Χρήστες OnLine

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ!

...
Αυτούσια παραπέμπουμε την είδηση από το ΑΠΕ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...


Σομαλία. Δημόσια εκτέλεση δύο νεαρών που κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία σε περιοχή ελεγχόμενη από τους ισλαμιστές αλ Σαμπάαμπ.

Οι ισλαμιστές αντάρτες αλ Σαμπάαμπ εκτέλεσαν σήμερα δημόσια δύο νεαροούς άνδρες στο λιμάνι Μάρκα, νότια της πρωτεύουσας Μογκαντίσου με την κατηγορία της κατασκοπείας. "Αυτοί οι δύο νεαροί διενεργούσαν κατασκοκπεία εναντίον της ισλαμικής μας διοίκησης", δήλωσε ο Σέιχ Σούλνταν, στέλεχος των αλ Σαμπάαμπ, στη Μάρκα που τελεί υπό τον έλεγχό τους, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων νότια του Μογκαντίσου. "Τους κρατούσαμε τρεις μήνες. Ερευνήσαμε και εκείνοι ομολόγησαν", πρόσθεσαν.

Οπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, οι αλ Σαμπάαμπ καλούσαν τον κόσμο με μεγάφωνα να προσέλθουν σε έναν ανοιχτό χώρο κοντά στο λιμάνι, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες για να παρακολουθήσουν το μακάβριο θέαμα. Ισλαμικά δικαστήρια που λειτουργούν κάτω από την εποπτεία ιερωμένων των αλ Σαμπάαμπ έχουν καταδικάσει τους τελευταίους μήνες πολλούς πολίτες σε θάνατο, κυρίως στην περιοχή Κισμάγιου που βρίσκεται ακόμα νοτιότερα, αλλα και σε περιοχές της πρωτεύουσας που τελούν υπό τον έλεγχό τους.

Οι αλ Σαμπάαμπ έχουν επίσης απαγορεύσει τον κινηματογράφο, τη μουσική, το χορό στις γαμήλιες τελετές και το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου