Χρήστες OnLine

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Εφαρμόζεται σχέδιο διπλής εξαπάτησης των Ελλήνων


ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Το σημερινό βιβλίο της ιστορίας –γιατί έχουμε εσωτερικό εχθρό και διάβρωση- ορίζει και διατυπώνει ότι «η Ελλάδα το 1912 προσάρτησε τη Μακεδονία».

Kυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζήσαμε τον τελευταίο καιρό την επιταχυμένη παράδοση εξουσίας από τον κ. Καραμανλή στον κ. Παπανδρέου, μέσα από μια πολιτική συμφωνία.
Θα έλεγε κανείς και από την παρουσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Βουλή, ότι μάλλον υποβαθμίστηκε σε υπαξιωματική Αντιπολίτευση, λειτουργώντας ως «μαλακό μαξιλάρι» για την Πρωθυπουργία του κ. Παπανδρέου και λειτουργεί υπό καθεστώς πραγματικά μυστικής συμφωνίας, που πρώτο και κύριο θέμα έχει την ατιμωρησία.
Είδαμε ότι τα μεγάλα σκάνδαλα αποσιωπούνται.
Δεν εξαγγέλθηκε καμία πρωτοβουλία για την υπόθεση SIEMENS, για το Βατοπέδι, για τα Ομόλογα. Κοινοί γαρ οι ένοχοι, κοινή απαλλαγή. Αυτή η υπεκφυγή, σαφώς δεν μπορεί να καλύψει την άλλη πλευρά, ότι αυτή η εσκεμμένη παράδοση της εξουσίας δημιούργησε και κατασκεύασε μία συλλογική ψευδαίσθηση και πλασματικές προσδοκίες. Αυτή η τυφλή προσμονή για το κάτι καλύτερο, η γνωστή ρήση του σημερινού Πρωθυπουργού, «θα δούμε», μετατρέπεται σε λαϊκή εντολή και απαίτηση «να δούμε»! Το τι συγκεκριμένα, όμως, σε ποια κατεύθυνση.

Πριν από λίγο καιρό έγινε ένα μυστικό δείπνο του κ. Παπανδρέου με επιχειρηματίες και μέσα από αυτό βγήκε σήμερα να μας πει «Δεν χρωστάω σε κανέναν». Να δούμε! Εμείς να το πιστέψουμε. Χρωστάνε όλοι βέβαια στον ελληνικό λαό, γιατί η αχαριστία απέναντι στον ελληνικό λαό, τιμωρείται και τιμωρείται σκληρά.
Και βέβαια, χρωστάμε όλοι μας. Χρωστάμε την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Δεν μπορούμε να κινούμαστε στη λογική του δεν χρωστάμε, απευθυνόμενοι στα επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, γιατί πρέπει να πούμε και δεν χρωστάμε στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία καραδοκούν.

Δεν χρωστάω στους εθνικούς εργολάβους και στους εθνικούς προμηθευτές, είναι μία κουβέντα. Χρωστάω όμως στο διεθνές τραστ της πράσινης ανάπτυξης του κ. Γκόρ και του κ. Σόρος. Αυτό είναι μία άλλη απάντηση και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε ποια κατεύθυνση πηγαίνουμε.

Γιατί όλα αυτά έχουν να κάνουν με ακριβό χρήμα. Οι ήπιες μορφές ενέργειας που πρέπει να είναι προτεραιότητά μας, δεν μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης, εγκαταλείποντας παραδοσιακούς κλάδους που κινδυνεύουν να μαραζώσουν και η χώρα να καταρρεύσει.

Απάντησαν εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Πρωθυπουργός στη λογική ότι εμείς θα εφαρμόσουμε μια νέα μεταναστευτική πολιτική. Γρήγορα να νομιμοποιήσουμε 200.000 παιδιά μεταναστών, κάτι που με βάση την ισχύουσα νομοθεσία στα δεκαοκτώ τους αποφασίζουν και τα ίδια εάν θέλουν να είναι Έλληνες ή όχι, εάν θέλουν να πάνε στρατιώτες ή όχι.

Εδώ υπάρχει ένα θέμα γιατί δεν υπάρχει παραμικρή αναφορά στη δημογραφική πολιτική. Γιατί τελικά το πρότυπο του πολυπολιτισμού που ακούγεται πολύ ωραία αλλά δεν είναι πολύς πολιτισμός, είναι πολλοί ανταγωνιζόμενοι πολιτισμοί. Διότι, εάν σήμερα θέλουν τζαμί αύριο θα θέλουν και δικό τους δικαστήριο.

Εξάλλου στο σχέδιο Ανάν περιλαμβάνεται η εξής πτυχή.

Έλληνας δικαστής, Τούρκος δικαστής, δηλ Μουσουλμάνος δικαστής και εφέτης Άγγλος. Αυτή είναι μία νέα μορφή συνομοσπονδίας, η οποία επιχειρείται να επιβληθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Και βέβαια, είναι ένα μεγάλο ζήτημα τι γίνεται στα υπόλοιπα και για τη χώρα μας. Εδώ εφαρμόζεται το σχέδιο της διπλής εξαπάτησης των Ελλήνων.

Οι εισαγόμενες μειονότητες, εισαγόμενοι έποικοι, τα ανοικτά σύνορα που είναι επιταγή της παγκοσμιοποίησης και συγκεκριμένων κύκλων, για τη Βαβυλωνοποίηση της χώρας και του δυτικού κόσμου, περιλαμβάνουν για μεν τους εισαγόμενους εθνικιστική συνείδηση, για εμάς τους Έλληνες απάτριδα συνείδηση και κοσμοπολιτισμό.
Εμείς πρέπει να είμαστε παράλυτοι σε αυτή την εισβολή που θα μετατραπεί το συντομότερο σε αθροιστική δύναμη μειονοτικού χαρακτήρα.
Και το ξέρουν πολύ καλά, ότι αυτές οι νομιμοποιήσεις περιλαμβάνουν μειονοτικά κόμματα.
Ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό στην πράξη.

Ο ελληνικός λαός δεν μαθαίνει την αλήθεια.
Πρώτη κίνηση. Ταξίδι στην Τουρκία. Τέθηκε το ζήτημα του παγώματος της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση εάν δεν σταματήσουν τις παραβιάσεις στο Αιγαίο; Όχι.
Τέθηκε το ζήτημα του παγώματος της διαδικασίας διαπραγμάτευσης εάν δεν αναγνωριστεί η Κυπριακή δημοκρατία και δεν ανοίξουν τα λιμάνια;
Αυτό τέθηκε θεωρητικά σαν οδικός χάρτης.
Δεν τέθηκε ζήτημα βέβαια, να αναγνωρίσουν, να παραδεχθούν, να τιμωρήσουν και τους δικούς τους και να αποζημιώσουν τους 1600 Έλληνες που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ ως αιχμάλωτοι πολέμου και είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τον Αττίλα. Καμία λέξη.
Γιατί εδώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον όπως αντίστοιχο υπήρξε για το ολοκαύτωμα. Καμία απαίτηση αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, καμία λέξη. Καμία πίεση και κανένα μέτρο παγώματος χρηματοδοτήσεων, εάν δεν σταματήσει να μας ξεφορτώνει η Τουρκία λαθρομετανάστες. Καμία λέξη.
Βλέπουμε ότι ακόμη και στη Θράκη επικροτήθηκε η στάση του κ. Μαντατζή που ζητούσε παρέμβαση της Τουρκίας και ξαναμπήκε υποψήφιος Βουλευτής, προσβάλλοντας και τον Απόστολο Κακλαμάνη και όλους μας, όταν αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λοζάνης.
Και ποια είναι η κόκκινη γραμμή στα Σκόπια, αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Η κόκκινη γραμμή μέσα από την άσπρη γραμμή του τέρματος στα δίχτυα της Ελλάδας που είναι η κατάρρευση της εθνικής γραμμής, της αντίστασης που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, αυτή η γραμμή της ήττας, της υποχώρησης, της ενδοτικότητας, της υποτέλειας, της μειοδοσίας δεν μπορεί να περάσει υπό κανένα πρόσχημα και καμία λογική ότι αυτή είναι σώφρων πολιτική γιατί το απαιτούν οι Αμερικάνοι.
Καμία πράξη δεν έγινε, καμία δράση δεν έγινε να αντισταθούμε.
Τι πάει να πει ο προσδιορισμός Βόρεια Μακεδονία;
Μόνιμο θέμα αλυτρωτισμού για τη νότια Μακεδονία; Αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας στο μέλλον; Μετεγκατάσταση πληθυσμών και μελλοντική ενσωμάτωση στη χώρα μας;
Πού πηγαίνουμε;
Η Τουρκία δεν πρέπει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θα μας καταλάβει πληθυσμιακά.
Και ο Σημίτης αναθεώρησε τη γραμμή, να αναθεωρήσει και το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ. αν θέλει να είναι μαζί με τον ελληνικό λαό και όχι εναντίον του.
Και κλείνω ακριβώς πάνω σε αυτά τα ζητήματα.

Ζούμε το τελευταίο διάστημα με Τούρκο στρατηγό στη Λάρισα.
Ενάντια στη γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου, «δεν θα ιδρύσουμε ποτέ στρατηγείο στη Λάρισα δίχως όρια ευθύνης σε ολόκληρο το Αιγαίο». Ιδρύθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και ολοκληρώθηκε σήμερα με την παρουσία Τούρκου στρατηγού.

Το σημερινό βιβλίο της ιστορίας –γιατί έχουμε εσωτερικό εχθρό και διάβρωση- το οποίο ορίζει και διατυπώνει ότι «η Ελλάδα το 1912 προσάρτησε τη Μακεδονία» είναι ντροπή.
Καλώ την Κυβέρνηση να διορθωθούν όλα τα βιβλία της ιστορίας που λένε ότι «η Ελλάδα δεν απελευθέρωσε, αλλά ότι η Ελλάδα προσάρτησε τη Μακεδονία το 1912».
Για να δούμε ποια είναι η πατριωτική πολιτική και πού οδηγεί.

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

www.metharros.gr
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου