Χρήστες OnLine

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Παράνομοι μικροπωλητές-λαθρομετανάστες-στήνουν την πραγμάτεια τους κάτω απο την επίβλεψη αστυνομικών

Εξοργιστική σκηνή όπου καταλύεται ξανά η έννοια της έννομης τάξης, μπροστά στη Βουλή και ακριβώς δίπλα σε μια κλούβα των ΜΑΤ και παρουσία δεκάδων αστυνομικών.

Οι υπαίθριοι πωλητές (100% παράνομοι και αφορολόγητοι) απλώνουν την πραμάτεια τους καταλαμβάνοντας σχεδόν όλο τον διαθέσιμο χώρο στην πλατεία Συντάγματος. Εάν δε προσπαθείς να περάσεις από δίπλα από τα πανιά με τα προϊόντα τους σε αγριοκοιτάνε διότι τους χαλάς την "βιτρίνα.

Και τα νόμιμα κορόιδα πληρώνουν φόρους...



http://ventetta.blogspot.com/2009/05/blog-post_1480.html




Κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!

Το Βήμα και το… βλήμα: «Αντισυγκέντρωση» κατά μουσουλμάνων χαρακτηρίζει το «Βήμα» την ετήσια Τελετή Μνήμης για την Άλωση της Πόλεως…

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας κάθε φορά που οι Εθνικιστές θέλουν να πραγματοποιήσουν μια συγκέντρωση. Τελευταίο παράδειγμα, το δημοσίευμα του Βήματος περί … αντισυγκεντρώσεως των Εθνικιστών απέναντι στην πορεία των μουσουλμάνων! Το άρθρο που φέρει τον τίτλο «Πορεία μουσουλμάνων και αντισυγκέντρωση» γράφει μεταξύ άλλων: Στην πραγματοποίηση συλλαλητηρίου αύριο το απόγευμα, στις 18.00, με σημείο συγκέντρωσης την Ομόνοια, εμμένουν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση τιμωρία του αστυνομικού ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, έσκισε αντίτυπο του Κορανίου. Οι εκπρόσωποι μάλιστα των διαφόρων κοινοτήτων δεσμεύονται ότι θα υπάρξει περιφρούρηση στη διάρκεια της πορείας για την αποφυγή επεισοδίων και ότι θα διαδηλώσουν ειρηνικά.

Την ίδια περίπου ώρα και σε μικρή σχετικά απόσταση, στην πλατεία της Μητρόπολης, ομάδες ακροδεξιών με την υπογραφή «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» καλούν σε συγκέντρωση για να τιμηθεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «η αντίσταση του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Οθωμανούς». Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 29 Μαΐου, είναι η επέτειος της Αλωσης της Πόλης από τον οθωμανικό στρατό.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το γνωστό συγκρότημα βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για την εκδήλωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. Στον τίτλο την αποκαλεί «αντισυγκέντρωση» ενώ φροντίζει να το «διορθώσει» μέσα στο κείμενο! Το θράσσος τους πλέον δεν έχει όρια, αλλά το Βήμα μάλλον θεωρεί ηλίθιους τους αναγνώστες του για να υποτιμά με τέτοιο τρόπο την νοημοσύνη τους…

Η εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης, πραγματοποιείται επι σειρά ετών στην Μητρόπολη Αθηνών (εκεί όπου πέρυσι οι αριστεροί «υπερασπιστές του ισλάμ», φωτογράφιζαν τα… οπίσθιά τους) ως μία ελάχιστη απόδοση Τιμών στους Τελευταίους Υπερασπιστές της Αυτοκρατορίας.


Για να βοηθήσουμε τους κυρίους του Βήματος στην ΑΛΗΘΙΝΗ ενημέρωση των αναγνωστών τους, τους ενημερώνουμε ότι η μόνη αντισυγκέντρωση που μπορεί να γίνει το βράδυ της Παρασκευής είναι εκείνη των αναρχομαρξιστών αλητών που ήδη διαδίδουν πως θέλουν να εμποδίσουν τους Έλληνες να Τιμήσουν την Θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, συνοδεύοντας τις φήμες αυτές με θρασύδειλες απειλές για ένα νέο… «κτύπημα» κατά του ρατσισμού.

Ποιος θα δικαιωθεί τελικά θα το ξέρουμε σε 24 ώρες. Από αυτό εδώ το βήμα πάντως, καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να Τιμήσουν μαζί μας την Μνήμη της 29ης Μαϊου, στην πλατεία Μητροπόλεως και ώρα 7 μμ.

295-09

Και στην Αγγλία εχουν αρχιδια : Συλλήψεις σε διαδήλωση κατά μουσουλμάνων μεταναστών

Μια μια οι χωρες που φιλοξενουν ισλαμιστες αλλοδαπους ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ εναντια στον φανατισμο και στην υποβαθμιση της ζωης που προξενουν οι φανατικοι μουσουλμανοι αλλοδαποι!



