Χρήστες OnLine

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Καφετζόπουλος: Μόνη λύση για τους λαθρομετανάστες είναι να τους αφήσουμε να περάσουν πάνω από τα πτώματά μας.



Αντώνης Καφετζόπουλος (μέλος των Οικολόγων Πράσινων)

Συνέντευξη (μέρος) στο περιοδικό ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ που κυκλοφόρησε με ΤΑ ΝΕΑ, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009.

Ερώτηση: Οι Αλβανοί, όμως, ανήκουν πια στην εληνική κοινωνία;

Α.Καφετζόπουλος: Ναι, και μάλιστα το παράπονό τους είναι συνεχώς αυτό. Ότι το αρχετυπικό παράδειγμα του ενοχλητικού ξένου εξακολουθεί να το ενσαρκώνει ο Αλβανός. Έχουμε και και μια παράλληλη ιστορία οι δύο λαοί. Η ανάμειξη ήταν πολύ μεγάλη, οι συγκρούσεις πολλές, οι συμμαχίες περισσότερες. Στην επανάσταση του 1821 μπορούμε να πούμε ότι είχαμε και έναν αλβανικό εμφύλιο. Οι μισοί να πολεμούν με τους Έλληνες και οι άλλοι μισοί με τους Τούρκους.

Ερώτηση: Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, το μεταναστευτικό, οι πυρκαγιές... Τι μπορεί να επηρεάσει πιο πολύ το εκλογικό αποτέλεσμα;

Α.Καφετζόπουλος: Δεν μπορώ να τα ιεραρχήσω γιατί όλα περνάνε κατά καιρούς έξαρση. Στη δική μου συνείδηση το σημαντικότερο είναι το περιβάλλον. Στο μεταναστευτικό μπορεί να δοθεί μια διέξοδος: πήγαινε εκεί που υπάρχουν δουλειές, που υπάρχουν χρήματα. Θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας και θα πάνε εκεί που είναι να πάνε. Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι είναι συνυφασμένη με τη μετακίνηση. Η ελεύθερη διέλευση είναι η μόνη λύση. Είναι ελιτισμός και ανόητος ο τρόπος που λέμε εμείς οι να πάμε στις χώρες τους να φτιάξουμε δουλειές. Τα οικονομικά προβλήματα στις "υπανάπτυκτες" χώρες δημιουργούνται για τους ίδιους λόγους που δημιουργούνται και στη Δύση.

==================================

Υ.Γ. Εμένα μου δημιουργήθηκαν αρκετές απορίες από το τμήμα αυτό της συνέντευξης πολλές απορίες. Τόσο για το μέρος της Ιστορίας του 1821..., όσο και για το μεταναστευτικό.


Ο σχολιασμός και τα συμπεράσματα για τον καθένα (αν βρείτε κάτι παρακαλώ να τα μοιραστείτε μαζί μου)

( Η υπογράμμιση είναι δική μου. Δυστυχώς το αντέγραψα από το περιοδικό, αφού δεν κατάφερα να βρω στην ηλεκτρονική του μορφή)

Δημήτρης Δ.
Μαθηματικός

Απαντούμε στον φίλο για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αντώνη Καφετζόπουλο με το παρακάτω βίντεο που είναι κατατοπιστικότατο και τα λέει όλα. Γνωστός ο ρόλος και η μεταμφίεση του ίδιου και του κόμματός του στην Ελλάδα.



Μερικά λινκς ακόμα για να χορτάσουμε ανθελληνισμό




πηγη


ΠΑΣΟΚ:Είσαι Πακιστανό; Πας γκια βουλευτή... Είσαι Έλληνας ομογενής του εξωτερικού; Πας στα τσακίδια




Ο πακιστανός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Σάρλατ Χουσεϊν... Με προεδρο Τσαρλατανο, ο Σαρλατ ειναι ο,τι πρεπει

Στο ΠΑΣΟΚ του GAP χωρανε ολοι οι λαοι της γης, εκτος απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, για τους οποιους ψηφησε ΚΑΤΑ του δικαιωματος ψηφου, οταν οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες, μεταξυ αυτων και η ΣΟΥΗΔΙΑ, δινει δικαιωμα ψηφου σε ολους τους εχοντες την υπηκοοτητα και ειναι κατοικοι εξωτερικου. Γιατι ΞΕΡΕΙ πως δεν ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης εξω.

Αυτος ειναι ο GAP, ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ , ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Μεχρι και ο "φασιστας" Μπερλουσκονι, εχει δωσει δικαιωμα ψηφου στους Ιταλους του εξωτερικου στον τοπο διαμονης τους.
Αλλά ο GAP, απο αυτα που ειδε στη Σουηδια, μονο ΟΣΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ εφερε στην Ελλαδα. Κατι σαν αυτο η το δικαιωμα προκλησης δημοψηφισματος απο το λαο υστερα απο συλλογη υπογραφων, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ο πορφυρογεννητος

Απο τον Ανδρεα μονο το ονομα πηρε και χαρη σ αυτο το δαχτυλιδι. Η Ελλαδα δεν ανηκει πια στους Ελληνες. Ενας εκφυλισμενος απογονος του Ανδρεα ειναι και τιποτα παραπανω. Αλλα δυστυχως η βλαβη που θα φερει στην Ελλαδα, θα ειναι ανηκεστη.

- Αν εισαι μεταναστης και ελληνοποιηθεις, ψηφιζεις κι ας μην ξερεις ουτε να διαβασεις ελληνικα και σου δινουν σταυρωμενο ψηφοδελτιο αλλοι.

- Αν εισαι ψευτοομογενης απο τις πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες και ο εκαστοτε πρωθυπουργος εχει ανακγη ψηφοφορους-αλεξιπτωτιστες, ψηφιζεις, αφου σου δωσουν υπηκοοτητα σε μια νυχτα και ενα σταυρωμενο ψηφοδελτιο στην τσεπη.

