Χρήστες OnLine

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Η Εθνικιστική Πατριωτική Απάντηση για την Μακεδονία μας!

florina1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ.

florina2

florina3

florina4


πηγη



ΛΙΜΕΝΙΚΟ… ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ! Σοβαρότατη είναι η κατάσταση σχετικά με την συγκρότηση του Λιμενικού Σώματος

... που αποτελεί και μια από τις κύριες αιτίες από την οποία προέρχεται η αναποτελεσματικότητα της πάταξης της λαθρομετανάστευσης σε συνδυασμό πάντα με την διάθεση των κρατούντων .



Μόνο το 25% του Λ.Σ. είναι “θαλασσινοί” δηλαδή έχουν σχέση με τη θάλασσα. Το υπόλοιπο 75% των αξιωματικών του Λ.Σ προέρχεται από πανεπιστήμια ( Δικηγόροι, καθηγητές της Γερμανικής φιλολογίας μέχρι και γυμναστές.).

Ο υπουργός Τουρισμού ξοδεύει χρήμα… στην Τουρκία



Την ώρα που οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους κατά της πατρίδας μας, πραγματοποιώντας υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα νησιά του Αιγαίου, ο Κώστας Μαρκόπουλος κόβει βόλτες σα να μη τρέχει τίποτα στην Τουρκία.

Φυσικά, τα είπε σε «πολύ καλό κλίμα» με τον Τούρκο ομόλογό του Ερτουγρούλ Γκιουνάι, στην Άγκυρα. Οι δύο πολιτικοί, αναζήτησαν τρόπους ενίσχυσης της διμερούς «συνεργασίας» σε θέματα τουρισμού και κατέληξαν στο ότι αυτό θα επιφέρει βελτίωση στις σχέσεις Αθήνας-Άγκυρας. Διαβάστε τώρα και τα πλέον εξωφρενικά: ο ΕΟΤ θα ανοίξει μέχρι το τέλος του 2009 γραφείο στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να παρέχονται πληροφορίες σε Τούρκους... τουρίστες (!) και... επενδυτές (!). Για πράκτορες, δεν είπαν τίποτα! Ούτως ή άλλως, αυτοί δεν έχουν λόγο να περάσουν από τα γραφεία του ΕΟΤ.


Outdoor... στην Ανατολία

Αλλά η πολιτική παράνοια δεν τελειώνει εδώ: ο κ. Μαρκόπουλος ανακοίνωσε στον Γκιουνάι την απόφασή του (άμα «αποφασίζει» και αυτός...) για τη διοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού, στο οποίο θα συμμετάσχουν Έλληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες του κλάδου (οι δεύτεροι πλαισιωμένοι από πράκτορες της ΜΙΤ) και τον κάλεσε να επισκεφθεί τα μέρη μας (όπως κάνουν καθημερινά οι Τούρκοι πιλότοι). Και το χειρότερο: με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, ξεκίνησε στη γείτονα χώρα προ ημερών, διαφημιστική εκστρατεία του ΕΟΤ με αφίσες, που θα καλύψει όλη την τουρκική επικράτεια. Σε αναμονή λοιπόν των τουριστών από το Ντιγιαρμπακίρ και τα βάθη της Ανατολίας...


Πολιτική για τα μπάζα

Φαίνεται ότι ο Μαρκόπουλος τελεί υπό σύγχυση. Οι πολιτικές του προτεραιότητες πάντως, μας ξενίζουν. Αντί να ασχοληθεί με την ενίσχυση του τουρισμού και γενικότερα την ανάπτυξη στις άγονες γραμμές του Αιγαίου, εξουσιοδοτεί διαφημιστικές εκστρατείες στην Τουρκία, με χρήματα των φορολογουμένων, για να κουβαλήσει ανεπιθύμητους στα νησιά μας. Μάλλον έχει καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι αυτό που λείπει από τα νησιά του Αιγαίου, είναι... Τούρκοι «τουρίστες» (ήρθαν τη δεκαετία του ΄90, όπως παραδέχθηκε και η Τσιλέρ, απλά κρατούσαν δαδιά!)! Αν αυτές είναι οι πολιτικές προτεραιότητες του κ. Μαρκόπουλου και όχι η προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών από χώρες με ανεπτυγμένη οικονομία και πολιτισμό, τότε εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Να τους χαίρεται τους υπουργούς του ο Καραμανλής!

Πηγή

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ… ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ! ΤΟ “INDYMEDIA” EIXE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας και διαδηλώνουν κατά των Σκοπιανών προκλήσεων, φωνάζοντας το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και δίνοντας απάντηση στους προσκυνημένους του πολιτικού κατεστημένου, που αποδέχθηκαν την πρόκληση να προσγειωθεί Σκοπιανό αεροπλάνο με την ένδειξη «Μακεδονία» στην Ελλάδα. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες της πολιτικής εξουσίας, που καλλιέργησε κλίμα τρομοκρατίας κατά της συγκεντρώσεως, αλλά και τους κομματάρχες των ψευτοεθνικιστών, που λείπουν από την συγκέντρωση, η συγκέντρωση γίνεται και αποτελεί μία δυναμική απάντηση του εθνικιστικού-πατριωτικού χώρου σε αυτούς που είτε μαγειρεύουν τον συμβιβασμό, είτε έχουν αποφασίσει να τον αποδεχθούν έχοντας μάλιστα το θράσος και να κάνουν πολιτική εκμετάλλευση του θέματος παριστάνοντας τους ασυμβίβαστους…

INDΌ,τι και να κάνουν δεν θα τους περάσει!



ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ό,τι χαρτιά και να υπογράψουν η Ιστορία θα τα πετάξει στα απορρίμματα… Ακόμη και ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να μείνει, η Μακεδονία η Γη του Αλεξάνδρου, θα παραμείνει μία και μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Αυτή τη στιγμή στην πλατεία της Φλώρινας εκατοντάδες νέοι τραγουδούν το εμβατήριο Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα…



Χασισοφυτεία μέσα στο παλαιό Εφετείο!

Όταν τα λέγαμε εμείς από την πρώτη στιγμή, ήμασταν «ρατσιστές»… Τι έχουν να πούνε τώρα οι αντιρατσιστές «κλειδοκράτορες» του κτιρίου, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;



Σε ρεπορτάζ προ ολίγων ωρών του βραδινού δελτίου ειδήσεων του «έγκριτου» -ή όχι;- Mega, έγινε λόγος για την κατάσταση που επικρατεί στο παλιό Εφετείο στην καρδιά της ελληνικής (;) πρωτεύουσας. Μεταξύ των άλλων γνωστών, ότι είναι ορμητήριο κλεφτών τσαντών, κινητών κ.λπ. αναφέρθηκε η ύπαρξη σκληρών ναρκωτικών (ηρωίνης) προς πώληση σε δυστυχείς Έλληνες, αλλά και η καλλιέργεια χασίς, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους!


Όταν τα λέγαμε εμείς από την πρώτη στιγμή, ήμασταν «ρατσιστές» κ.τ.λ. Τι έχουν τώρα να πουν οι παντός είδους «προοδευτικοί» προστάτες των… φουκαράδων λαθρομεταναστών, βαπορακίων ηρωίνης και χασισοκαλλιεργητών στην πραγματικότητα;


Και μέχρι πότε θα συνεχίσει να ανέχεται αυτό το αίσχος η κυβέρνηση των Κωστάκηδων και των Πάκηδων;