Χρήστες OnLine

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ... ΑΛΛΑ 13,5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ

Χρειάστηκε να περάσουν 13,5 χρόνια από τις 27 Ιανουαρίου 1996,ημέρα που ο τούρκος ''δημοσιογράφος'' Τ.Σερτ διέπραξε έγκλημα εις βάρος της Πατρίδας μας,για να του απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα από το ΥΠ.ΕΞ.
Πλέον,σύμφωνα με το ΥΠ.ΕΞ.,το όνομα του ''κοσμεί'' την εθνική λίστα ανεπιθύμητων προσώπων.



.....//
απο παλαιοτερη αναφορα πριν λίγο καιρό. έπρεπε να ξεσηκωθούν οι Έλληνες για να χαρακτηριστει ο κατασκοπος/ πράκτορας ως ανεπιθύμητο πρόσωπο..!!!

ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΔΗΛΑΔΗ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ... ;)

Στο Defence Net διαβάζουμε ότι ο τούρκος ''δημοσιογράφος'' που ανέβασε την τουρκική σημαία στην Ανατολική Ίμια στις 27 Ιανουαρίου 1996,την περαμένη Παρασκευή επισκέφθηκε με βίζα τη χώρα μας ως επίτιμος προσκεκλημένος της νέας τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus,στο παρθενικό ταξίδι Σμύρνη-Αθήνα.
H Eλληνίδα Πρόξενος στην Σμύρνη Χαρά Σκολαρίκου,καλεσμένη κι εκείνη,αντέδρασε:''Εγώ με αυτόν δεν ταξιδεύω.Ή εγώ ή αυτός''.Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είπαν ''Αυτός'' και την άφησαν εκτός.
Στο ''Ελ.Βενιζέλος'',αστυνομικός,προς τιμήν του,τον ...θυμήθηκε και του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα μας,αλλά αυτή επετράπη από το Υπ.Εξωτερικών:
''Δεν είναι χαρακτηρισμένος ως ανεπιθύμητο πρόσωπο,οπότε δεν μπορούμε να εμποδίσουμε την είσοδο του στην Ελλάδα''.
Ο συγκεκριμένος ''δημοσιογράφος''
είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα μία τουλάχιστον φορά ακόμη,το 2005,με VIP βίζα,δώρο του ελληνικού κράτους!!!

Πράκτορες χαφιέδες και μαφιόζοι-2


Αυτός είναι ο πράκτορας Αττάκ που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βραδυ της 20ης Μαίου.Εχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός. Είναι Σύριος. Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα. Και σε αυτό τον βοήθησε το «δίκτυο» στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Η είδηση θάφτηκε:

-Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Αποδεικνύεται έτσι η στενή σχέση της μαφίας, με την «πακιστανική κοινότητα».

πηγη

Πράκτορες χαφιέδες και μαφιόζοι -1


Οι ταξιαρχίες του σιωνισικού στρατού των Ρότσιλντ,Ροκφέλερ,Σόρος κλπ


Οι πιο επιθετικές οργάνωσεις, στην «εξέγερση» που αναπτύσσεται κατόπιν εντολών των οδηγιών από τα διεθνή κέντρα της Νέας Τάξης , είναι η «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚAI ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» και το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών».
Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, έχουν πολιτική κάλυψη, από το ΠΑΣΟΚ και τον Σύριζα, ενω συμμετέχουν διάφορα πρόσωπα από τις τροτσκιστικές οργανώσεις.

Ο αρχισυντονιστής της κίνησης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚAI ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ,ο Πέτρος Κωνσταντίνου (τηλ,6932828964) συμμετέχει στις ακόλουθες "κινήσεις"
•"Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μεταναστευσης και Ασύλου της ΕΕ"
•εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο
•administrator μεχρι προτινως στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
•μέλος της πρωτοβουλίας Πράγα 2000
•συντονιστής της πρωτοβουλίας Γένοβα 2001
•ένας εκ των οργανωτών των αρκετών "αντιρατσιστικών" συγκεντρώσεων στον Αγ.Παντελεήμονα
•τον βρίσκουμε στο ΕΝΑΝΤΙΑ
•στο Σοσιαλιστικό εργατικό Κόμμα

Άλλα πρόσωπα.
-Ο Γιάννης Σηφακάκης, εκτός από την Κίνηση ,« Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», είναι και Συντονιστής στη «Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»

-Ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "PRAKSIS", Τζανέτος Αντύπας .Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με βασικές σπουδές στην κοινωνική εργασία, στην οικονομία και Διοίκηση και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Υγείας (MSc Health Management).Ξεκίνησε την ανθρωπιστική του δράση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας το 1996. Παράλληλα με την εθελοντική και ανθρωπιστική του δράση από το 1995 συμμετέχει σε προγράμματα Συμβουλευτικής και εργασιακής αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες καθώς και σε προγράμματα που απευθύνονται σε Πομάκους, τσιγγάνους, παλλινοστούντες, μακροχρόνια άνεργους και αποσκοπούν στην επαγγελματικής τους ένταξη και αποκατάσταση

-Ο Κώστας Δεσποινιάδης 31 ετών από την Κοζάνη ( του Παπακωνσταντίνου και της Διαμάντως-Μπιλντερμπεργκ), επιμελητής εκδόσεων και μεταφραστής.
-Φιλήμων Πατσάκης

Με Ομπρέλα το Στέκι Μεταναστών λειτουργούν οι δράσεις:

-Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών
Iδρύθηκε το 1995 με στόχο τη συντονισμένη δράση ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μεταναστών/ριών και προσφύγων. Τόσο με δομές έμπρακτης αλληλεγγύης (γραφείο υποστήριξης, μαθήματα ελληνικών κ.ά.) όσο και με παρεμβάσεις, πολιτικές και κοινωνικές, διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας για τους μετανάστες/ριες που ζουν στον ελλαδικό χώρο. Συναντιόνται κάθε Δευτέρα στις 9:00 στο Στέκι Μεταναστών και μαζί με μετανάστες/ριες και πρόσφυγες οργανώνουμε τις δραστηριότητές μας.
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Παρεμβαίνει για να υπενθυμίσει ότι ο δρόμος ενός «άλλου κόσμου» , περνάει μέσα από την έμπρακτη αμφισβήτηση κάθε μορφής ρατσισμού, καταστολής, εθνικισμού και καπιταλιστικής κυριαρχίας, μέσα από τη διεκδίκηση χώρων ελευθερίας και εναλλακτικών τρόπων ζωής.Ανταλλάσσει εμπειρίες και σχεδιάζει –από διεθνείς διαδηλώσεις μέχρι παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς- κάθε Τετάρτη, μετά τις 8:30.
Περιοδικό Resistencias
Συναντιέται κάθε Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ στον πρώτο όροφο του κτιρίου, είναι ένα περιοδικό με ειδήσεις και αναλύσεις για τις κοινωνικές αντιστάσεις σε όλο τον κόσμο. Ένα περιοδικό αντί-πληροφόρησης αφού, η «κοινωνία της πληροφορίας» έχει κατορθώσει να συνδυάσει την απόκρυψη με τη διαστρέβλωση. Ένα περιοδικό διεθνιστικό, αφού συχνά χρειάζεται να κοιτάξουμε «μακριά», ανακαλύπτοντας αγώνες που είναι και δικοί μας, ώστε να μπορέσουμε να δούμε καθαρότερα «κοντά».
Ένα περιοδικό που θέλει να ανήκει στα κινήματα ανατροπής και αναζητεί την κίνηση της ιστορίας μέσα από τους πραγματικούς της πρωταγωνιστές
ομάδα Virus
Ξεκίνησε το 2000 στη διεθνή διαδήλωση της Πράγας. Πολιτική ομάδα δράσης , αναζητά νέες μορφές παρέμβασης και ακτιβισμού, επιχειρώντας να εμπλουτίσει τις παραδοσιακές μορφές αγώνα, ορμώμενοι/ες από την πολυμορφία του κόσμου που ζούμε. Θέματά του, «οι ελεύθεροι χώροι στην πόλη, οι μετανάστες, ο σεξισμός, η εμπορευματοποίηση (των πάντων), ο πολιτισμός των πολυεθνικών, η καταστολή, το δικαίωμα στο ελεύθερο κάμπινγκ. Κι άλλα πολλά, τα συζητάνε κάθε Πέμπτη στις 9.00 το βράδυ.

Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης

1. Διεκδικεί την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άρνηση στράτευσης για λόγους συνείδησης στην Ελλάδα.
2. Ενημερώνει για την άρνηση στράτευσης και προωθεί τη δημόσια έκφρασή της.
3. Δουλεύει για τη θεσμοθέτηση δίκαιης εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας.
4. Εργάζεται με συνέπεια για την προώθηση της ειρήνης και του αντιμιλιταρισμού.
5. Εκπροσωπεί στην Ελλάδα το European Bureau of Conscientious Objectors και την War Resisters’ International.

- ‘Άλλη οργάνωση είναι, η «Νεολαία κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη» (Youth against Racism in Europe -YRE), που είναι διεθνιστική , εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1992 στη διεθνή διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά του ρατσισμού και τώρα δραστηριοποιείται σε 16 χώρες. Τον Αύγουστο του 1994 έκανε αντιρατσιστική κατασκήνωση στη Γερμανία.
Στην Ελλάδα αγωνίζονται για να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Απορία 1η...τελικά η συγκεκριμένη κυρία ποιάς περιοχής κάτοικος είναι;



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVXS η παραπάνω κυρία επισκέφθηκε τον κο Χρυσοχοίδη ως εκπρόσωπος των κατοίκων του Αγ. Παντελέημονα!!!!

Απορία....

Η συγκεκριμένη κυρία είναι κάτοικος του Αγ. Παντελέημονα και μάρτυρας επιθέσεων κατά των λαθρομεταναστών;

ή είναι κάτοικος της πλατείας Κύπρου και μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του πάρκου Πατησίων και Κύπρου;;; (σε κάποια επεισόδια στην συγκεκριμένη πλατεία ήταν και εκεί αυτόπτης μάρτυρας!!!)

και αν δεν είναι κάτοικος της περιοχής Κύπρου και πατησίων μήπως είναι κάτοικος της Πλ.Βικτωρίας αφού ως κάτοικος της περιοχής ήταν όπως είχε δηλώσει σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης κατά μεταναστών...που στην συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν καταστηματάρχες που τσουβάλιασαν πλιατσικολόγους κατά τα γνωστά γεγονότα του Δεκεμβρίου;

Και αν δεν είναι ούτε κάτοικος της Πλ. Βικτωρίας....μήπως είναι κάτοικος του Πεδίου του Άρεως και μέλος της επιτροπής κατοίκων του πεδίου του Άρεως γιατί ως γνωστόν ήταν (ξανά) αυτόπτης μάρτυρας "επίθεσης" αστυνομικών κατά των κατοίκων σε δεντροφύτεση του πάρκου;

και αν τελικά δεν είναι κάτοικος ούτε του πεδίου του Άρεως!!!....μήπως είναι κάτοικος Βοτανικού και μέλος της επιτροπής κατοίκων (οι γνωστοί 130) Ελαιώνα;

Η ιδιότητα της κατοίκου και της καταγγέλουσας όμως δεν σταματάει εδώ....ηταν ή δεν ήταν στο παρελθόν η ίδια κυρία και κάτοικος Αλεπότρυπας και μέλος της επιτροπής κατοίκων αλεπότρυπας;;;

