Χρήστες OnLine

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Βιάζονται. Ενώ δεν ασχολούνται με τα προβλήματα της Χώρας σπρώχνουν όπως- όπως το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας σε «μετανάστες»


Ξεσηκωθείτε! Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε όλους τους λαθρομετανάστες.

Αντισυνταγματικο και προκλητικο. το ΠΑΣΟΚ ξεπουλα την χωρα!!!

Στο Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα, τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, συζητούν το νομοσχέδιο για την παραχώρηση, της ελληνικής ιθαγένειας σε «μετανάστες δεύτερης γενιάς», που έχουν γεννηθεί ή φοιτήσει σε σχολεία της χώρας.

Προσέξτε τη διαφορά. «Που έχουν γεννηθεί» ή φοιτήσει σε σχολεία της χώρας.
Δηλαδή σε όλους!

Θα συζητηθεί ακόμα, το νομοσχέδιο για την ψήφο των επί τριετία διαμενόντων μεταναστών στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με θέμα την ψήφο στους λαθρομετανάστες θα συνεδριάσει αμέσως μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου ο ΚΤΕ Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.



H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".


Ξεσηκωθείτε!!!!
Τώρα πια δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα!!!!!!

"Πάνω απο τους μισούς΄Ελληνες θεωρούν τους μετανάστες απειλή"



"Η έρευνα έγινε από την Kάπα Research,και διενεργήθηκε σε πανελλαδικό δείγμα Ελλήνων και μεταναστών και θα παρουσιαστεί αύριο σε ημερίδα του Υπουργείου Εσωτερικών...









Στην ερώτηση, τι αποτελεί η παρουσία των μεταναστών στη χώρα,


το 51,6% των Ελλήνων απαντά «απειλή»,

το 30,6% «ευκαιρία» ενώ ένα

17,8% δεν εκφράζει άποψη.


Παράλληλα, το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί», το 18,6% «αρκετοί, αλλά όχι πάρα πολλοί» και το 1,6% «όχι και τόσοι πολλοί».

Εκτιμώντας την επίδραση της παρουσίας μεταναστών στην Ελλάδα, το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων» ενώ το 30,3% πιστεύει ότι «συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας»........" ( αυτο το 30% ειναι οι αλλοδαποι και οι αριστεροι προδοτες που θα απαντουσαν φαινεται!! )

πηγη


Πράσινο Πραξικόπημα. Η κυβέρνηση σε ζωντανή μετάδοση άλλαξε το Σύνταγμα


Στο άρθρο 5 στηρίζει τα νομοθετήματα της.


Οι λαθρομετανάστες αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2009/12/blog-post_5263.html




Σύνταγμα της ΕλλάδαςΑρθρο - 5

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την πρoσωπικότητά τoυ και να συμμετέχει στην κoινωνική, oικoνoμική και πoλιτική ζωή της Xώρας, εφόσoν δεν πρoσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει τo Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

2. Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων.
Eξαιρέσεις επιτρέπoνται στις περιπτώσεις πoυ πρoβλέπει τo διεθνές δίκαιo.
Aπαγoρεύεται η έκδoση αλλoδαπoύ πoυ διώκεται για τη δράση τoυ υπέρ της ελευθερίας.

3. H πρoσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη.
Kανένας δεν καταδιώκεται oύτε συλλαμβάνεται oύτε φυλακίζεται oύτε με oπoιoνδήπoτε άλλo τρόπo περιoρίζεται, παρά μόνo όταν και όπως oρίζει o νόμoς.

4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν.
Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας.
Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.
Eρμηνευτική δήλωση:

Στην απαγόρευση της παραγράφoυ 4 δεν περιλαμβάνεται η απαγόρευση της εξόδoυ με πράξη τoυ εισαγγελέα, εξαιτίας πoινικής δίωξης, oύτε η λήψη μέτρων πoυ επιβάλλoνται για την πρoστασία της δημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμoς oρίζει.

Το Σύνταγμα λέει ότι «Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων».


Δεν λέει ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια!



Ο Ραγκούσης είπε ότι οι νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης είναι σύμφωνη με τα νέα διακήρυξη της Στοκχόλμης που θα είναι ετοιμη το 2012,αλλά οι βασικές αρχές της συμφωνήθηκαν στην Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.(Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια)

Ο πρωθυπουργός είπε ότι "ο μετανάστης δεν είναι εχθρός" και ότι "με τη νέα μεταναστευτική πολιτική βάζουμε στόχο μία κοινωνία ασφάλειας, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς".

