Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Αριστερός": Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα

Κάποιος είπε κάποτε ότι "στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός."

Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)



Κι εσυ Ελληνα καθεσαι και βλεπεις το "φιλο" του λαου και τη προπαγανδα του..και το χειροτερο ολων... τον πιστευεις...


Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΧΙΣΜΕΝΟ" ΚΟΡΑΝΙ

Οι αναγνώστες γράφουν...

Μιά φοβερή αποκάλυψη έκανε πρίν απο λίγο (3μ.μ. Δευτέρα 1-6-09)στην εκπομπή :"ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ" του Αδωνι Γεωργιάδη στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ο πιστός Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDOYHO.

Κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές. Γεγονός που εξέθεσε όλους τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους που διαβιούν ειρηνικά με τους Ελληνες πολίτες. Το επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν το Κοράνι και έγινε όλος αυτό ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο ΕΚΤΟΣ απο Κοράνι. Και εξήγησε ο Αλή Καρδούχος (τον οποίο έχει επανειλημμένως φιλοξενήσει στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.
2.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.
3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.
4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.
5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.
6.Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι , πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ !! και μετά να το αγγίξουν.
7.Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.


Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός απο το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ.

Και ΤΩΡΑ ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ να πουν οι "ψευτοπροοδευτικοί" και"Αντιρατσιστές";; Κι εσύ Ρόμπα, ως γυναίκα, θα σου άρεσε να ζής σε μία μουσουλμανική χώρα, να κυκλοφορείς με μαντήλα, να μην μπορείς να έχεις εραστή, να σε λιθοβολούν αν τολμήσεις να μοιχεύσεις και να μοιράζεσαι τον άνδρα σου με άλλες τρεις γυναίκες; Επιτέλους, γιατί δεν λέτε τίποτα εσείς οι Ελληνίδες, όταν θα είσθε οι πρώτες που θα ζημιωθήτε αν κυριαρχήσουν στην Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι;

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

(από σχόλιο αναγνώστη μας σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Το θέμα υπάρχει εδώ)


Το 2006 ο Βύρων Πολύδωρας είχε "προφητεύσει" το κοινωνικό χάος που φέρνει η λαθρομετανάστευση. Ομως δεν τον άκουσε κανείς.


Οπως είναι πάγια θέση μου, δεν με ενδιαφέρει από ποιά παράταξη προέρχεται ό οποιοσδήποτε πολιτικός ή πολίτης. Εντελώς υποκειμενικά όταν θεωρώ ότι τα λεγόμενα ή οι ενέργειές του βοηθούν την πατρίδα μου και είναι για το καλό της, τα επικροτώ και τα ενισχύω.
Ευτυχώς οι πολιτικές μου πεποιθήσεις βρίσκονται στο μυαλό μου αρκετά πίσω από την αγάπη μου για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και δεν με επηρεάζουν στην κρίση μου ώστε να αξιολογώ λόγια ή πράξεις από οποιονδήποτε κι αν προέρχονται.

Λοιπόν ο κατά άλλους αγαπητός, κατά άλλους μισητός και κατ' άλλους αδιάφορος κ. Βύρων Πολύδωρας προειδοποίησε την Ελληνική Κυβέρνηση από το 2006 για το νούμερο ένα πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας (κατά την γνώμη του).

Επειδή λόγω επαγγελματικής ιδιότητος κινούμαι στις περιοχές της Αθήνας που περιγράφει πρέπει να τονίσω ότι όλα είναι απολύτως αληθινά με μιά μονο διαφορά.
Από το 2006 μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ πιο τραγικά και η εγκληματικότητα έχει πολλαπλασιαστεί.........

Συγκλονιστικές και αλήθινές είναι και οι διαπιστώσεις του για τον εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας.

Η εφημερίδα "Παρόν της Κυριακής" δημοσίευσε την "προφητική" έκθεσή του στο φύλλο της 31-05-2009.

Ας δούμε την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεσή του :

«Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ»

Α΄ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα (2006 όταν τα έγραφα) είναι η λαθρομετανάστευση. Η ανεργία, τα ναρκωτικά, η δημόσια Υγεία και Παιδεία θα ήσαν ήσσονος σημασίας προβλήματα εάν δεν συνεδέοντο πολλαπλώς και αναποτρέπτως με τη λαθρομετανάστευση.


Αμφίβολο τυγχάνει εάν έχει συνειδητοποιηθεί επαρκώς -και δη από τους αρμοδίους- το πολλαπλώς επικίνδυνο αυτό πρόβλημα. Και τούτο διότι έχει απαγορευθεί κάθε συζήτηση γύρω από το θέμα. Για την ακρίβεια, επιτρέπονται μόνον εγκωμιαστικές συζητήσεις για τους λαθρομετανάστες και τα προβλήματά τους. Άλλου είδους προβληματισμοί θεωρούνται, άμα τη διατυπώσει, ως αιρετικοί και τιμωρητέοι διά δημοσίας διαπομπεύσεως. Άλλο το ζήτημα ότι την επομένη στιγμή θα ολοφύρονται οι ίδιοι οι διαπομπευτές, γιατί η «αλλοδαπή» εγκληματικότητα θα τους χτυπάει την πόρτα. Βέβαια, η Αριστερά «θα κάνει πάρτι» όταν θα καίγεται η Αθήνα, η αλωθείσα και υπό κατάληψη τελούσα. Δεν εξέφρασαν, άλλωστε, ποτέ τη θλίψη τους ή την καταδίκη τους για το φαινόμενο και τις δραματικές επιπτώσεις του. Η επανάσταση κατά του αστικού καθεστώτος και κατά του εθνικού τρόπου, με την αξιοποίηση «του στρατού των εισβολέων-καταληψιών», θα είναι το πιθανό ή και επιδιωκόμενο γεγονός.


Β΄ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

1. Το τοπίο

Όπως κατεβαίνουμε τη Σοφοκλέους και περνούμε την Αιόλου και την Αθηνάς βλέπουμε την αλήθεια. Τη δραματική και απειλητική αλήθεια. Μενάνδρου, Γερανίου, Κλεισθένους, Σωκράτους, αριστερά Λεωχάρους (όπου στο στενάκι βρίσκεται το Α.Τ. και Τ.Α. Ακροπόλεως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ), Μοναστηράκι, Πετράλωνα, Θησείο, Ομόνοια, Κοτζιά, (Θεάτρου) και στη συνέχεια βδ Πατησίων, Γ’ Σεπτεμβρίου, Αχαρνών, Λένορμαν, Βάθης, Μεταξουργείο, Πατήσια, Άγιος Παντελεήμονας (όπου και βρίσκεται το Α.Τ. και Τ.Α. Παντελεήμονος, πάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ), Κυψέλη, εκτός από τα γνωστά και παραδοσιακά «άβατα και άδυτα» της Κουμουνδούρου, του Πολυτεχνείου και των Εξαρχείων (όπου και εκεί Α.Τ. και ΤΑ. βρίσκονται επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ) είναι οι υπό κατάληψη περιοχές. Η μισή Αθήνα υπό κατάληψη.


2. Τα χαρακτηριστικά του

Εκεί βλέπεις το δράμα ιδίοις όμμασι. Εκεί βλέπεις τα γκράφιτι (που δηλούν σήματα ύπαρξης «στεκιών» ή «διανομής δόσεων». Δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά αθώο γκράφιτι που απεφάσισαν κάποια μεμονωμένα και αργόσχολα νεαρά άτομα να αποτυπώσουν χάριν καλαισθησίας στον τοίχο. Βλέπεις την εγκατάλειψη της γειτονιάς και των πολυκατοικιών από τους χθεσινούς ενοίκους, βλέπεις ομίλους 3-5 νεαρών ατόμων (συνήθως μελαψής απόχρωσης) να στέκονται ή να κινούνται νωχελικά στις γωνίες των δρόμων, να παρατηρούν ασκαρδαμυκτί και να επιλέγουν στόχους. Εκεί κυρίως διαμένουν, για την ακρίβεια στοιβάζονται, οι αλλοδαποί, σε καταλύματα ημιπαράνομων μισθώσεων (γιατί οι ιδιοκτήτες δεν δηλώνουν τη μίσθωση ή γιατί μισθώνουν το διαμέρισμα «με το κεφάλι») ή και καταλήψεων σε εγκαταλειμμένα υπόγεια ή και ανώγεια πεπαλαιωμένων κτιρίων. Ούτε λόγος για καταγραφή ή απογραφή του αριθμού (και των άλλων στοιχείων) των διαμενόντων σε κάθε πολυκατοικία ή γειτονιά. Το εμπόριο αγαθών, τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων είναι «εσωτερικού κυκλώματος». Ουδείς έμπορος γηγενής κάνει τζίρο από αυτούς. Όλες οι μορφές του εγκλήματος ευδοκιμούν εκεί.


3. Το εγκληματογόνο πεδίο

Η «κοινωνία» εκεί είναι άθροισμα πολλαπλών εθνοτικών, φυλετικών, θρησκευτικών, γεωγραφικών, κουλτουριστικών κοινωνιών. Κίνδυνοι υγείας, από ανύπαρκτες προϋποθέσεις και συνθήκες υγιεινής, άμεσοι. Τονίζω, όλες οι μορφές εγκλήματος. Από την επαιτεία, τις μικροκλοπές, τις διαρρήξεις, τις αρπαγές τσαντών και τις μικροληστείες στον δρόμο, τις ένοπλες ληστείες, τις κλοπές οχημάτων, τις βιαιοπραγίες και τις σωματικές βλάβες (έργω και λόγω εξυβρίσεις δεν λογίζονται πλέον ως αδικήματα, διότι απερροφήθη ο άδικος χαρακτήρας τους από την «κοινωνική προσφορότητα» της πράξεως), μέχρι βαρέα εγκλήματα οργανωμένου τύπου. Μία είναι η παραδεκτή νομιμότητα εκεί: Ο νόμος του πιο δυνατού ή του πιο αδίστακτου. Μικρές, με τάση να γίνουν μεγάλες, και ποικίλες συμμορίες φυτρώνουν σε όλο το πεδίο σαν μανιτάρια.

4. Λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα

Ο αριθμός των λαθρομεταναστών (νομιμοποιηθέντων και μη) των διαβιούντων στην Αθήνα (την ως άνω «καταληφθείσα») υπολογίζεται γύρω στις 800.000. Τα «ποιοτικά» τους χαρακτηριστικά: Απελπισμένοι, άρρωστοι, άνεργοι, άστεγοι, γονείς (με γάμο ή χωρίς) μικρών παιδιών, αδέλφια ανήλικα ή στην εφηβεία, ευεπίφοροι στη μίσθωση των εγκληματικών υπηρεσιών τους σε πρώτη ζήτηση (οι σχετικές και όχι αξεπέραστες δυσκολίες έγκεινται μόνον στο ύψος της αμοιβής του προσλαμβανομένου).


Αυτός ο αριθμός των επήλυδων δεν είναι απλό μέγεθος. Δεν είναι κάτι σαν μια «υπεργεννητικότητα» των κατοίκων της Αττικής από το 1990 μέχρι το 2006. Είναι κάτι άλλο. Που απαιτεί (για να μη μετατρέπουμε την εισήγηση σε κοινωνιολογική μελέτη) πρόσθετο αστυνομικό προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το, σε απίθανα μεγέθη, αυξηθέν και προσφάτως προστεθέν αστυνομικό έργο. Καμία συζήτηση δεν γίνεται ούτε απλή αναφορά καν για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα, η οποία κατά πάσαν μέτρηση δεν δημιουργήθηκε το τελευταίο δεκάμηνο. Συζήτηση ή ψέλλισμα για τη λαθρομετανάστευση είναι απηγορευμένη «διά ροπάλου». Όχι να μας πουν και ξενόφοβους ή ρατσιστές!


5. Η μη απαξίωση. Η μη αναγνώριση του κακού

Οι πάντες (πολιτικοί, θρησκευτικοί, τοπικοί, ακαδημαϊκοί, πνευματικοί και δημοσιογραφικοί άρχοντες) ασκούνται σε υποκριτικές ρητορικές φιλανθρωπίας και συμπόνιας. Έννοιες ξεχασμένες όμως για τους δυστυχείς «ιθαγενείς».

Γι’ αυτούς η προτεινόμενη λύση είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην παλιά τους γειτονιά, η άνευ αντιστάσεως παράδοση των κινητών πραγμάτων, χρημάτων, ρούχων, κινητών τηλεφώνων, προκειμένου να σώσουν την πολύτιμη μεν αλλά χωρίς αξιοπρέπεια πλέον, χαρισθείσα από τους μεγάθυμους κακοποιούς, ζωή τους. «Ζωή στα γόνατα» προ του κουκουλοφόρου τού κραδαίνοντος τις «μολότοφ» ή των πολιτικών προστατών του, ιδού η συνταγή και η καινούργια πρόταση πολιτισμού και επιβίωσης! Προτείνεται επίσης και ο «σιδηρόφρακτος εγκλεισμός» των παλαιών, των αυτοχθόνων και των δήθεν ελεύθερων πολιτών στα σπίτια τους. Των εναπομεινάντων, γιατί οι πολλοί έχουν μετοικήσει ήδη για άλλες περιοχές, πιο «καθαρές». Είναι εκεί, στην κάτω Αθήνα, η διοίκηση της φιλανθρωπίας και της Κοινωνικής Πρόνοιας, που οργανώνει συσσίτια και φιέστες και θεάματα υπέρ των εισβολέων-καταληψιών ως κακέκτυπο και φάρσα των παλαιών «βασιλικών» δραστηριοτήτων!


6. Συναρμοδιότητες

Τα συναρμόδια υπουργεία ή κοιμούνται ύπνον βαθύ ή λαϊκίζουν ανεπιτρέπτως και ασυστόλως.

