Χρήστες OnLine

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΠΟΥΤΙΝ: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΑΞΙΟΣ : Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη Λιάννα Κανέλλη (Βίντεο) μετά απο συνεχείς προσβολές της

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε τη Λιάννα Κανέλλη μετά απο συνεχείς προσβολές προς το μέρος του…

O Έλληνας δυστυχώς για τους δοσιλόγους, ανθέλληνες νοσταλγούς του Στάλιν.. ΞΥΠΝΗΣΕ..







ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ  ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.   

ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.  

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ!

 Μεγάλες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες με ελιές και θερμοκήπια, σε αγροτικό εξοπλισμό, αλλά και σε δασικές εκτάσεις προκάλεσε η μεγάλη φωτιά.

 Ύστερα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες και πάρα τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατόρθωσαν να περιορίσουν, στα Λευκάκια Αργολίδας, το πύρινο μέτωπο και να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα. Η φωτιά έχει καταστρέψει περίπου 2.500 στρέμματα καλλιεργειών και δασικής έκτασης, ενώ απειλήθηκαν, χθες και κατοικημένες περιοχές.

Μεγάλες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες με ελιές και θερμοκήπια, σε αγροτικό εξοπλισμό, αλλά και σε δασικές εκτάσεις προκάλεσε η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα, καταστρέφοντας περί τα 2,5 χιλιάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή των Λευκακίων, φτάνοντας μέχρι το κατώφλι κατοικιών και η οποία τέθηκε σήμερα υπό έλεγχο.

Μετά την αναγγελία ΠΣΕΑ (Πολιτικός Σχεδιασμός Εκτάκτου Ανάγκης) από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις της ζημιάς που υπέστη το πάγιο κεφάλαιο σε θερμοκήπια, αγροτικές αποθήκες, γεωργικά μηχανήματα κτλ.

Ο δήμος Ναυπλιέων με ανακοίνωσή του, καλεί τους πληγέντες από την πυρκαγιά να προσέλθουν στα γραφεία των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ στη Νέα Τίρυνθα, προκειμένου να υποβάλλουν άμεσα δηλώσεις ζημιάς.

Στο μεταξύ, νέα εστία φωτιάς εκδηλώθηκε στο Σούλι Κιάτου, στην Κορινθία, στις 11.30 το πρωί. Λόγω των ισχυρών ανέμων, η φωτιά γρήγορα έλαβε διαστάσεις. Ωστόσο, πριν από λίγο, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής την έθεσαν υπό μερικό έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ - Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ...

 

Κόλαση φωτιάς στην Αργολίδα - Τέσσερις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο - "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ" ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ...


Οι Τούρκοι χωρίς βίζα στα ελληνικά νησιά - ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