- Αν εισαι αλλοδαπη/ος και παντρευτεις μεσα σε ενα καλοκαιρι εναν Ελληνα ή ενα γερο που θελει να τον γηροκομησεις, ψηφιζεις.

- Αν εισαι υπηκοος και συμβαινει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου δεν ψηφιζεις, γιατι η ψηφος σου δεν ειναι τοσο ποιοτικη οσο της θειας μου της Μαριγως που εβγαλε το Δημοτικο και απο το πρωι ως το βραδυ βλεπει βραζιλιανικα σηριαλ ή του καθε ρουσφετολογου ή του καθε αδιαφορου 18χρονου που ψηφιζει για πλακα ή την αλλη που ψηφιζει τον πιο κουκλο.

Προσφατα διαβαζα ενα αρθρο αποδημων που ελεγε ακριβως το "Η Ελλαδα μας θυμαται μονο οταν εχει αναγκη, να ασκουμε πιεση στις τοπικες κυβερνησεις για τα εθνικα θεματα". Τοτε ειναι Ελληνες... Και οι Αμερικανοι ψηφιζουν στο εξωτερικο, και οι Βρεταννοι και οι Σουηδοι και οι Ιταλοι και μαλλον ολη η πολιτισμενη Ευρωπη. Την Ευρωπη μην την επικαλουμαστε μονο οταν μας συμφερει

K.

πηγη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Με τη συμπλήρωση ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ θέλει να δίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ σε μετανάστες,νόμιμους ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!!!


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ",ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ!

Στην ιστοσελίδα του Γιώργου Παπανδρέου,την οποία σας προτείνουμε να μελετήσετε διεξοδικά για να...φρίξετε με όσα πρόκειται να κάνει αν εκλεγεί Πρωθυπουργός,αλιεύσαμε και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο,το οποίο παραπέμπει στην "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" (HLHR):μη σας παραπλανεί ο τίτλος,η συγκεκριμένη οργάνωση δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ:ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ (ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!) ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Όσον αφορά το πρώτο,διαθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις και μάλιστα έχουν διοργανώσει και σχετικές Ημερίδες με θέμα "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ",στις οποίες συμμετείχαν Βουλευτές,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)!!!

Τι προτείνουν λοιπόν αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες,που απ'ότι φαίνεται υπολογίζονται απ'όλα τα κόμματα,ΠΛΗΝ ΛΑΟΣ;Τα παρακάτω...πολύ απλά:

-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.



-ΚΑΙ-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ-ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!!

-ΦΥΣΙΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ!Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΟΥΔΟΛΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ...ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!



Μάλιστα,όπως σημειώνουν,"σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Παρατηρητηρίου του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας (ΕΝΩΣΗ-ΚΕΜΟ) η αύξηση των περιστατικών ρατσιστικής βίας και ισλαμοφοβίας έχουν αρχίσει να παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις, από τότε που ένα ακροδεξιό πολιτικό κόμμα εξελέγη στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το φθινόπωρο του 2007."

Αυτούς έχει για φίλους και συμμάχους ο Αμερικανοπολωνοεβραίος (και ολίγον Έλληνας) Γιωργάκης και αυτό το...πρόγραμμα έχει σκοπό να εφαρμόσει:ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Δυστυχώς όμως γι'αυτόν και τους φιλαράκους του,ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!

Πηγή

ΑΦΕΝΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


Εκτός από την εθελοδουλία που θα γίνει βασικό στοιχείο της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας (ήδη Αμερικανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί πανηγυρίζουν για το ενδεχόμενο εκλογής Γιωργάκη), μία από τις ανεπανόρθωτες ζημιές που θα υποστεί η πατρίδα μας θα είναι η κυρίευσή της σε όλα τα επίπεδα από τους λαθρομετανάστες.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει να τους νομιμοποιήσει όλους, να τους δώσει δικαίωμα ψήφου, να δίνει στα 5 χρόνια την ιθαγένεια σε όσους ήρθαν εδώ και αμέσως την ιθαγένεια στα παιδιά τους που γεννιούνται εδώ.

Επειδή βλέπει ότι η απήχηση του ΠΑΣΟΚ έχει μειωθεί στον ελληνικό λαό, αφού το κόμμα αυτό προωθεί εδώ και χρόνια, συνειδητά, συμφέροντα αντίθετα προς αυτά της Ελλάδας και του Ελληνισμού, ο Γιωργάκης και οι πάτρωνές του θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη σύνθεση του πληθυσμού και του εκλογικού σώματος.

Εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τί θα γίνει... Οι αλλοδαποί θα εκλέγουν δημάρχους, νομάρχες, βουλευτές και θα υποχρεώνουν τα κόμματα να λαμβάνουν θέσεις υπέρ τους και κατά του ελληνικού πληθυσμού και της πατρίδας. Η χώρα μας θα αργοπεθαίνει, οι Έλληνες πλέον δεν θα μπορούν να αμυνθούν και λόγω δημογραφικής εξέλιξης σε μας και στους αλλοδαπούς, οι αλλοδαποί θα γίνουν πλειοψηφία στον τόπο μας...

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: έχει σκεφτεί ο ελληνικός λαός τις συνέπειες αυτές μιας ενδεχόμενης εκλογής Γιωργάκη-ΠΑΣΟΚ; Έχει σκεφτεί ότι μια τέτοια εξέλιξη σημαίνει το θάνατο της Ελλάδας και του ελληνισμού;

Θέλει ο ελληνικός λαός να παραδώσει τη χώρα στη Μάργκαρετ Τσαντ; Θέλει να γίνει η χώρα μας άλλο ένα αστεράκι στη σημαία της Αμερικής;

Είμαστε σίγουροι ότι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι πολίτες θα σκεφτούν και θα αποφασίσουν πιο ψύχραιμα και νηφάλια. Θα καταλάβουν ότι σημαντικότερη από τις όποιες μικροπικρίες για ορισμένα λάθη της σημερινής κυβέρνησης, είναι η αποτροπή της εκλογής Γιωργάκη, δηλαδή της παράδοσης της χώρας στους ξένους. Είναι στο χέρι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας που ανησυχεί για το μέλλον της πατρίδας, να ενημερώσει όσες και όσους περισσότερους μπορεί, για να αποτραπεί το παραπάνω εφιαλτικό σενάριο για την πατρίδα μας.

