειται δηλαδή για επιβολή διεθνούς οικονομικού ελέγχου, ενώ προβλέπεται επίσης, ο διορισμό «μόνιμων διοικητικών στελεχών» σε επιτελικούς δημόσιους οργανισμούς ώστε η «επιτήρηση», να είναι αποτελεσματική.
Το ΠΑΣΟΚ στις διαπραγματεύσεις του, με τους δανειστές και την Επιτροπή, έχει αποδεχθεί τον διεθνή οικονομικό ελέγχο,( που δεν τόλμησε να δεχθεί ο Καραμανλής), ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να δανείζεται.

Οι υψηλόμισθοι παπαγάλοι ομολογούν την αλήθεια

Ο κ. Στουρνάρας του ΙΟΒΕ, από το «βαθύ Πασοκ» δήλωσε ότι «δεν χρειάζονται νέοι φόροι, το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας δεν λύνεται με την επιβολή φορολογικών μέτρων, δεν χρειάζεται πάγωμα μισθών».

Δεν χρειάζεται «πάγωμα μισθών» , γιατί θα καταργήσουν τους μισθούς με την «ευελιξία του εργατικού δυναμικού», και την «εξομοίωση της εργατικής νομοθεσίας των ΔΕΚΟ με αυτήν που ισχύει στο ιδιωτικό τομέα» .

Ο κ. Στουρνάρας του ΙΟΒΕ, από το «βαθύ Πασοκ» , έχει επίσης δηλώσει , «ότι σήμερα η μέση σύνταξη αυξάνεται περισσότερο από το μέσο μισθό και αυτό είναι αυτοκτονία. Από αυτή την εξέλιξη πηγάζει και ο φόβος των επενδυτών ομολόγων οι οποίοι ζητούν μεγαλύτερα spreads».

Η δήλωση αυτή, είναι χαρακτηριστική της ηλιθιότητας των μυαλοπώληδων.
Όταν μιλάει για «μέση σύνταξη», αναφέρεται στο συνολικό ποσό των συντάξεων στην οικονομία. Οι συνολικές συντάξεις αυξάνονται, λόγω των προγραμμάτων «εθελουσίας εξόδου» που εφαρμόστηκαν για τις ιδιωτικοποιήσεις. Το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων φταίει. Ταυτόχρονα όταν στέλνεις τους εργαζόμενους στην πρόωρη σύνταξη, μειώνεται το ποσό των μισθών. Μάλιστα όταν εισάγεις, μαύρη εργασία (λαθρομετανάστες) το συνολικό ποσό των μισθών που καταγράφει στατιστική δεν αυξάνεται.

Επομένως οι μυαλοπώληδες που θα μας σώσουν είναι ηλίθιοι .

πηγη



Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

...

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Από προχθές γράφουμε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα Σκόπια μεταξυ Σλαβόφωνων και Αλβανών αλλά εδώ κανείς δεν ασχολείται αφού η κατάκτηση της κουταλάς είναι πρώτης προτεραιότητας.

Και από την εφημερίδα φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο πως θα ξεσπάσει αυτή η ιστορία αλλά και πάλι είμασταν ακραίοι... Δείτε τι γράψαμε εχθές και προχθές στο stoxos.gr ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ και μπείτε στο πνεύμα γιατί έρχονται σύντομα κι άλλα αφού αυτό που ξεκίνησε δεν σταματάει.

http://www.stoxos.gr/2009/09/blog-post_1862.html
http://www.stoxos.gr/2009/09/dui.html
http://www.stoxos.gr/2009/09/blog-post_7712.html


πηγη


Ψήφο στο Γιωργάκη= Ψήφος στην Αμερική και το Σόρος



Ας μη τυφλωνόμαστε από την οργή και την αηδία και ας μην ακούμε τις σειρήνες της δημοκοπίας και των ΜΜΕ: Αυτούς τους μηχανισμούς της αυθάδους απάτης.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών (το έχουμε υπογραμμίσει κουραστικά) είναι μόνο τα εθνικά θέματα. Γιʼ αυτό και έχουν εξοριστεί από τις συζητήσεις των γενιτσάρων απατεώνων της «ενημέρωσης».

