Χρήστες OnLine

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Προσπαθούν να μετατρέψουν τους οικονομικούς μετανάστες σε μειονότητα. Αρχή θα γίνει με τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές.

"Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές."


Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ μειονότητας και μεταναστών; Μα φυσικά τα εκλογικά δικαιώματα. Τα δικαιώματα του πολίτη ενός κράτους. Και το ύψιστο των δικαιωμάτων του είναι το "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι".

Φυσικά όπως είναι βέβαιο ο πραγματικός στόχος δεν είναι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά οι εθνικές εκλογές...Τώρα για το "εθνικές" ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας.


Ξέρετε σε πόσες χώρες υπάρχουν αυστηρότατοι νόμοι στην απόδοση υπηκοότητας και ιθαγένειας; Καλά για την ιθαγένεια, ούτε λόγος να γίνεται στα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, κι ας μην μας δουλεύουν ότι οι Ευρωπαίοι, ως μοντέρνοι και σύγχρονοι άνθρωποι, παραχωρούν πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες.
Με το ζόρι παραχωρούν κάποια πολιτικά δικαιώματα στους άλλους Ευρωπαίους πολίτες, εξ ανάγκης και κάτω από την πίεση της Ε.Ε.

Στην Πορτογαλία μάλιστα υπάρχει ο "δεσμός του αίματος". Μια θεσμική ιδιότητα που απολαμβάνουν μόνο οι Πορτογάλοι εξ' αίματος!!!!

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω απόσπασμα του Βήματος της 13ης Μαϊου 2001 για να καταλάβετε πως ενεργούν και πως σκέφτονται, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο θέμα των μεταναστών....

Ωστόσο η γερμανική κυβέρνηση όχι μόνο δεν δημιουργεί συνθήκες για να διευκολύνει την είσοδο οικονομικών μεταναστών στη χώρα αλλά εισηγήθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ­ και μάλλον θα εξασφαλίσει την έγκριση των 14 εταίρων της τον άλλο μήνα στο Συμβούλιο του Γκέτεμποργκ ­ να μην επιτραπεί η εγκατάσταση στις χώρες της ευρωζώνης πολιτών από χώρες που πρόκειται να ενταχθούν στην ΕΕ αν δεν περάσουν επτά χρόνια τουλάχιστον από την ένταξή τους. Τα γερμανικά συνδικάτα φοβούνται ότι θα υπάρξει «μεταναστευτικό κύμα» από τα νέα μέλη της ΕΕ στη Γερμανία, με συνέπεια να αυξηθεί η ανεργία.

και παρακάτω...

Δεν μπορεί όμως να αγνοηθεί και το μέγα δίλημμα στο οποίο βρίσκονται οι περισσότερες κυβερνήσεις σχετικώς με τη μεταναστευτική πολιτική τους. Οταν οι σκανδιναβικές χώρες, που ήταν μέχρι πρότινος ο παράδεισος των μεταναστών, παίρνουν μέτρα «λογικής περιστολής» για τους «πάσης φύσεως ξένους», δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το πρόβλημα που έχει ένας Σρέντερ, ένας Μπλερ, ένας Σημίτης κ.ά.

και στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της 13ης Νοεμβρίου 2005..

Ο τρόμος των απολύσεων, το γκρέμισμα των κοινωνικών παροχών, το φτηνό ξεπούλημα των πάντων στο κεφάλαιο, η όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων (ναρκωτικά, άστεγοι, εγκληματικότητα,πορνεία κλπ.). Ο ρατσισμός φουντώνει και ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών. Το προεκλογικό σύνθημα του υποψήφιου του δανέζικου φιλελεύθερου κόμματος που κυβερνάει σήμερα (παρόμοιο της ΝΔ) στον Δήμο της Κοπεγχάγης είναι: Ψήφισέ με για να απαλλαχτείς από την εγκληματικότητα των μεταναστών δεύτερης γενιάς.!! Ακόμη μεγάλο θέμα είναι η εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης σε κάθε γωνιά του Δήμου της Κοπεγχάγης και των άλλων μεγάλων δήμων.

Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα οι πολιτικοί έχουν αποφασίσει να κάνουν τις πολυπολιτισμικές φαντασιώσεις τους πραγματικότητα "με το στανιό".

Φυσικά προεκλογικά αυτές οι δηλώσεις δεν λέγονταν ή λέγονταν μόνο κατ΄ιδίαν.
Είναι όπως το ανέκδοτο που λέει ...τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας έχεις πλέον ψηφίσει!!!"



Καταλήγοντας λοιπόν δηλώνω ότι....... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Και μην τολμήσει να πεί κανείς ότι στην Βόρειο Ηπειρο έχει Ελληνες δημάρχους; Γιατί οι Ελληνες στην Βόρειο Ηπειρο ήταν εκεί πολλούς αιώνες πριν τους Αλβανούς

http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/10/blog-post_2967.html

Η εισβολή συνεχίζεται αλλά και η «επανάσταση» των μουσουλμάνων



Η πολιτική της νέας κυβέρνησης αποδίδει. Οι λαθρομετανάστες έπιασαν το μήνυμα. Τώρα ,που θα τους δώσουν ψήφο ,ιθαγένεια και σπίτια, τίποτα μα τίποτα δεν τους σταματά.

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης και προστασίας του (μουσουλμάνου) πολίτη δεν μπόρεσε ακόμα να περάσει τι μήνυμα στο λιμενικό και την αστυνομία ,που δυστυχώς, συνεχίζουν να συλλαμβάνουν τους αυριανούς συμπολίτες μας ,προς θλίψη του Human Rights Watch

Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης και προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Πακιστανικής κοινότητας. Οι εκπρόσωποι των Πακιστανών έθεσαν στον υπουργό το ζήτημα που αφορά στον θάνατο του ομοεθνή τους στη Νίκαια. Η ...αντιπροσωπεία δήλωσε ότι δεν ικανοποιήθηκε από τις τοποθετήσεις του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ...κινητοποιήσεων.
Αντιμέτωποι με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, λόγω... κουκούλας ,είναι οι πέντε από τους οκτώ νεαρούς που συνελήφθησαν το Σάββατο στη Νίκαια, στη διάρκεια επεισοδίων, που ακολούθησαν την πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο Πακιστανού μετανάστη-βιαστή.
Σε αντίδραση και την ποινική μεταχείριση των πέντε ομάδα «νεαρών» προχώρησε από χθες στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι νεαροί κατέλαβαν το κτίριο των Προπυλαίων, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την απόσυρση όλων των κατηγοριών εις βάρος τους. Μάλιστα, για σήμερα έχουν προγραμματίσει πορεία συμπαράστασης και συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, όπου θα οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι
Στον καταυλισμό μεταναστών της Παγανής στη Μυτιλήνη, οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε δύο θαλάμους ,και βγήκαν έξω στην αυλή.
Η φωτιά ήταν αρκετά μεγάλη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την Πυροσβεστική για να την ελέγξει. Η διαμαρτυρία τους οργανώθηκε γιατί η κράτηση τους ,είναι μεγαλύτερη από όσο αυτοί θεωρούν ότι έπρεπε να είναι.
Βέβαια αυτά δεν είναι τυχαία, γιατί ανάλογα γεγονότα είχαμε πρόσφατα στην Γαλλία και στην Ισπανία από λαθρομετανάστες που ζουν σε καταυλισμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις οργανώσεις τύπου «Ανθρώπινα Δικαιώματα»,και «No Border» εισχωρούν και ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες, υποσχόμενοι βοήθεια από τις οργανώσεις τους, σε περίπτωση που επέμβει η αστυνομία.
Η ΜΚΟ «YOUTH AGAINST RACISM IN EUROPE» (THΛ.210-2283019 ή 6972426166) λέει ότι ,τα παιδιά των λαθρομεταναστών,δεν χρειάζονται "ανοχή", αλλά τα δικαιώματα τους, δηλ. χορήγηση υπηκοότητας. Και γι' αυτό είναι αποφασισμένα να παλέψουν!
Οι «κινητοποιήσεις» θα συνεχιστούν σε συγκρατημένη μορφή ως τις 31 Οκτωβρίου και μετα θα αρχίσει το «πανηγύρι»,για την υλοποίηση της (κρυφής) ατζέντας. Υπηκοότητα, ιθαγένεια, ψήφος, σπίτια, τζαμί, νεκροταφείο.