Επομένως η εξαρση της εγκληματικότητας είναι επικοινωνιακό επιχείρημα για να μας πείσουν ότι, αν τους δώσουμε ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα θα είμαστε ασφαλέστεροι.

Αναφερόμενος στην αντίδραση των Ελλήνων στη μετανάστευση, ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι "πολλοί είναι φυσικό να νιώθουν ανασφάλεια για το αύριο- οι μεγάλες αλλαγές μας αγγίζουν, ακόμα και την ταυτότητα μας. Ο φόβος όμως είναι κακός οδηγός".

Ο πρωθυπουργός επισήμανε- αναφερόμενος στους μετανάστες- ότι "αν η ανέχεια και ο πόλεμος τους στέρησαν την πρώτη τους πατρίδα, δεν δικαιούμαστε να τους το στερήσουμε και εμείς.

ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ναι ρε παπανδρεου μαλακα. εσυ μενεις σε σπιταρονα με 20 σωματοφυλακες και με περιουσια απο πισω. Οι απλοι Ελληνες ομως τρωνε στη μαπα ολους τους αλλοδαπους εγκληματιες/βιαστες/δολοφονους κτλ κτλ.


ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥς ΕΧΘΡΟΥΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.



Στην οργανωμένη παράσταση έλαβε μέρος ως quest star o Ιερώνυμος.

πηγη

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο η απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες



"Στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα, θα τεθούν τα νομοσχέδια για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε τέκνα νόμιμων μεταναστών, όπως και για το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές σε μετανάστες, καθώς και σε αλλοδαπούς που διαμένουν μονίμως στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θεωρεί τα νομοσχέδια σημαντικά, καθώς έτσι υλοποιούνται ακόμη δύο από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ."
Καθημερινή


Δεσμεύσεις με τις οποίες το 80% του Ελληνικό λαού όχι μονο είναι αντίθετοι αλλά απαιτούν την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών αλλά και των νομιμοποιημένων παράνομα λαθρομεταναστών!



"η τελική πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών, που θα τεθεί σε διαβούλευση, προβλέπει να χορηγηθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά με γονείς οι οποίοι παραμένουν επί πενταετία νομίμως στην Ελλάδα. Αλλά και σε όσα δεν γεννήθηκαν, αλλά ζουν σήμερα στη χώρα μας και έχουν παρακολουθήσει τις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού ή συνολικώς έξι τάξεις ελληνικού σχολείου.


Το δεύτερο νομοσχέδιο προβλέπει τη δυνατότητα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των δημοτικών –και όχι των περιφερειακών ή των εθνικών– εκλογών σε περίπου 220.000 Ελληνες ομογενείς και αλλοδαπούς οι οποίοι διαμένουν και εργάζονται μονίμως στην Ελλάδα, με τις λεγόμενες ειδικές άδειες αορίστου χρόνου παραμονής, όπως προβλέπει το κοινοτικό δίκαιο." Καθημερινή


Το ΠΑΣΟΚ διευρύνει λοιπόν ακόμη περισσότερο τις δεσμεύσεις του καλύπτοντας όχι μόνο τα γηγενή αλλά και τα αλλογεννή εισαχθέντα παιδιά. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα νομιμοποιηθουν κατ αυτόν τον τρόπο και οι γονείς αυτών των παιδιών νόμιμοι, οι παράνομοι εφόσον στέλνουν τα παιδιά τους σε ελληνικό σχολείο. Φυσικά αυτό είναι το πρώτο βήμα και έπεται συνέχεια νομιμοποιήσεων, και ελληνοποιήσεων λαθρομεταναστών. Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της εθνολογικής ταυτότητας των Ελλήνων που τόσες χιλιάδες χρόνια διατηρήθηκε ανέπαφη παρά τις επιδρομές και την σκλαβιά που υπέστη.



Βέβαια τι παραπάνω μπορούσε να περιμένει κάποιος από ένα πρωθυπουργό που είναι ένα τέταρτο Έλληνας, και πράτει ως Αμερικανός; Τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κανείς από έναν λαο που εν γνώσει των παραπάνω γνωστοποιημένων εξαγγελιών τον ψήφισε; και τώρα δεν έχει βγει στους δρόμους!

