Χρήστες OnLine

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Έκρυβαν στο σπίτι τους παράνομους μετανάστες

Δεκαέξι παράνομους οικονομικούς μετανάστες – ανάμεσά τους μία γυναίκα και τέσσερα παιδιά έκρυβαν στο σπίτι τους δύο αλλοδαποί στην Λέσβο.

Ένας από τους αλλοδαπούς, 22 ετών συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού την ώρα που παραλάμβανε από την ακτή στην περιοχή Μανταμάδου, ακόμη τέσσερις οικονομικούς μετανάστες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 22χρονου μετά την σύλληψη του εντοπίστηκαν και οι 16 ακόμη αλλοδαποί.

Εκτός από τον 22χρονο συνελήφθη ο συγκάτοικός του και οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Τον Δεκέμβρη τού 1944 , το ΚΚΕ είχε δώσει εντολή να ανατιναχτεί η Ακρόπολις των Αθηνών !;!..



Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει οριστικά πόσο μισεί την Ελλάδα το ΚΚΕ, αποκάλυψε από την εκπομπή του στο «Τηλεάστυ», ο βουλευτής του Λάος, Άδωνις Γεωργιάδης. Παρουσιάζοντας προς πώληση το λησμονημένο βιβλίο «Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα, Ιούλιος 1944-Δεκέμβριος 1945», έκδοσις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Άδωνις διάβασε τα εξής φοβερά από την σελίδα 252 του εν λόγω βιβλίου:
«Μετ' ολίγους μήνας, ο σύντροφος Μπαρτζώκας ανέσυρε εις το 7ον Συνέδριον του ΚΚΕ (1 έως 6 Οκτωβρίου 1945) τα εξής: «Έχουμε ακόμη τον Δεκέμβρη και τις υπερβασίες που έγιναν. Μέσα στα λάθη που έγιναν τον Δεκέμβρη, έχουμε και πολλά που αφορούν την ΚΟΑ (σ.σ.: «Κομμουνιστική Οργάνωση Αθήνας»). Τον Δεκέμβρη σε πολλές πλευρές, μάς έφυγε η κατάσταση από τα χέρια μας»!!..


«ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ; Η Ηγεσία του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια του Δεκεμβριανού Κινήματος...
δεν εδίστασε να δώσει διαταγάς διά του συντρόφου Μπαρτζώκα, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέως της ΚΟΑ (γνωστού υπό το ψευδώνυμο «Φάνης») εις τα τμήματα του ΕΛΑΣ διά την ΑΝΑΤΙΝΑΞΙΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ. Την διαταγήν έλαβε το υπό τον πρώην εκπαιδευτικόν Ιωάννην Λογοθέτην τμήμα, όστις ηρνήθη να την εκτελέσει.
Αργότερον, το στέλεχος τούτο του ΕΛΑΣ ανεφέρθη εις το Πολιτικόν Γραφείον του ΚΚΕ, ζητών να εξετασθή, μήπως ο σύντροφος Μπαρτζώκας ήτο αντιδραστικός πράκτωρ και έδωσε την διαταγήν μόνος του. Έλαβε, όμως, την απάντησιν ότι η απόφασις Ανατινάξεως της Ακροπόλεως ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε.»!..
Οι πηγές στις οποίες παραπέμπει το βιβλίο του ΓΕΣ που παρουσίασε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης από το «Τηλεάστυ», είναι οι εξής:
«1. Εφημερίς «Ριζοσπάστης», 3 Απριλίου 1945
2. «Σοβιετολογία», τεύχος 11-12, σελίς 742 - 764»


ΣΗΜΕΙΩΣΗ «ΕΣΧΑΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»:
Και γιατί παρακαλώ ήθελε το ΚΚΕ να ανατινάξει τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως; Διότι τον είχαν καταλάβει οι Εγγλέζοι και από εκεί θέριζαν με τα οπλοπολυβόλα τους αριστερούς!..

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ:"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"



Ο Αχμέτ Ιλχάν στο βήμα της αποκαλούμενης από τους διοργανωτές της "Διεθνής Συνόδου των Τούρκων Δυτικής Θράκης"


"ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ" παρέχει ο μουσουλμάνος (σ.σ.αλλά αυτοαποκαλούμενος Τούρκος )πρώην βουλευτής.

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη στέκεται ο μουσουλμάνος - αυτοαποκαλούμενος Τούρκος) πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Αχμέτ Ιλχάν, ο οποίος έσπευσε να υπογράψει από τους πρώτους την υποψηφιότητά της.


Μιλώντας στο "Πρώτο Θέμα" δηλώνει πως στηρίζει την πρώην υπουργό Εξωτερικών γιατί "έκανε ότι της ζήτησε η μειονότητα"! "Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ως υπουργός Εξωτερικών ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία" λέει ο Ιλχάν εκθειάζοντας το έργο της κυρίας Μπακογιάννη. (σ.σ. Το ότι τον Ιλχάν στήριζε προεκλογικά και η Άγκυρα δες εδώ (
Γραμμή για Ιλχάν και Χατζηοσμάν δίνει το τουρκικό TRT ) είναι αυτονόητο)

"Στηρίζω Ντόρα Μπακογιάννη γιατί μου το ζήτησε η ίδια. ΄Άλλωστε δεν θα ήθελα με τίποτε να αναλάβει πρόεδρος ο κ. Αντώνης Σαμαράς (σ.σ. Εκείνος μιλάει για πατρίδα βλέπετε κλικ
εδώ ενώ ο Ιλχάν μιλά για μαμά-πατρίδα Τουρκία και την προσκαλεί να τους διεκδικήσει)


Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αναστείλω οποιαδήποτε δραστηριότητά μου στο κόμμα" (σ.σ. Προφανώς έχει πάρει το μήνυμα πως ο εκτουρκισμός της Θράκης θα πάει περίπατο με Αντώνη Σαμαρά.)


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως τον έχουν κατηγορήσει για τις θέσεις του πως η μειονότητα στη Θράκη είναι "τουρκο-μουσουλμανική" και πως συμμετείχε σε επιτροπές της Τουρκικής Βουλής εκείνος απαντά: "Πριν από κάθε μου κίνηση ενημέρωνα το κόμμα μου. Ήταν όλα εις γνώσιν της Ν.Δ." Περιττεύει κάθε σχόλιο εδώ.

Ερώτηση: Γιατί δεν θέλετε τον κ. Σαμαρά;

Δεν ασπάζομαι τις ιδέες του στα μειονοτικά ζητήματα. Τον θεωρώ ακραίο. Πιστεύω πως κινείται προς το ΛΑΟΣ και όχι προς την Κεντροδεξιά. Έχει κακή μαρτυρία ο Σαμαράς στη μειονότητα....

Στηρίζω Μπακογιάννη γιατί εισήγαγε στο υπουργείο Παιδείας την εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας ως μάθημα επιλογής στα δημόσια ελληνικά σχολεία της Δυτικής Θράκης και όχι μόνο στα μειονοτικά.

Καθιέρωσε ποσοστό 5% για να εισαχθούν στο Ελληνικό Δημόσιο τα παιδιά της μειονότητας μέσω ΑΣΕΠ (κλικ εδώ), ενώ έφερε και νόμο περί διοίκησης και διαχείρισης των βακουφίων(κλικ εδώ)....παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης (κλικ εδώ)... δρομολόγησε το θέμα του μουφτή (κλικ εδώ) και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές, σύντομα θα είχαμε την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη (σ.σ. εκλογή με την καθοδήγηση της Άγκυρας)


Αν σας στηρίζουν οι "Τούρκοι" κυρία Μπακογιάννη, δεν σας ενοχλεί που αυτοαποκαλούνται "Τούρκοι", γνωρίζετε πως συμμετέχουν σε επιτροπές της Τουρκική Βουλής και όχι μόνο εγκρίνετε αλλά και ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ την αποθράσυνσή τους...



οι Έλληνες στηρίζουν Σαμαρά γιατί μιλά για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

Εκτός και αν νομίζετε ότι βρίσκεστε ακόμα στη οθωμανική αυτοκρατορία και συμμετέχετε ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στην ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ της ΘΡΑΚΗΣ μας.

πηγη

ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ!




ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ! ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ JEFFRY-MINEIKO-PAPANDREOS ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!


Τι άλλο θα δούμε επιτέλους από αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που μέσα σε 15 ημέρες διακυβέρνησης μας έχει κάνει να σκεπτόμαστε πλέον πολύ καχύποπτα για κάθε κίνηση της!

Με έκπληξη ακούσαμε στη ΝΕΤ ότι σχεδιάζεται η πρόσληψη αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία. Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, διευκρινίστηκε ότι θα προσληφθούν ως...μεταφραστές! Όμως με αυτόν τον τρόπο ανοίγει η κερκόπορτα για την πρόσληψη αλλοδαπών και ως ενεργών αστυνομικών. Σε 15 ημέρες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ λοιπόν έχουμε:

1) Κατάργηση Υπουργεόυ Μακεδονίας - Θράκης
2) Κατάργηση Υπουργείου Αιγαίου
3) Απόφαση για συμμετοχή αλλοδαπών στις επόμενες Δημοτικές εκλογές...!
4) Το παραπάνω σημαίνει ότι προσανατολιζόμαστε και στην νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, καθώς θα αποτελούν μια τεράστια πηγή ψηφοφόρων για το ΠΑΣΟΚ
5) Κατάργηση του όρου "Εθνικής" από το Υπουργείο Παιδείας
6) Ο Πρωθυπουργός γίνεται και δικαστής και δικάζει την Ελληνική αστυνομία για τον θάνατο Πακιστανού, χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να έχει προηγηθεί δικαστική απόφαση κάτι που συνιστά παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης
7) Προσπάθεια "κολοτούμπας" στο θέμα της οικονομίας
8) Δηλώσεις εθνομηδενιστικού χαρακτήρα όπως αυτή στην Κύπρο: "Πρέπει να απελευθερώσουμε την Κύπρο από εξαρτήσεις από τις μητέρες-πατρίδες, από στρατεύματα κατοχής"! Αν δεν κάνουμε λάθος οι Τούρκοι έχουν μόνο στρατό στην Κύπρο κ. Πρωθυπουργέ!
9) Τώρα η πρόσληψη αλλοδαπών στην Ελληνική αστυνομία...!
Έχει και συνέχεια...! Αν μας έχει διαφύγει κάτι συμπληρώστε το...!


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/10/blog-post_1153.html


Όλα καλά τα μέτρα γιά τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και νόμιμους,και θα τους βγάλουν από την φυλακή,και θα νομιμοποιήσουν τα παιδιά τους,και θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές,και όπως είπε ο κ.Χρυσοχοίδης πριν από λίγο θα τους πάρουν και στα σώματα ασφαλείας,πραγματικά ήταν πολύ έτοιμη η νέα κυβέρνηση γιά τα μέτρα υπέρ των αλλοδαπών.Γιά τους Έλληνες όμως δεν είδαμε κανένα μέτρο,τα 550 ευρώ του ΟΓΑ τελικά θα είναι 360 δηλαδή 1 ευρώ την ημέρα και αυτό αναδρομικά,όταν υπάρχουν λεφτά,καμία ελαφρύνση στα όσα αντιλαικά μέτρα είχε πάρει η ΝΔ,όπως η αύξηση στα τέλη κυκλοφόριας,και φυσικά τίποτα ούτε καν λέξη γιά τα δάνεια και τις Τράπεζες!!


Θρίαμβος του πανελλήνιου συλλόγου Πομάκων




ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πανικός στην Τουρκική αντιπροσωπεία

Απόπειρα τρομοκράτησης της Πομακικής αντιπροσωπείας.

Στην ετήσια Σύνοδο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΑΣΕ (OSCE) στην Βαρσοβία της Πολωνίας (29.9.2009), συμμετείχε αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων (με έδρα την Κομοτηνή), αποτελούμενη από τους κ. ΣερήφΜουσταφά και Ιμάμ Αχμέτ. Ο κ. Σερήφ Μ. στην παρέμβασή του στην Γερμανική γλώσσα (29.9.2009 στην απογευματινή Συνεδρία), έθεσε ωμά το θέμα της καταπίεσης και της τρομοκρατίας που υφίστανται οι Πομάκοι εκ μέρους μηχανισμών που λειτουργούν μέσα στην Ελληνική Θράκη, αλλά υποστηρίζονται και ενθαρρύνονται πολιτικά και οικονομικά από το Τουρκικό κράτος, είτε απευθείας, είτε δια μέσω του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Παρόλο που η Σύνοδος πραγματοποιείται με δημοκρατικό τρόπο, ο εκνευρισμός της Τουρκικής αντιπροσωπείας ήταν τέτοιος, ώστε όταν κάποια στιγμή η Πομακική αντιπροσωπεία βγήκε από την αίθουσα, μέλη της επίσημης Τουρκικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Τούρκο διπλωμάτη Τουφάν Χουμπέτς, προσέγγισε τον Μουσταφά Σερήφ σε μια προσπάθεια κατατρομοκράτησής του και ζητώντας του εξηγήσεις, για ποιο λόγο επιτίθεται εναντίον της Τουρκίας.

Η Πομακική αντιπροσωπεία αντέδρασε αμέσως και ανταπάντησε στην Τουρκική πρόκληση, αλλά ταυτόχρονα προσέγγισε το σημείο του συμβάντος και ο Έλληνας πρεσβευτής στον ΟΑΣΕ κ. Βασ. Εικοσιπένταρχος, η παρέμβαση του οποίου απομάκρυνε τους Τούρκους.

Στη συνέχεια η Πομακική αντιπροσωπεία διαμαρτυρήθηκε για την πράξη τρομοκρατίας της διπλωματικής αποστολής του Τουρκικού κράτους στην προεδρεύοντα της Συνόδου του ΟΑΣΕ κα. Floriane Hohenberg, η οποία υποσχέθηκε ότι η πράξη των Τούρκων διπλωματών δεν θα μείνει χωρίς κυρώσεις και ότι θα χειριστεί στο εξής το θέμα των Ελλήνων Πομάκων με ιδιαίτερη προσοχή.

Η δήλωση αυτή ικανοποίησε στο μέγιστο βαθμό την Πομακική αντιπροσωπεία, η οποία αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, συνέταξε και επίσημη καταγγελία σε βάρος του Τουρκικού κράτους και των Τούρκων διπλωματών στον ΟΑΣΕ.


Οι Τούρκοι έδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν σέβονται τις δημοκρατικές λειτουργίες και ότι είναι ανέτοιμοι να συμμετάσχουν σε παρόμοιους θεσμούς.

Η επιθετικότητά τους, τους εξέθεσε και απέδειξε με πανηγυρικό τρόπο το ορθό των Πομακικών αιτιάσεων. Να σημειώσουμε ότι, στη Συνδιάσκεψη συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Δυτικοθρακιωτών Τούρκων Ευρώπης, η οποία φυσικά υπέστη μία μεγάλη ήττα αφού όλα τα επιχειρήματα της έμειναν στον αέρα.

Έφυγαν σαν βρεγμένες γάτες...

Ήρθε η ώρα το Πομάκικο κίνημα να τους απαντά σε κάθε διεθνή οργανισμό, διότι μέχρι τώρα έπαιζαν χωρίς αντίπαλο. Θα σταματήσει το ψέμα ότι όλοι οι μουσουλμάνοι στην Ελληνική Θράκη είναι Τούρκοι.

Οι Πομάκοι πλέον δεν είναι ανυπεράσπιστοι, απέκτησαν φωνή και οργάνωση.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ ανοίγουν μια νέα σελίδα στο Πομάκικο κίνημα μετά την ίδρυση του πρώτου Πομακικού θεσμού στην Ελλάδα, του Κέντρου Πομακικών Ερευνών, το 1996 στην Κομοτηνή.

Να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι είχαν επιτεθεί στον ΟΑΣΕ και εναντίον του Κέντρου Πομακικών Ερευνών, στις 10.10.2006 (10 χρόνια μετά την ίδρυσή του), ισχυριζόμενοι ότι η ίδρυση του παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης... Τότε, δυστυχώς, η πρόκληση έμεινε αναπάντητη!...

" Εφημερίδα «Ζαγάλισα»

πηγή

Περί του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής



Δεν υπάρχει καμία χώρα του κόσμου που να επιτρέπει σε προξενική αρχή να ασκεί κρατική εξουσία στη δική της επικράτεια.

Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, είναι εκεί και δικαιούται να επικυρώνει έγγραφα, πληρεξούσια, να δίνει θεωρήσεις εισόδου και να κάνει μεταφράσεις εγγράφων.

Αυτά και τίποτε άλλο.

Το ότι ασκεί κρατική εξουσία, λειτουργώντας στην ουσία σαν νομαρχία της Τουρκίας σε ελληνικό έδαφος, αποτελεί κατάφορη παραβίαση της συνθήκης της Βιέννης, αν δεν κάνω λάθος, με βάση την οποία ρυθμίζονται οι αρχές λειτουργείας των προξενικών αρχών.

Ο πρόξενος και τα άλλα όργανα του τουρκικού κράτους στην Κομοτηνή ασκούν τρομοκρατία και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα όχι μόνο των πομάκων και των αθιγγάνων, αλλά και των ίδιων των τουρκόφωνων ή τουρκογενών μουσουλμάνων που θέλουννα απολαύσουν και να ζήσουν σε καθεστώς ελευθερίας και δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Με άλλα λόγια, κάνει εξαγωγή κεμαλικού φασισμού, με την ακατανόητη ανοχή της ελληνικής πολιτείας.

Μείζον παράδειγμα, η επιβολή δια της βίας και της τρομοκρατίας της τουρκικής ταυτότητας στους πομάκους, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, γεγονός που αποτελεί βάναυση παραβίαση βασικού ανθρώπινου δικαιώματος και θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και οι αρμόδιες αρχές της ελληνικής πολιτείας εναντίον όσων ασκούν αυτήν την τρομοκρατία.

Οι Έλληνες πολίτες-εγκάθετοι του προξενείου και της Άγκυρας να δικαστούν με βάση τους ελληνικούς νόμους και οι Τούρκοι πολίτες, αν έχουν διπλωματική ασυλία, να απελαθούν.

Τελεία και παύλα.

Πηγή:infognomonpolitics


Σχόλιο:Η κεντρική σελίδα της οργάνωσης:

Ενημερωθείτε για τη δράση του προξενείου εδώ

Η σελίδα της συλλογής υπογραφών εδώ


πηγη

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ!

...
Αυτούσια παραπέμπουμε την είδηση από το ΑΠΕ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...


Σομαλία. Δημόσια εκτέλεση δύο νεαρών που κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία σε περιοχή ελεγχόμενη από τους ισλαμιστές αλ Σαμπάαμπ.

Οι ισλαμιστές αντάρτες αλ Σαμπάαμπ εκτέλεσαν σήμερα δημόσια δύο νεαροούς άνδρες στο λιμάνι Μάρκα, νότια της πρωτεύουσας Μογκαντίσου με την κατηγορία της κατασκοπείας. "Αυτοί οι δύο νεαροί διενεργούσαν κατασκοκπεία εναντίον της ισλαμικής μας διοίκησης", δήλωσε ο Σέιχ Σούλνταν, στέλεχος των αλ Σαμπάαμπ, στη Μάρκα που τελεί υπό τον έλεγχό τους, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων νότια του Μογκαντίσου. "Τους κρατούσαμε τρεις μήνες. Ερευνήσαμε και εκείνοι ομολόγησαν", πρόσθεσαν.

Οπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, οι αλ Σαμπάαμπ καλούσαν τον κόσμο με μεγάφωνα να προσέλθουν σε έναν ανοιχτό χώρο κοντά στο λιμάνι, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες για να παρακολουθήσουν το μακάβριο θέαμα. Ισλαμικά δικαστήρια που λειτουργούν κάτω από την εποπτεία ιερωμένων των αλ Σαμπάαμπ έχουν καταδικάσει τους τελευταίους μήνες πολλούς πολίτες σε θάνατο, κυρίως στην περιοχή Κισμάγιου που βρίσκεται ακόμα νοτιότερα, αλλα και σε περιοχές της πρωτεύουσας που τελούν υπό τον έλεγχό τους.

Οι αλ Σαμπάαμπ έχουν επίσης απαγορεύσει τον κινηματογράφο, τη μουσική, το χορό στις γαμήλιες τελετές και το ποδόσφαιρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΙΛΧΑΝ:"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ"!!!


ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ,ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!!!

Ο γνωστός για τις προκλητικότατες θέσεις του πρώην βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ,Αχμέτ Ιλχάν,υποστηρίζει φανατικά τη Ντόρα για την εκλογή της στην ηγεσία του κόμματος!Γιατί;Ας αφήσουμε να μας εξηγήσει ο ίδιος (δείτε και τις εικόνες):

"Σε συνέντευξη του στο σημερινό «Πρώτο Θέμα» ο κ. Ιλχάν εξηγεί ότι αυτά που ζήτησε η μειονότητα και έπραξε η πρώην υπουργός Εξωτερικών ήταν: « Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη…»

Ταυτόχρονα,στέλνει απειλητικό μήνυμα (!!!) εναντίον του Αντώνη Σαμαρά:"Δεν θα ήθελα με τίποτε να αναλάβει πρόεδρος.Αν γίνει κάτι τέτοιο,θα αναστείλω οποιαδήποτε δραστηριότητά μου στο κόμμα".

Πηγή.

Καταλάβατε λοιπόν;;; Δεν φτάνει που ο συγκεκριμένος ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ αποκαλεί τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ "Τούρκους" και εκθειάζει τη Ντορούλα για τις παροχές της σε αυτούς,κατόπιν υποδείξεων του αμαρτωλού τουρκικού προξενειόυ της Κομοτηνής...

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

Ε λοιπόν Αχμέτ,χωρίς πολλά-πολλά λόγια:ΣΤΟ ΚΑΛΟ (Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΝΤΟΡΑ!ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ...!


πηγη


Έρχονται πίσω οι παλιοί πελάτες της Μαφίας


«Σύμφωνα με το Γερμανικό υπ. Εσωτερικών, οι γερμανικές υπηρεσίες απαιτούν από την Αθήνα να αναλάβει πάνω από 1600 περιπτώσεις προσφύγως που ήρθαν στη Γερμανία μέσω Ελλάδας.»
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;)


"Η Ελλάδα είναι ήδη αποδέκτης πλουσιοπάροχης βοήθειας από τα κοινοτικά ταμεία. Ο κ. Μπαρό ανακοίνωσε ότι αρχές Νοεμβρίου θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να έχει μια άμεση αντίληψη για την επικρατούσα κατάσταση."


(ΠΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;).

«Το υπουργείο Εσωτερικών του κ. Σόιμπλε υποστηρίζει ότι υπάρχει ήδη βελτίωση στη διαδικασία παροχής ασύλου στην Ελλάδα και ότι αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη. Ελλείμματα παρουσιάζονται σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Η εκπρόσωπος του Κόμματος της Αριστεράς Ούλα Γέλπκε επικρίνει το υπουργείο, διότι παραδίδει τους πρόσφυγες σε μια χώρα, η οποία δεν εγγυάται δίκαιη διαδικασία στην παροχή ασύλου, αλλά ούτε και μπορεί να τους περιθάλψει και να τους φροντίσει ανάλογα.»


(ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ !)
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4815225,00.html

πηγη

Αναρχική Προπαγάνδα στα σχολεία




Παραμονές Εθνικής εορτής, ενώ κοντοζυγώνει η επέτειος του Πολυτεχνείου, και πλησιάζει η ημερομηνία που κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι Αντίφα δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια..
και όλο αυτό με τις ευλογίες/αδιαφορία καθηγητών, γονιών και αρχών.. βγήκαν να μοιράσουν φυλλάδια στα σχολεία..

Ίσως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή τους από τότε που τελείωσαν (αν τελείωσαν) το σχολείο που ήταν ξύπνιοι στις 8 το πρωί..
Πήγαν λοιπόν έξω από λύκεια (ίσως και γυμνάσια) να μοιράσουν αυτό το φυλλάδιο:

Κάντε κλικ στα link για να δείτε το φυλλάδιο σελίδα σελίδα..

01 02 03 04 05 06 07 08

Οι ερωτήσεις που γεννώνται από αυτή την ενέργεια είναι αρκετές..

Πρώτα απ'όλα, με τι λεφτά τυπώνουν οι "αυτοδιαχειριζόμενοι" τέτοια έντυπα, όπως και όλες τις αφίσες που αναρτούν παντού;

Γιατί κανείς δεν αντιδρά από τη μεριά των εκπαιδευτικών και δεν καλεί την αστυνομία εφόσον όλοι ξέρουν ότι είναι παράνομη η προπαγάνδα στα σχολεία;

Τι θα γινόταν αν αντί για αυτούς, στην πόρτα του σχολείου στεκόταν μία εθνικιστική οργάνωση (που δεν έχει καταστρέψει περιουσίες και δεν έχει τρομοκρατήσει κόσμο) και μοίραζε φυλλάδια;

...Ακόμα απλούστερα, τι θα γινόταν αν ένας άσχετος στεκόταν στην πόρτα και μοίραζε Ελληνικές σημαίες;

Θέλετε και τα συμπεράσματά μου; Ε, voilà!

Τον ανθέλληνα δεν...

Η συνέχεια εδώ!


πηγη