η ίδια κυρία δηλώνει ή όχι και κάτοικος Κυψέλης και είναι από τα βασικά στελέχη της επιτροπής κατοίκων για την δημοτική αγορά της Κυψέλης;

είναι αλήθεια ή όχι πως η ίδια κυρία στο παρελθόν ήταν και μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του εργοστασίου της Columbia;;;

** Αν βρεθεί κανένας Πασόκος που διαβάζει αυτές τις γραμμές ας ενημερώσει τον Χρυσοχοίδη...αν βέβαια θέλει να ενημερωθεί ο υπουργός...γιατί σύμφωνα με αυτά που δηλώνει το όλο σκηνικό δείχνει πολύ στημένο...

πηγή:
Greekalert

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ!


Δεν θα αναφερθώ στο κατά πόσο κατέκλεψαν τα ταμεία της χώρας και κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα οι κύριοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. τις τελευταίες δεκαετίες γιατί αυτά είναι γνωστά. Θα παραμείνω στην κύρια αιτία κατάρρευσης της Ελληνικής οικονομίας σήμερα που δεν είναι άλλη από την λαθρομετανάστευση...

Διαβάζουμε και ακούμε συνεχώς για το τεράστιο έλλειμμα στα ταμεία του κράτους. Κανείς όμως δεν μας λέει την αλήθεια, γιατί πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο... Λόγω ξενολαγνείας και μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και θολοπροοδευτισμού φυσικά δεν μας αναφέρουν το παραμικρό...

Δεν είμαστε όμως κορόιδα όπως νομίζουν, γνωρίζουμε πολύ καλά τους λόγους και τις αιτίες γιατί ζούμε σε αυτή την κοινωνία και όχι σε κάποιο φανταστικό πλανήτη κάποιου μακρινού παράλληλου σύμπαντος όπως οι θολοκουλτουριαραίοι της Εκάλης και του Καστρίου...

Παραδείγματος χάριν τα νοσοκομεία μας έχουν μπει οικονομικά μέσα, 7 ολόκληρα δισεκατομμύρια ευρώ και επιβαρύνουν τραγικά έτσι το τεράστιο έλλειμμα.... Γιατί όμως έχουν μπει μέσα; Κανείς δεν μας λέει την αλήθεια...

Πηγαίνετε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο οποιοδήποτε και να είναι αυτό... Ε λοιπόν θα δείτε ότι οι περισσότεροι "ασθενείς" είναι αλλοδαποί.... Εάν πάτε μάλιστα σε δημόσια μαιευτήρια πχ 'Έλενα" στους Αμπελόκηπους της Αθήνας, το 90% των γυναικών που προσφεύγουν για να γεννήσουν εκεί, είναι αλλοδαπές....

Θα μου πείτε που είναι το κακό, δεν πρέπει να γεννήσουν και αυτές;

Το κακό είναι ότι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ όλοι αυτοί ούτε σεντς για τις ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες που τους παρέχουν τα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.

Θα μου πείτε και πάλι που είναι το κακό, δεν πρέπει να περιθάλπονται και αυτοί;

Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που παρέχει εντελώς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ΟΛΟΥΣ τους αλλοδαπούς ακόμα και στους ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ με σχετικό νόμο του Σημίτη! Αντίθετα οι Έλληνες ανασφάλιστοι, όπως θα γνωρίζετε, πρέπει να πληρώσουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους, αλλιώς τους πετάνε με τις κλωτσιές έξω από τα δημόσια Νοσοκομεία. Μιλάμε για κατάφορο ρατσισμό κατά των Ελλήνων από το ίδιο τους το κράτος.

Και φυσικά δεν λέμε να μην περιθάλπονται δωρεάν οι μετανάστες ακόμα και οι ανασφάλιστοι και παράνομοι αλλά αντίστοιχα να περιθάλπονται δωρεάν και οι Έλληνες ανασφάλιστοι.

Φυσικά σε όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου, η περίθαλψη αλλοδαπού είτε παρανόμου είτε ανασφάλιστου δεν γίνεται δωρεάν. Περιθάλπονται μεν, αλλά καλούνται να πληρώσουν τα νοσήλια και τα φάρμακα που τους χορηγούνται. Εάν αυτοί δεν έχουν να πληρώσουν, τα χρήματα αναζητούνται από τις πρεσβείες των χωρών τους.....


Εμείς όχι μόνο δεν ζητάμε τα χρήματα από τις πρεσβείες τους αλλά περιθάλπουμε εντελώς δωρεάν και κατοίκους των κρατών των Βαλκανίων που ούτε καν παράνομα ή νόμιμα ζουν στην χώρα μας. Ολόκληρη η Αλβανία περιθάλπεται δωρεάν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων και όλη η Βουλγαρία, τα Σκόπια και η Ρουμανία σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης!

Θυμάστε την περίπτωση του μικρού Βασιλάκη από τη Μυτιλήνη και όχι μόνο, που έπρεπε να νοσηλευτεί στο Memorial των ΗΠΑ. Χρειαζόντουσαν εκατομμύρια, δεν θα γινόταν δωρεάν η περίθαλψη του. Φυσικά το παιδάκι πέθανε λόγω γραφειοκρατίας αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Εάν γνωρίζετε μία άλλη χώρα που περιθάλπει δωρεάν πολίτες άλλων χωρών και μάλιστα παράνομους και ανασφάλιστους, να μου την αναφέρετε γιατί δεν γνωρίζω ουδεμία. Δηλαδή εμείς μόνο είμαστε οι ανθρωπιστές και οι έξυπνοι, ενώ οι άλλοι είναι οι μαλάκες και οι απάνθρωποι. Ε ωραία λοιπόν τότε τι κλαίτε σήμερα για το οικονομικό μας χάλι;

Αλλά μόνο αυτό; Δεν αναζητούμε καν ούτε τα δάνεια που έχουμε δώσει σε γειτονικές χώρες μας όπως η Αλβανία η οποία εισέπραξε από εμάς τη δεκαετία του 90, 900 εκατομμύρια ευρώ και ποτέ δεν μας το επέστρεψε αφού ούτε καν το αναζητήσαμε από αυτούς. Θα μου πείτε τώρα αυτά είναι ψιλά γράμματα αφού ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ χαρίζουμε περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ στις γειτονικές μας χώρες που όπως ξέρετε είναι και πολύ «φιλικές» πάντα απέναντι μας, για την «ανοικοδόμηση και ανάπτυξη των Βαλκανίων… Μάλιστα η Ελλάς ήταν η πρώτη χώρα που πέρσι χάρισε 10 εκατομμύρια ευρώ στην νεοσύστατη Αφρικανική Ένωση και ακόμα κανείς άλλος δεν τους έχει χαρίσει ούτε φράγκο…. Πάντα πρώτοι στις αγαθοεργίες γιαυτό και φαλιρίσαμε…


Μετά οδύρεστε τάχα κύριοι της θολοαριστεράς για τα ράντζα και την κακή ποιότητα περίθαλψης στα Ελληνικά νοσοκομεία... για να επιστρέψουμε στα περί υγείας. Μα αγαπητά τούβλα μου, η Ελλάς είχε συγκεκριμένες υποδομές και δυνατότητες περίθαλψης και συγκεκριμένη οικονομική δυνατότητα υποστήριξης αυτών. Εάν ξαφνικά ο πληθυσμός της χώρας αυξηθεί κατά 40% ενώ η οικονομία και οι υποδομές παραμένουν οι ίδιες ή και υποβαθμίζονται, τότε λογικό είναι να υπάρχουν και ράντζα και τα νοσοκομεία να μπαίνουν μέσα οικονομικά.. Θέλει πολύ μυαλό αυτό;