πηγη


ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ


..
ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΦΟΥ ΓΑΖΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


Αισιόδοξοι παρουσιάζονται σήμερα οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας των δύο Αστυνομικών που τραυματίστηκαν εχθές στην ένοπλη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην Σαλαμίνα. Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι ενώ ο δεύτερος φέρει τραύματα από Καλάζνικοφ σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν ένστολοι στο σημείο την ώρα της ληστείας, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε στο εσωτερικό της τράπεζας από το ΑΤΜ στο οποίο βρισκόντουσαν και προσπάθησαν να επέμβουν. Παρ' όλη την εμπειρία τους αιφνιδιάστηκαν αφού δέχτηκαν τα πυρά αυτόματου πολυβόλου από τρίτο δράστη που βρισκόταν ακροβολισμένος έξω από την τράπεζα.

Οι δράστες συνέχιζαν να σκορπούν πυρά δεξιά κι αριστερά κατά την διαφυγή τους, αφήνοντας τα σημάδια τους στα περισσότερα μαγαζιά της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες ήταν αλλοδαποί, κάτι για το οποίο -και μετά το αδίστακτο του τρόπου δράσης τους- δεν έχει κανείς καμιά αμφιβολία...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ!!!!



ΣΥΡΙΟΣ Ο "ΙΡΑΚΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ - ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ

Απάντηση σε ολους αυτους τους δηθεν υπερασπιστες της ανεξιθρησκιας δινει η εφημεριδα veto και η αποκαλυψη του αδωνι γεωργιαδη..

ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΟΡΟ

Ο συγκεκριμενος μουσουλμανος (θυμαστε που καηκε η αθηνα για το κορανι (σ.σ. που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΑΝΙ ΤΕΛΙΚΑ δες εδώ ) συνελληφθη και καταδικαστηκε(!!!!)για συμμετοχη σε σπειρα κακοποιων..

Δεν λεω τιποτε αλλο,δείτε το βίντεο
εδώ


Το θέμα είχε δημοσιευθεί και εχθές εδώ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ " esxatianasxesi " - ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΕ - ΔΗΘΕΝ - ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ;

ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ!


Εάν αυτή λέγεται συντεταγμένη πολιτεία και ευρωπαϊκή χώρα, τότε εγώ είμαι ο Ναβουχοδονόσορ! Η Κολομβία φαντάζει αστείο ανέκδοτο με τον Τοτό μπροστά στην τραγωδία αναρχίας και εγκληματικότητας που βιώνει η χώρα μας σήμερα με αυτούς τους άχρηστους και ανίκανους πολιτικάντηδες που έμπλεξε!

Ο καθένας στη σύγχρονη Ελλάδα της θολοπροοδευτικής "δημοκρατίας", τραγωδίας και συμφοράς, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα με καλάσνικοφ, πιστόλια, βόμβες, σπαθιά και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας, να ληστεύει να επιτίθεται και να πυροβολεί όποιον θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει και οι κυβερνώντες συνεχίζουν να παίζουν το πουλάκι τους αδιάφορα... διαπιστώνοντας απλά ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατά 50%... Με διαπιστώσεις προσπαθούν να πατάξουν την εγκληματικότητα προφανώς!

Πότε ρε σαρδανάπαλοι καραγκιόζηδες θα κάνετε την οπλοφορία και οπλοκατοχή από πλημμέλημα κακούργημα;

Πότε θα επαναφέρετε την θανατική καταδίκη για τη ληστεία μετά φόνου και τη ληστεία εις βάρος ηλικιωμένων και ανήμπορων ανθρώπων;

Πότε η αστυνομία θα μπορέσει να πυροβολεί στο ψαχνό προτού ο ληστής πυροβολήσει πρώτος, σκοτώσει τον αστυνομικό για να αναστηθεί μετά και να έχει το δικαίωμα κατόπιν εορτής να απαντήσει;

Πότε θα πάψει η ατιμωρησία και πότε επιτέλους θα γίνει το ποινικό μας σύστημα αποτρεπτικό και όχι σωφρονιστικό αφού όλοι μας έχουμε διαπιστώσει περίτρανα ότι ο θολοπροοδευτικός σωφρονισμός και οι ποινές που χαϊδεύουν δεν αποδίδουν;