Πηγή:
Πατριωτικός Λόγος


Πακιστανοί και Βερολίνο: Ερωτήματα για την συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στις κοινωνικές αναταραχές του 08´-09´



Φτασαμε λοιπόν στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ που την περίοδο 2004-2008 βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, τώρα θα γίνει με σιγουριά η επόμενη κυβέρνηση. Πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ας θυμηθούμε τις κρίσιμη περίοδο που το ΠΑΣΟΚ πέρασε μπροστά στις δημοσκοπίσεις.

Ήταν Δεκέμβριος του 2008. Ένας 16χρονος αναρχικός ήταν νεκρός από τα επωστρακισμένα πυρά αστυνομικού. Η αστυνομία είχε δεμένα τα χέρια υπακούοντας τις εντολές του υπ. Εσ. Προκόπη Παυλόπουλου, και τα media της χώρας έβαλαν υστερικά κατά της Αστυνομίας και ούρλιαζαν στον κόσμο για να βγει στους δρόμους. Πολλοί από εμάς λάβαμε και μαζικά sms για να μας το υπενθυμίσουν. Πολλοί αναρωτήθηκαν, ποιοί κρύβονται πίσω από όλα αυτά; Τον τελευταίο χρόνο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι κυριολεκτικά άφαντος και μοιάζει να κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε η ΝΔ να χάσει τις εκλογές που δίχως λόγο προκαλεί πρόωρα.

Μυρίζει στημένη υπόθεση. Αν υπάρχει προσωπική διακομματική συμφωνία μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου για την διαδοχή στην εξουσία και τον αποκλεισμό των δελφίνων της ΝΔ απο την πρωθυπουργική καρέκλα, τότε έπρεπε να προηγηθούν κάποια γεγονότα που να στρέψουν την μάζα των ψηφορων προς το ΠΑΣΟΚ. Αυτό συνέβει επ´ακριβώς! Ας μην ξεχνούμε ότι η αποχώρηση του Μ. Λιάπη, ξαδέλφου του Κώστα Καραμανλή από την ΝΔ είναι μια εξαιρετικά ακραία αντίδραση που υποδηλώνει πολλά τα οποία εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε... με σιγουριά.

Δίχως αμφιβολία, τα ποσοστά που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ μέσα σε ένα χρόνο, οφείλονται στις ταραχές του Δεκεμβρίου, και τις κοινωνικές ταραχές που ακολούθησαν, με τις επιθέσεις αναρχικών, τις εξεγέρσεις των Μουσουλμάνων, και τις φωτιές του καλοκαιριού. Το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αντιθέτως! Το σκάνδαλο της Siemens τους στοίχισε πολύ. Έτσι λοιπόν τα δημοσκοπικά κέρδη του ΠΑΣΟΚ οφείλονται αποκλειστικά σε ενέργειες τις Νέας Δημοκρατίας. Ή μήπως έβαλε και το ΠΑΣΟΚ το χεράκι του....; Συν Αθηνά (ΝΔ) και χείρα κίνει...

Ας εξετάσουμε δύο γεγονότα που εμπλέκουν την συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στις κοινωνικές αναταραχές των τελευταίων μηνών.

ΑΡΘΡΟ 1ο Τα γεγονότα στο Βερολίνο!

Δεκέμβριος 2008: Θα θυμάστε ότι οι ταραχές στην Αθήνα συνοδεύτηκαν και από ενέργειες στο εξωτερικό. Μια από αυτές που συντέλεσε στον διασυρμό της χώρας μας παγκοσμίως ήταν η κατάλληψη του Ελληνικού Προξενείου στο Βερολίνο. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, άτομα με κουκούλες κατέλαβαν το προξενείο, αντικατέστησαν την Ελληνική σημαία με την μαυροκόκκινη, και κρέμασαν πανό με συνθήματα. Η φωτογραφία έκανε το γύρω του κόσμου. Ποιοί ήταν αυτοί οι κύριοι; Σε πρώτη ματιά φαντάζουν αναρχικοί.

Την κατάλληψη συνόδεψαν και πορείες διαμαρτυρίες στο Βερολίνο. Αυτές οι πορείες δεν οργανώθηκαν από κάποιους αναρχικούς. Όπως βλέπετε φωτογραφίες τις κατάληψης φιλοξενούνται στην ίδια ιστοσελίδα με αυτή της οργάνωσης των διαδηλώσεων. Εκέι θα βρείτε και δράσεις συμπαράστασης για την συνδηκαλήστρια Κ. Κούνεβα, την επίθεση κατά του Δικτύου κτλ. Οι ιστοσελίδες και η οργάνωση κινούταν από συγκεκριμένο άτομο το οποίο είναι εκλογικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο Βερολίνο.

Το ζήτημα όμως είναι λίγο πιο περίπλοκο. Το προξενείο διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που επιτρέπει στους εργαζόμενους του Προξενείου να αντιληφθούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πριν τα άτομα εισέλθουν στο κτίριο. Επιπλέον κανένας από του 15 περίπου καταλληψίες δεν διώχθηκε παρότι η Γερμανική αστυνομία ζήτησε να παρέμβει και να τους συλλάβει.
Αντιθέτως οι αρχές του Προξενείου δεν άσκησαν διώξεις και έτσι τα παλληκάρια μας μετά από “διαπραγματεύσεις“, αποχώρησαν σαν κύριοι. Είναι προφανές ότι η Γερμανική αστυνομία δεν αστειεύεται με τέτοιες ενέργειες. Οι συμμετέχοντες έπαιρναν τεράστιο ρίσκο με αυτή την ενέργεια, διότι σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου αυτά τα παιρνάμε στα ελαφρά, στην Γερμανία θα έμπλεκαν σοβαρά με τον νόμο. Οι Κούρδοι που συμμετείχαν σε παρόμοιες καταλλήψεις τον Φεβρουάριο του 1999 απειλήθηκαν με απελάσεις (εδώ). Θα έπρεπε λοιπόν να γνωρίζουν ότι δεν θα διωχθούν ποινικά από την Προξενική αρχή. Το πιο πιθανό είναι λοιπόν ότι υπήρχε προσυνεννόηση.