α) Το ΥΠΕΣΔΔΑ νομιμοποιεί τους λαθρομετανάστες κατ’ εξακολούθηση και αδιακρίτως. Οι υπηρεσίες του δεν διστάζουν να προκαλούν τους συναισθανόμενους τον κίνδυνο, παριστάνοντας τους ρητορικά καλοσυνάτους υποδοχείς, χωρίς όμως να μεριμνούν για χώρους υποδοχής. Ο φόρτος του έργου της έκδοσης των διαβατηρίων μετετέθη –και δικαίως, για λόγους ασφαλείας– από το ΥΠΕΣΔΔΑ στους ώμους της Αστυνομίας, χωρίς να ενισχυθεί με προσωπικό ή ανάλογους πόρους. Η ευθύνη για τους αλλοδαπούς ανήκει στο ΥΠΕΣΔΔΑ, αλλά όλα μένουν στην ασάφεια. Κανείς δεν ξέρει ούτε πόσοι μπαίνουν ούτε πόσοι βγαίνουν ούτε πόσοι είναι συνολικά ούτε πού διαμένουν ούτε πού δουλεύουν. Όλα στην ομίχλη.

β) Το ΥΠΕΘΑ δεν φυλάσσει τα σύνορα. Στην προκάλυψη δεν αναπτύσσονται φυλάκια πλέον. Τα σύνορα είναι αφύλακτα. Τη φύλαξη των συνόρων την έχει (η λαϊκίζουσα και στρουθοκαμηλίζουσα Πολιτεία) από ετών αναθέσει σε 2.οοο συνοριοφύλακες! Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Ποιος θα διακρίνει τη διμοιρία εισβολέων-καταδρομέων από μια ομάδα λαθρομεταναστών που κινούνται «έρπειν»; Αλλωστε, εύκολα μπορεί να φαντασθεί κανείς πως το μέγεθος της προξενούμενης βλάβης ή δολιοφθοράς δεν διαφέρει. Από τα Γενικά Επιτελεία (κυρίως του Στρατού) υποβάλλονται, με μια κάποια αναίδεια, «αιτήματα» να φυλάσσονται (με περιπολίες) τα στρατόπεδα από αστυνομικούς. Τεράστιο έργο εθνικής άμυνας (εμφατικά αυτό της φύλαξης των συνόρων και της «απώθησης» των λαθρομεταναστών) μετακυλίστηκε «ανεπαισθήτως» στην Αστυνομία με τον υψηλόφρονα ενδιάμεσο στόχο να διορισθούν τότε 2.000 συνοριοφύλακες με τα «αδιαμφισβητήτως αξιοκρατικά» κριτήρια του Χρυσοχοΐδη. Τονίζεται, για τη μετρήσιμη αξία του επιχειρήματος, ότι το 2006 συνελήφθησαν 100.000 λαθρομετανάστες (εκτός από τους αγνώστου αριθμού που διαφεύγουν τη σύλληψη). Εξ αυτών 80.000 επαναπροωθήθησαν (με τρόπο αμφισβητούμενης νομιμότητας). Υπόλοιπο, «καθίζημα» 20.000. Αυτή είναι η εικόνα της ροής των λαθρομεταναστών. Οι συλλαμβανόμενοι «δουλέμποροι» μάλλον βρίσκουν μαλακή και συμφέρουσα τη σχέση «ρίσκου και αποτελέσματος (τιμωρίας)».

Αυτή είναι η επαναλαμβανόμενη κατ’ έτος ροή-είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα.

γ) Το ΥΠΕΞ δεν πιέζει, ίσως ευλόγως («στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»), την Τουρκία να συμμορφωθεί προς τις πρόνοιες της συμφωνίας επαναπροώθησης που έχει υπογράψει με την Ελλάδα. Όχι μόνον η γείτων και σύμμαχος δεν τιμά την υπογραφή της, αλλά περιφρονεί ιταμώς -τίποτα το πρωτότυπο- την Ελλάδα, προς την οποία «τροχονομεί» εκατοντάδες λαθρομετανάστες καθ’ εβδομάδα. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, οργανώνει διεθνή εκστρατεία συκοφαντικής προπαγάνδας μέσω των διεθνών τηλεοπτικών πρακτορείων, εμφανίζοντας τους «επαναπροωθουμένους» ως εισαγόμενους από την Ελλάδα!

δ) Το υπουργείο Υγείας θα έπρεπε να είχε οργανώσει καταυλισμούς των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Και να είχε φροντίσει προ πολλού και συστηματικά τις συνθήκες υγιεινής σε όλα τα ανοιχτά και εκτεταμένα «γκέτο» (που έχουμε σημειώσει στο σημείο «Α1» του παρόντος). Το Λαύριο δεν είναι απλώς «γκέτο». Είναι «άβατο» και ευθεία πρόκληση για την έννομη τάξη. Για την ακρίβεια, είναι η πιο δραματική ομολογία «παραίτησης» του κράτους. Οι Κούρδοι μπαινοβγαίνουν όπως θέλουν («φορτωμένοι» ή «άδειοι»), όποτε θέλουν. Οι συνθήκες υγιεινής άθλιες. Οι της φύλαξης ανύπαρκτες,

ε) Το υπουργείο Δικαιοσύνης «κήδεται» της διαιώνισης του ελληνικού «παραδείσου» του Ποινικού Δικαίου διεθνώς. Επιείκεια στις καταδίκες και ποινές μέχρις ατιμωρησίας. Άδειες επικίνδυνων φυλακισμένων (και μη επιστρεφόντων). Μη κράτηση επ’ αυτοφώρω συλλαμβανομένων, όπως και μη κράτηση κρατουμένων ελλείψει δικαστικών κρατητηρίων. Και εδώ υποκριτική μεταμέλεια γιατί κατεδικάσθησαν συνάνθρωποι! Μα αφού δεν αντέχουν ψυχολογικά τις δίκες και τις καταδίκες γιατί τις επιχειρούν και υποφέρουν οι «πονόψυχοι»;


7. Κοινωνιολογικά δεδομένα

Αυτά όλα δεν είναι απλώς στα όριά τους. Είναι πέραν των ορίων τους. Εγώ συναγερμό σημαίνω. Δεν είναι η κοινωνία μας στο παρά πέντε. Είναι στην ώρα μηδέν.



Το κοινωνικό φαινόμενο συντίθεται από:

α) Την κρίση στην οικογένεια: Η σημερινή οικογένεια δεν ανταποκρίνεται ούτε στα ποσοτικά κριτήρια της συμβίωσης υπό την αυτή στέγη. Πρόκειται μάλλον για συνάντηση κάπου εκεί, στην είσοδο του σπιτιού, συναφικνουμένων ή συναναχωρούντων προσώπων. Ούτε «συνοίκηση». Ούτε «συνύπνωση» δεν υπάρχει γιατί γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα τα παιδιά «βγαίνουν» για διασκέδαση!

β) Την κρίση στην Παιδεία,
με την αλόγιστη παραγωγή πτυχιούχων κατά κύριο λόγο και την «αιχμαλωσία» των δύστυχων παιδιών στις τάξεις των ολοήμερων σχολείων.

γ) Την έλλειψη κοινωνικών προτύπων και τον μαζικό πληθωρισμό αντικοινωνικών.