Προχθές το βράδυ, συνελήφθησαν από λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου δύο Ουκρανοί ηλικίας 41 και 39 ετών μέλη πληρώματος ιστιοφόρου υπό σημαία Ουκρανίας για διευκόλυνση παράνομης εισόδου στη χώρα λαθρομεταναστών. Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε να πλέει ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής Πτελεού με σβηστά φώτα. Θεωρήθηκε ύποπτο. Από την έρευνα των λιμενικών, προέκυψε ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις, παραμονής στο εσωτερικό του σκάφους λαθρομεταναστών. Οι λαθρομετανάστες δεν βρέθηκαν.
Στις 6 Οκτωβρίου λιμενικοί του Βόλου συνέλαβαν με την ίδια κατηγορία μέλη πληρώματος ιστιοπλοϊκού σκάφους υπό σημαία Αυστρίας, που επίσης έπλεε με σβηστούς φανούς. Σε αυτήν την περίπτωση, κατέστη δυνατό με συντονισμένες έρευνες λιμενικών και αστυνομικών να συλληφθούν και οι λαθρομετανάστες. Συνολικά 37 άτομα εντοπίστηκαν σε Ι. Χ. βαν, στην εθνική οδό, στο ύφος της Στυλίδας. Οι δράστες που είχαν να αναλάβει να τους μεταφέρουν στην πρωτεύουσα, τους εγκατέλειψαν αντιλαμβανόμενοι επικείμενο μπλόκο των αστυνομικών.

Οι οικονομικοί μετανάστες ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι το πλήρωμα του ιστιοφόρου τρεις συνολικά αλλοδαποί ήταν αυτοί που ανέλαβαν να τους αποβιβάσουν στον Πτελεό με σκοπό τα άλλα μέλη του κυκλώματος να τους μεταφέρουν στην Αθήνα.

Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα οι τοπικές Αρχές έχουν επιληφθεί τουλάχιστον σε εφτά μεγάλες υποθέσεις και συνέλαβαν συνολικά 129 οικονομικούς μετανάστες. Ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν ανήλικα παιδιά, ακόμη και ολόκληρες οικογένειες.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ ΤΩΡΑ . Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Χρυσοχοΐδης οραματίζεται το μέλλον της ΕΛΑΣ


Ο άνθρωπος της εξουσίας, που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον άτυπο κυβερνητικό διαγωνισμό "ποιος θα φανεί ο πιο αντιρατσιστής και αντιφασίστας", κάνει τα πρώτα αποφασιστικά βήματα για μια πολυεθνική "ΕΛληνική ΑΣτυνομία".


Ανακοινώθηκαν από τον υπουργό "Προστασίας του Πολίτη", κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Κίνησης "Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασισιστική απειλή" (μαντέψτε ποιοι γνωστοί βρίσκονται πίσω ΚΑΙ απ' αυτήν την ταμπέλα), τα νέα μέτρα που θα λάβει το υπουργείο του, στην προσπάθειά του να γίνει επίτιμο μέλος της ως άνω ΜΚΟ, ερμηνεύοντας την ονομασία του ως "Υπουργείο Προστασίας του Λαθρομετανάστη-που-θα-κάνουμε-Έλληνα-Πολίτη":


>Η μεταφορά της αρμοδιότητας του πολιτικού ασύλου από την αστυνομία στο υπ. Εσωτερικών
...Ώστε να μην υπάρχει ούτε ο στοιχειώδης έλεγχος ποινικού μητρώου και ν' αποφασίζουν για την χορήγηση ασύλου τα αριστερά κομματόσκυλα.

>Η υποστήριξη αστυνομικών τμημάτων, στις ευαίσθητες περιοχές (πχ Άγιο Παντελεήμονα), με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους
...Για να πείθουν τους Έλληνες κατοίκους ότι κάθε καταγγελία εναντίον αλλοδαπών είναι ρατσισμός, για να παρέχουν ψυχολογική και κοινωνική στήριξη στους συλληφθέντες λαθρομετανάστες και για να εξασφαλίζουν την πολιτικώς ορθή συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους συλληφθέντες. Ας μην υποθέσουμε τί πολιτικών αντιλήψεων θα είναι τα κομματόσκυλα που θα βολευτούν στα τμήματα.

>Η πρόσληψη στα αστυνομικά τμήματα μεταναστών, που θα λειτουργούν ως διαμεσολαβητές με τους κρατούμενους αλλοδαπούς
...Θα πληρώνουμε μετανάστες να μεσολαβούν μεταξύ ...μεταναστών και αστυνομικών. Για ποιο λόγο χρειάζονται "διαμεσολαβητές" οι μετανάστες, ενώ δεν χρειαζόταν οι τουρίστες πχ επί τόσες δεκαετίες, μην περιμένετε να το μάθετε.

