Χρήστες OnLine

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!



πηγη

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


...
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ - MONO ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ"

Δεν κρύβουν την χαρά τους οι γυφτοσκοπιανοί για το ενδεχόμενο να έχουμε Γιωργάκη πρωθυπουργό και Λοβέρδο Υπουργό Εξωτερικών και μάλιστα το κάνουν απροκάλυπτα και με δημόσιες δηλώσεις τους. Ο πρέσβυς μάλιστα των Σκοπίων στο Λονδίνο Γκεόργκι Σπάσοφ (Βούλγαρος είναι ο άνθρωπος και το παίζει "μακεδόνας") έσπευσε να πανηγυρίσει δηλώνοντας:

"Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Λοβέρδος -ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου- έχουν ήδη ανακοινώσει μιά διαφορετική προσέγγιση στη διαφορά μας με την Ελλάδα" ο πρέσβυς συνέχισε λέγοντας πως "βασική προυπόθεση είναι η ελληνική πλευρά να προβεί σε περαιτέρω παραχωρήσεις"

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αυτές οι παραχωρήσεις που ζητάει ο πρέσβυς είναι και εδαφικές. Την "Λερίν" θέλουν ή την "Σολούν"; Ας διευκρινίσουν για να ξέρουν και τα φιλαράκια τους τι μπορούν να τους δώσουν. Γιατί το όνομα το έχουν ήδη παραχωρήσει. Να δούμε όμως μετά ποιός Αστυνομικός θα έχει άντερα να τους φυλάξει. Ή κι αν θα φτάνει ολόκληρος στρατός για να τους παράσχει μιά σχετική ασφάλεια! Αυτά είναι τα ρίσκα όταν παίζεις με την Εθνική Κυριαρχία.


πηγη