δ) Την άμβλυνση των αρχών και αξιών σε εθνική κλίμακα και διεθνή.

στ) Την προβολή κατ’ εξακολούθηση τρόπων αντικοινωνικής συμπεριφοράς από τα media, εις θέση υποδείγματος προς μίμηση.
Η σταθερή και συνεπής δραστηριότητά τους είναι η εκθεμελίωση του θεσμικού οικοδομήματος, μέσω της δήθεν κριτικής που στην ουσία της δεν είναι τιποτ’ άλλο παρά γενικόλογες αξιολογικές κρίσεις ριπτόμενες στον ίδιο στόχο: Να μη μείνει τίποτα όρθιο (εκτός από το δικό τους κοντόθωρο συμφέρον).

ζ) Την εξώθηση των νέων στην τεμπελιά και τη διεκδίκηση αχρεωστήτως και αναιτίως από τους παντοίους λαϊκιστές, δήθεν κοινωνιολόγους και πολιτικούς αναλυτές.

η) Την απότοκο συνέπεια όλων των ανωτέρω, που δεν είναι άλλη από τη δραματική εξάπλωση των ναρκωτικών (χωρίς να υποτιμάται το αλκοόλ) σε ευρύτατα κοινωνικά στρώματα και σε νεότατες ηλικίες.

ι) Τη λαθρομετανάστευση (με όλα τα συνοδευτικά στοιχεία της και χαρακτηριστικά της που σημειώσαμε στο κεφάλαιο «Β»).


Γ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Των πραγμάτων ούτως εχόντων, αστυνόμευση δεν μπορεί να γίνει εύκολα και κυρίως συμβιωτικά με το έγκλημα. Τα σκουπίδια είναι πολλά και το χαλί μικρό. Το κοινωνικό φαινόμενο είναι απείρως μεγαλύτερο από το υποπροϊόν της εγκληματικότητας. Η ανισότητα είναι δυσμενέστατη συνθήκη σε βάρος του θεσμού (της Αστυνομίας) που καλείται να αποκρούσει την εγκληματικότητα σαν χιονοστιβάδα στη βάση του βουνού. Λύση αδύνατη. Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα. Ήδη είναι πολύ αργά.

Β.Γ.Π. 27.Χ.2006

Δεν τον άκουσε κανείς...................


http://koukfamily.blogspot.com/2009/06/2006.html



ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ!!!!




ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Έντρομος ο παπά Γιώργης Μητροσύλης κοιτά τις εικόνες και τα προσκυνητάρια της ενορίας του στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Μηδέας.

Να σημειωθεί πως οι ζημιές έγιναν λίγο μετά τις φασαρίες με τους Μουσουλμάνους στην Αθήνα!


Το 90% των μεταναστών που διαβιούν στην περιοχή είναι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από το Αφγανιστάν.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εντατικούς ελέγχους από την αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν οι ιερόσυλοι και να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη.


ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ

ΝΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ


Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ!


Αγαπητοί κύριοι.

Το 2004 ήμουν υποψήφιος (τελευταίος κατά σειρά, τιμής ένεκεν) στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων μετά από παρότρυνση των Γερμανών-Πράσινων, οι οποίοι με έφεραν σε επαφή με το ελληνικό κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.

Σήμερα, το Μάιο του 2009 και λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, θέλω να καταστήσω σαφές με αυτήν την επιστολή μου ότι όχι μόνο δεν στηρίζω το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής τον κύριο Τρεμόπουλο αλλά και είμαι κάθετα αντίθετος στις θέσεις του για τα εθνικά μας θέματα.

Με τιμή

Καθ. Γεώργιος Βυθούλκας

Αλόννησος, 30.5.2009

-----------------------------

Ο Γεώργιος Βυθούλκας είναι Επίτιμος Καθηγητής της Ιατρικής Ακαδημίας της Μόσχας (Academy of Medical Sciences), Καθηγητής στην Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου και Συνεργάτης Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Χώρας των Βάσκων (2001-2004).

Το 1996 βραβεύτηκε με το Right Livelihood Award (γνωστό και ως Alternative Nobel Prize, www.rightlivelihood.org) για την προσφορά του στον τομέα της Ομοιοπαθητικής.

Το 2000 βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο της Ουγγρικής Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της χώρας, για το έργο του στην ομοιοπαθητική επιστήμη.

To 1995 ίδρυσε στην Αλόννησο τη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής (www.vithoulkas.com). Με τη διδασκαλία του στην Ακαδημία αποτυπώνει τη σαραντάχρονη εμπειρία του στην Oμοιοπαθητική και αναλύει τη θεωρία του για τα επίπεδα υγείας. Από το 1980, οπότε διδάσκει στην Αλόννησο, μέχρι σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περίπου 5.500 γιατροί από 32 χώρες.

Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και βιβλίων. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες, ενώ τα άρθρα του έχουν αναρτηθεί στο PubMed και στο ScienceDirect.

Στην εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος-Larousse / Britannica, σε ένα τρίστηλο άρθρο, αναφέρεται ως «κορυφαίος ομοιοπαθητικός, από τους διασημότερους αναμορφωτές της Ομοιοπαθητικής κατά τον εικοστό αιώνα, αυτός που προσέθεσε νέα δυναμική στη θεραπευτική της Ομοιοπαθητικής επάνω σε επιστημονικές βάσεις».


Ο Γεώργιος Βυθούλκας έχει εκθέσει τις απόψεις του για την Ομοιοπαθητική στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Τα πήρε στο κρανίο με την Παπαρήγα

"Αναρωτιέμαι γιατί τα ΜΜΕ, πνίξανε την άθλια αντιδημοκρατική, φασιστική απάντηση της Παπαρήγα στο debate στην ερώτηση γιατί δε δέχεται να ελέγξει η εφορία το ΚΚΕ;

Είναι δυνατόν η "Παπαρήγα να λέει έμείς δε θα επιτρέψουμε καμιά εφορία να μπεί καινα δει ποιος μας χρηματοδοτεί και...ας γίνει ό,τι θέλει".

Είστε καλά ρε τίμιοι κομμουνιστές; ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Γιατί από ότι θυμάμαι και απο τον προϋπολογισμό μας επιδοτήστε. Εμείς οι υπόλοιποι που μας ελέγχει η εφορία τι είμαστε ;

ΜΑΛΑΚΕΣ; "


ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ





ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Ο ΝΕΟΣ "ΚΕΜΑΛ" ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ

Οι θέσεις του πολιτικού μορφώματος που ζητά την ψήφο μας, πίσω απο τα λουλουδάκια,τα ποταμάκια και τα ροζ συννεφάκια που πρεσβεύει,κρύβει τον "λύκο" που είναι έτοιμος να κατασπαράξει τις εθνικές διεκδικήσεις μας αλλά και να απεμπολήσει κατοχυρωμένα εθνικά δικαιώματα της χώρας μας.






ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ .

Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ , Ο ΚΕΜΑΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ . ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕΣ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ..

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .. ΕΒΡΑΙΟΥΣ


Διαμαρτυρία εργαζομένων στο ΙΚΑ για τις συνθήκες εργασίας στο κέντρο της Αθήνας..στο επίκεντρο το παλιό Εφετείο



Αθήνα



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου πραγματοποιούν την Τρίτη οι εργαζόμενοι, καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας στην περιοχή.

Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας τους βρίσκεται και το εγκαταλελειμμένο κτίριο του Εφετείου στη Σωκράτους, όπου κάτω από άθλιες συνθήκες διαβιούν εκατοντάδες μετανάστες.


Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύει και η δική τους υγεία από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019604&lngDtrID=244


Νέα Δημοκρατία: με ευαισθησία στο πλευρό του μετανάστη




Ευαισθησία και αποδημιτικά πουλιά... για όσους Νεοδημοκράτες αμφιβάλουν ακόμη ως προς το κατά πόσο η ΝΔ έχει ξεπουλήσει την χώρα, μετατρέποντας της σε χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών!


Σιγά σιγά η ΝΔ αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Τόσο καιρό κρυβόταν πίσω από τους μπροστάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωβουλευτικής Αριστεράς. Τώρα που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν δραματικά, η ΝΔ αναλαμβάνει η ίδια το έργο των ψευδοπροοδευτικών με την σφραγίδα της.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

Αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων!
Η Ελλαδα στους Ελληνες!
Ψηφιζουμε Πατριωτικα!


http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/05/blog-post_1223.html



ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ... ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!



Με τον ”εμπνευσμένο” τίτλο ”Απεχθής πρόταση από την Ελλάδα.” ο ”Έλληνας” ανταποκριτής της Τουρκικής IHA.com αναφέρει.

“Ο πρόεδρος του Ελληνικού ακροδεξιού.. κόμματος ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία των Ευρωεκλογών την Κυριακή μεταξύ των άλλων αντιπρότεινε στην προοπτική για την ύπαρξη Μουσουλμανικού τεμένους στην Ελλάδα “Εάν θέλουν τέμενος τότε πρέπει να ανοίξουν την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη” και υπενθύμισε πως είναι το μοναδικό Ελληνικό κόμμα που αντιτίθεται στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.”

Τουρκομόγγολοι που θέλετε και Ευρώπη, τσούζει η ακροδεξιά έτσι;

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_1260.html


ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Πλευρης για μετανάστες..




http://hellasxg.blogspot.com/2009/06/blog-post_3342.html

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο ΙΚΑ για τις συνθήκες εργασίας στο κέντρο της Αθήνας..στο επίκεντρο το παλιό Εφετείο



Αθήνα



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου πραγματοποιούν την Τρίτη οι εργαζόμενοι, καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας στην περιοχή.

Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας τους βρίσκεται και το εγκαταλελειμμένο κτίριο του Εφετείου στη Σωκράτους, όπου κάτω από άθλιες συνθήκες διαβιούν εκατοντάδες μετανάστες.


Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ διαμαρτύρονται ότι κινδυνεύει και η δική τους υγεία από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019604&lngDtrID=244


«Εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς» προς τους μουσουλμάνους ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ.

«Εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς» προς τους μουσουλμάνους ετοιμάζει να διανείμει στους αστυνομικούς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον Αγ. Παντελεήμονα και τα επεισόδια που ακολούθησαν.



Σύμφωνα με το Βήμα, στο εγκόλπιο θα υπάρχουν οδηγίες για την κράτηση μουσουλμάνων σε αστυνομικά τμήματα, για την είσοδο ενστόλων σε τζαμιά, για τον σεβασμό της νηστείας των αλλοδαπών και για άλλες ενέργειες που μπορεί -μια λανθασμένη κίνηση- να προκαλέσουν τη βίαιη αντίδρασή τους.


Μεταξύ άλλων, θα ζητείται από τους αστυνομικούς να μπαίνουν ξυπόλυτοι σε χώρους προσευχής μουσουλμάνων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε προστριβή (χαχα ρε ειστε ζωα ποιος σκεφτεται αυτες τις μαλακιες, να βγει να τον δουμε) και να προσέχουν στους σωματικούς ελέγχους ώστε να μην αρπάζουν ή σκίζουν το Κοράνι ή χαρτιά που αφορούν προσευχές τους αλλά και φυλακτά τους.


Ακόμη, θα υπάρχει ενημέρωση για την ανάγκη προσευχής των μουσουλμάνων τέσσερις-πέντε φορές την ημέρα και η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταράσσεται και θα ζητείται να μην αφαιρείται η μαντίλα που φορούν οι γυναίκες.


Την κατάρτιση του εγχειριδίου ανέλαβε ο Κλάδος Ασφαλείας και Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από εντολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χρήστου Μαρκογιαννάκη.


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ


Κόλλησε το σχέδιο Ασπροπύργου ( εμ τι θα εκανε σιγα μην προχωραγε με τα ζωα που πουλανε την χωρα καθημερινως )


Την ίδια ώρα, το σχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛΑΣ για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο δείχνει να ναυαγεί. Σε νεώτερο έγγραφό της η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου αναφέρει τόσο ότι θα ανακύψουν κωλύματα με αποχαρακτηρισμούς γειτονικών δασικών εκτάσεων όσο και ότι υπάρχουν άλλες κτιριακές ελλείψεις.


Για το λόγο αυτό εξετάζονται εναλλακτικές προτάσεις για να βρεθούν άλλοι χώροι παραμονής προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των αλλοδαπών χωρίς άδεια παραμονής που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.



http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019546&lngDtrID=244

Κτηνοβασίες από λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα

Ομάδα κατοίκων τους Αγ.Παντελεήμονα,στον Παπαδάκη μίλησαν για τα αίσχη των λαθρομεταναστών και την προστασία που τους παρέχουν
αναρχικοί,αντιεξουσιαστές,συνασπισμένοι και η Κούρτοβικ!

Έφεραν φωτογραφίες με τα αίσχη τους-μέχρι και πρόβατα στην πολυκατοικία που τα πηδάνε- και μίλησαν επώνυμα για εισαγγελέα που δεν έδωσε άδεια στην αστυνομία να μπει στο κτήριο γιατί την εμπόδισε η Κούρτοβικ και την απείλησαν οι του ΣΥΡΙΖΑ!

Έχουν μαζέψει 3500 υπογραφές κατοίκων από τις οποίες οι 514 ανήκουν σε νόμιμους-οικογενειάρχες μετανάστες!!!

Β.

Σχόλιο: Οι κτηνοβασίες και τα αίσχη των λαθρομεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν καταγγελθεί εδώ και καιρό. Αδιαφορούν οι πάντες και άλλοι τους καλύπτουν.Διαβάστε:

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ? ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?

ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΩΝ?

ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?


ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


Η "ανυπόστατη εκδήλωση"....., της οποίας "πρωτοστάτησαν" οι πλέον "κουλτουριάρηδες" ανιστόρητοι αλλά και "πράκτορες" του ΣΟΡΟΣ και των οποίων οι "απόψεις" των στρέφονται ξεκάθαρα κατά της Ελλάδας και εναντίων των Ελλήνων,....... έχουν μεταξύ άλλων και το ιδίωμα ότι ανήκουν και σε διαφορετικές κομματικές αποχρώσεις πέραν των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ του κυρίου Τρεμόπουλου και του ΟΥΡΑΝΙΟΥΤΟΞΟΥ του πράκτορα Βοσκόπουλου.