Ό,τι ακούγεται γύρω από την οικονομία, τη διαφθορά και τις αδικίες είναι θορυβώδης απάτη.

Πάνω από 35 χρόνια τα ίδια και τα ίδια λένε, πάνω από 35 χρόνια υποσχέσεις, διαπιστώσεις και επιταγές χωρίς αντίκρισμα.

Τα ίδια λόγια σε καρμπόν επαναλαμβάνει και η διαβόητη «αριστερά». Ηθικολογικές διαπιστώσεις και κοινωνικούς αναθεματισμούς. Και το χειρότερο: Ανέξοδα αιτήματα και συνθήματα εντός του καθορισμένου, ασφυκτικού καπιταλιστικού πλαισίου.

Ενώ αυτή η καθεστωτική «αριστερά» έχει εγκαταλείψει κάθε κοινωνικό αγώνα, ενώ έχει συντρίψει κυριολεκτικά κάθε πολιτική και οργανωτική δυνατότητα για λαϊκούς αγώνες (με την προώθηση και επικύρωση της αλλοδαπής λαίλαπας), δημαγωγεί εκλογικά με κούφιες φόρμες αιτημάτων για τη σωτηρία του καπιταλισμού!!!

Η «αριστερά» εξαπατά πολλαπλώς: Ζητά την εκλογική της ενίσχυση και δημοκοπεί ανέξοδα, ενώ γνωρίζει ότι και η ίδια στην κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Οι νόμοι του καπιταλισμού και οι μηχανισμοί του κεφαλαίου και της Ε.Ε. είναι που καθορίζουν την οικονομική πολιτική και όχι οι κυβερνητικοί διαχειριστές.

Οι αλλαγές πάνω στους άξονες της καθεστωτικής πολιτικής δεν γίνονται ποτέ όταν συμμετέχεις διαχειριστικά στην κρίση, τη σήψη και τη διαφθορά του συστήματος που διαχειρίζεσαι.

Οι αλλαγές γίνονται με τους οργανωμένους, μαζικούς λαϊκούς αγώνες ΚΟΝΤΡΑ στην πολιτική και στα ιδεολογήματα του καθεστώτος. Αυτή η «αριστερά» όχι μόνο πλέον έχει καταστρέψει κάθε τέτοιο μετερίζι λαϊκού αγώνα, συνακόλουθα έχει γίνει και ανίκανη για κάθε κοινωνικό αγώνα, αλλά και προωθεί με υπερβάλλοντα ζήλο τα ιδεολογήματα της πλανητικής Νέας Τάξης.

Αυτή η «αριστερά» έχει πεθάνει. Μη συντηρείτε ένα πτώμα με τη ψήφο σας…

Το διακύβευμα, λοιπόν, είναι ο εθνικός όλεθρος που έρχεται.

Διαβάστε τη συνέχεια
εδώ


πηγη

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ"


Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της Αμερικής, που πολλοί τη θεωρούν τη χώρα της ελευθερίας και των ευκαιριών. Η εκλογή Ομπάμα έχει ωθήσει το ακραίο μουσουλμανικό στοιχείο σε απίστευτες προκλήσεις...

