Χρήστες OnLine

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η Εξάπλωση της Ελληνικής Φυλής

Η εξάπλωση των πληθυσμών από την Ελλάδα σε άλλα μέρη

Χάρη στο μεγαλόπνοο Πρόγραμμα του National Geographic και της IBM, όλοι μας θα μπορούμε στο μέλλον να βρούμε τη γενετική μας καταγωγή, δήλωσε ο κορυφαίος γενετιστής Σπένσερ Γουέλς, επιστημονικός υπεύθυνος της έρευνας. H Ελλάδα είναι ένα από τα μέρη της Γης που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον Σπένσερ Γουέλς και τους συνεργάτες του. 

H έρευνα στο DNA των εδώ πληθυσμών έχει ξεκινήσει από το 2006, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματά…

Οι ερευνητές του κέντρου που καλύπτει αυτή την πλευρά της Ευρώπης δήλωσαν: «Μας ενδιαφέρουν πολύ να βρούμε την εξάπλωση των πληθυσμών από την Ελλάδα σε άλλα μέρη, πώς επηρέασαν οι Έλληνες τον υπόλοιπο κόσμο. Θα μελετήσουμε επίσης τα γενετικά ίχνη που άφησε ο στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία, ξεκινώντας την έρευνα στο Αφγανιστάν».

Ο κορυφαίος γενετιστής του κόσμου λοιπόν θεωρεί δεδομένο ότι οι κάτοικοι της Ελλάδος ότι είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και γι’ αυτό τον λόγο θα ξεκινήσει έρευνες για την εξάπλωση του Ελληνικού Αίματος. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι οι διάφοροι διεθνιστές αρνητές της Φυλής δεξιάς και αριστερής τοποθετήσεως.
———

Η ΦΥΛΗ:

“Κυρίαρχη και Απόλυτη είναι για την Ιδεολογία μας η Ιδέα της Φυλής… Δια της Φυλής θεωρούμε τον Κόσμο, δια της Φυλής σημασιοδοτούμε την παρουσία μας στην Οικουμένη, η Φυλή καθορίζει την αντίληψη μας για το Θείον, για την Τέχνη και τα Γράμματα, για την Πολιτεία και την Ηθική. Είναι η Φυλή σύνολο ατόμων κοινής καταγωγής. Βασικό συστατικό της Φυλής η οικογένεια. Πολλές οικογένειες κοινής καταγωγής αποτελούν την «Πατριά, σόι ή φατρία. Πολλές πατριές αποτελούν την Φυλή. Η συνείδηση της κοινής καταγωγής δημιουργεί δεσμούς φυλετικούς σε μεγάλες πληθυσμιακά ομάδες, όπου το πέρασμα του χρόνου έχει σβήσει τα ίχνη της συγκεκριμένης συγγενικής σχέσεως.

Συγγενικής σχέσεως, που προκύπτει από κοινά ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, κοινά υπό την έννοια μιας ποικιλίας σύμφωνα με τον φυσικό νόμο, αλλά και ενός διαφορισμού όλων αυτών των «ποικίλων» χαρακτήρων σε σχέση με τα χαρακτηριστικά μιας άλλης Φυλής.

Η Φυλή είναι η αιτία των πάντων ή ορθότερα τα ΠΑΝΤΑ. Μέσω της Φυλής αντιλαμβανόμεθα την βιολογική αιτία της παρουσίας μας στον Κόσμο των φαινομένων, των Ιδεών και του Υπερφυσικού. Και όταν ακόμη αυτό δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Πέρα από τα κοινά ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά τα άτομα μιας Φυλής κατέχουν ή κατέχονται και από ένα σύνολο κοινών διανοητικών ικανοτήτων, αισθητικών ευαισθησιών και ψυχικών τάσεων, που διαμορφώνουν με την σειρά τους την Τέχνη, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και την Θρησκεία της Φυλής. Σώμα, Νους και ψυχή κατά την άποψη μου στέκουν ισοδύναμοι και αδιάσπαστοι μάρτυρες της Φυλετικής ταυτότητος ενός ατόμου ή λαού.

Διανοητική ικανότητα για να γνωρίζουν τι πρακτικά σημαίνει η μετρική σχέση μεταξύ των καθέτων πλευρών και της υποτείνουσας ενός ορθογωνίου τριγώνου είχαν και οι αρχαίοι αιγύπτιοι, όμως μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν τον τρόπο και τον προορισμό την γνώση αυτή να κάμουν Θεώρημα…

Οι σημερινοί Έλληνες αποτελούν την γνήσια συνέχεια των Ελλήνων της κλασσικής περιόδου, που δημιούργησαν το θαύμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Σε όσους δυσπιστούν γι’ αυτό θα πω μόνο τούτο: ας μελετήσουν την αρχαία Ελληνική Ιστορία και ας την συγκρίνουν με την σύγχρονη και επιπλέον ας μελετήσουν την Λαογραφία του Νικολάου Πολίτη όπου φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις παραδόσεις, τους μύθους και τους θρύλους των απλών ανθρώπων του λαού η συνέχεια μέσα από τους αιώνες…”