Για να χαριτολογήσουμε και λιγο οι "επαναστάτες" θα πρέπει να αισθάνονταν σαν στο σπίτι τους με το περιβάλλον του συγκεκριμένου προξενείου το οποίο θυμίζει περισσότερο Μαροκινό τεκέ παρά Ελληνικό προξενείο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν και ναργιλέ για να περνούν πιο ευχάριστα οι μοναξιές στα ξένα!

ΑΡΘΡΟ 2ο Οι εξεγέρσεις των Πακιστανών!

Θυμάστε ότι πριν από μερικούς μήνες η Πακιστανική κοινότητα πρωτοστάτησε σε ευρείας κλίμακας ταραχές στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή μια στημενη προβοκάτσια με το δήθεν σκίσιμο του Κορανίου από άνδρα της Ελ. Αστυνομίας. Σήμερα βλέπουμε τον αντιπρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας να κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β´ Αθηνών.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τις σχέσεις της Πακιστανικής κοινότητας με άτομα της εξωβουλευτικής Αριστεράς όπως τον κύριο Κωνσταντίνου της "Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο", και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τώρα όμως το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας καταβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ στενότερες σχέσεις με τους λαθρομετανάστες. Αυτές οι σχέσεις ήταν καλά κρυμμένες τα προηγούμενα χρόνια.


Προκύπτει λοιπόν το εξής ερώτημα: Είχε σχέση τo ΠΑΣΟΚ με την υποκίνηση και την καθοδήγηση των Μουσουλμάνων στις ταραχές του Μαΐου; Επιπλέον εγείρει το ερώτημα του πόσοι είναι οι Ελληνοποιημένοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθηνα; Να υπενθυμίσουμε ότι η Πακιστανική κοινότητα συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία μίας σειράς προβοκατόρικων ενεργειών από τον περασμένο Οκτώβριο με την στήριξη της Καθημερινής και του BBC. Στο παρόν μπλογκ έχουν γραφτεί μια σειρά από αρθρα και έχουν δημοσιευτέι σχετικά βίντεο.



Μπορεί να μην έχουμε στην διάθεση μας το “όπλο του εγκλήματος“ αλλά αυτές οι σχέσεις με τα γεγονότα καλλιέργουν υπόνοιες για την ανάμιξη του κόμματος. Ειδικά όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει κίνητρο με απώτερο σκοπό την εξουσία!

ΕΨ

Πηγή:Ελληνόψυχος

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Β´ AΘΗΝΩΝ


Απολαύστε ένα "πρόλογο" από αυτό που έρχεται! Αμ τι, νομίζατε ότι δεν εκπληρώνονται οι "επιταγές" των ελληνοποιήσεων; Για αυτή την κατάσταση ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ!!!

Ακούστε και τις δηλώσεις να "καραφλιάσετε".

Άντε του χρόνου με μπούργκα κορίτσια, και στο σπίτι από νωρίς!



Ευχαριστούμε τον hellasorthodoxy που ανέδειξε το θέμα.

(σσ. Όποιος έχει αμφιβολία για τις "ρατσιστικές" προβλέψεις στα περι μπούργκας ας κάνει μια βόλτα στην Δυτική Θράκη...)

πηγη


ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ:ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...

Ε μείς τα γράψαμε χθες:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.



Όπως φαίνεται κι από το βίντεο,η διαδικασία αυτή έχει ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!


Πέρα από τα κωμικοτραγικά που λέει ο Πακιστανός ("ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ"),η κατάσταση είναι σοβαρή:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ,ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!Οφείλουμε να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ και μάλιστα δυναμικά (διαβάστε εδώ ένα εξαιρετικό άρθρο-επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το θέμα)!


Έχουμε μια μεγάλη δύναμη στα χέρια μας που ονομάζεται ΨΗΦΟΣ:Ας την αξιοποιήσουμε κατάλληλα...!


πηγη


«Πληροφορίες για σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές ενέργειες αλλοδαπών στην Ελλάδα»

Email This Post Εκτύπωση άρθρου

«ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήναι ; Οκτωβρίου 1979

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ: Ως Πίναξ Διανομής

Δ/ΝΣΗ ΑΣΤ.-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΙΝ: Ως Πίναξ Διανομής

ΤΜΗΜΑ Β’

ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ:140/62/329κ

ΘΕΜΑ: «Πληροφορίες για σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές ενέργειες αλλοδαπών στην Ελλάδα»

ΣΧΕΤ: 140/62/329ιη από 10-10-1979 Ημετέρα

1.- Εν συνεχεία της ανωτέρω σχετικής, σας γνωρίζουμε ότι κατά πληροφορίες Αμερικανοί, Τούρκοι και Ισραηλίτες, σχεδιάζουν την πρόκληση κλίματος τρομοκρατίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, με ανατινάξεις, εμπρησμούς, δολοφονίες ή απαγωγές πολιτικών προσώπων και ληστείες, προς τον σκοπόν δυσφημίσεως της Ελληνικής Κυβερνήσεως.

2.- Παρακαλούμε να κινηθήτε δραστηρίως, για την συλλογή και άμεση αναφορά ημίν στην ΥΠ.Ε.Α. και την Κ.Υ.Π. κάθε πληροφορίας, σχετικής με τα ανωτέρω, λαμβάνοντας παράλληλα τα επιβαλλόμενα μέτρα για την πρόληψη και εξουδετέρωση ενδεχομένων τρομοκρατικών ενεργειών στον Ελληνικό χώρο, εκ μέρους αλλοδαπών ή ημεδαπών εξτρεμιστικών στοιχείων.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΡΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ»

Πηγή/Περισσότερα εδώ


Στόχο της "Νέας τάξης" ο κατακερματισμός της Ελλάδας!


Ο πρώτος λόγος διάσπασης της Ελλάδας, είναι ο κατακερματισμός της Ορθόδοξης παράδοσης με τελικό σκοπό την εξαφάνιση της. Σαν δεύτερη άποψη αλλά και κύριος λόγος διεκδικήσεων εις βάρος του ελληνικού γένους είναι το απόσπασμα που ακολουθεί. Πάνε χρόνια τώρα που θυμάμαι τους μεγαλύτερους σε ηλικία να λένε “Θέλουν να τεμαχίσουν τη Γιουγκοσλαβία και τους έβαλαν να φαγωθούν. Έτσι θα βάλουν χέρι στο ουράνιο”. Υπήρχε έντονη η φήμη τότε ότι ειδικά στην περιοχή του Κοσόβου υπάρχει ουράνιο. Και τότε κάποιοι κατηγορούσαν τους “ομιλητικούς” Έλληνες ότι ψάχνουν συνωμοσίες και κυνηγούν φαντάσματα. Για να ρίξουμε σήμερα μια ματιά στη Γιουγκοσλαβία; Πόσα κράτη έγιναν; Πόσες εθνότητες; Πόσοι νεκροί;

Πόσοι πόλεμοι;

Από τότε και μετά βλέπουμε μια αυξανόμενη επεκτατικότητα Αλβανίας και Σκοπίων προς νότο. Δεν ήταν κάτι νέο αλλά ήταν κάτι που άρχισε να εκδηλώνεται έντονα. Ξαφνικά μάθαμε τα περί τσαμουριάς, τα περί μεγάλης Μακεδονίας και δε συμμαζεύεται. Γιατί;
Πως οι χώρες αυτές αποφάσισαν ξαφνικά ότι θέλουν ΚΙ ΑΛΛΗ ελληνική γη. Να την κάνουν τι;

Μήπως διπλασιάστηκε ο πληθυσμός τους και δε χωρούσαν εντός συνόρων; Όχι.
Μήπως ζήλεψαν πραγματικά την ελληνική ιστορία και αποφάσισαν να την κάνουν δικιά τους; Όχι.
Μπορεί να φαίνεται και έτσι αλλά δεν είναι. Αυτό που πάντα ξεκινά και σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι τα εδάφη των γειτόνων σου είναι ο πλούτος. Το κέρδος που μπορεί να έχεις. Και επειδή όπου ορυκτός πλούτος στο Δυτικό κόσμο, εκεί και οι ΗΠΑ, για σκεφτείτε... ποιός μπορεί να ξεσήκωσε πιόνια στις γειτονικές χώρες;
Ποιος μπορεί να τους φανάτισε τόσο;

Ποιος τους έκανε να αλλάξουν μέσα σε λίγα χρόνια βιβλία ιστορίας και να διδάξουν στα παιδιά τους απαράδεκτα ψέμματα;
Μόνο μια χώρα μπορεί να κάνει τέτοια επένδυση για το μέλλον. Η χώρα που γνωρίζει τι κρύβεται κάτω από την Ελληνική γη. Και πριν αρχίσετε να με χαρακτηρίζετε φασίστα και συνωμοσιολόγο, θα σας πρότεινα να κουνήσετε λίγο το κεφάλι σας για να πάρει εμπρός ο εγκέφαλος που χρόνια τώρα έχει δεχτεί την ανθελληνική πλύση εγκεφάλου.

Δε με ενδιαφέρει αν ενοχλείστε με αυτά που γράφω. Τα σχόλια είναι ελεύθερα. Όσους θεωρούν την αλήθεια εθνικισμό, τους γράφω εκεί που έγραφαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα κομμουνιστικά καθεστώτα και οι υπόλοιπες χούντες.



Εφημερίδα Επενδυτής 1996: Φέρνει στο φώς απόρρητη έκθεση του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Σύμφωνα με την έρευνα αυτή στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ουρανίου αλλά και ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο. Τα παραπάνω υλικά χρησιμοποιούνται ως γνωστόν για την κατασκευή πυρηνικών πυραύλων αλλά και δορυφόρων και άλλων οπλικών συστημάτων. Λέγεται ότι ανάλογη έκθεση είχε γίνει το 1940 από τους Γερμανούς που έδειξε τεράστιο πλούτο ορυκτών στην Ελλάδα. Στην έκθεση αυτή έχει αναφερθεί ο πανεπιστημιακός καθηγητής ΑΠΘ Βασίλειος Παπαγεωργίου.Σε διάλεξη του παρουσίασε δική του 30ετή (!) έρευνα σύμφωνα με την οποία η χώρα μας διαθέτει όλες τις στρατηγικές πρώτες ύλες για βαριά βιομηχανία... μόνο που δεν έχει βιομηχανία. Ο ίδιος ανέφερε ότι το Αιγαίο και όχι μόνο είναι γεμάτο από πετρέλαιο.

Τι λένε γι αυτό οι Αμερικανοί; Ο άλλοτε πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns παραδέχτηκε στο MEGA ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Σύμφωνα με δεκάδες άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στον ελληνικό τύπο, τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου υπάρχουν στις παρακάτω περιοχές: Θάσος, Θερμαϊκός Κόλπος, , Ίμια, Ζάκυνθος και Φλώρινα.Αναρωτιέστε ακόμη από που ξεφύτρωσε η κρίση των Ιμίων και τα Σκοπιανά όνειρα για μεγάλη Μακεδονία; Πως αλλιώς θα βάλουν χέρι οι Αμερικανοί στον ορυκτό μας πλούτο;Οι Έλληνες δεν είναι καλά παιδιά... δεν μας εμπιστεύονται βρε αδερφέ! Δεν αναφέρω αναλυτικά τα δημοσιεύματα για οικονομία χώρου. Όσοι έχετε αμφιβολίες, υπάρχουν αρχεία εφημερίδων αλλά και το google. Και για να τελειώνουμε με το Σκοπιανό...Η Μακεδονία δεν έχει μόνο πετρέλαιο. Έχει χρυσό, έχει ουράνιο. Ουράνιο υπάρχει και στην Θεσπρωτία σε τεράστιες ποσότητες σύμφωνα με τις πιο πάνω έρευνες. Να γιατί η Αλβανία θέλει επέκταση προς νότο. Όλα αυτά τα διαθέτουμε σε τέτοια ποσότητα που αν η χώρα μας αποφασίσει να προχωρήσει σε εξόρυξη, τα Αραβικά εμιράτα θα μοιάζουν φτωχή επαρχία...

Πηγή http://greeknation.blogspot.com/

Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!!




Αφυπνισθείτε Έλληνες!!

Αυτό είναι το όραμα σας για την Ελλάδα και τους Έλληνες κ. Παπανδρέου;

Αυτή είναι η μηδενική ανοχή που διατυμπανίζατε (ξαφνικά μετά την αύξηση των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ) για τη λαθρομετανάστευση;; Θα τους νομιμοποιήσετε όλους και μάλιστα θα τους βάλετε και στα ψηφοδέλτια σας....έτσι ώστε να μην είναι πλέον λαθρομετανάστες αλλά και να έχετε δεξαμενή σίγουρων ψηφοφόρων;;!

Προσπαθούμε με πολύ κόπο να μη βγούμε από τα ρούχα μας με αυτά που βλέπουμε, σε προεκλογική περίοδο, όμως μας αναγκάζετε να αντιδράσουμε! Εσείς συνέλληνες που ακούγατε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Πακιστανό να σας μιλάει για ΠΑΣΟΚ και "Ανρέα Παπανδρέα" δεν ανατριχιάσατε; Τις Ελληνικές σημαίες τι τις θέλατε σε αυτή τη συγκέντρωση;;; Το μόνο μέλημα σας ήταν να φωνάζετε συνθήματα όπως "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", αντί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο που προωθείται για την Ελλάδα είναι ο σταδιακός αφελληνισμός της μέσω τέτοιων τακτικών;! Είναι δυνατόν να μπαίνει στη διαδικασία διακυβέρνησης της χώρας κάποιος ο οποίος δεν μιλάει ούτε καν κατανοητά Ελληνικά, να τον βλέπετε μπροστά σας, να σας μιλάει, και εσείς να τον χειροκροτάτε γιατί ήταν επιλογή του Γιωργάκη; Αυτή είναι και η κατάντια της κοινωνίας μας και του πολιτικού μας συστήματος. Μας έχουν ναρκώσει και δεν αντιδρούμε σε τίποτα!

Τί είναι πιο σημαντικό επιτέλους Έλληνες για εσάς; Η πατρίδα ή το κόμμα;;!!

Επιτέλους Έλληνες αφυπνισθείτε, βγείτε από το λήθαργο στον οποίο σας έχουν βάλει!! Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα! Έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο όπλο. Την ψήφο. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλα για το καλό της Ελλάδος, για το καλό του έθνους, για το καλό των παιδιών μας! Ξυπνήστε και δείτε τι γίνετε μπροστά σας επιτέλους! Τέλος να αναφέρουμε απλά ότι πρέπει να είχε πολύ κουράγιο η κ. Δαμανάκη που ήταν στο ακροατήριο και άκουγε τα όσα έλεγε ο συνυποψήφιος της Πακιστανός. Να το χαίρεστε τέτοιο ΠΑΣΟΚ!! Πού είσαι Ανδρέα να "καμαρώσεις" το γιο σου..!


Πηγή:Ελλήνων Αφύπνιση


Μυστήριο με αυτοκτονία(;) Ελληνα χάκερ που έσπαγε κωδικούς ασφαλείας των ΗΠΑ!!!



Ενας νεαρός χάκερ καταφέρνει να σπάσει τους κωδικούς ασφαλείας των οπλικών και αμυντικών συστημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Μυστικές συμμαχίες επεξεργάζονται σενάρια συνωμοσίας κατά κυβερνήσεων και κοινωνικών ομάδων και τον πιέζουν, τον εκβιάζουν, τον απειλούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους. Ο φόβος φωλιάζει στην καρδιά του, η «πίεση» που δέχεται θολώνει το μυαλό του και η μόνη διέξοδος που βρίσκει είναι ο... θάνατος.

Ολα τα παραπάνω δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ούτε πρόκειται για ένα ακόμα σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας... Πρόκειται για απίστευτη καταγγελία που προβληματίζει έντονα τις διωκτικές αρχές και συγκλονίζει την κοινωνία του Αιγίου, όπου την περασμένη Κυριακή συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον 27χρονο Παναγιώτη, τον Ελληνα χάκερ ο οποίος αποφάσισε -κάτω από περίεργες συνθήκες- να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ολοι πάγωσαν ακούγοντας τον εκπρόσωπο της οικογένειας να διαβάζει ένα «διαφορετικό» επικήδειο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας για τον 27χρονο από τον Ελαιώνα που αυτοκτόνησε τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου. Οι δικοί του τον κήδευαν σαν ήρωα! Και αυτό προβλημάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του νεαρού Παναγιώτη.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν οι φράσεις: «Δεν υπέκυψες. Θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για το μυαλό σου. Αν και σε πίεσαν, δεν πρόδωσες την πατρίδα». Μετά το τέλος της ακολουθίας, γνωστοί και φίλοι πλησίασαν τον τραγικό πατέρα για να τον συλλυπηθούν. Κάποιοι ζήτησαν διευκρινήσεις για τα όσα ακούστηκαν. Ο πατέρας, αν και δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω του μεγάλου του πόνου, επιβεβαίωνε όσα ακούστηκαν μέσα στον ιερό ναό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η κραυγή που ακούστηκε από τη μάνα όταν αντίκρισε το νεκρό παιδί της. Μία γειτόνισσα που μίλησε στην αστυνομία είπε πως την άκουσε να φωνάζει: «Παιδάκι μου, σε έφαγαν οι Αμερικάνοι».

«Θα τα πούμε εν καιρώ, το παιδί έσπαγε κωδικούς, είχε μπει σε αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε να κάνει με αμυντικά θέματα, φαίνεται πως τον πίεζαν» ψέλλισε ο τραγικός πατέρας σε γνωστό Πατρινό που παρέστη στην κηδεία.

Κάποιοι συγγενείς έλεγαν πως ο 27χρονος μιλούσε με τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Και μάλιστα, ήταν συνδεδεμένος on line με κάμερα! Το τι έλεγε, το ποιοι τον εκβίαζαν, το τι ακριβώς έκανε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει! Ισως μόνο η αδελφή του, η οποία ασχολείται και εκείνη με το ίδιο πάθος με το Διαδίκτυο. Η 29χρονη υπέστη σοκ όταν άκουσε ότι ο αδελφός της αυτοπυροβολήθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική για να την ηρεμήσουν. Από την άλλη πλευρά, γείτονές του υποστηρίζουν πως δεν έβγαινε από το σπίτι του παρά μόνο στο μπαλκόνι για λίγα λεπτά. Μάλιστα, ήταν στο Διαδίκτυο για τουλάχιστον 15 μέχρι και 20 (κάποιες φορές) ώρες ημερησίως!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος», το περίεργο στην ιστορία είναι ότι προτού ο νεαρός στρέψει το όπλο του στον εαυτό του, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία του Αιγίου και είχε δηλώσει πως η αδελφή του είχε απαχθεί! Ομως, η κοπέλα βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη. Τι ακριβώς συνέβη; Εκείνος υποστήριξε πως αυτοί που συνομιλούσαν μαζί του τον είχαν απειλήσει με απαγωγή της αδελφής του. Ομως, μάλλον επρόκειτο για φαντασίωσή του. Πίστεψε πως όντως είχε συμβεί κάτι τέτοιο και αυτοκτόνησε. Αυτό αποδείχτηκε αργότερα.

Τα δύο αδέλφια είχαν πάει βόλτα μέχρι το Βέλο της Κορινθίας. Στη διαδρομή τσακώθηκαν και εκείνος την εγκατέλειψε και επέστρεψε σπίτι. Η 29χρονη μπήκε σε ένα ταξί και έφθασε μέχρι την Αθήνα. Ο νεαρός έφθασε στο σπίτι και είπε στον πατέρα του πως η αδελφή του είχε απαχθεί. Μερικά λεπτά αργότερα ακούστηκε ο πυροβολισμός!

Ο 27χρονος Παναγιώτης ασχολούταν χρόνια με το Διαδίκτυο. Είχε τέτοιες γνώσεις που θεωρείτο από τους καλύτερους «χάκερ»! Μέσα στο δωμάτιό του βρήκαν σημειώσεις που δείχνουν ότι «κάτι έψαχνε», «κάτι αναζητούσε»! Ακόμη και αξιωματικοί της Ασφάλειας που έφθασαν στο σημείο και διερεύνησαν το χώρο κάνουν λόγο για έναν «εγκέφαλο», μία ιδιοφυΐα! Ωστόσο, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο η ψύχωσή του σε σχέση με την επιστήμη και τους υπολογιστές να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα! Να ένιωσε φόβο σε σχέση με την αγαπημένη του αδελφή, να αισθάνθηκε πως ήταν υπεύθυνος για κάτι που της είχε συμβεί και να έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του.

Από την άλλη πλευρά, συγγενείς του πιστεύουν πως είχε μπει σε «κανάλια» τα οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί! Κάποιος μάλιστα είπε στην κηδεία πως αυτοί με τους οποίους συνομιλούσε στην Αμερική του είχαν πει πως αν δεν τους έδινε κάποιους από τους κωδικούς που είχε «σπάσει», θα σκότωναν αυτόν και την αδελφή του.

πηγή Espressonews

Δική μας πηγή:koukfamily

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!!!

Από τον ΣΤΟΧΟ

...
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "ΣΤΟΧΟΥ" στις 30 Ιουλίου προκάλεσε κοινοβουλευτική παρέμβαση και Εισαγγελική έρευνα, σχετικά την περιφερόμενη σημαία της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτοαποκαλούμενης "τουρκικής ένωσης Ξάνθης" σε πανηγύρια και συγκεντρώσεις. Η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί μαζί με άλλες που έδειχναν ξεκάθαρα την αποθράσυνση των εγκάθετων του τουρκικού προξενείου. Σύμφωνα όμως με την υπ' αριθμ.πρωτ. 1122/14-08-2009 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης που κινοποιήθηκε και στην Βουλή με την υπογραφή μάλιστα του Υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι "τα διαλαμβανόμενα ουδέποτε έχουν λάβει χώρα..." Δηλαδή απλά η παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!

Περισσότερα για το θέμα (που ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ) στον "Στόχο" που κυκλοφορεί. (Να προσθέσουμε ότι βρήκαμε και το ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΤΗΜΑ που βρήκαν οι Εισαγγελείς για να εξαγάγουν τα... συμπεράσματα τους... Έρχονται κι άλλα σύντομα!)

"ΣΤΟΧΟΣ"



ΕΨ:

Η ιστορία του Συνδέσμου αποτελεί μια κλασσική περίπτωση της προβληματικής φύσεως του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανρθωπίνων Δικαιωμάτων. Το εφετείο Θράκης διέταξε την διάλυση του συνδέσμου διότι λειτουργεί ενάντια στα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Ο Σύνδεσμος προσέφυγε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και δικαιώθηκε οριστικά. Η παρούσα φωτογραφία αποδεικνύει ότι ο σύνδεσμος συνεχίζει να λειτουργεί δημιουργώντας μια άκρως γελοία κατάσταση όπου το Ελληνικό κράτος ακολουθεί της υποδείξεις του Ευρ. Δικαστηρίου, αγνοεί τις αποφάσεις του Ελληνικού Δικαστηρίου, και ψεύδεται επισήμως.

Παίρνουμε χάπια για την πίεση και διαβάζουμε το θριαμβευτικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας από την δικαίωση του Συνδεσμου στα ευρωπαικά σαλέ!

"Οι ευρωδικαστές, ανάμεσά τους και ο Ελληνας .. αλλά και ο Κύπριος ... έκριναν ότι η Ελλάδα, απαγορεύοντας τη νόμιμη λειτουργία των παραπάνω σωματείων, παραβιάζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι, όπως αυτό κατοχυρώνεται στο άρθρο 11 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο σκεπτικό των αποφάσεων, που είναι αφοπλιστικό για τις ελληνικές θέσεις, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ακόμη και αν θεωρηθεί ότι πραγματικός σκοπός των παραπάνω ενώσεων ήταν να προωθήσουν την ιδέα της ύπαρξης μιας εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για μια δημοκρατική κοινωνία».

Παραδέχεται όμως ότι αν και ορισμένες απόψεις ή λέξεις που χρησιμοποιούνται από κάποιους, μπορούν να φανούν σοκαριστικές ή απαράδεκτες στις Αρχές, εν τούτοις η διάδοσή τους δεν θα πρέπει να θεωρείται αυτομάτως απειλή για τη δημόσια τάξη και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Ωστόσο, ήδη από το 2001 είχε εκδοθεί και άλλη απόφαση-καταδίκη για την άρνηση της Ελλάδας να αναγνωρίσει τη λειτουργία του σωματείου «Στέγη μακεδονικού πολιτισμού», από μειονοτικούς κατοίκους της Φλώρινας, με το σκεπτικό ότι υποδηλωνόταν πρόθεση αμφισβήτησης της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας."

Το Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: H νομιμότητα του είναι εξαιρετικά αμφίβολη όταν δεν υπάρχει Νομικό πλαίσιο και Σύνταγμα που να εκφράζει την ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ (consent) του λαού επί του οποίου εξουσιάζει. Το δικαστήριο αποφασίζει με βάση μια απλή σύμβαση. Επιπλέον η σύμβασή αυτή είναι εξειδικευμένη και αφορά μόνο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο φορά παρωπίδες και αγνοεί το Διεθνές Δίκαιο που αφορά διακρατικές συμφωνίες και άλλα θέματα. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό είναι εμφανές από την πλήρης αδιαφορία προς την Συνθήκη της Λωζάνης που καθιέρωσε την ταυτότητα των εμπλεκομένων. Το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι ανίκανο και αναρμόδιο να εξετάσει το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας διότι αυτό δεν συγκαταλέγεται στις οδηγίες της Ευρωπαικής σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι αυτό τον λόγο δεν βλέπει καν τους κινδύνους που επιφυλάσει για την χώρα μας ο σύνδεσμος και η προπαγάνδα που ασκεί επί των Ελλήνων πολιτών της Θράκης. Έχει μάλιστα το θράσος να μας υποδείχνει ποιές ενέργειες και λέξεις πρέπει να θεωρούμε απειλητικές.

Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Ευρωπαική Ένωση καθώς και οι ψευδοοργανισμοί και τα ψευδοδικαστήρια της είναι ανύπαρκτα σε θέματα που ξεφεύγουν απο τα οικονομικά. Δίχως την στήριξη μιας υπερδύναμης όπως συνέβει με το δικαστήριο της Χάγης, τα δικαστήρια αυτά αποτελούν απλά θέατρο σκιών.

Αν η Ε.Ε. θέλει να παίξει σοβαρά γεωπολιτικά παιχνίδια, διότι περί τούτου πρόκειται, καλά θα κάνει να αρχίσει από την Τουρκία. Ένα κράτος που καταλαμβάνει το ένα τρίτο μέλους της Ε.Ε., αμφισβητεί συστηματικά και έμπρακτα τα κυριαρχικά δικαιώματα άλλου μέλους, και διατηρεί μια ολόκληρη στρατιά με στόχο την κατάληψη του.

Που ήταν άραγε οι κύριοι Ευρωπαίοι στα Ίμια, που ήταν στην Κύπρο; Και εμείς λοιπόν τους στέλνουμε τα χαιρετίσματά μας. Αν δεν τους αρέσουν αυτά, τότε αφήνουμε όσους θέλουν να αυτοπορσδιοριστούν ως Τούρκοι και τους απελαύνουμε στην Τουρκία, ή την Γερμανία η όπου αλλού τους θέλουν. Διότι με βάση την Συνθήκη της Λωζάνης πρέπει να υπάρχει ισορροποία μεταξύ των μειονοτήτων στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο με τους 110,000 μουσουλμάνους στην Δυτική Θράκη. Που είναι άραγε όλοι αυτοί οι άνθρωποι σήμερα. Σίγουρα πάντως όχι στην Τουρκία. Αυτά τα απλά πράγματα θα έπρεπε να υποστηριζει μια σοβαρή Ελληνική κυβέρνηση και όχι να παίζει κρυφτούλι γύρω από την λειτουργία του παράνομου Συνδέσμου!

Τα ίδια ισχύουν και για τα Ην. Έθνη!

Προς τα παλληκάρια στην Ελευθεροτυπία... οι φερετζέδες σας διακρίνονται από μίλια μακρυά. Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για μαστίγια...

Πηγη