Πόσοι επιτέλους αθώοι πολίτες πρέπει να δολοφονηθούν για να ενδιαφερθείτε κάποτε;

-"Δύο αιματηρά περιστατικά που σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας απασχολούν τις αρχές οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Συγκεκριμένα, στις 19.20' νεαρός βουλγαρικής που έκανε ποδήλατο στην οδό Ορφέως 133 στο Βοτανικό δέχτηκε μια σφαίρα στο δεξιό καρπό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως είπε, είδε ένα τζίπ να τον πλησιάζει και άκουσε τον πυροβολισμό χωρίς να ξέρει για ποιο λόγο τον πυροβόλησαν.

Λίγο αργότερα, στις 20.04' ένας 57χρονος ελληνικής καταγωγής διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο από σφαίρα στην κοιλιά, από την οδό Θεσσαλονίκης 61 στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος βάδιζε στο δρόμο όταν κάποιος τον πυροβόλησε χωρίς να δει απο πού. Τα κίνητρα των επιθέσεων είναι άγνωστα, δεδομένου ότι οι παθόντες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής ενώ ο δράστης αναζητείται."

-"Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σαλαμίνα.

Οι δύο οπλισμένοι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα στη Λεωφόρο Ιπποκράτους 98, στις15:10. Ο υπάλληλος του ταμείου ενεργοποίησε το συναγερμό και μετά από λίγη ώρα στην περιοχή έφτασε ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο ένας αστυνομικός φέρει τραύματα στο πόδι, τον θώρακα και τη μέση, ενώ ο άλλος που είναι και πιο σοβαρά φέρει τραύμα στο πρόσωπο. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι ληστές διέφυγαν με κλεμμένο όχημα-τύπου βαν, το οποίο και εντοπίσθηκε από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. δύο περίπου χιλιόμετρα από την Τράπεζα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών"

"Με τη ζωή του λίγο έλειψε να πληρώσει ένα ζευγάρι από τη περιοχή των Φαρσάλων σήμερα το πρωί. Δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες εισήλθαν στην αυλή κατοικίας στις 7 σήμερα το πρωί.

Η 62χρονη γυναίκα βγαίνοντας από το σπίτι της να δει τι συμβαίνει έγινε αντιληπτή από τους δράστες, οι οποίοι επιχείρησαν να την σύρουν έξω στο δρόμο.

Εκείνη τους ξέφυγε, έτρεξε να μπει μέσα στην oικία της στον σύζυγό της που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά μαζί της εισήλθαν και οι δράστες.

Με την απειλή όπλου, πιθανών καλάσνικοφ οι αδίστακτοι δράστες αφαίρεσαν από το ζευγάρι πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, επιταγές συνολικής αξίας 120.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και χρυσαφικά 3.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι ληστές οδήγησαν το ζευγάρι στο μπάνιο του σπιτιού όπου το έκλεισαν μέσα, φράζοντας την πόρτα με κάποιο έπιπλο.

Φεύγοντας προξένησαν φθορές στα ελαστικά των δύο Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία προκειμένου να μη τους κυνηγήσουν."


Πηγή

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

















Iδρύθηκε (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) ,Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών. H ιστοσελίδα της ΠΑΚ εκπαιδευτικών ειναι:



Να Διαδώσουμε πανελλαδικά την κίνησή των εκπαιδευτικων για να προλάβουμε τις επερχόμενες δυσμενείς εξελίξεις στην Α΄θμια και Β΄θμια Εκπαίδευση.

Επικοινωνείστε με τον κ. Αναστάσιο Στάμου Διευθυντή της Επαγγελματικής Σχολής Ασπροπύργου


πηγη


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ BLOGGER ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ BLOGGER ΤΩΡΑ!



Μας το έστειλαν στα σχόλια εδώ ότι ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ το blog του Αθηναίου και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Διαβάστε από το eglimatikotita

Από σήμερα οι σχολιαστές και οι αναγνώστες του blog Αθηναίος θα είναι φακελωμένοι από τις ανεξάρτητες (ελευθερία του λόγου) και επαναστατικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ με την ευγενική χορηγία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Ο λόγος είναι η κριτική που έχει ασκήσει ο Αθηναίος στα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται,και στα άρθρα του συγκεκριμένου Αλβανού αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ.