Και φυσικά η κατάσταση όλο και θα επιδεινώνεται όχι μόνο στον χώρο της περίθαλψης αλλά γενικότερα σε όλο το φάσμα της Ελληνικής οικονομίας και τις παραμέτρους αυτής γιατί φανταστείτε ότι όταν οι παραγωγική μας ικανότητα στις εξαγωγές που είναι και ο δείκτης της οικονομίας ενός κράτους, αποφέρει κέρδη 7 δις ευρώ μόνο, ενώ οι αλλοδαποί λαθραίοι στέλνουν στις χώρες τους ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 12 (!!!) δις ευρώ και μάλιστα μαύρα που σημαίνει ότι δεν αποδίδει η τεράστια πλειοψηφία τους τον φόρο που τους αντιστοιχεί όπως κάθε Έλληνας πολίτης, μη περιμένετε ποτέ καλύτερες μέρες, το αντίθετο να περιμένετε αφού το έλλειμμα συνεχώς θα ανεβαίνει με προοδευτικά μαθηματική ακρίβεια.

Εθελοτυφλείτε λοιπόν και εάν δεν πάρετε άμεσα και πολύ σκληρά μέτρα με κύριο την άμεση απέλαση του 90% των αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα σήμερα και επιβαρύνουν κάθε πτυχή της Ελληνικής οικονομίας όπως η υγεία, το εμπόριο κλπ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Και δεν μιλώ καθόλου για την ανεργία που οι αλλοδαποί έχουν φέρει πχ στη ναυτιλία, στις κατασκευές, στην οικοδομή και στα πολυάριθμα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτή... Και δεν αναφέρομαι καθόλου στην μαύρη και λευκή πορνεία, τη διακίνηση ναρκωτικών, το παράνομο εμπόριο προϊόντων παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας που κατά κόρον ασκούν οι αφρικανοί κυρίως λαθραίοι οι οποίοι κυριολεκτικά διαλύουν την Ελληνική οικονομία χωρίς να προσφέρουν σε αυτή το παραμικρό. Έχετε δει ποτέ μαύρο σε οικοδομή ή στο χωράφι; Και τώρα θα μου πούνε κάποιοι για ανωτερότητες φυλών και λοιπές μαλακίες ως συνήθως. Έτσι καταγράφουν οι κύριοι αυτοί την πραγματικότητα που δε θέλουν να αντικρίσουν κατάματα και να αντιμετωπίσουν…

Μη ξεχνάτε επίσης ότι έτσι και αλλιώς η προσφορά των νόμιμων μεταναστών (που κακώς και παρανόμως τους νομιμοποίησαν ενώ είχαν μπουκάρει παράνομα και λάθρα στην χώρα, μηδενός εξαιρουμένου μάλιστα, αλλά ας μη το συζητήσουμε τώρα αυτό) περιορίζεται μόνο στην εγχώρια κατανάλωση και όχι στις εξαγωγές που μόνο εκεί μπορεί να στηρίζεται μία σοβαρή οικονομία. Δεν εξάγουμε δηλαδή οικοδομές.... ούτε πλαστά cd ούτε μαϊμού τσάντες, ρολόγια και γυαλιά…

Ποια είναι λοιπόν η προσφορά των μεταναστών στην οικονομία; ΟΥΔΕΜΙΑ! Μη ξεχνάτε ότι μόνο περίπου 1 εκατομμύριο είναι νόμιμοι στην Ελλάδα και από αυτούς μόνο οι 600.000 πληρώνουν τις εισφορές τους στα ταμεία και αυτοί όχι πάντα. Τα υπόλοιπα 3+ εκατομμύρια λαθραίων ζούνε εις βάρος της χώρας μας και την καταστρέφουν οικονομικά. Μη ξεχνάτε ότι οι «νόμιμοι» έχουν φέρει και τους συγγενείς γονείς και αδέρφια τους στην Ελλάδα και το γελοίο κράτος μας, τους παρέχει και σύνταξη με ένα μόλις χρόνο δουλειάς στην χώρα!
Δείτε εδώ περισσότερα σχετικά..

Και κάτι άλλο πολύ σοβαρό. Όλοι εσείς που είστε σήμερα κάτω από τα 50 - 55 δεν πρόκειται να πάρετε ούτε δεκάρα σύνταξη. Γιατί; Γιατί απλά ήδη τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ήδη σε κατάρρευση και η κατακρήμνιση θα γίνει πολύ σύντομα το πολύ σε 7 χρόνια όταν κληθούν τα ταμεία να πληρώσουν ξαφνικά εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις παραπάνω, στους αλλοδαπούς που ήδη είχαν έλθει από τις αρχές της δεκαετίας του 90... Αυτά φυσικά δε σας τα λέει κανείς, τα λέμε όμως εμείς.
Δείτε σχετικά εδώ.

Θέλετε λοιπόν να ζήσουν οι Έλληνες όπως οι Ευρωπαίοι και να δούμε κάποτε ευημερία και μισθούς ευρωπαϊκούς και στην Ελλάδα με μία ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία; Πάρτε τα απαιτούμενα μέτρα, όσο σκληρά και να είναι αυτά για τους λαθραίους, την απόλυτη πηγή του κακού της Ελληνικής οικονομίας. Δε θέλετε να σοβαρευτείτε και να αντικρίσετε την πραγματικότητα κατάματα, συνεχίστε να καταστρέφετε την χώρα μας. Κάποια στιγμή όμως θα πεινάστε και εσείς εκεί στην Εκάλη και το Καστρί και θα λογικευτείτε αναγκαστικά αλλά θα είναι αργά. Φυσικά θα λογοδοτήσετε όταν έλθει η ώρα και θα πληρώσετε ακριβά το έγκλημα της προδοσίας και καταστροφής της χώρας μας, μη νομίζετε ότι θα την σκαπουλάρετε.... Με κουμπούρια και σχοινιά θα σας κυνηγήσει ο Ελληνικός λαός. Είναι θέμα χρόνου εάν εδώ και τώρα δεν σοβαρευτείτε και δεν απαλλαγείτε από τον μεταπολιτευτικό αριστερίστικο κομπλεξαρισμό σας...

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ:
χαχαχαχα Τολμάνε και μιλάνε ποιο; Αυτοί που θέλουν άλλα 500 εκατομμύρια λαθραίους στην χώρα....


πηγη


Οι κουκουλοφόροι στην εξουσία


Ενώ η «εξέγερση» (των μουσουλμάνων) ακολουθεί το δρόμο της, οι κουκουλοφόροι κάνουν επίδειξη δύναμης και καταδρομές τρομοκράτησης των (Ελλήνων) πολιτών

Περίπου 30 «νεαροί» κουκουλοφόροι επιτέθηκαν απόψε στα Εξάρχεια, με πέτρες, τούβλα και άλλα αντικείμενα εναντίον 4 αστυνομικών που εκτελούσαν πεζή περιπολία, στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής. Οι κουκουλοφόροι είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Λόντου.

Νωρίτερα, έγινε επιδρομή αναρχικών κουκουλοφόρων στο Μετρό. Αφού μπήκαν στο τραίνο ζητούσαν πορτοφόλια και ταυτότητες από τους επιβάτες. Αφού πήραν αρκετά πορτοφόλια (για την δόση τους) εξαφανίστηκαν αφού έφυγαν σαν κύριοι από την έξοδο. Η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί δεν έπιασε κανέναν αφού έβγαλαν τις κουκούλες και αναμείχθηκαν με τον κόσμο.

Από τους επιβάτες στο Μετρό κανένας δεν αντέδρασε! Δεν μπορεί στα βαγόνια που βρίσκονται 500 επιβάτες να αφήνουν μια ομάδα να κάνει ότι θέλει. Δεν ειδοποιήθηκε ο μηχανοδηγός να μην ανοίξει τις πόρτες μέχρι να έρθει η αστυνομία στο Μετρό. Κανείς επιβάτης δεν τράβηξε τον μοχλό κινδύνου για να ακινητοποιηθεί ο συρμός.
Αυτά είναι ανησυχαστικά .