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου μουσουλμάνοι ξεκίνησαν με πούλμαν απο διάφορες περιοχές (το βίντεο δείχνει τα μπουλούκια μουσουλμάνων απο το... Χάρλεμ!) που δηλώνουν ότι δεν θα απολογηθούν επειδή είναι μουσουλμάνοι, καθώς η 11η Σεπτεμβρίου τους δημιούργησε φόβο! Βρίσκοντας λοιπόν "πάτημα" την εκλογή Χουσείν Μπαράκ Ομπάμα έφτασαν έξω απο το Καπιτώλιο, αλλαλάζοντας "Αλλάχ Αλ Ακμπάρ" δημιουργώντας αντιδράσεις στους χριστιανούς που ποτέ δεν έχουν προβεί σε ανάλογη κίνηση, προκειμένου να... προσευχηθούν όπως ισχυρίστηκαν οι μουσουλμάνοι.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι οι μουσουλμάνοι προχωράνε ολοταχώς τα σχέδιά τους σε όλο τον κόσμο (δείτε τι συμβαίνει και στην Πατρίδα μας) θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων! Δείτε το βίντεο της εφημερίδας Guardian για να πάρετε μια γεύση του τι μας περιμένει...

Το όραμα των κέντρων εξουσίας και το εμπόδιο της Ελλάδας...


«Παγκοσμιοποίησις» είναι τό όραμα των κοσμοεξουσιαστών κέντρων. 'Εννοούν, μίαν ανθρωπότητα μονομορφοποιημένη, πού κάθε μέλος της θα είναι αντίτυπο του ενός προτύπου. Αυτός ό αδιαφοροποίητος άνθρωποπολτός θά ελέγχεται, θά χειραγωγείται και θά κατευθύνεται πανεύκολα. Γι' αυτό θά πρέπει νά εξαλειφθούν όλες οι ιδιαίτερες ταυτότητες - προσωπικές και συλλογικές. Ισοπέδωσίς ατόμων, έθνών, γλωσσών, θρησκειών, τρόπων ζωής, δηλ. κατάργησις των ποιοτήτων καί υποβιβασμός των σέ ποσότητες. Αύτη ή "ενοποιημένη" υδρόγειος, είναι ο «παράδεισος» των εξουσιαστών.


Η Οικουμένη της μιας οικονομίας, γλώσσας, θρησκείας, του ενός »πολιτισμοϋ». Πρέπει όλοι νά άντιδρούμε, νά συμπεριφερόμεθα, νά λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο - αυτόν πού διευκολύνει τους κοσμοεξουσιαστές. Ετσι θά φθάσουμε στήν ενιαία πολυφυλετική ανθρωπότητα, στήν παν-γλώσσα στήν παν-θρησκεία καί ώς επιστέγασμα, στήν παγκόσμια κυβέρνηση των πολυεθνικών εταιριών καί των ανεπισήμων άλλα μόνων ουσιαστικών πηγών κυριαρχίας πού είναι οι οικονομικοί κολοσσοί, οι οργανώσεις Μπίλντεμπεργκ, Τριμερής, τό Βατικανό, ό Τεκτονισμός, ό Σιωνισμός.


Οι έθνοκτόνοι
Ό δρόμος τής παγκοσμιοποιήσεως περνά άπα τήν έθνοκτονία Οι κοσμοεξουσίαστές έχοντας αποβάλει τήν εθνική {όπως καί κάθε άλλην) συνείδησί. μισούν τά έθνη. Επιδιώκουν τήν έξάλειψί τους. Εθνος συναποτελοΰν όσοι έχουν συνείδησί οτι απαρτίζουν μία κοινότητα καταγωγής («όμαιμον»), γλώσσας (-όμόγλωσσον»), θρησκείας ("όμοθρησκον") καί τρόπου ζωής ("όμότροπον»). Τό τελευταίον σημαίνει ότι οί συναποτελούντες τό έθνος, συμμερίζονται τις ίδιες 'Αξίες καί τά ίδια ήθη καί έθιμα, δημιουργήματα μίας κοινής ιστορικής διαδρομής. Τό έθνος θεμελιώνεται λοιπόν σέ ένα κοινό παρελθόν (Ιστορία), παρόν καί μέλλον.



Εναντίον του Έθνους
Οι παγκοσμιοποιητές στρέφονται ευθέως εναντίον των στοιχείων επί των οποίων εδράζεται ή εθνική συνείδησις.
Επιδιώκουν:


>Τήν μετάλλαξι των φυλετικως ομοιογενών εθνικών κοινωνιών σέ πολυφυλετικές. Μέσον οί μεταναστεύσεις - λαθρομεταναστεύσεις -μετακινήσεις - αναμείξεις πληθυσμών από πάσης πλευράς ετερογενών.


>>Τήν διάβρωσι, καταστροφή, περιθωριοποίησι, των εθνικών γλωσσών και τήν άνπκατάστασή τους άπό τό άγγλοειδές αμερικανικά ιδίωμα πού ήδη άναλαμβάνη ρόλον πανγλώσσας.


>>>Τήν υπονόμευσι των θρησκειών μέ αιρέσεις, παραθρησκείες. νεοθρησκείες, τήν άνάμειξί τους καί τελικώς τήν αντικατάστασί τους από μία Παν-θρησκεία συγκρητισμού καί θεοκρατίας. Τήν έξάλειψι των Ιδιαιτέρων τρόπον ζωής γιά νά έλευθερωθη τό έδαφος στό οποίον έπελαύνει ο ένιαίος τρόπος ζωής πού υποβαθμίζει στά στοιχειώδη τήν ανθρώπινη ύπαρξη.



Ό ανθελληνισμός
Ό 'Ελληνισμός είναι από τους κύριους στόχους των "οικουμενιστών".
Γιά δυο λόγους:


>Έχει τις αρχαιότερες - βαθύτερες ρίζες.


>>Οι 'Αξίες του ορθώνουν τό μεγαλύτερο εμπόδιο στήν πορεία προς τήν ίσοπέδωσι: Ελευθερία, κριτική σκέψις, υπεύθυνο Πρόσωπο, αμφισβήτησις, Ερευνα, έλεγχος. Βιολόγος, διαφωνία, αδέσμευτη δημιουργία, δεν μπορούν νά συνυπάρξουν με την «πσγκοσμιοποίησι» του είδους πού επιδιώκουν οί κοσμοεξουσιαστές. Εξ' ού καί ο εγγενής άνθελληνισμός τους.



Ή τακτική των οίκουμενιστών
Μέ την λαθρομετανάστευσι άλλοιώνουν την πληθυσμιακή μας σύνθεσοι, ένω παραλλήλως αφήνουν σκοπίμως άλυτο τό δημογραφικό. ' Ακούγονται μάλιστα επιχειρήματα όπως ότι δεν χρειάζονται μέτρα γιά τήν άνημετώπισί του διότι τό πληθυσμιακό μας θα λυθη με τήν «ένταξι» Αλβανών και Πακιστανών στήν κοινωνία μας. Ήδη άρχισαν νά τήν περιγράφουν ώς "πολυφυλετική». Ή γλώσσα μας υπέστη σειρά πληγμάτων: Κατάργησις της αρχαίας, δημοτικά, μονοτονικά, "απλοποιήσεις". Έπονται καί άλλες «απλοποιήσεις.., άτονικό, φωνητική καί έν συνεχεία λατινική γραφή, Τέλος τό «ομότροπόν» μας κατεδαφίζεται συστηματικως. Ήδη διάφοροι "προοδευτίκοί" θεωρούν τήν κοινωνία μας «πολυπολυπολιτισμική»



Κατά της 'Ορθοδοξίας
Καί τό "ομόθρησκόν» μας, δηλαδή ή 'Ορθοδοξία στήν οποία τυπικώς ανήκει τό 97,5% των Ελλήνων καί ουσιαστικώς κατά τι μικρότερο ποσοστό τους, έκθεμελιώνεται σταδιακώς με ψυχρή μεθοδικότητα: πολιτικός γάμος, αυτόματο διαζύγιο, μείωσις καί μετάλλαξις του μαθήματος των θρησκευτικών. Αποποινικοποίησις τής μοιχείας, προσπάθεια αρπαγής της εκκλησιαστικής περιουσίας, ασυδοσία των αιρέσεων, παραχώρησις προνομίων στις θρησκευτικές μειονότητες (Ιεχωβάδες, μουσουλμάνους, ιουδαίους) σέ βάρος των Ορθοδόξων -ήσαν τά προπαρασκευαστικά στάδια. Τώρα, μέ τό θεμάτων ταυτοτήτων, αρχίζει ή ανοικτή γενική έπίθεσις μέ άμεσο στόχο τήν ταπείνωσι τής Εκκλησίας, την αποβολή της από τά δρώμενα, τήν ήττα της. "Εάν ή επίθεσίς επιτύχη, τήν άπάλειψιν του θρησκεύματος άπό τις ταυτότητες.


Θά ακολουθήσουν...
ή κατάργησις του μαθήματος των θρησκευτικών, των θρησκευτικών αργιών, τοϋ θρησκευτικού όρκου, της μεταδόσεως θρησκευτικών τελετών άπό τά ΜΜΕ, των επισήμων αγιασμών - δοξολογιών, τής παρουσίας κληρικών στίς επίσημες τελετές και εκπροσώπων των άρχων στίς θρησκευτικές, ή ύποχρεωτικότης του πολιτικού γάμου κ.ο.κ.
Τελικός σκοπός ή πλήρης άποσύνδεσις ' Ελληνισμού-' Ορθοδοξίας, ώστε νά άποβληθή ένα άπό τά θεμέλια τής Έλληνικότητος και νά μείνη ελεύθερο τό πεδίον γιά τήν διείσδυσι νεοθρησκειών αιρέσεων κ,ο.κ. έως ότου καταλυθή τελείως τό θρησκευτικόν συναίσθημα.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ


12.000 «ψηφοφόρους» στέλνει η Άγκυρα για να εκλέξουν μειονοτικούς βουλευτές!


Αυτή η «κάλπη» τελικά κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα για τη Θράκη. Οι 12.000 ψηφοφόροι που αναμένονται από την Τουρκία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στους δύο νομούς (Ξάνθης- Ροδόπης) και αυτό είναι κάτι που γίνεται με τις ευλογίες του επίσημου ελληνικού κράτους, που έσπευσε να νομιμοποιήσει όλους εκείνους οι οποίοι θεωρούνταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ως ανεπιθύμητοι, και μάλιστα με βάση διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες…


Θεωρείται λοιπόν δημοκρατικό ένα γεγονός (αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από εξωγενείς παράγοντες) που είναι εκ του αποτελέσματος ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. Μια μεθοδευμένη κατάσταση, που τραυματίζει θανάσιμα τη δημοκρατία και ουδείς συγκινείται… Σε ποια άλλη δημοκρατική χώρα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Και σ' αυτό λοιπόν έχουμε μια (θλιβερή) πρωτοτυπία… Το σκηνικό αλλάζει άρδην και οι κατευθυνόμενοι ψήφοι, με βάση τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενδέχεται να επιφέρουν κυριολεκτικά δραματικές εξελίξεις στη Θράκη.



Στην Ξάνθη, μέχρι σήμερα, τα δύο μεγάλα κόμματα «έδιναν» τρεις βουλευτές, εναλλάξ (2-1). Στον ίδιο νομό, εκλεγόταν ένας (ή κανένας) μουσουλμάνος βουλευτής, ο οποίος στη συνέχεια (αναφέρομαι σε όλους ανεξαιρέτως) δήλωνε Τούρκος μέσα στο εθνικό Κοινοβούλιο, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα και σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα της πατρίδας μας!