Ο εν λόγω κύριος αν και δηλώνει προοδευτικός μέσα απο τα κείμενα του απέδειξε ότι μόνο αυτό δεν είναι.Και αν έχει θιχτεί από τις αναρτήσεις του Αθηναίου πιστεύω πως αν έστελνε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο σωστό απο μια καταγγελία σε έναν πολίτη που βρήκε επιτέλους τον τρόπο να εκφραστεί δημόσια.

Επειδή αυτό σαν ενέργεια θυμίζει φασισμό και ρουφιανιά θα προσπαθήσω να μην το αφήσω να περάσει έτσι.
Διότι αν γινόταν αυτό απο την ανάποδη,τώρα έξω απο την ΓΑΔΑ θα είχαμε πορεία και διαμαρτυρία για την φίμωση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.
Και αύριο το πρωί στα κανάλια,θα είχαν καλεσμένο τον καημένο bloger που οι φασίστες του έκλεισαν το blog.

Υ.Γ ....N.AGO τον Α.Τσίπρα τον ρώτησες πριν κάνεις την καταγγελία?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ Ν.AGO ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ.
Αγαπητέ κύριε,

Είναι προφανές!

Αν η πολιτεία διαβάσει το (ανα)δημοσιευμένο από σένα χθεσινό μου κείμενο αλλά και όλα όσα γράφω καθημερινά (αν και …κατά δήλωσή μου δημοσιογράφος(!) το κάνω με το όνομά μου και όχι ανώνυμα), δεν μπορεί παρά να με θεωρήσει ανεπιθύμητο.

Και βέβαια, αν διαβάσει όλα τα δικά σου εναντίων υπουργών με υπονοούμενα ακόμα και για …προδοσία αλλά και μερικών σχολιαστών(;) που εμπίπτουν καθαρά σε εκείνα που διακινούν μίσος και ρατσισμό, θα πρέπει να σε επαινέσει δημόσια.

Μέχρι να βρούμε μια τέτοια πολιτεία ,όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα, σε ενημερώνω ότι σε καταγγέλλω από σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα σχόλια που αναρτώνται στο blog σου με απειλές εναντίων μου αλλά και για τα ποστ με τα οποία εσύ διακινείς αυτές τις ανοιχτές απειλές και το μίσος γενικά.

Φιλικά,
--
Niko Ago
Δημοσιογράφος
Αυγή & FAQ
http://odromos.wordpress.com

ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Άσε τις απειλές...δεν με φοβίζεις!
Γνωρίζουν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν οι Αρχές.
Ο "ρατσισμός" και η "ξενοφοβία" δεν έχουν μόνο μια ανάγνωση.
Yπάρχει και το γιατί!
Οι αναρτήσεις μου δεν είναι απειλητικές απλά αναφέρουν
τις απόψεις μου και τις διαπιστώσεις μου.
Οι σχολιαστές δεν σε απειλούν αλλά διαφωνούν με
τον τρόπο τους για τις απόψεις σου κάποιοι με χιούμορ θα έλεγα.
Δεν λείπει η ειρωνεία και το χιούμορ και από τα δικά σου σχόλια.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Διαφωνώ όμως με όσους ξεφεύγουν και διαγράφω τα σχόλιά τους.

Φιλικά

Αθηναίος
Δείτε το αστείο της υπόθεσης...
Διαβάστε διατύπωση...
Όμως, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα στη ζωή μου, κινούμενος στο φως και όχι στο σκοτάδι, πάντα δημόσια και ποτέ ανώνυμα
Σχόλιο
Δηλαδή ήρθες στην Ελλάδα την μέρα με βίζα και με πραγματικό διαβατήριο και όχι την νύχτα με πλαστά χαρτιά??
Ας πούμε ότι ήρθες και έτσι.Τότε τι σε πειράζει που θέλουμε όσοι μετανάστες έρχονται,να έρχονται νόμιμα?
Δεν μας τα λες καλά,κάπου μπερδεύτηκες νομίζω.
Και για πιο μίσος μιλάς?Δεν διάβασες τι είπε ο υπουργός κύριος Χρυσοχοϊδης?

Χρυσοχοϊδης..Οι Αλβανοί έχουν γεμίσει την Ελλάδα με όπλα και ναρκωτικά..