Χρήστες OnLine

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

15χρονα δέχτηκαν επίθεση έξω από την Βίλλα Αμαλίας




Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά

Στο φανάρι έξω από την Βίλλα Αμαλίας μια ομάδα νεαρών που βγήκε από μέσα σταμάτησε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν στο φανάρι και άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως. Το ένα από αυτά ήταν Ταξί στο οποίο επέβαιναν μια παρέα από 15χρονα που μάλλον θα είχαν κάνει το λάθος να μην είναι σαν τα άπλυτα των Εξαρχείων -και ως εύκολος στόχος- δεχτήκαν βίαιη επίθεση με αποτέλεσμα δύο από τα παιδιά να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο κτίριο είναι δημόσιο...ανήκει στον ΟΣΚ...αλλά είναι υπό παράνομη κατάληψη εδώ και αρκετά χρόνια.

Η επίθεση μάλλον έγινε επειδή οι αναρχικοί δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε στον Αγ. Παντελεήμονα που γινόταν εκδήλωση των κατοίκων και ξέσπασαν σε άσχετο κόσμο και μάλιστα ανήλικους.

Για μια ακόμη φορά ...κράτος δεν υπήρχε πουθενά!

Πηγή:
Greekalert

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Πιάστηκε γιάφκα αναρχοκομμουνιστών τρομοκρατών

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων και εκρηκτικών! Αυτήν τη στιγμή κρατούνται και ανακρίνονται 5 άτομα στην Ασφάλεια, ενώ γίνονται και άλλες συλλήψεις-προσαγωγές, καθώς και έρευνες σε κατοικίες.

Η αντιτρομοκρατική εντόπισε μια γιάφκα που φαίνεται να ανήκει στην οργάνωση "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς" στο Χαλάνδρι..Έχει αποκλειστεί η περιοχή στο Χαλάνδρι...

Τα πρόσωπα που ανακρίνονται δεν είναι καθόλου ΑΓΝΩΣΤΑ, αλλά ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ στελέχη του αναρχοκομμουνιστικού χώρου, οι οποίοι μάλιστα είχαν μεγάλη δράση στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 και φυσικά είναι θαμώνες των γνωστών άντρων συμμοριών, που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Εξαρχείων.

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΩΡΑ 9:15. Η Αστυνομία μιλάει για τους "πυρήνες συνομωσίας της φωτιάς" που προφανώς εμπλέκεται και με την μεσημεριανή έκρηξη στο σπίτι της Κατσέλη. Οι προσαχθέντες και οι ύποπτοι είναι όλοι γνωστοί από προηγούμενη δράση τους


Έως στιγμής έχουν βρεθεί εκρηκτικά, κατσαρόλες και έντυπο υλικό. Τα ευρήματα εκτιμάται ότι σχετίζονται με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών» και ενδεχομένως με μία ακόμη. Οι προσαχθέντες εξετάζονται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Εγκληματολογική Υπηρεσία για εργαστηριακή έρευνα.

Οι εξελίξεις σύμφωνα με την αστυνομία, σχετίζονται KAI με την βομβιστική ενέργεια που σημειώθηκε το πρωί στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, στο Κολωνάκι.



ΤΩΡΑ

Ρολόγια, πυροκροτητές, μπαταρίες, πυρίτιδα, χάρτες, σχεδιαγράμματα είναι τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας στο διώροφο του Χαλανδρίου.

Ο ένας από τους προσαχθέντες έχει σχέση με ...μπαρμπούτι ενώ οι προσαχθέντες(όχι συλληφθέντες) είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα.



Αυτή είναι η κεντρική περιοχή του Χαλανδρίου (25η Μαρτίου 8) που βρέθηκε η γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών». Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική βρέθηκε σε αυτούς.




Τελικά βρέθηκε μέσα μια βόμβα σε κατσαρόλα σαν αυτήν που έβαλαν το πρωί στην Λούκα Κατσέλη στο Κολωνάκι. Η έρευνα συνεχίζεται...





Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Χαλάνδρι




Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε έφοδο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον 2ο όροφο μονοκατοικίας στο Χαλάνδρι, επί της οδού 25ης Μαρτίου 8.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε μία βόμβα, η οποία αποτελείτο από εκρηκτική ύλη τοποθετημένη σε μία κατσαρόλα, ρολόι και πυροκροτητή, ακριβώς ίδια με αυτή που τοποθετήθηκε το μεσημέρι στο διαμέρισμα της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Λούκας Κατσέλη, και του πρώην υπουργού, Γεράσιμου Αρσένη, στο Κολωνάκι.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης δοχεία και κατσαρόλες, υλικά για συνδεσμολογία βομβών, σχεδιαγράμματα και λίστες με ονόματα και διευθύνσεις, για τα οποία εκτιμάται ότι πρόκειται περί στόχων, που σχεδιαζόταν να «κτυπηθούν» τις ερχόμενες ημέρες. Τέτοιου είδους υλικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούν στις επιθέσεις τους συγκεκριμένες τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως η «Συνομωσία των πυρήνων της Φωτιάς» και η «Ενέδρα».

Αργά το βράδυ, από τη ΓΑΔΑ εξεδόθη η ακόλουθη λακωνική ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση τρομοκρατικών πράξεων, η Δ.Α.Ε.Ε.Β. εντόπισε κατοικία σε περιοχή της Αττικής, όπου διενεργείται σχετική έρευνα. Προσήχθησαν τέσσερα (4) άτομα νεαρής ηλικίας, ημεδαποί, τα οποία εξετάζονται. Κάθε εξέλιξη θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση».




Ποιοι είναι οι συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέει η Αστυνομία, είναι γνωστά άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, τα οποία παρακολουθούνταν εδώ και 10 ημέρες.

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι συλλήψεις σχετίζονται με τη βομβιστική ενέργεια, που σημειώθηκε το πρωί στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, στο Κολωνάκι.

Αφήνουν μάλιστα να εννοηθεί ότι άτομα τα οποία παρακολουθούνταν εδώ και ημέρες μετά από πληροφορίες που αξιοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενδέχεται να συμμετείχαν στην επίθεση στο Κολωνάκι και η Αστυνομία ακολούθησε τα ίχνη τους μέχρι τη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι.

Ειδικότερα για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, οι ίδιες πηγές λένε ότι είναι πασίγνωστος αντιεξουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για τη δεινότητα του γραπτού λόγου του.
Τους τελευταίους μήνες, λέγεται ότι είχε μεγάλη δράση. Πριν λίγο καιρό, ο αντιεξουσιαστής συμμετείχε σε ομάδα που προσπάθησε να πυρπολήσει κλούβα των ΜΑΤ.



Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στη Θεσσαλονίκη.




"Τούρκο" υπουργό από τη Θράκη ή και τη θέση του Περιφερειάρχη έταξε ο κύριος Παπανδρέου στην Άγκυρα;




"Φωτιά" πήραν οι τουρκικές εφημερίδες
που γράφουν για μαζική μεταφορά
ψηφοφόρων από την Τουρκία!!!

Ετοιμάζονται για συνδιοίκηση στη Θράκη!!!

Ο λόγος για τα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου στη Δυτική Θράκη, που οργανώνουν ταξίδια «ετεροδημοτών» στη Ροδόπη και στην Ξάνθη, ώστε να υποστηριχθούν οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι.

Σε δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlik», η οποία εκδίδεται στην Κομοτηνή, αναφέρονται τα κάτωθι:

«Οι "Τούρκοι" της Δυτικής Θράκης, που διαμένουν στην Τουρκία, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις Εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου 2009 στην Ελλάδα. Ο "Σύλλογος Αλληλεγγύης των Τούρκων Δυτικής Θράκης" ανακοίνωσε ότι, για όσους επιθυμούν, στις 2 Οκτωβρίου 2009 θα αναχωρήσουν από τη Σμύρνη για την Ελλάδα οκτώ λεωφορεία. Οι "Τούρκοι" καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να εισέλθουν στο κοινοβούλιο τρεις εκπρόσωποί τους και στην κυβέρνηση ένας υπουργός»...

Μάλιστα, στο «ρεπορτάζ» φιλοξενούνται και δηλώσεις του επικεφαλής του παραρτήματος του εν λόγω «Συλλόγου» στη Σμύρνη, Aydin Ozcan, ο οποίος επισημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό, «οι ψήφοι των συμπολιτών μας να χρησιμοποιηθούν υπέρ των "Τούρκων" υποψηφίων, προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο τα προβλήματα των "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης». Ο ίδιος τύπος, αφού επισημαίνει ότι αναμένεται η εκλογή τριών "Τούρκων" βουλευτών, τονίζει ότι στην περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, οι ψήφοι των "Τούρκων" θα διαδραματίσουν ρόλο-κλειδί στο σχηματισμό της κυβέρνησης (σ. σ. θέλουν να καταστούν ρυθμιστές) και ενδέχεται να τους δοθεί και ένα... υπουργείο!

