Χρήστες OnLine

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"Αντιρατσιστές" αναρχουπάλληλοι οι εμπρηστές της Πρέβελης?


Το αρχαίο φοινικόδασος της Λίμνης Πρέβελη στο νότιο Ρέθυμνο είναι πλέον στάχτη. Ένας επίγειος παράδεισος, μια περιοχή μοναδικού στον κόσμο φυσικού κάλους καταστράφηκε οριστικά έπειτα από την φωτιά της Κυριακής.

Αν και η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται εδώ και χρόνια στο στόχαστρο διαφόρων καταπατητών, οι καταγγελίες πολιτών τις οποίες πληροφορηθήκαμε, έρχονται να περιπλέξουν τα πράγματα όσον αφορά τον εμπρησμό στο φοινικόδασος.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι των γύρω χωριών της Λίμνης, υπεύθυνοι για τον εμπρησμό είναι άτομα του αναρχικού και ακροαριστερού χώρου, τα οποία τα τελευταία χρόνια κατασκηνώνουν παρανόμως στην περιοχή του φοινικοδάσους.

Μάλιστα στις αρχές του μηνός η Αστυνομία με ξαφνική επιχείρηση στην περιοχή συνέλαβε περίπου ογδόντα (80) άτομα για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατασκήνωση, (ανάμεσα τους υιός γνωστού «αντιφασίστα» υφυπουργού της κυβέρνησης), οι όποιοι φυσικά αφέθησαν ελεύθεροι. Επιπλέον και οι τοπικές αρχές αλλά και οι κάτοικοι ήταν αντίθετοι με την παρουσία των συγκεκριμένων ατόμων στο φοινικόδασος, γιατί δυσφημούσαν την περιοχή, και ρύπαιναν τον χώρο με σκουπίδια, ακαθαρσίες, συνθήματα σε πανό κτλ.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως είναι πολύ πιθανόν οι δράστες του εμπρησμού να είναι τα συγκεκριμένα άτομα, ή ομοϊδεάτες τους, ως «εκδίκηση» για την απαγόρευση να μετατρέψουν την Λίμνη Πρέβελη σε αντιρατσιστικό camping.

3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


Σας το είχαμε ξαναγράψει εδώ:

ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ(video)

Τα έργα για το τζαμί ξεκίνησαν και η μεγαλύτερη προδοτική ηγεσία που γνώρισε τούτος ο τόπος, το ΝΑΖΙΣΤΟΠΑΣΟΚ, έχωσε 3 εκατομμύρια ευρώ από ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ μόνο για τα θεμέλια ενώ εσείς ψωμολυσσάτε.

Το λαθρομάνι ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ του φτιάχνουν και τζαμί ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΑΣ.


Που θα οργανώνει τις τρομοκρατικές του επιθέσεις το εγκληματοταλιμπάν όταν εσείς δεν θα ΤΟΛΜΑΤΕ ΠΛΕΟΝ να βγείτε από τα σπίτια σας; Θα μου πείτε τα βλέπετε ήδη από τώρα...φανταστείτε τι έχει να γίνει σε λίγο.

Κι επειδή σαν γνήσια γιουσουφάκια που σκύβετε κεφάλι στον αγά κάνετε τουμπεκί αν δεν αντιδράσετε τα παιδιά σας είναι καταδικασμένα να ζουν κάτω από το ζυγό του ισλάμ. Δίπλα στην Ακρόπολη το τζαμί θα σας θυμίζει ότι ήσασταν και είστε μια ζωή ραγιάδες.

Ετοιμαστείτε τώρα να αγοράσετε με ότι σας απέμεινε καμιά κασετίνα για το γιόκα σας που στο σχολειό του θα αποτελεί μειοψηφία και θα ακούει 5 φορές τον ιμάμη και το αλλάχ ακ μπαρ.

Δεν φαίνεται να ενοχλεί κανένα. Αφού δεν νοιάζεστε για το παιδί σας που το προετοιμάζετε για ΡΑΓΙΑ σαν και τα μούτρα σας είστε καμένοι από χέρι. Η κιμαδοποίηση του μυαλού σας επετεύχθη. Άντε να δείτε την εντεταλμένη προπαγάνδα στο Mega ή κανά χαζογκόσιπ στο κουτί ελέγχου συνειδήσεων με τις ξώβυζες εν δράσει και κοιμηθείτε ύπνο βαθύ. Πέρασε άλλη μια μέρα ως ζωντανός νεκρός.

Εν τω μεταξύ το Τέταρτο Ράιχ έχει επιστρατεύσει και Οργουελιανούς μπάτσους για να φυλάνε το τζαμί μην τυχόν και πετάξουν καμιά γουρουνοκεφαλή πάλι εκεί πέρα όπως έκαναν κάποιοι γνήσιοι απόγονοι του Κολοκοτρώνη πρόσφατα κι όχι γιαλατζί που τον θυμούνται(;) σε καμιά εθνική επέτειο - εθνική είπα;...υπό κατάργηση κι αυτές-. Αυτοί γλύτωσαν του οχετού που περιλούζει τα σάπια μυαλά σας και ακόμα ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.

Δείτε και πάλι τι πρόκειται να ακούτε καθημερινά κάθε 3 και λίγο για να το συνηθίσετε. Τα δολαροστομωμένα χουντοκάναλα κατόρθωσαν να σας αποβλακώσουν κάνοντας τουμπεκί για το θέμα που κοντοζυγώνει στην εξώπορτά σας αλλά είμαστε εμείς εδώ να σας θυμίζουμε ότι κάποτε είχατε και συνείδηση. Δείτε το λοιπόν πάλι για να το εμπεδώσετε και πολύ πιθανόν με την πολτοποίηση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει σε λίγο να το απολαμβάνετε κι όλας...σαν τον βιασμό ένα πράγμα.

'Αντε με τις υγείες σας



ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ KINDER ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.....

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ...

ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ "ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ Θ' ΑΦΗΣΕΙΣ"

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!

ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!

ΓΙΝΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (ΕΛ-ΛΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ.

ΟΤΑΝ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΛΕΨΕΣ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

πηγη