Εννέα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από συγκρούσεις εκατοντάδων διαδηλωτών με την αστυνομία εχθές στην πόλη Luton της Αγγλίας.

Την πορεία, ενάντια στους μουσουλμάνους μετανάστες και την τρομοκρατικού τύπου συμπεριφορά τους, διοργάνωσε η Εθνικιστική οργάνωση March of England και πλαισιώθηκε από την επιτροπή πολιτών United People of Luton. Όπως μπορείτε να δείτε στο ενδεικτικό βίντεο, υπήρξε εντυπωσιακά μεγάλη αυθόρμητη προσέλευση πολιτών απ' όπου κι αν περνούσε η διαδήλωση, με πολλούς εφήβους, γυναίκες, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, που έβγαιναν απ' τα καταστήματα και τις pub και ενώνονταν με τους Εθνικιστές. Κύριο σύνθημα «Όχι ο νόμος της Σαρία στην Αγγλία» (και κάποια μη δημοσιεύσιμα).

Οι ταραχές ξέσπασαν όταν το πλήθος, κατευθυνόμενο προς το κέντρο της πόλης όπου ζει μεγάλος αριθμός πακιστανών μεταναστών, κατάφερε να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό και χρειάστηκε αστυνομικό ελικόπτερο για να κατευθύνει εκ νέου τις δυνάμεις ασφαλείας εναντίον του. Ένας πακιστανός ανέφερε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο και μάτωσε η μύτη του. Οι 9 συλληφθέντες ανακρίθηκαν σήμερα για πιθανές εγκληματικές ενέργειες, επιθέσεις, αντίσταση κατά της αρχής και διασάλευση της έννομης τάξης.


Ένας εκ των διοργανωτών, ο οποίος φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μην παραδίνεστε στην Αλ Κάιντα» δήλωσε: «Μετά την παρενόχληση των στρατιωτών μας, αποφασίσαμε πως δεν πάει άλλο με τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές. Η κοινότητά μας δέχεται φυλετική επίθεση τα τελευταία 10 χρόνια. Ένα τζαμί κάηκε πριν λίγες εβδομάδες και έγινε πρώτο θέμα σε όλες τις ειδήσεις της χώρας, όμως στην πόλη μας έχουμε πολύ συχνά εμπρησμούς εκκλησιών και δεν μιλά κανείς».

και ΑΛΒΑΝΟΙ στα επεισόδια με τους μουσουλμάνους...


διαβάζοντας την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (24-5-09)έπεσε το μάτι μου σε ένα άρθρο στη σελίδα 29

ο συντάκτης μίλησε με εκπροσώπους της μουσουλμανικής κοινότητας,που είπαν όσα είχαν να πουν

και στο τέλος μουσουλμάνος που δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του

είπε στον δημοσιογράφο πως συμμετείχαν μαζικά Αλβανοί στα βίαια επεισόδια

αυτό για μερικούς που τους υπερασπίζονται...θυμάστε που και στην εξέγερση την πορτοκαλιά του Δεκέμβρη συμμετείχαν Αλβανοί

που ως καλοί πλιατσικολόγοι μετάφεραν τα κλεψιμεικα στην Αλβανία..είδατε τι κάνουν τα αφύλαχτα σύνορα???

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/05/blog-post_9125.html


Εθνική συγκέντρωση το απόγευμα της Παρασκευής και παρανομη αντιπορεία μουσουλμάνων.

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 18:00 την Παρασκευή προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν οι μουσουλμάνοι, ζητώντας την τιμωρία του αστυνομικού που έσκισε το κοράνι.
Την ίδια ώρα, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει η «Εθνική Επιτροπή Μνήμης».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, οι εκπρόσωποι των διαφόρων κοινοτήτων μεταναστών δεσμεύονται ότι θα υπάρξει περιφρούρηση στη διάρκεια της πορείας για την αποφυγή επεισοδίων και ότι θα διαδηλώσουν ειρηνικά.


Ωστόσο, την ίδια περίπου ώρα και σε μικρή σχετικά απόσταση, στην πλατεία της Μητρόπολης, ομάδες Ελλήνων πατριωτών με την υπογραφή «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» καλούν σε συγκέντρωση για να τιμηθεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «η αντίσταση του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Οθωμανούς». Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 29 Μαΐου, είναι η επέτειος της Αλωσης της Πόλης από τον οθωμανικό στρατό.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΗΡΑΘΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ.




Αυτοί είναι οι Οικολόγοι-Πράσινοι - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ - Για να τελειώνει το παραμύθι και με αυτούς


Για να τελειώνουμε με ένα ένα τα κόμματα και να μην μας λέτε γιατί επιλέγουμε την παραλία
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος των Οικολόγων -Πράσινων είναι στην φωτογραφία στην Θεσσαλονίκη, 13 Νοεμβρίου 2006 στο εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.



Ήταν εκεί στην παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», ενός βιβλίου που αξιοποιείται έντονα από τη σκοπιανή προπαγάνδα για την απόδειξη ενός παιδικού παραμυθιού που ... γίνεται πιστευτό από όλους όσοι αγνοούν την Ιστορία. Δηλαδή, για την ύπαρξη «μακεδονικού» έθνους διάφορου από το ελληνικό.


Εννοείται ότι δεν πρόκειται για ελληνικό αναγνωστικό, αλλά για εγχειρίδιο γραμμένο στο ιδίωμα των Σκοπίων. Δίπλα στο πάνελ ένα πανό όπου δέσποζε το πρόσωπο του Γκότσε Ντέλτσεφ, του εθνικού ήρωα της FYROM. Ανάμεσα στους παρουσιαστές του βιβλίου ο εκπρόσωπος του κόμματος Ουράνιο Τόξο κ. Βοσκόπουλος που αυτοπροσδιορίστηκε ως «εθνικά Μακεδόνας για πολιτικούς λόγους», ο κ. Ονσούνογλου που συστήθηκε ως «Οθωμανός», ο κ. Τριαρίδης που είπε ότι είναι «ελληνόγλωσσος Σαλονικιός» και... ο κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος! Ο εσχάτως διάσημος επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων.

Πόσες φορές έχουμε πει για την σχέση του Τρεμόπουλου με το "Ουράνιο Τόξο;"
Και βέβαια ο Καφετζόπουλος και οι λοιποι δεν γνωρίζουν τι πραγματικά πρεσβεύει αυτό το κόμμα. Η βιτρίνα είναι...


Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

Κυρίες και Κύριοι, με τα πάθη από τα επεισόδια των «αγανακτισμένων» μουσουλμάνων να έχουν ευτυχώς καταλαγιάσει, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ευκαιρία να δούμε λίγο πιο ψύχραιμα τα γεγονότα.

Ομολογώ ότι φοβήθηκα τα χειρότερα. Το πιο πιθανό όμως είναι τα χειρότερα να έρχονται…
Να ξεκινήσουμε κατ’ αρχήν με κάποιες παραδοχές.

Είναι αλήθεια ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών και δη των μουσουλμάνων δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη στάση και τη συμπεριφορά της εις την Ελλάδα. Αντιθέτως δε, έχουν συνδράμει εις την πρόσκαιρη τόνωση της οικονομίας προ των Ολυμπιακών Αγώνων. Για ένα μεροκάματο ήλθαν οι άνθρωποι και οι περισσότεροι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τους Έλληνες εργοδότες τους.

Όλοι όσοι ζουν και εργάζονται νομίμως αλλά και παρανόμως εις την χώρα μας δικαιούνται να τους φέρονται άπαντες με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Ακόμη, είναι τεράστιο λάθος να γίνεται χρήση του γενικού όρου «μουσουλμάνοι». Άλλοι είναι σουνίτες, άλλοι σιίτες, άλλοι Ιρακινοί, άλλοι Αφγανοί κλπ. Έχουν μεταξύ τους τεράστιες διαφορές και δεν πρέπει να λογίζονται ως ενιαίο σύνολο.

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι τα τελευταία πέντε έτη ο αριθμός των λαθρομεταναστών που προέρχονται από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Μπαγκλαντές αλλά και από την Αφρική έχει πολλαπλασιαστεί. Το κέντρο της Αθήνας – κάτω από την Ομόνοια – έχει κατακλυστεί από λαθρομετανάστες με την ανομία και τη βία να βασιλεύει και την ΕΛ.ΑΣ. να απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες να φεύγουν άρον – άρον.

Η Ελλάδα φυσικά και στερείται μεταναστευτικής πολιτικής. Εξάλλου αν βρείτε ένα τομέα που να υφίσταται πολιτική ολοκληρωμένη, τρυπήστε μου τη μύτη. Αποτέλεσμα είναι να μπαίνει και να βγαίνει από τα σύνορα όποιος θέλει, είτε είναι φιλήσυχος οικογενειάρχης είτε μέλος της Αλ Κάιντα…

Εις τα παράλια των «φίλων» - «κουμπάρων» γειτόνων μας συναθροίζονται σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έτοιμοι για το μεγάλο άλμα. Η Τουρκία με τον τρόπο αυτό υπονομεύει τον ελληνικό εθνικό κορμό διοχετεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να τους αφομοιώσει λόγω της διαφορετικής κουλτούρας και θρησκείας.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ανησυχεί εντόνως για αυτήν την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών. Εκτός από τα γνωστά γκρουπόσκυλα της κατ’ επίφαση «Αριστεράς και της Προόδου» και τους γνωστούς κουλτουριάρηδες – τηλεοπτικούς μαϊντανούς και "ξερόλες", ο εν λόγω προβληματισμός τέμνει οριζόντια ολόκληρο το εκλογικό σώμα.
Συνεπώς πρέπει να σταματήσουμε να μασάμε άλλο τα λόγια μας και να στρουνθοκαμηλίζουμε.

Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό από όλους ότι η Ελλάδα δεν δύναται να αντέξει και άλλους μετανάστες. Δεν τους αντέχει η ήδη χειμάζουσα οικονομία μας. Είναι ήδη πάρα πολλοί, πολύ περισσότεροι από όσο θα έπρεπε. Πολλοί εξ αυτών πρέπει να φύγουν και μάλιστα άμεσα και με το όποιο κόστος.

Οι μουσουλμάνοι (γενικώς) έχει αποδειχθεί πανευρωπαϊκά ότι δεν αφομοιώνονται από το ντόπιο πληθυσμό. Δεν τους το επιτρέπει η διαφορετική θρησκεία και εν γένει κουλτούρα τους και συνήθως δεν το θέλουν κιόλας. Περιχαρακώνονται εκουσίως σε γκέτο και δεν συνάπτουν σχέσεις με κανένα εκτός της φυλής τους. Τα ίδια προβλήματα έχουν οι Γερμανοί με τους Τούρκους, οι Ολλανδοί με τους Μαροκινούς και τους Τούρκους, οι Γάλλοι με τους μουσουλμάνους από τις χώρες του Μαγκρέμπ.

Δεν είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες που πρέπει να ανεχθούν τους μετανάστες, είναι οι μετανάστες που οφείλουν να αντιληφθούν πρώτα ότι έχουν έλθει σε ξένη χώρα και επομένως να προσαρμοστούν με τα ήθη και έθιμα μας. Ο ελληνικός νόμος ισχύει εις την χώρα μας – όσο ισχύει έστω – και ουχί η Σαρία.
Εξάλλου δεν καλέσαμε κανένα, οπότε το δρόμο τον ξέρουν…
Είναι απαράδεκτο μία δράκα «αγανακτισμένων» μουσουλμάνων (γενικώς και αορίστως;) να σπάνε και να λεηλατούν.

Αν η Ελληνική Πολιτεία δεν φροντίσει να σταματήσουν εγκαίρως τα φαινόμενα αυτά, να είμαστε όλοι βέβαιοι ότι κάποιοι θα σπεύσουν να εκμεταλλευθούν την οργή των Ελλήνων για την Ελλάδα που χάνεται πλειοδοτώντας σε εθνικιστές κραυγές. Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιοι «εθνικάρες» θα δράξουν της ευκαιρίας και θα προβούν σε προβοκατόρικες ενέργειες.
Η ανομία ευνοεί τα άκρα, αριστερά και δεξιά…

Και για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η Αθήνα δεν είναι, ούτε πρόκειται να γίνει Καμπούλ, ούτε Ισλαμαμπάντ.

Τα Σέβη μου.

http://ed-mysterious.blogspot.com/2009/05/blog-post_27.html

Η Αυστραλια εχει αρχιδια, εβαλε στην θεση τους τους μουσουλμανους της χωρας

....οχι σαν εμας που φιλαμε κωλους εβραιων και χαιδευουμε στο μαγουλακι τους ψευτο-αναρχες αριστερους..

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.

Η κυβέρνηση της... Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.

Τα λόγια του ήταν :

Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!



Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!


http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_9864.html


Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας στην Κυψέλη


Σε 45 συλλήψεις προχώρησε χτες το βράδυ, η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης σκούπα στην περιοχή της Κυψέλης.

Οι συλλήψεις αφορούν εκτός άλλων παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, περί...

εκδιδομένων γυναικών και περί παράνομων παιγνίων.

Κατά τη διάρκειας της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια κάνναβης, 8,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 51 χάπια, 14 μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών.


Ένταση στον Άγιο Παντελεήμονα

Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί είναι η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου οι κάτοικοι της περιοχής εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους για την απομάκρυνση των μεταναστών που ζουν εκεί.


Όπως συμβαίνει κάθε βράδυ τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν και απόψε στην πλατεία, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στους λαθρομετανάστες, τους οποίους κατηγορούν ότι εξαιτίας τους έχει υποβαθμιστεί η γειτονιά τους.


Από την αποψινή συγκέντρωση δεν έλειψε η ένταση, όταν έκαναν την εμφάνιση τους στελέχη του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ. Οι κάτοικοι τους κατηγόρησαν ότι ήρθαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.


Το περασμένο Σάββατο, ομάδα κατοίκων παρεμπόδισε την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης, η οποία θα γινόταν με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων.

πηγη και βιντεο εδω