Σ' αυτές τις εκλογές η στόχευση-επιδίωξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που υλοποιεί στη Θράκη τα σχέδια της Άγκυρας, είναι η εκλογή δύο μειονοτικών υποψηφίων στον Ν. Ροδόπης και δύο στον Ν. Ξάνθης… Με τη συμμετοχή του Χασάν Μαλκότς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο κόμμα να εκλέξει βουλευτή στον Ν. Ξάνθης, εισπράττοντας ενδεχομένως το «αντίτιμο» από την προκλητική τοποθέτηση του νεαρού αστέρα της πολιτικής (Τσίπρας), ο οποίος ερχόμενος στη Θράκη υιοθέτησε πλήρως τις απαιτήσεις για δίγλωσσα νηπιαγωγεία, μουφτήδες κ.λπ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το «2-1» που ίσχυε μέχρι τώρα μπορεί να γίνει «1-1-1»… Ενδέχεται όμως να γίνει και «2-1» υπέρ του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. να… μην εκλέγει κανέναν υποψήφιο! Δεν αποκλείεται η εκλογή δύο μουσουλμάνων στον Ν. Ξάνθης, όπως επίσης δεν αποκλείεται και η μη εκλογή μουσουλμάνου υποψηφίου, αν δεν πέσουν τα «κουκιά» συντεταγμένα και σύμφωνα με το σχέδιο, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει και υλοποιείται γράμμα προς γράμμα.


Υπ' αυτήν την έννοια, οι δύο πρώην υπουργοί της Θράκης, τόσο ο Αλέκος Κοντός (σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εκλέξει τελικά βουλευτή στον Ν. Ξάνθης), όσο και ο Ευριπ. Στυλιανίδης, θα πρέπει να δώσουν αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τον Στυλιανίδη να έχει έναν λόγο παραπάνω εξαιτίας της παρουσίας Καρατζαφέρη. Από το τουρκικό προξενείο υπάρχει καθοδήγηση να ψηφισθεί ο Αχμέτ Ιλχάν. Οπότε μαζί με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν, να επιτευχθεί ο στόχος και στις δύο περιπτώσεις!
Φαντάζεστε μια νέα Βουλή με τη συμμετοχή τεσσάρων μουσουλμάνων από τους δύο νομούς;

Εγώ φαντάζομαι το Κοινοβούλιο με τρεις (έστω) «τέτοιους» κοινοβουλευτικούς, οι οποίοι στη συνέχεια (όπως και όλοι οι προηγούμενοι στο σύνολό τους) θα κάνουν επισήμως γνωστή την τουρκική τους προέλευση και συνείδηση και θα λειτουργήσουν ως πλοκάμι της Άγκυρας μέσα στο ίδιο το ελληνικό Κοινοβούλιο!

Είναι γνωστό ότι οι εν λόγω δεν καταλαβαίνουν από κόμματα και ιδεολογίες. Αυτό αποδεικνύεται από την εύκολη μεταστροφή-μεταπήδησή τους από το ένα κόμμα στο άλλο… Τι σημαίνει αυτό;
Ότι λίγο μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων θα αρχίζουν να πιπιλάνε την ίδια καραμέλα ενώνοντας τις δυνάμεις τους και πόσω μάλλον, απέναντι σε μια ενδεχόμενη ισχνή πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος!

Μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση θα περίμενε κάθε «λογικός» τη διακριτική παρέμβαση της ελληνικής Πολιτείας, τον συντονισμό των κινήσεων-διαβουλεύσεων από την άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός, που δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους δύο συνοίκους της Θράκης. ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ!
Έπειτα απ' όλα αυτά, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τη διδασκαλία της… τουρκικής γλώσσας στο σύνολο των ελλήνων βουλευτών, μια και ήδη από φέτος μπαίνει ως δεύτερη προαιρετική γλώσσα σε γυμνάσια της Θράκης! Μ' αυτά και μ' αυτά κάποιο πρωινό θα ξυπνήσουμε και στη Βουλή θα υπάρχει και «τουρκική» πτέρυγα, αν συνεχίσουμε τον εφησυχασμό και το ότι δεν τρέχει τίποτα...

Το Παρόν

Άδωνις vs Αρβανιτίδη για το Πανεπιστημιακό Άσυλο και τα "Άκρα"

ή αλλιώς... "η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων"!



Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, και γυναίκα του γνωστού ποπ τραγουδιστή Πασχάλη, μας δίνει δείγματα πολιτικάντισμου. Στις εκλογές του 2007 έλαβε... 15.300 σταυρούς.

Όταν φυσικά παραδέχεται ότι ο νόμος της Γιαννάκου για το Πανεπιστημιακό Άσυλο είναι άχρηστος, το λέει ... ΨΥ-ΘΙ-ΡΙ-ΣΤΑ!

Προσέξτε δε τον ορισμό της "Προοδευτικής Δεξιάς". Μα που τους βρίσκουν όλους αυτούς άραγε; Μάθε κυρά μου ότι ο προοδευτισμός αφορά οικονομικά συστήματα και όχι την ελευθερία και προστασία των δικαιωμάτων του κάθε εξτρεμιστή αριστερού η οποία είναι εξασφαλισμένη από το Δημοκρατικό σύστημα καθεαυτό αφού παρέχει ίσα δικαιώματα σε όλους τους πολίτες.


πηγη


Στον ανακριτή οι «4» των πυρηνων φωτιας (sic). Σε χωρους πανεπιστημιων εφτιαχναν τις βομβες και λογω ασυλου η αστυνομια δεν μπαινει να ερευνησει.

ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΣΥΛΟ" ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΣΠΑΣΕΙ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


Στο γραφείο της 32ης ανακρίτριας βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι τέσσερις συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».

Οι Χαρίλαος Χατζημιχελάκης, Εμμανουήλ Γιόσπας, Μυρτώ Πεντέλογλου και Παναγιώτης Μασούρας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τρία κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα: Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, έκρηξη από κοινού (αφορά τις επιθέσεις στις οικίες του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη, και της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Λούκας Κατσέλη), διακεκριμένες φθορές, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, παράβαση του νόμου περί κροτίδων και φωτοβολίδων, προμήθεια και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών προς ιδίαν χρήση. Συνολικά ευθύνονται για 173 εμπρηστικές επιθέσεις.


Και οι τέσσερις, που αρνούνται τις κατηγορίες, έπεσαν στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στις γιάφκες του Χαλανδρίου και του Γαλατσίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό τους ξεκίνησε το περασμένο Πάσχα, όταν στην Αγία Τριάδα του Πειραιά είχε εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μασούρα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προκηρύξεις συντάσσονταν σε internet cafe, ενώ οι εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασκευάζονταν στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, ωστόσο λόγω του ασύλου δεν μπορεί να ερευνηθεί ο χώρος.


Την ίδια ώρα, άφαντοι παραμένουν οι έξι ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Παρά τα μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία σε διάφορα κομβικά σημεία στην Αττική και άλλες πόλεις, οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει. Πρόκειται για τους: Γεώργιο και Μιχάλη Νικολόπουλο του Παναγιώτη, Γιώργο Καραγιαννίδη του Χρήστου, Ελένη Κοντοπούλου του Ιωάννου, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη του Νικολάου και Νταμιάνο Μπαλάνο.

πηγη

ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ! ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!



Δεν χρειάζονται σχόλια, δείτε το βίντεο.

ΥΓ. Ευχαριστώ θερμά τον φίλο psy2012 http://www.youtube.com/user/psy2012 για τη συνεργασία και την υλοποίηση αυτού του εξαιρετικά αληθινού βίντεο, πραγματικής γροθιάς στο στομάχι....


πηγη


Η μάνα-φερόμενου τρομοκράτη, δεν πιστεύει τίποτα γιατί τα παιδιά ήταν λέει του "Αρσακείου"...χαχαχαχαχα


Προσέξτε τώρα τι μας λέει η μάνα του πλουσιόπαιδου με τις κατσαρόλες.

"Εγώ μεγάλωσα σωστά τα παιδιά και δεν τα αφήσαμε στην τύχη τους! Ήταν όλα του Αρσακείου! Είχαν προβληματισμούς αλλά όχι κάτι περισσότερο. Το θεωρώ απίθανο να έχει γίνει κάτι τέτοιο".

Λοιπόν άκου μάνα-φερόμενου τρομοκράτη(όπως λέμε μάνα-ρέιβερ):

Το ότι τα παιδιά σας πήγαν στο Αρσάκειο δεν τα αθωώνει από τίποτα. Ούτε σημαίνει ότι μεγάλωσαν με αρχές επειδή πήγαν σε πλούσια κολέγια και σχολεία.


Προβληματισμούς έχουν όλα τα παιδιά στην ηλικία τους. Συμφωνούμε. Μόνο που αυτά βγαίνουν και διαδηλώνουν, αντιδρούν, δουλεύουν και παλεύουν σαν μαχητές και όχι με βόμβες και εκρηκτικούς μηχανισμούς που είναι επικίνδυνα για οποιονδήποτε περαστικό ή ένοικο πολυκατοικίας.

Λέτε ότι το θεωρείται απίθανο ενώ θα έπρεπε να βάζετε το χέρι στην φωτιά για το παιδί σας. Το κάνετε;

Από το Τρωκτικό.

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ


ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ

Φίλοι μας, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, ξέρετε πολύ καλά πως εδώ και μερικά χρόνια, μια ομάδα Πομάκων αγωνίζεται για τη διάσωση και ανάδειξη όλων όσων οι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφανίσουν. Θέλουμε να σώσουμε τη μητρική μας γλώσσα, την ιδιαιτερότητα του πολιτισμού μας, τα ήθη και τα έθιμα μας. Πράγματα δηλαδή που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα αντίστοιχα των τούρκων και που ορισμένοι καλοπληρωμένοι εκτουρκισμένοι Πομάκοι, τα παρουσιάζουν ως τούρκικα.

Θέλουμε να διδαχτούν τα παιδιά μας την γλώσσα της αληθινής τους πατρίδας, την ελληνική και όχι μια εντελώς ξένη και άχρηστη γι’ αυτά γλώσσα όπως είναι η τουρκική. Για τον αγώνα μας αυτό έχουμε δεχτεί έναν απίστευτο πόλεμο, μέχρι και απειλές κατά τις ζωές των παιδιών μας. Αυτοί που μέχρι πριν 5 χρόνια έλεγαν πως δεν υπάρχει η λέξη Πομάκος, εμείς με τον αγώνα μας τους αναγκάσαμε να αναγνωρίσουν την ύπαρξη των Πομάκων, με τη διαφορά ότι εκείνοι μιλούν πλέον για Πομάκους τουρκικής καταγωγής.


Το θέμα είναι πως όλοι όσοι, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α βάζουν στα ψηφοδέλτια τους μουσουλμάνους ως υποψήφιους βουλευτές, είναι άνθρωποι που ξεκάθαρα μιλούν για τουρκική και όχι όπως ορίζει η συνθήκη της Λοζάνης για μουσουλμανική μειονότητα.
Εμείς λοιπόν προτείνουμε σε όλους εσάς, είτε είστε χριστιανοί είτε είστε μουσουλμάνοι, να μη στηρίξετε τους ανθρώπους αυτούς με την ψήφο σας.


Μπορεί κατά καιρούς να μιλάνε για δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού αλλά όταν κάποιος τους πει ότι είναι Πομάκος, ορμάνε πάνω του.


Στηρίξτε τους χριστιανούς υποψήφιους των κομμάτων, αν και εδώ που φτάσαμε, εκείνοι θεωρούνται ακόμα πιο επικίνδυνοι γιατί πολύ απλά είναι ικανοί να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να γίνουν βουλευτές. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που τολμούν να τα βάλουν ανοιχτά με το τουρκικό προξενείο και δυστυχώς αυτοί οι ελάχιστοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός βουλής.

Δική μας άποψη πάντως είναι πως σε καμία περίπτωση δε πρέπει να δώσουμε τη ψήφο μας σε όσους αγωνίζονται να αναδείξουν τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Πηγή
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr