Χρήστες OnLine

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Αυτή είναι η δημοκρατία σας! - ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ!

Η Νομαρχία Αθηνών έχει κρατήσει ως “πλεόνασμα” περισσότερα από πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) ψηφοδέλτιά μας, που δεν έχει διαθέσει στους Δήμους, δημιουργώντας τεχνητή “έλλειψη” ψηφοδελτίων του κόμματός μας στα εκλογικά τμήματα πολλών Δήμων – κυρίως της Β’ Αθηνών.

Μια εμφανής συμπαιγνία της ΠΑΣΟΚικής Νομαρχίας υπέρ του ΛΑΟΣ.



Βομβαρδίζονται τα τηλέφωνα και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από καταγγελίες για “ελλείψεις” ψηφοδελτίων μας. Ενδεικτικά δημοσιεύουμε κάποια, που δείχνουν την έκταση της πολεμικής εναντίον μας από ένα σύστημα “δημοκρατικής ισότητας”:

>>ΧΑΙΡΕΤΕ
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΛΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ 1 ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12:30 ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


>>ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΨΗΦΟΔΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ


>>Menw stin Pendeli, piga na sas psifisw kai den eixe psifodeltia dika sas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Giati re paidia;;;;;;;;;;


>>Στο 5ο Πολυκλαδικό Λύκειο Αθήνας στην Ηλιούπολη, δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.


>>Ηθελα να σας ψηφίσω αλλά στο 57ο Γυμνασιο-Λυκειο Αθηνων (Αστραπόγιαννου στους Αμπελόκηπους)
Δεν είχαν ψηφοδέλτια σας!!!!


>>paidia sto palaio faliro sto eklogiko tmima 2081 den moirazoun psifodeltio tis xrisis avgis..


>>Αγαπητοι φιλοι και συμπατριωτες,
θελω να σας καταγγειλω την ανυπαρξια ψηφοδελτιων της ΧΑ στο εκλογικο τμημα του Χαιδαριου που ψηφισα. Βρισκεται στη διασταυρωση Ανεξαρτησιας και Π. Μελα.


>>Στην Μυτιληνη, εκλογικο τμημα 5ου Γυμνασιου Μυτιληνης και 8ου Ολοήμερου Δημοτικου δεν εχουν δωσει ψηφοδελτια του Κινηματος.


>>SOS δεν υπαρχουν ψυφοδελτια τησ χρυσησ αυγησ στον ΛΟΥΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


>>σας αναφερω οτι στο 1 γυμνασιο νεας ιωνιας αυτο που ειναι στο σταθμο πευκακια δεν εχει ψηφοδελτια..


>>sta eklogika kentra tis ilioupolis then mas edwsan 3ifodeltia sas kai thela me na sas 3eifisoume!!!! en exoun dwsei 3ifodeltia se polla atoma !!!!!!!!!!


>>ΑΠΟ 396 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΑΣ


>>Καταγγέλω Εξαφάνιση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής απο κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα, είδικά στο 643 τμήμα


>>Ψηφιζω στην Β αθηνών και συγκεκριμένα στον Βύρωνα εκλογικό κέντρο 1ο & 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΥΡΩΝΑ,Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 28 (ΠΡΩΗΝ ΜΥΡΑΚΤΗΣ),ΒΥΡΩΝΑΣ
πηγα μαζι με συγγενείς και φίλους .. λοιπον απο σύνολο 7 ατόμων που μπήκαμε σε 3 διαφορετικές αίθουσες ( εγω μπήκα στην 678 )
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ! σε κανέναν απο φίλους και συγγενείς ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…!!



ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ . ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ "ΠΝΙΓΕΙ" Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!

πηγη


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ... μια είναι η λύση .. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ...ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Η ΝΑΤΟΙΚΗ "ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ" ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.

ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ' 74 ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΚΑΙ "ΔΕΞΙΟΥΣ", "ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ", "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ", "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΚΑΙ "ΝΕΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ"..."ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ "ΡΕΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ"!

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΘΡΑΚΗΣ -ΚΥΠΡΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ , ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ...

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ

Υποψήφιος Β Αθηνών ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

πηγη

Ο Παπανδρέου δίνει υπουργείο σε μουσουλμάνο υποψήφιο της Θράκης;


Για να δούμε.. φρόντισε Γιωργάκη να πας να κάνεις κατι τέτοιο....

Ο λόγος για τα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου στη Δυτική Θράκη, που οργανώνουν ταξίδια «ετεροδημοτών» στη Ροδόπη και στην Ξάνθη, ώστε να υποστηριχθούν οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι.

Σε δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlik», η οποία εκδίδεται στην Κομοτηνή, αναφέρονται τα κάτωθι:
«Οι “Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης, που διαμένουν στην Τουρκία, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις Εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου 2009 στην Ελλάδα. Ο “Σύλλογος Αλληλεγγύης των Τούρκων Δυτικής Θράκης” ανακοίνωσε ότι, για όσους επιθυμούν, στις 2 Οκτωβρίου 2009 θα αναχωρήσουν από τη Σμύρνη για την Ελλάδα οκτώ λεωφορεία. Οι “Τούρκοι” καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να εισέλθουν στο κοινοβούλιο τρεις εκπρόσωποί τους και στην κυβέρνηση ένας υπουργός»…


Μάλιστα, στο «ρεπορτάζ» φιλοξενούνται και δηλώσεις του επικεφαλής του παραρτήματος του εν λόγω «Συλλόγου» στη Σμύρνη, Aydin Ozcan, ο οποίος επισημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό, «οι ψήφοι των συμπολιτών μας να χρησιμοποιηθούν υπέρ των “Τούρκων” υποψηφίων, προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο τα προβλήματα των “Τούρκων” της Δυτικής Θράκης». Ο ίδιος τύπος, αφού επισημαίνει ότι αναμένεται η εκλογή τριών “Τούρκων” βουλευτών, τονίζει ότι στην περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, οι ψήφοι των “Τούρκων” θα διαδραματίσουν ρόλο-κλειδί στο σχηματισμό της κυβέρνησης (σ. σ. θέλουν να καταστούν ρυθμιστές) και ενδέχεται να τους δοθεί και ένα… υπουργείο!


Θέλουν υπουργείο(!), γιατί…
Και πετάει και τη βλακεία του ο Ozcan: το γεγονός αυτό (σ. σ. δηλαδή η υπουργοποίηση μουσουλμάνου) θα ενισχύσει την ελληνοτουρκική φιλία, θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών στο Αιγαίο και ενδέχεται να διευκολύνει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ! Και είπε και άλλα «χαριτωμένα»: «Οι αρμόδιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα ενημερώσουν τους συμπολίτες μας και θα τους κατευθύνουν σ’ ό,τι αφορά στις υποψηφιότητες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μαντατζί και Αχμέτ Χατζηοσμάν και του υποψήφιου της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ. Τέλος, μας πληροφορεί ότι στην Τουρκία υπάρχουν 20.000-30.000 ψηφοφόροι, εκ των οποίων μόνον οι 10.000 θα μεταβούν στην Ελλάδα».

Και όλα αυτά εν μέσω πληροφοριών ότι ο Giorgos σκοπεύει να τοποθετήσει στη θέση του περιφερειάρχη της περιοχής… μουσουλμάνο! Δηλαδή κάποιον, που θα «επιτηρεί» τους αιρετούς νομάρχες και δημάρχους της περιοχής, θα έχει πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα του ελληνικού κράτους (τα οποία θα πηγαίνουν «πακέτο» στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, του οποίου δεν ηγείται διπλωμάτης, αλλά πράκτορας της ΜΙΤ) και θα ελέγχει την περιοχή για λογαριασμό της Άγκυρας. Δηλαδή, συνδιοίκηση! Αλήθεια, από πού πηγάζουν οι πληροφορίες του τουρκόφωνου Τύπου; Τι τους έχουν υποσχεθεί από το ΠΑΣΟΚ; Γιατί αυτά δεν έχουν κοινοποιηθεί στον ελληνικό λαό; Ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΠΑΣΟΚ για τη Δυτική Θράκη; Μήπως είναι ανάλογη με εκείνη για το σκοπιανό, που ξεδίπλωσε, ψαρεύοντας σε πολύ θολά νερά είναι η αλήθεια, ο υποψήφιος για το πόστο του ΥΠΕΞ, Ανδρέας Λοβέρδος;

Απόπειρα δημιουργίας έντασης
Την ίδια ώρα, σε δημοσίευμα της ίδιας τουρκόφωνης εφημερίδας, με αφορμή μια πρωτοβουλία της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Αντιφωνητής» της Κομοτηνής, χύνονταν μπόλικα κροκοδείλια δάκρυα. Φαίνεται όμως ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στη χώρα, στην οποία ζουν και την οποία πρακτόρικα προδίδουν.

Διαβάστε:
«Λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή Εκλογών στην Ελλάδα, στο στόχαστρο βρέθηκε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής στη Δυτική Θράκη. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2009, ομάδα οκτώ ατόμων ανάρτησε ένα πανό, στο οποίο αναγραφόταν “Να κλείσει το τουρκικό προξενείο”. Την ίδια ημέρα, ύστερα από τρεις ώρες, το πανό κατέβηκε και στη θέση του αναρτήθηκε πανό σχετικό με ποδοσφαιρικό αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κομοτηνή. Στο μεταξύ, σε κατοικία γύρω από το γήπεδο, όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας, αναρτήθηκε πανό, στο οποίο αναγραφόταν, “Κόκκινη κάρτα στο τουρκικό προξενείο”, για το οποίο δεν έγινε καμία παρέμβαση, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται η ανάρτηση πανό με φυλετικό ή άλλου παρόμοιου χαρακτήρα περιεχόμενο.

Εκείνο που συμπεραίνουμε από τα γεγονότα είναι ότι οι “επιθέσεις” με πανό άρχισαν 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΛΑΟΣ στο νομό Ροδόπης, οι οποίες, καθώς φαίνεται, θα συνεχισθούν. Οι “Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι παρακολουθούν ενδελεχώς τις εξελίξεις από τον Τύπο, εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τις προκλήσεις κάποιων ομάδων λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές».

πηγη


Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και την Πάτρα



Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τριάντα τέσσερις αλλοδαποί (27 άνδρες, 05 γυναίκες και 02 παιδιά), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων...


Οι ανωτέρω είχαν ξεκινήσει, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με σκοπό την παράνομη είσοδό τους στη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

Ο υποψήφιος Τούρκος βουλευτής του Τσίπρα


Άλλο ένα παλικάρι για την Ξάνθη και την Τουρκία.

Η ψήφος των Τούρκων σε Τούρκο. Αυτό δεν λένε οι γείτονες; Ε, αυτό λέει και ο Αλέξης Τσίπρας για τον υποψήφιο βουλευτή του τον Χασάν Μαλκότς που λέει ότι θαπαλέψει για την Τουρκική ταυτότητα και μειονότητα!


Μα θέλετε σοβαρά να τον προτείνουμε να τον ψηφίσετε;

Τσίπρα βλάκα ξεπουλημένε...πας καλά;


(φωτο - Πρωτο θεμα)