>Η συμμετοχή στο πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων μεταναστών δεύτερης γενιάς. Παράλληλα, μέχρι να πάρουν την υπηκοότητα, οι δεύτερης γενιάς μετανάστες (τα παιδιά των λαθρομεταναστών δηλαδή) δεν θα συλλαμβάνονται.
...Διαμεσολαβητές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους τους για να βάλουν στην αστυνομία όσους περισσότερους μετανάστες γίνεται - εκτός των "ελληνοποιημένων" δηλαδή, που ήδη μπαίνουν στις αστυνομικές σχολές.

>Η σύσταση Ειδικού Γραφείου Καταγγελιών σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη
...Ένα περιττό μέτρο, για να βολέψουν κι αυτοί μερικούς ακόμη, μιας που ο Συνήγορος του Πολίτη ήδη έχει μετατραπεί σε Συνήγορο του Λαθρομετανάστη.

>Η τιμωρία όσων αστυνομικών «υποθάλπτουν φασιστικά στοιχεία».
...Και η κλασσική επανάληψη, χωρίς να διευκρινίσει αυτή την φορά τί είδους "στοιχεία" εννοεί ως "φασιστικά", ούτε πώς ερμηνεύει τον φασισμό ή την δημοκρατία, ούτε βέβαια πώς θα τεκμηριώσει ως "εγκληματική" την ελευθερία της σκέψης και του λόγου.

Πηγη

Πρόσληψη μεταναστών στην ΕΛ.ΑΣ...!!!! - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Την πρόσληψη μεταναστών σε αστυνομικά τμήματα προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά από συνάντησή του με κατοίκους και μέλη της Επιτροπής τους 6ου Διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα, της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ( κοινώς πληρωμένοι ανθέλληνες/πράκτορες ), καθώς τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ ( πρακτορας/προβοκατορας).


Η συνάντηση αυτή έγινε με αφορμή την καταγγελία για τον θάνατο Πακιστανού μετανάστη μετά από κακομεταχείρισή του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι την έχει στείλει στον εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση.


Ο υπουργός τόνισε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη μεταναστών στην αστυνομία, ξεκινώντας από περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα συνύπαρξης αλλοδαπών με γηγενείς, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα φαινόμενα της αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά και οι επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων ( έτσι λέγονται οι πολίτες που δεν αντέχουν αλλο την υποβάθμιση της πόλης τους, την δημιουργία γκετο και τους λαθρομετανάστες ) σε μετανάστες.


Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε ότι θα γίνουν προσλήψεις κοινωνιολόγων και ψυχολόγων στην αστυνομία, κάτι που συνέβαινε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αλλά αργότερα σταμάτησε.


Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι η αστυνομία θα σταματήσει να έχει τον οποιονδήποτε ρόλο στη χορήγηση ασύλου, οι αρμόδιες επιτροπές θα καταργηθούν και η διαχείριση του πολύ σημαντικού αυτού ζητήματος θα περάσει στο υπουργείο Εσωτερικών.


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ . ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!

πηγη


Εφαρμόζεται σχέδιο διπλής εξαπάτησης των Ελλήνων


ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Το σημερινό βιβλίο της ιστορίας –γιατί έχουμε εσωτερικό εχθρό και διάβρωση- ορίζει και διατυπώνει ότι «η Ελλάδα το 1912 προσάρτησε τη Μακεδονία».

Kυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζήσαμε τον τελευταίο καιρό την επιταχυμένη παράδοση εξουσίας από τον κ. Καραμανλή στον κ. Παπανδρέου, μέσα από μια πολιτική συμφωνία.
Θα έλεγε κανείς και από την παρουσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Βουλή, ότι μάλλον υποβαθμίστηκε σε υπαξιωματική Αντιπολίτευση, λειτουργώντας ως «μαλακό μαξιλάρι» για την Πρωθυπουργία του κ. Παπανδρέου και λειτουργεί υπό καθεστώς πραγματικά μυστικής συμφωνίας, που πρώτο και κύριο θέμα έχει την ατιμωρησία.
Είδαμε ότι τα μεγάλα σκάνδαλα αποσιωπούνται.
Δεν εξαγγέλθηκε καμία πρωτοβουλία για την υπόθεση SIEMENS, για το Βατοπέδι, για τα Ομόλογα. Κοινοί γαρ οι ένοχοι, κοινή απαλλαγή. Αυτή η υπεκφυγή, σαφώς δεν μπορεί να καλύψει την άλλη πλευρά, ότι αυτή η εσκεμμένη παράδοση της εξουσίας δημιούργησε και κατασκεύασε μία συλλογική ψευδαίσθηση και πλασματικές προσδοκίες. Αυτή η τυφλή προσμονή για το κάτι καλύτερο, η γνωστή ρήση του σημερινού Πρωθυπουργού, «θα δούμε», μετατρέπεται σε λαϊκή εντολή και απαίτηση «να δούμε»! Το τι συγκεκριμένα, όμως, σε ποια κατεύθυνση.

Πριν από λίγο καιρό έγινε ένα μυστικό δείπνο του κ. Παπανδρέου με επιχειρηματίες και μέσα από αυτό βγήκε σήμερα να μας πει «Δεν χρωστάω σε κανέναν». Να δούμε! Εμείς να το πιστέψουμε. Χρωστάνε όλοι βέβαια στον ελληνικό λαό, γιατί η αχαριστία απέναντι στον ελληνικό λαό, τιμωρείται και τιμωρείται σκληρά.
Και βέβαια, χρωστάμε όλοι μας. Χρωστάμε την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Δεν μπορούμε να κινούμαστε στη λογική του δεν χρωστάμε, απευθυνόμενοι στα επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, γιατί πρέπει να πούμε και δεν χρωστάμε στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία καραδοκούν.

Δεν χρωστάω στους εθνικούς εργολάβους και στους εθνικούς προμηθευτές, είναι μία κουβέντα. Χρωστάω όμως στο διεθνές τραστ της πράσινης ανάπτυξης του κ. Γκόρ και του κ. Σόρος. Αυτό είναι μία άλλη απάντηση και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε ποια κατεύθυνση πηγαίνουμε.

Γιατί όλα αυτά έχουν να κάνουν με ακριβό χρήμα. Οι ήπιες μορφές ενέργειας που πρέπει να είναι προτεραιότητά μας, δεν μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης, εγκαταλείποντας παραδοσιακούς κλάδους που κινδυνεύουν να μαραζώσουν και η χώρα να καταρρεύσει.

Απάντησαν εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Πρωθυπουργός στη λογική ότι εμείς θα εφαρμόσουμε μια νέα μεταναστευτική πολιτική. Γρήγορα να νομιμοποιήσουμε 200.000 παιδιά μεταναστών, κάτι που με βάση την ισχύουσα νομοθεσία στα δεκαοκτώ τους αποφασίζουν και τα ίδια εάν θέλουν να είναι Έλληνες ή όχι, εάν θέλουν να πάνε στρατιώτες ή όχι.

Εδώ υπάρχει ένα θέμα γιατί δεν υπάρχει παραμικρή αναφορά στη δημογραφική πολιτική. Γιατί τελικά το πρότυπο του πολυπολιτισμού που ακούγεται πολύ ωραία αλλά δεν είναι πολύς πολιτισμός, είναι πολλοί ανταγωνιζόμενοι πολιτισμοί. Διότι, εάν σήμερα θέλουν τζαμί αύριο θα θέλουν και δικό τους δικαστήριο.

Εξάλλου στο σχέδιο Ανάν περιλαμβάνεται η εξής πτυχή.

Έλληνας δικαστής, Τούρκος δικαστής, δηλ Μουσουλμάνος δικαστής και εφέτης Άγγλος. Αυτή είναι μία νέα μορφή συνομοσπονδίας, η οποία επιχειρείται να επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Και βέβαια, είναι ένα μεγάλο ζήτημα τι γίνεται στα υπόλοιπα και για τη χώρα μας. Εδώ εφαρμόζεται το σχέδιο της διπλής εξαπάτησης των Ελλήνων.

Οι εισαγόμενες μειονότητες, εισαγόμενοι έποικοι, τα ανοικτά σύνορα που είναι επιταγή της παγκοσμιοποίησης και συγκεκριμένων κύκλων, για τη Βαβυλωνοποίηση της χώρας και του δυτικού κόσμου, περιλαμβάνουν για μεν τους εισαγόμενους εθνικιστική συνείδηση, για εμάς τους Έλληνες απάτριδα συνείδηση και κοσμοπολιτισμό.
Εμείς πρέπει να είμαστε παράλυτοι σε αυτή την εισβολή που θα μετατραπεί το συντομότερο σε αθροιστική δύναμη μειονοτικού χαρακτήρα.
Και το ξέρουν πολύ καλά, ότι αυτές οι νομιμοποιήσεις περιλαμβάνουν μειονοτικά κόμματα.
Ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό στην πράξη.

Ο ελληνικός λαός δεν μαθαίνει την αλήθεια.
Πρώτη κίνηση. Ταξίδι στην Τουρκία. Τέθηκε το ζήτημα του παγώματος της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση εάν δεν σταματήσουν τις παραβιάσεις στο Αιγαίο; Όχι.
Τέθηκε το ζήτημα του παγώματος της διαδικασίας διαπραγμάτευσης εάν δεν αναγνωριστεί η Κυπριακή δημοκρατία και δεν ανοίξουν τα λιμάνια;
Αυτό τέθηκε θεωρητικά σαν οδικός χάρτης.
Δεν τέθηκε ζήτημα βέβαια, να αναγνωρίσουν, να παραδεχθούν, να τιμωρήσουν και τους δικούς τους και να αποζημιώσουν τους 1600 Έλληνες που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ ως αιχμάλωτοι πολέμου και είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τον Αττίλα. Καμία λέξη.
Γιατί εδώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον όπως αντίστοιχο υπήρξε για το ολοκαύτωμα. Καμία απαίτηση αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, καμία λέξη. Καμία πίεση και κανένα μέτρο παγώματος χρηματοδοτήσεων, εάν δεν σταματήσει να μας ξεφορτώνει η Τουρκία λαθρομετανάστες. Καμία λέξη.
Βλέπουμε ότι ακόμη και στη Θράκη επικροτήθηκε η στάση του κ. Μαντατζή που ζητούσε παρέμβαση της Τουρκίας και ξαναμπήκε υποψήφιος Βουλευτής, προσβάλλοντας και τον Απόστολο Κακλαμάνη και όλους μας, όταν αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λοζάνης.
Και ποια είναι η κόκκινη γραμμή στα Σκόπια, αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Η κόκκινη γραμμή μέσα από την άσπρη γραμμή του τέρματος στα δίχτυα της Ελλάδας που είναι η κατάρρευση της εθνικής γραμμής, της αντίστασης που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, αυτή η γραμμή της ήττας, της υποχώρησης, της ενδοτικότητας, της υποτέλειας, της μειοδοσίας δεν μπορεί να περάσει υπό κανένα πρόσχημα και καμία λογική ότι αυτή είναι σώφρων πολιτική γιατί το απαιτούν οι Αμερικάνοι.
Καμία πράξη δεν έγινε, καμία δράση δεν έγινε να αντισταθούμε.
Τι πάει να πει ο προσδιορισμός Βόρεια Μακεδονία;
Μόνιμο θέμα αλυτρωτισμού για τη νότια Μακεδονία; Αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας στο μέλλον; Μετεγκατάσταση πληθυσμών και μελλοντική ενσωμάτωση στη χώρα μας;
Πού πηγαίνουμε;
Η Τουρκία δεν πρέπει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θα μας καταλάβει πληθυσμιακά.
Και ο Σημίτης αναθεώρησε τη γραμμή, να αναθεωρήσει και το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ. αν θέλει να είναι μαζί με τον ελληνικό λαό και όχι εναντίον του.
Και κλείνω ακριβώς πάνω σε αυτά τα ζητήματα.

Ζούμε το τελευταίο διάστημα με Τούρκο στρατηγό στη Λάρισα.
Ενάντια στη γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου, «δεν θα ιδρύσουμε ποτέ στρατηγείο στη Λάρισα δίχως όρια ευθύνης σε ολόκληρο το Αιγαίο». Ιδρύθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και ολοκληρώθηκε σήμερα με την παρουσία Τούρκου στρατηγού.

Το σημερινό βιβλίο της ιστορίας –γιατί έχουμε εσωτερικό εχθρό και διάβρωση- το οποίο ορίζει και διατυπώνει ότι «η Ελλάδα το 1912 προσάρτησε τη Μακεδονία» είναι ντροπή.
Καλώ την Κυβέρνηση να διορθωθούν όλα τα βιβλία της ιστορίας που λένε ότι «η Ελλάδα δεν απελευθέρωσε, αλλά ότι η Ελλάδα προσάρτησε τη Μακεδονία το 1912».
Για να δούμε ποια είναι η πατριωτική πολιτική και πού οδηγεί.

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

www.metharros.gr
πηγη

ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΧΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Tέσσερις τραυματίες σε συμπλοκή αλλοδαπών

Τέσσερις τραυματίες - δύο από αιχμηρό αντικείμενο και δύο από πυροβόλο όπλο - είναι ο απολογισμός της συμπλοκής ομάδας περίπου 10 αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι τρεις παραμένουν για νοσηλεία. Ο ένας πήρε εξιτήριο. Οι δράστες αναζητούνται.

πηγή