Αργά απόψε, ομάδα «αγνώστων», προκάλεσε υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Οι «άγνωστοι» είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά στο ύψος της διασταύρωσης των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς, καταστρέφοντας με βαριοπούλες και στειλιάρια εννέα βιτρίνες καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.


ΥΓ. Η νεολαία ΠΑΣΟΚ συμμετείχε επίσημα στα γεγονότα της Νίκαιας

πηγη

Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας αρμόδιος να δώσει εντολή να κατέβει η Πακιστανική σημαία από το Δημαρχείο Νίκαιας;



Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας αρμόδιος να δώσει εντολή να κατέβει η Πακιστανική σημαία από το Δημαρχείο Νίκαιας και να μαζέψει με το σκουπιδιάρικο τα ζώα με τις κουκούλες;

Εδώ και τρείς ημέρες, ομάδες "αναρχικών", που δεν ξεπερνάνε τα 70 άτομα, έχουν εγκατασταθεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας, που αφορούν τον θάνατο ενός Πακιστανού. Η αλήθεια που δεν λέγεται είναι οτι πέθανε στο κρεβάτι του από άγριο ξύλο που έφαγε από τους ίδιους τους Πακιστανούς που συζούσε, επειδή δεν εκτέλεσε χρέη "νοικοκυράς". Επίσης κατηγορείται για βιασμό ομοεθνής του...


Όπως συνηθίζεται, επειδή τον τελευταίο χρόνο "κάποιοι" οργανωμένα, εκμεταλλεύονται κάθε τυχαίο γεγονός που συμβαίνει, έτσι και τώρα φορτώθηκε κι αυτό το ψέμα με τον "κακόμοιρο" και "αθώο" Πακιστανό στην Ελληνική Αστυνομία. Και ακολουθεί όπως κάθε φορά, το γνωστό "ντόμινο"(βλέπε το παραμύθι με το δήθεν "σκισμένο" κοράνι...)

Το αποτέλεσμα που έχει αυτό το "γεγονός" είναι οτι οι "κάποιοι εργάτες" της κοινωνικής αποσταθεροποίησης έχουν κρεμάσει τις... δημοκρατικές σημαίες του Πακιστάν έξω από το δημαρχείο Νίκαιας.

Προφανώς ψάχνουν να βρουν υποστηρικτές, πέρα από τον μικρόκοσμο των δημοσιογράφων, που για άλλη μια φορά θέλουν να προκαλέσουν κοινωνική ένταση...

Πηγή:
Εθνικά Θέματα

Εγκληματίας του ποινικού δικαίου ο συνομιλητής του Χρυσοχοίδη Τζ. Ασλάμ


Χωρίς δικά μας σχόλια (η εικόνα μιλάει από μόνη της…) διαβάστε τι γράφει το blog vendetta σχετικά με τις συναντήσεις του υπουργού «προστασίας πολίτη» με τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα…



Κατοίκους και μέλη της Επιτροπής τους 6ου Διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα, της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, καθώς τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ, δέχθηκε στο υπουργείο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ασφαλώς και το γνωρίζετε κύριε Χρυσοχοίδη οτι ο συνομιλητής σας είναι ένας κοινός εγκληματίας… και διακινητής λαθρομεταναστών.


aslam


Με αυτούς συνομιλούν οι υπουργοί. με εγκληματίες και σωματέμπορους.

Ακυβέρνητο σκάφος με 20 λαθρομετανάστες


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.


Ακυβέρνητο σκάφος με επιβαίνοντες περίπου 20 αλλοδαπούς βρίσκεται σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή Σάμου. Στο σημείο σπεύδουν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος