Χρήστες OnLine

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΙΑΦΚΑ" ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 05 -12-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο
Συλλήψεις (11) ατόμων

Συνελήφθησαν χθες (4-12-2010), έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή κλιμακίου της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, σε υπό κατάληψη χώρο, στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, δέκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός (εκ των οποίων 3 γυναίκες), ηλικίας από 19 ως 27 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίζονται δικογραφίες για τις κοινές κατηγορίες της “Εγκληματικής Οργάνωσης”, “Ληστείας” και παράβασης του νόμου “Περί Όπλων”, καθώς και για τις κατά περίσταση κατηγορίες της “Κλοπής”, παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, “Αντίστασης”, των “Επικίνδυνων σωματικών βλαβών”, της παράβασης του νόμου “Περί Ναρκωτικών” και παράβασης του νόμου “Περί φωτοβολίδων”.

Αναλυτικότερα, η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν πρωινές ώρες της 04-12-2010, εντός του Πανεπιστημιακού χώρου του ΑΠΘ.

Αρχικά, την 05.00 ώρα, εγκληματική ομάδα, με πέτρες και ξύλινα ρόπαλα, αφού επιτέθηκαν σε υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και προκάλεσαν φθορές στις τζαμαρίες του φυλακίου της εισόδου του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, αφαίρεσαν από το εσωτερικού του δύο (2) φορητούς ασυρμάτους, τρεις (3) οθόνες Η/Υ, δύο (2) κεντρικές μονάδες Η/Υ, μία (1) τηλεόραση, ένα (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο και διάφορες άλλες μικροσυσκευές.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο θυρωρείο της Πρυτανείας του ΑΠΘ, όπου αφού προκάλεσαν υλικές ζημιές σε υαλοπίνακες και μεταλλικό κιγκλίδωμα, με την απειλή χρήσης σωματικής βίας εναντίον των υπαλλήλων, αφαίρεσαν δύο (2) ασυρμάτους, έναν (1) Η/Υ και άλλα μικροαντικείμενα. Κατά την αποχώρησή τους από τον χώρο της επίθεσης, έθεσαν φωτιά σε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και προκάλεσαν φθορές σε δεύτερη.

Στο πλαίσιο της αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στον υπο κατάληψη χώρο, βρέθηκαν όλα τα προαναφερόμενα κλαπέντα αντικείμενα, καθώς και πλήθος άλλων. Ειδικότερα κατασχέθηκαν:

(6) φορητοί Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

(10) κεντρικές μονάδες Η/Υ, 4 οθόνες, 2 πληκτρολόγια, κ.α

(11) εσωτερικοί και εξωτερικού σκληροί δίσκοι

(2) ψηφιακοί καταγραφείς ήχου

(5) μεταλλικοί λοστοί

(2) μεταλλικά πτυσσόμενα γκλόπ

(3) τσεκούρια

(3) βαριοπούλες

(64) ξύλινα κοντάρια

(1) συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης

(2) αλεξίσφαιρα γιλέκα

(3) κόφτες μετάλλων

(1) ξίφος

(1) σουγιάς

(4) κοπίδια

(1) σπρέυ πιπεριού

(10) ασύρματοι, 3 μπαταρίες, 1 βάση και ένας φορτιστής ασυρμάτου

(27) αντισφυξιογόνες μάσκες

(20) γυάλινες φιάλες και κομμάτια υφάσματος

(2) πλαστικά μπιτόνια με βενζίνη

Πλήθος άλλων μικροαντικειμένων και μικροσυσκευών

Σημειώνεται ότι, με σκοπό τη ματαίωση του αστυνομικού σχεδιασμού, τα ευρισκόμενα εντός του κατειλημμένου χώρου άτομα, κινήθηκαν επιθετικά κατά των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ:ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΥΛΙΚΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ...ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Πηγη

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 13 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΟΙΚΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!!


κλικ στην εικόνα

Διαβάστε αναλυτικά:

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ:ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ!

πηγη