Όπως ο κύριος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..... που βρίσκεται δίπλα στον κύριο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.............. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2008, ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ 37% !), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ "KINEITAI ΣΤΟΝ " ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ)!!!

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΕΛΙΚΑ ..... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΤΆΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΉΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...... ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΊΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ???????



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ , ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..

ΖΩΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ , ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ


ΠΑΣΟΚ 1981: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΣΟΚ 2009 ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




ΠΑΣΟΚ 2009: Το κόμμα των λαθρομεταναστών

(Από το επίσημο σάιτ του Γιώργου Παπανδρέου)

- Πρώτα απ' όλα, ότι οι μετανάστες ήρθαν για προσωρινή διαμονή και γρήγορα θα φύγουν. Δεν είναι αλήθεια. (δεν σκοπεύει να το αλλάξει)

Ότι το μεταναστευτικό φαινόμενο είναι παροδικό. Θα σταματήσει κάποια στιγμή, και ότι μπορούμε να το σταματήσουμε. Και αυτό δεν είναι αλήθεια. (μας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα)

Ότι οι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα εγκληματικότητας στη χώρα μας. Δεν είναι αλήθεια. Ότι οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές. Επίσης δεν είναι αλήθεια. (άλλα λένε τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, και όσον αφορά την ανεργία των Ελλήνων καλά θα κάνετε να κατεβείτε στο πεζοδρόμιο να ρωτήστε ποιοι τους παίρνουν τις δουλειές)

- Ότι οι μετανάστες απειλούν την ταυτότητά μας και την εθνική μας συνοχή. Επίσης αυτό δεν έχει βάση. (άλλα γεύεται στο πετσί του ο κόσμος)

Ότι οι μετανάστες δεν μπορούν να αποκτήσουν ελληνική συνείδηση, να υπηρετήσουν την Ελλάδα ως πατρίδα τους, να αναλάβουν και αυτοί τις υποχρεώσεις ισότιμα με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Κι αυτό δεν είναι αλήθεια. (απίστευτη κινδυνολογία, σε περίπτωση κρίσης με την φιλότουρκη Αλβανία ή την μουσουλμανική Τουρκία θα εμπιστευόσασταν όπλο σε αλβανούς ή μουσουλμάνους;)
Ότι οι μετανάστες αποτελούν ένα βάρος για τη χώρα μας, για την Ελλάδα. Δεν είναι αλήθεια. (γιατί δεν ρωτάτε τους Πατρινούς, τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμωνα και τους μαγαζάτορες στο κέντρο της Αθήνας;)

Όπως και το ότι οι μετανάστες μπορεί να είναι πηγή τρομοκρατίας, ανασφάλειας και ανωμαλίας. (τα στατιστικά λένε ότι η ποιότητα της εγκληματικότητας έχει αναβαθμιστεί λόγω των εν ψυχρώ δολοφονιών με εισαγόμενα όπλα που φέρουν μαζί τους οι λαθραίοι καθώς επίσης και εξ αιτίας των εισαγόμενων ψυχρών εκτελεστών. Εξ άλλου γνωρίζουν όλοι και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και για τα ποσοστά των αλλοδαπών κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές .Αυτά είναι πρωτάκουστα σε εσάς;)

papandreou.gr

ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους (λαθρο)μετανάστες «να συμμετέχουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλη, είτε ως φίλοι, κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη». (οι ψήφοι των λαθρομεταναστών που νομιμοποιούνται είναι πολύτιμοι)

«δεν είναι χαρακτηριστικό των μεταναστών η βία και η εγκληματικότητα. Δεν διαφοροποιείται ο μετανάστης από τον Έλληνα στο ζήτημα της εγκληματικότητας. Γι' αυτό και η κοινωνία, οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει μετά από τέτοια περιστατικά να διαφοροποιούν τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες»,

Οι Έλληνες, ανέφερε, γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μετανάστης.

( Για τα ποσοστά της εισαγόμενης εγκληματικότητας αναφερθήκαμε πιο πάνω. Όμως ψεύδεται όταν αναφέρει ότι οι Έλληνες και οι μετανάστες έχουν κοινά προβλήματα! Τα προβλήματά τους οι Έλληνες δεν τα έκαναν «εξαγωγή» σε άλλες χώρες, ούτε έμπαιναν παράνομα στις χώρες που βρίσκονται σήμερα.)

ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχουν επιτροπές μεταναστών σε κάθε δήμο, να συμμετέχουν οι μετανάστες με το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές αλλά και το πολύ σημαντικό είπε να διευκολυνθεί η διαδικασία ώστε να αποκτούν εύκολα την Ελληνική υπηκοότητα». (όσο πιο εύκολα τόσο πιο καλά, κι όταν ο Έλληνας θα γίνει μειονότητα στην χώρα του τότε ο Τζέφρι θα την κάνει για την δική του πατρίδα.)

20. Δεκεμβρίου 2004

Γ. Παπανδρέου: Ουσιαστική ένταξη όλων των μεταναστών

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό και ιδεολογικό πρόβλημα, σημείωσε όμως ότι στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο της Γαλλίας γιατί έχουμε διαφορετικές συνθήκες και οι μετανάστες δεν είναι γκετοποιημένοι. (Ευριπίδου, Αθηνάς, Βερανζέρου, Γερανίου, λιμάνι Πάτρας, Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, Άγιο Σπυρίδωνα Αιγάλεω κλπ κλπ κλπ ξέρετε κατά που πέφτουν ή μόνο από Εκάλη μεριά γνωρίζετε;)

το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προωθήσει λύσεις προοδευτικής κατεύθυνσης με στόχο τη νομιμοποίηση των μεταναστών (φαίνεται πως ο Γιωργάκης και το επιτελείο του θεωρούν πιο εύκολο στο μέλλον να παίρνουν ψήφους από ξένους παρά από Έλληνες...Όπως σκέφτεται κανείς αλλά κυρίως όπως νοιώθει...)

Ο Θ. Πάγκαλος μίλησε για φασίστες που υπάρχουν στη Ν.Δ., στο ΠΑΣΟΚ και στον κρατικό μηχανισμό που εμποδίζουν τη χορήγηση υπηκοότητας στους μετανάστες. (καμία κουβέντα για ΛΑΘΡΟμετανάστες ούτε ο Πάγκαλος. Τι θα έλεγε για σένα αν μπορούσε να σε ακούσει ο Αντρέας; Σίγουρα από το η Ελλάδα στους Έλληνες που διακήρυσσε μέχρι το Η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες έχει μία μικρή διαφορά. Τι λές κυρ - Θόδωρε; Και όταν πήξουν οι Έλληνες και δεν αντέχουν πια θα βγεις και θα πεις σε κάποιον αυλικό σου "Πες ότι τους έμπασε το κύμα;" όπως τότε με τη σημαία στα Ύμια;)

Ο Γ. Φλωρίδης στη συνεδρίαση του συντονιστικού τόνισε ότι το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής είναι ιδεολογικό και ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιταχθεί σε απόψεις που εκφράζουν «οι Χριστόδουλοι, οι Ανθιμοι και οι Ψωμιάδηδες, που είναι θρασείς και καθυβρίζουν τον πολιτικό κόσμο». (το δικό σου θράσος κ. Φλωρίδη θα το γευτείς στις επόμενες εκλογές, αυτά παθαίνει όταν κάποιος γίνεται δούλος της πολιτικής καρέκλας, υβρίζει και μάλιστα Αρχιεπίσκοπο που σας χαλούσε την σούπα)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/11/2005

Για κοινωνική έκρηξη λόγω περιθωριοποίησης των μεταναστών προειδοποιεί ο Γ.Παπανδρέου

«Έχουμε φτάσει τις 200.000 που ουσιαστικά στερούνται δικαιωμάτων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..." (για όλους αυτούς που νομιμοποιήθηκαν παράνομα δεν έχετε κάτι να πείτε κ. Παπανδρέου; ότι δεν βολεύει το πετάμε κάτω από το χαλί)

«Θεωρώ ότι είναι στο επίκεντρο των μεγάλων μας πολιτικών προβλημάτων ως χώρα όταν στερούμε στους πολίτες μας δικαιώματα, όταν δεν αισθάνονται ότι προστατεύονται τα δικαιώματά τους. Και η αντίδρασή τους είναι εκ των πραγμάτων μία αντίδραση που θα δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα, κοινωνικές εκρήξεις. Και βεβαίως δικαιολογημένα θα αντιδράσουν». (αφού τους δίνετε εσείς το έναυσμα να ξαναοργανώσουν Δεκεμβριανά εις βάρος του Ελληνικού λαού είναι δυνατόν να μην σας ψηφίσουν οι πρώην λαθρομετανάστες και νυν μετανάστες;)

18/12/08 in.gr

Σοσιαλιστική Διεθνής - Γ. Παπανδρέου

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπανδρέου στο ρόλο των γυναικών, των νέων, των μειονοτήτων και των μεταναστών, οι οποίοι, όπως είπε, "αμφισβητούν την εξουσία που κατέχουν οι άλλοι και απαιτούν τη μοιρασιά της". (και οι (λαθρο)μετανάστες δικαιούνται να φάνε από την πίτα της Ελλάδας που δεν έχει να θρέψει τα δικά της παιδιά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια εκτός από την μοναδική μειονότητα μουσουλμάνων της Θράκης σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης ποιές είναι οι άλλες μειονότητες που έχουμε στην Ελλάδα Γιώργο Παπανδρέου;)

"Μας αμφισβητούν, τόνισε, όταν γινόμαστε μέρος του κατεστημένου, όταν βλέπουν έλλειψη αλληλεγγύης, αξιοκρατίας και διαφάνειας". Πρότεινε να ενισχυθούν οι ομάδες αυτές μέσα στη Διεθνή και στα σοσιαλιστικά κόμματα, "γιατί αποτελούν πηγή φρέσκου οξυγόνου για την υγεία των κομμάτων". (αμφισβητούν και οι λαθρομετανάστες... με το που πατά κάποιος παράνομος το πόδι του στην Ελλάδα αποκτά δικαιώματα και δεν απελαύνεται... αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται αποφασισμένο να ενισχύσει την παρανομία στο έπακρο.... οι μελλοντικοί του αλλοδαποί ψηφοφόροι είναι στη πρώτη θέση των προτεραιοτήτων του)

30/06/08 Εμείς απαντούμε στον γιο τον Αντρέα Παπαντρέου. Ο πατέρας σας ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε "Η Ελλάδα στους Έλληνες", εσείς λέτε "Η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες". Δεν είναι ώρα να αλλάξετε το όνομα του κόμματός σας μιας και καμία σχέση δεν έχει με τα αρχικά ιδεώδη; Το ότι εξαργυρώνετε κληρονομιά είναι πασιφανές αλλά το να εμπαίζετε τους Έλληνες είναι πολιτική φτήνια (για να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ). Προτείνουμε να το μετατρέψετε σε ΠΑ.ΛΑ.ΚΙ (όπως το μπαλάκι του πιγκ-πογκ που άγεται και φέρεται ανάλογα με τις περιστάσεις) για να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. (Πανελλήνιο Λαθρομεταναστευτικό Κίνημα). Αν δεν σας αρέσει έχουμε κι άλλες ιδέες.

Παραθέτουμε προβληματισμό Έλληνα πολίτη

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21' ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΑΘΡΟΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ;

ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΕΣΩΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

ΠΑΣΟΚ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ;

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ . ΖΩΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΑΝΑΝ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ «ΚΥΝΗΓΟΥΝ» ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ

Βεβηλώνουν και εξευτελίζουν την Ελλάδα μέχρι και στην Ακρόπολη: Μία ανάσα πριν από τα εγκαίνια του νέου μουσείου, η Α’ Εφορεία Αρχαιοτήτων διαμαρτύρεται στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία…νίπτει τας χείρας της για τους αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου. Γιατί;

Εκτός από το ότι η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο, οι αλλοδαποί μαζεύουν μπουκαλάκια νερού από τα σκουπίδια, τα γεμίζουν από τη βρύση και τα πουλάνε μέχρι και προς 5 ευρώ στους τουρίστες!

Η κατάσταση που επικρατεί έξω από την Ακρόπολη είναι τραγική. Δεκάδες αλλοδαποί είναι μαζεμένοι στην είσοδο και περιμένουν τα γκρουπ των τουριστών. Όταν εμφανίζονται, οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, αρχίζουν να τους κυνηγούν και να τους ζητούν πιεστικά να αγοράσουν ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό. Η τιμή παζαρεύεται και ανάλογα κυμαίνεται από 1 έως 5 ευρώ!


Όμως το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι αυτό. Επί της ουσίας, οι τουρίστες δεν πέφτουν μόνο θύματα αισχροκέρδειας, αλλά παίζουν και την υγεία τους κορόνα γράμματα. Όπως καταγγέλλουν οι ξεναγοί που συνοδεύουν τα γκρουπ, πολλοί από τους αλλοδαπούς ψάχνουν στα σκουπίδια για πεταμένα μπουκάλια νερού. Όσα βρίσκουν τα γεμίζουν με νερό από τη βρύση και τα βάζουν σε σακούλες με πάγο, τις οποίες κρύβουν στα δέντρα της αρχαίας αγοράς, και έπειτα τα πουλάνε στους ανυποψίαστους τουρίστες.

Για την τραγελαφική αυτή κατάσταση η Α’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟ έχει ενημερώσει και ζητήσει, με υπηρεσιακό έγγραφο, την παρέμβαση της Τουριστικής Αστυνομίας και του Α.Τ. Ακροπόλεως.

Η ΕΛ.ΑΣ. όμως… νίπτει τας χείρας της, αφού ακόμα «εξετάζει το θέμα», ενώ οι δημοτικοί αστυνομικοί που πηγαίνουν στο σημείο, απλώς απωθούν τους αλλοδαπούς στον βράχο, απέναντι στην είσοδο, μέχρι να φύγουν. Όταν δεν εμφανίζονται οι δημοτικοί αστυνομικοί, στο διασημότερο ίσως αρχαιολογικό μνημείο του πλανήτη, εκτυλίσσονται σκηνές βγαλμένες από κωμωδία! Οι αστυνομικοί ανεβαίνουν στον βράχο για να διώξουν τους πλανόδιους και οι αλλοδαποί φεύγουν σαν κύριοι από την άλλη πλευρά!

Την κατάσταση προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους οι ξεναγοί(!), οι οποίοι αναλαμβάνουν να προστατεύουν τους τουρίστες από τους αλλοδαπούς και να τους διώχνουν, καθώς όχι μόνο προσβάλλεται το μνημείο και δυσφημείται η χώρα μας, αλλά τίθεται σε κίνδυνο και η υγεία τους. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης της καντίνας στην Ακρόπολη έχει απηυδήσει και αντί να στείλει επιστολή στις αρμόδιες Αρχές (Αστυνομία, υπουργείο Ανάπτυξης, Τουριστικής Ανάπτυξης κ.α) έκανε κάτι πιο…σύγχρονο: τράβηξε βίντεο από τα όσα συμβαίνουν στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και τους το έστειλε. Κανείς, βέβαια, δεν το έχει λάβει υπόψη του ακόμα.

Μέχρι πότε θα προσβάλλεται έτσι η κληρονομιά μας;

Πηγή:presstime
Αρ.φυλ.158
Σελ.2


ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η εικόνα όμως που αντικρίζει όποιος «θαρραλέος» αποφασίσει να διασχίσει _μέρα ή νύχτα_ δρόμους όπως η Μενάνδρου, η Γερανίου, η Σοφοκλέους, η Ευριπίδου, μάλλον δεν θα είναι όσο ειδυλλιακή περίμεναν πως θα εξελιχθεί αυτοί που επένδυσαν τότε σε επιχειρήσεις ή ακίνητα. Αφρικανές που κάνουν πιάτσα στα πεζοδρόμια της Ευριπίδου, τοξικομανείς που «σουτάρουν» νυχθημερόν, κλοπές, διαρρήξεις αυτοκινήτων και μαγαζιών, μαχαιρώματα και δυσωδία! Αυτή είναι η εικόνα του μεταολυμπιακού ιστορικού κέντρου της ελληνικής πρωτεύουσας.



«Εξεγέρθησαν για το κοράνι που έσκισε όπως λένε ο αστυνομικός. Εμείς τι θα έπρεπε να κάνουμε όταν την Μ. Παρασκευή το βράδυ που στολίζαμε τον επιτάφιό μας, έκλεψαν την τσάντα μιας κυρίας που έβγαινε από την εκκλησία και της ποδοπάτησαν ξεσκίζοντάς την, την Κενή Διαθήκη που κρατούσε στα χέρια;» μας ρωτά χωρίς σαφώς να περιμένει πως είμαστε εμείς αυτοί που θα του δώσουν την απάντηση που γυρεύει.

«Για να βγω από την εκκλησία να πάω για ένα ευχέλαιο, βάζω το ευχολόγιο και τον σταυρό σε πλαστική σακούλα. Προτιμώ να γίνομαι ρεζίλι από το να γίνομαι στόχος κρατώντας μια τσάντα. Γιατί σε αυτή την περιοχή είσαι στόχος ληστών καθημερινώς» υποστηρίζει ο πατέρας ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται για μια νέα καταγγελία. «Μου έχουν μεταφέρει, ότι οι Αφρικανές που εκδίδονται στην περιοχή, έχουν μεταφέρει την πιάτσα τους τον τελευταίο καιρό ακόμη και γύρω από την εκκλησία. Αυτό απαγορεύεται δια νόμου και ειλικρινά δεν θέλω κανείς να διώκεται, πολλώ δε μάλλον να καταθέσω ο ίδιος μήνυση αλλά πόσο ακόμη θα αντέξουμε κι εμείς αυτή την κατάσταση; Παλιότερα ήταν η πρώτη ενορία των Αθηνών. Τώρα μείναμε δυο παπάδες σχεδόν χωρίς ποίμνιο. Είναι ριψοκίνδυνο το να έρχεσαι εδώ»…

Πηγή

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!


ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ"

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ "ΓΚΕΤΟ"

Η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα παραμένει κλειδωμένη από τους κατοίκους της περιοχής.Για τον φόβο μολυσματικών ασθενειών και για τις συγκέντρωσεις μεγάλου όγκου ύποπτων ατόμων προσπαθούν να προστατεύσουν μόνοι τους τα μικρά παιδιά!Καμμία μέριμνα από τον Δήμο Αθηναίων και το υπουργείο Υγείας...

Πηγή


Ισλάμ, πολιτισμός και ανθρώπινα δικαιώματα

Οι υποκριτικές κραυγές υστερίας, από κάποιους θιασιώτες της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία, στα πλαίσια της «πολυπολιτισμικότητας» και η σθεναρή υποστήριξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της θρησκείας που πιστεύει, τον ισλαμισμό, το μεγαλύτερο ποσοστό των τριτοκοσμικών παράνομων μεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα, ήταν αρκετά «ερεθιστικά» στοιχεία, για να με οδηγήσουν στο να συγκεντρώσω μερικά δείγματα του «πολιτισμού» τους, που οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «υπερασπιστές» των ανθρώπινων δικαιωμάτων, φαίνεται να αγνοούν επιδεικτικά.

Επειδή η εικόνα είναι πιο ισχυρή απ’ τον γραπτό λόγο, ας δούμε λοιπόν, το επίπεδο του «πολιτισμού» των ισλαμιστών, το σέβας στην «διαφορετικότητα» που ίδιοι απαιτούν για τους εαυτούς τους και κυρίως την σχέση που έχουν με τον σεβασμό των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως αυτό της ζωής.

Οι εικόνες που περιέχονται στο βίντεο, είναι πολύ σκληρές και απολύτως πραγματικές (δεν είναι αναπαράσταση). Και αν πιστεύετε ότι σκηνές σαν και αυτές που θα δείτε είναι σπάνιες και δυσεύρετες, κάνετε λάθος. Υπάρχουν σε αφθονία στο διαδίκτυο, καθώς οι ισλαμιστές φροντίζουν να κινηματογραφούν τα «επιτεύγματα» του πολιτισμού τους και των παραδόσεών τους και στην συνέχεια να τα διοχετεύουν σε φανατικές ισλαμικές ιστοσελίδες.

Οι σκηνές, που αποτελούν ένα πολύ μικρό δείγμα του ισλαμικού «πολιτισμού», προέρχονται από το Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Ιράν, Ινδία, Σομαλία, Νιγηρία, Σουδάν, Αιθιοπία, Μαλί και Αίγυπτο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο εδώ


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_02.html


Ε...είσαι φασίστας




Πηγή:vendeta