Θέλουν υπουργείο(!), γιατί...

Και πετάει και τη βλακεία του ο Ozcan: το γεγονός αυτό (σ. σ. δηλαδή η υπουργοποίηση μουσουλμάνου) θα ενισχύσει την ελληνοτουρκική φιλία, θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών στο Αιγαίο και ενδέχεται να διευκολύνει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ! Και είπε και άλλα «χαριτωμένα»:

«Οι αρμόδιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα ενημερώσουν τους συμπολίτες μας και θα τους κατευθύνουν σ' ό,τι αφορά στις υποψηφιότητες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μαντατζί και Αχμέτ Χατζηοσμάν και του υποψήφιου της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ. Τέλος, μας πληροφορεί ότι στην Τουρκία υπάρχουν 20.000-30.000 ψηφοφόροι, εκ των οποίων μόνον οι 10.000 θα μεταβούν στην Ελλάδα».

Και όλα αυτά εν μέσω πληροφοριών ότι ο Giorgos σκοπεύει να τοποθετήσει στη θέση του περιφερειάρχη της περιοχής... μουσουλμάνο! Δηλαδή κάποιον, που θα «επιτηρεί» τους αιρετούς νομάρχες και δημάρχους της περιοχής, θα έχει πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα του ελληνικού κράτους (τα οποία θα πηγαίνουν «πακέτο» στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, του οποίου δεν ηγείται διπλωμάτης, αλλά πράκτορας της ΜΙΤ) και θα ελέγχει την περιοχή για λογαριασμό της Άγκυρας. Δηλαδή, συνδιοίκηση!

Αλήθεια, από πού πηγάζουν οι πληροφορίες του τουρκόφωνου Τύπου; Τι τους έχουν υποσχεθεί από το ΠΑΣΟΚ; Γιατί αυτά δεν έχουν κοινοποιηθεί στον ελληνικό λαό; Ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΠΑΣΟΚ για τη Δυτική Θράκη; Μήπως είναι ανάλογη με εκείνη για το σκοπιανό, που ξεδίπλωσε, ψαρεύοντας σε πολύ θολά νερά είναι η αλήθεια, ο υποψήφιος για το πόστο του ΥΠΕΞ, Ανδρέας Λοβέρδος;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Ρεσάλτο: Το παρακράτος έχει όνομα (όταν τα γεγονότα μιλούν τόσο εύγλωττα)

Πηγή:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21633


Κάποιοι συμπεριφέρονται σαν τη στρουθοκάμηλο και καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες ανοικτά φασιστικές πρακτικές.


Έχουμε αναλύσει διεξοδικά (ένας από τους λόγους της στοχοποίησής μας είναι και αυτός), ότι πίσω από κάθε ποικιλία τρομοκρατίας βρίσκεται το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες: Από τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις», τις φασιστικές επιδρομές εναντίον των κατοίκων της γειτονιάς, τις «επαναστατικές σέχτες», τους βανδαλισμούς και τα πλιάτσικα, μέχρι τα καψίματα βιβλιοπωλείων και τις διώξεις εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.


Το παρακράτος αυτό έχει και τους φανερούς, φανερότατους, ιδεολογικούς προπαγανδιστές και πολιτικούς καθοδηγητές: Το indymedia, τον «Ιό» της «Ε» και ποικίλες άλλες επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» εστίες με κόκκινες προβιές που επιτίθενται εναντίον του «ρατσιστή» ελληνικού λαού και ιδιαίτερα εναντίον των γειτονιών, όπου οι κάτοικοι σηκώνουν κεφάλι και αυτό-αμύνονται απέναντι στον αφανισμό τους και το θάνατό τους…


Σήμερα που τα κινήματα της γειτονιάς αναπτύσσονται εκρηκτικά, όλες αυτές οι παρακρατικές εστίες και τα αφεντικά τους έχουν έρθει σε απόγνωση. Τα κινήματα αυτά απειλούν τα εφιαλτικά τους σχέδια, γιατί μπορούν να αποτελέσουν τη σπίθα για μεγάλες λαϊκές πυρκαγιές…


Οι εμπρηστικές πρακτικές και η τρομοκρατία του παρακράτους λειτουργεί πυροδοτικά στην κοινωνία και οξύνει τον λαϊκό θυμό…


Μέσα στον πανικό τους το παρακράτος και οι επιδοτούμενες εστίες τους προχωρούν πλέον σε νευρικές πράξεις τρομοκρατίας: Όπως αυτή της αποτέφρωσης και ολοσχερούς καταστροφής των γραφείων του ΡΕΣΑΛΤΟ: κατέστρεψαν, με πρωτοφανή μανία, ολοσχερώς το διαμέρισμα, από τα γραφεία μέχρι την τουαλέτα και έκαψαν τα πάντα, τα ΠΑΝΤΑ…


Αλήθεια γιατί δεν έρχεται κανένα κανάλι ή δημοσιογράφος να πάρει φωτογραφίες και να κάνει ρεπορτάζ (και να μη γράφουν αυτές τις αηδίες περί «αποθήκης» κ.λπ) από τους ενοίκους της πολυκατοικίας και τους γείτονες; Από την πραγματική γειτονιά, η οποία παρακολουθούσε έντρομη τους κρανιοφόρους να σπάνε και να καίνε και η αστυνομία, παρά τις απεγνωσμένες ειδοποιήσεις να μην έρχεται, ούτε να παρεμβαίνουν οι περίπολοι που ήταν σε απόσταση 100 μέτρων;



Το παρακράτος έδρασε για άλλη μια φορά ανενόχλητο και πάνω από μία ώρα!!!

Και οι «ταυτότητες» αυτού του παρακράτους είναι γνωστές.

Τα γεγονότα μιλούν τόσο κραυγαλέα που μόνο όσοι είναι κουφοί δεν ακούνε.


Συγκεκριμένα για το ΡΕΣΑΛΤΟ:

α). Ο ιδεολογικός και πολιτικός καθοδηγητής του παρακράτους το indymedia έχει δώσει από πολύ καιρό την εντολή: «Κάψτε το ΡΕΣΑΛΤΟ».

β). Ο «Ιός» στοχοποίησε και αυτός πολλές φορές το ΡΕΣΑΛΤΟ (το δείχνουμε παρακάτω).

γ). Ακολούθησε η αγωγή της κ. Δάμα της «Ε».

δ) Τώρα μας κάψανε…

Γράφαμε, μεταξύ άλλων, το Μάρτιο του 2009:

«Τα πράγματα λοιπόν είναι ολοκάθαρα. Ο πρώτος κύκλος των κρίκων της αλυσίδας σχηματίστηκε: τρομοκρατία, πολιτικός στιγματισμός, στοχοποίηση και καθεστωτικά κατασταλτικά μέτρα (δικαστική δίωξη)…
Θα περιμένουμε το δεύτερο κύκλο…»



Ο Δεύτερος κύκλος άρχισε: Η αποτέφρωση των γραφείων μας…

Μετά από όλα αυτά υπάρχει κάποιος που να έχει αμφιβολίες για του ποιοι κρύβονται πίσω από την αποτέφρωση των γραφείων του περιοδικού;

Υπάρχει καμιά αμφιβολία ποιοι κινούν τις συμμορίες του νέου φασισμού;

Βεβαίως, πάντα το παρακράτος ήταν που επιβεβαίωνε και διαφήμιζε τις ανατρεπτικές ιδέες.

Πάντα το παρακράτος είχε την «αντίληψη» ότι με το να καις αντικείμενα ή και ανθρώπους μπορεί να κάψεις και τις ιδέες και το φρόνημα των ανθρώπων. Αυτή η πλάνη του πανικού είναι που θεριεύει τις ιδέες και τα φρονήματα, την αγωνιστικότητα και την ορμή της λαϊκής οργής…



Ματαιοπονούν!!!

Η δύναμη δεν βρίσκεται στα πρόσωπα!!!

Τους ευχαριστούμε, λοιπόν, για την επιβεβαίωση και τη διαφήμιση των ιδεών μας…


Διαβάστε και τα παρακάτω, για να πάρετε μια σαφέστατη εικόνα:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19073

Και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19982″


Υ.Γ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συγκινητική συμπαράσταση των φίλων.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…


πηγη


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή "ΠΕΤΡΑΣ" Λέσβου, από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμενικού Σώματος, ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, με 33χρονο αλλοδαπό χειριστή-διακινητή και επιβαίνοντες τριάντα έξι (36) αλλοδαπούς, (21 άνδρες, 09 γυναίκες και 06 παιδιά), στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω εισήλθαν παράνομα στη χώρα προερχόμενοι κατά δήλωσή τους από τα απέναντι τουρκικά παράλια με το παραπάνω σκάφος, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 33χρονος χειριστής-διακινητής και οι τριάντα έξι (36) αλλοδαποί συνελήφθησαν από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Και πάλι στην Μυτιλήνη συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, οκτώ (08) αλλοδαποί (04 άνδρες 02 γυναίκες και 02 παιδιά), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω είχαν ξεκινήσει, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με άγνωστο σκάφος, με σκοπό την παράνομη είσοδό τους στη χώρα.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

πηγη


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ

...

ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου νεολαίος της Φ.Ο.Σ. που... τόλμησε να μοιράσει έντυπο υλικό της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΛΑ.Ο.Σ. στην ΘεολογικήΣχολή Αθηνών.

Δέχτηκε άνανδρη επίθεση από... αρκετούς αριστερούς φασίστες αγωνιστές που δεν ανέχονται άλλες φωνές ακτός από τις δικές τους τις... δημοκρατικές μέσα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η αριστερή τρομοκρατία ανθίζει στα πανεπιστήμια και οι ανίκανοι πολιτικοι ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

πηγη

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ


Είναι γνωστό σε όλους ότι το αριστερό περιοδικό "Ρεσάλτο" τηρεί μία πατριωτική στάση στα εθνικά μας θέματα και δεν αποκλίνει από αυτή στο ελάχιστο.

Αυτό ήταν και το κόκκινο πανί για τους πατριδοκάπηλους καθώς και στους πράκτορες των Αμερικάνων που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη μέσω των γνωστών υποτακτικών τους που έχουν γι αυτή τη δουλειά.

Σειρά έχει κάθε ένας που θα κρατά ΕΛΛΗΝΙΚΗ στάση στα εθνικά μας θέματα μιας και ενοχλεί. Το γνωστό indymedia υποχείριο του Soros έβαλε τα πιόνια του να χτυπήσουν μία αληθινή φωνή που μιλά για έθνος, λαθρομετανάστευση και τους κινδύνους που απειλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας από την Νέα Τάξη και τον σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ της παγκοσμιοποίησης.

Καταλαβαίνετε τώρα πως ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας έχει μπει και στο στόχαστρο των πρακτόρων και των φερεφώνων τους.

Παρακρατικά μιάσματα που το κράτος ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ και τα αφήνει να δρουν ανενόχλητα έχοντας τον server τους στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Με τα λεφτά όλων μας δρουν,στοχεύουν και χτυπούν. ΑΠΕΙΛΟΥΝ κι όλας ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ και κανένας Σφακιανάκης ή άλλος υπεύθυνος της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ. Ίσα ίσα που τους στηριζει κατά δική του ΟΜΟΛΟΓΙΑ.



ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!




http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21609#21609


Έτσι! Γιατί, διαφωνώ με σένα και θα κάνω το παν για μην έχεις το δικαίωμα να ξαναμιλήσεις! HEIL!




πηγη


ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.


Κάθε μέρα παππούδες και γιαγιάδες πέφτουν θύματα ληστείας και ξυλοδαρμού από ζώα που μας ήλθαν από το εξωτερικό με τη προβιά του οικονομικού μετανάστη! Θυμάστε ποτέ πριν από το 1990 που μπούκαραν τα αλλοδαπά ζώα, να αντικρίζαμε τέτοια επαίσχυντα θεάματα σαν αυτό με την γιαγιούλα στη φωτογραφία;


Είπαν έστω και μία λέξη για αυτό το αίσχος οι αλήτες πολιτικάντηδες που ηγούνται της συμμορίας της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.; Και ποιος αλήτης ρουφιανοζήτουλας νεοέλληνας θολοπροοδευτικάριος αντέδρασε ποτέ για αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πατρίδα μας η οποία μάλιστα θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται και ως Ευρωπαική και ασφαλής;

100άδες κλοπές, ληστείες και ξυλοδαρμοί κάθε μέρα και μάλιστα εις βάρος ηλικιωμένων και ανήμπορων ανθρώπων και οι άχρηστοι και ανίκανοι Κωστάκηδες και Γιωργάκηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ούτε μία λέξη δεν ανέφεραν γιατί απλά αυτούς τους προστατεύουν ολόκληρες διμοιρίες αστυνομικών που τους πληρώνουμε εμείς για να μην τους έχουμε ποτέ!

Και φυσικά η μεγαλοδημοσιογραφίσκα Χούκλη ούτε καν που τους ρώτησε μιας και εκτελεί διαταγάς και είναι και πολύ καλά τα 10άδες χιλιάρικα που κονομάει κάθε μήνα από τον Έλληνα πολίτη που κοιμάται όρθιος....


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

πηγη